לא זוכר איפה קראתי אותה, אולי מגיע למישהו פה הקרדיט. נראה לי שזה היה GeTall. "אם אני מפחד לעשות משהו, אני עושה אותו רק כדי להוכיח לעצמי".
להתחיל מזה שאני שונא את כל העסק הזה של הפיק-אפ. זה לא שאני לא מאמין בזה. זה כאילו עקרונות של פסיכולוגיה חברתית הכי בסיסית שיש.
אבל אנשים נכנסים לפה,מתחילים לזרוק את המושגים של "היא נתנה לו Negים, פגשתי HB 8.5, יש לי SP מטורראף". לי זה נשמע כמו שלושה ילדי כאפות מצפון תל אביב שמשחקים WOW.
אין לי מה להגיד, ברור שזה עובד. רק את השפה הזאת אני שונא. אבל בתאכלס, אם זיוני שכל הם מצרך נמנע בפורום הזה, אז החבר'ה כאן (Kedden לדוגמא) הם זיינים א"א.
בכל מקרה, מה שאני נורא אוהב בפיק-אפ זה הזין שאתה שם על כולם.
אז התחלתי להשתמש במשפט הזה. "אם אני מפחד לעשות משהו, אני עושה אותו רק כדי להוכיח לעצמי".
התחלתי לשיר ברחוב, מה זה לשיר. לצרוח שירים של אלטון ג'ון. לצרוח את השיר של טיטאניק. להתחיל לדבר עם אנשים באמצע הרחוב. לענות על שאלות שלא שאלו אותי. את עצמי את הצחקתי. קרעתי מצחוק. וואלה וזה לא שהייתה לי בעיה של ביטחון לפני זה. אבל זה נורא העלה לי, באמת. זה באמת נתן לי זוג ביצים גדולות יותר, וכישף לי אותן בסודות וודו קוסמיים.
בקיצור ולעניין, בלי עוד פסקאות מיותרות. תאמצו את המשפט הזה, אם אתם רוצים קחו אותו יותר רחוק ונגיד תרביצו לסלקטור רוסי כי אתם מפחדים, אבל אז אתם טמבלים ואני לא רוצה קשר איתכם.
בוקר טוב, חבר'ה. חמש שלושים עכשיו![]()

) הם זיינים א"א.
ציטוט ההודעה

)