קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 22:26
  2. ואי אני צריך את הסדרה הזאת הסופרנוס.....
    על ידי veRoNix בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 22:06
  3. כוס אמא של החברת חשמל הזאת!
    על ידי Karahana בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 20:51
  4. אים יש לכם לב כנסו להודעה הזאת
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 18:19
  5. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 20:41
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

לקחתי את העצה הנחמדה הזאת..

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

ברירת מחדל לקחתי את העצה הנחמדה הזאת..

לא זוכר איפה קראתי אותה, אולי מגיע למישהו פה הקרדיט. נראה לי שזה היה GeTall. "אם אני מפחד לעשות משהו, אני עושה אותו רק כדי להוכיח לעצמי".
    להתחיל מזה שאני שונא את כל העסק הזה של הפיק-אפ. זה לא שאני לא מאמין בזה. זה כאילו עקרונות של פסיכולוגיה חברתית הכי בסיסית שיש.
    אבל אנשים נכנסים לפה,מתחילים לזרוק את המושגים של "היא נתנה לו Negים, פגשתי HB 8.5, יש לי SP מטורראף". לי זה נשמע כמו שלושה ילדי כאפות מצפון תל אביב שמשחקים WOW.
    אין לי מה להגיד, ברור שזה עובד. רק את השפה הזאת אני שונא. אבל בתאכלס, אם זיוני שכל הם מצרך נמנע בפורום הזה, אז החבר'ה כאן (Kedden לדוגמא ) הם זיינים א"א.

בכל מקרה, מה שאני נורא אוהב בפיק-אפ זה הזין שאתה שם על כולם.
    אז התחלתי להשתמש במשפט הזה. "אם אני מפחד לעשות משהו, אני עושה אותו רק כדי להוכיח לעצמי".
    התחלתי לשיר ברחוב, מה זה לשיר. לצרוח שירים של אלטון ג'ון. לצרוח את השיר של טיטאניק. להתחיל לדבר עם אנשים באמצע הרחוב. לענות על שאלות שלא שאלו אותי. את עצמי את הצחקתי. קרעתי מצחוק. וואלה וזה לא שהייתה לי בעיה של ביטחון לפני זה. אבל זה נורא העלה לי, באמת. זה באמת נתן לי זוג ביצים גדולות יותר, וכישף לי אותן בסודות וודו קוסמיים.

בקיצור ולעניין, בלי עוד פסקאות מיותרות. תאמצו את המשפט הזה, אם אתם רוצים קחו אותו יותר רחוק ונגיד תרביצו לסלקטור רוסי כי אתם מפחדים, אבל אז אתם טמבלים ואני לא רוצה קשר איתכם.

בוקר טוב, חבר'ה. חמש שלושים עכשיו
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

2. קישורים ממומנים

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי Rolsrois צפיה בהודעה
    לא זוכר איפה קראתי אותה, אולי מגיע למישהו פה הקרדיט. נראה לי שזה היה GeTall. "אם אני מפחד לעשות משהו, אני עושה אותו רק כדי להוכיח לעצמי".
    להתחיל מזה שאני שונא את כל העסק הזה של הפיק-אפ. זה לא שאני לא מאמין בזה. זה כאילו עקרונות של פסיכולוגיה חברתית הכי בסיסית שיש.
    אבל אנשים נכנסים לפה,מתחילים לזרוק את המושגים של "היא נתנה לו Negים, פגשתי HB 8.5, יש לי SP מטורראף". לי זה נשמע כמו שלושה ילדי כאפות מצפון תל אביב שמשחקים WOW.
    אין לי מה להגיד, ברור שזה עובד. רק את השפה הזאת אני שונא. אבל בתאכלס, אם זיוני שכל הם מצרך נמנע בפורום הזה, אז החבר'ה כאן (Kedden לדוגמא ) הם זיינים א"א.

אז התחלתי להשתמש במשפט הזה. "אם אני מפחד לעשות משהו, אני עושה אותו רק כדי להוכיח לעצמי".
    התחלתי לשיר ברחוב, מה זה לשיר. לצרוח שירים של אלטון ג'ון. לצרוח את השיר של טיטאניק. להתחיל לדבר עם אנשים באמצע הרחוב. לענות על שאלות שלא שאלו אותי. את עצמי את הצחקתי. קרעתי מצחוק. וואלה וזה לא שהייתה לי בעיה של ביטחון לפני זה. אבל זה נורא העלה לי, באמת. זה באמת נתן לי זוג ביצים גדולות יותר, וכישף לי אותן בסודות וודו קוסמיים.

בקיצור ולעניין, בלי עוד פסקאות מיותרות. תאמצו את המשפט הזה, אם אתם רוצים קחו אותו יותר רחוק ונגיד תרביצו לסלקטור רוסי כי אתם מפחדים, אבל אז אתם טמבלים ואני לא רוצה קשר איתכם.

אני גם מתנהג ככה אבל תמיד חשבתי שזאת ההפרעה הדו קוטבית שלי..()
    פשי איזה קטע אני פיקאפר בלי לדעת

סתם הכל מאהבה פשוט אני מאוד מתחבר למה שכתבת פה אני גם לא מאמין בתיוג הלא נחוץ והמבלבל הזה שדחפו לכל העסק כי תכלס כל המטרה שלו היא לעשות לנו חיים יותר קלים בהבנה של איך העסק עובד מה עומד מאחורי הכל..
    כמו שאמרת פסיכולוגיה חברתית (אם כי אני לא מסכים שהיא בסיסית בשלבים די מתקדמים היא יכולה להיות די מעמיקה)
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 15-02-2010 בשעה 07:28.

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ

אחי זה ממש כיף ללכת כנגד ההיגיון שלך (מי כמוך יודע, מחותן טרי).
    והנה אפילו שמתי לב שערכת והוספת שלוש סמיילים . אהבתי
    תבין שזה בסיסים להסקה לוגית של כל מיני מצבים, שלפעמים טמועים בנו באופן דפוק ביותר וגורמים לנו להפסיד הזדמנויות. בגלל זה צריך ללכת כנגד

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אחי זה ממש כיף ללכת כנגד ההיגיון שלך (מי כמוך יודע, מחותן טרי).
    והנה אפילו שמתי לב שערכת והוספת שלוש סמיילים . אהבתי
    תבין שזה בסיסים להסקה לוגית של כל מיני מצבים, שלפעמים טמועים בנו באופן דפוק ביותר וגורמים לנו להפסיד הזדמנויות. בגלל זה צריך ללכת כנגד
    שוב כניראה שהפעם זה האלטר אגו שלי מדבר אבל אני חושב שהכי נכון לנהוג בצורה של הכרה עצמית ולא למידה של מנהגים זרים..
    אדם שמודע לעצמו באופן טבעי מקרין ביטחון עצמי החוצה ומחצין את עצמו הרבה יותר טוב לסביבה.
    מי כמוך יודע שבן אדם שיודע מה הן היכולות שלו ומה הם מגבלותיו ידע לנצל את הידע הזה לטובתו האישית.
    כי תכלס מספיק שתכיר את עצמך וכבר יהיו לך את הכלים לקרוא ביתר קלות את כל שאר הבריאות כי תכלס מה הדבר הכי בסיסי שמניע כל אחד ואחד מאיתנו?
    רצון להכרה חברתית, וזה בדיוק ה"פרס" שהאומנות הזאת מציעה כלים לשיפור עצמי אבל הקוץ בורד הזה הוא שאנשים מרבים לאמץ לעצמם את המנהגים שמשמשים להדגמת אותה שיטה כשם היו שלהם ושוכחים לשכלל את המידע שהם צוברים עם האני עצמי שלהם.

ד"א אני לא מחותן אם לא עבר המסר, האירוסין בוטלו שבוע וחצי לאחר חתימת הסכם השלום..
    ועוד משהו ניראה לי אני ואתה מדברים על אותו הדבר רק ברבדים שונים אז בו נתאם תדרים כדי לבחון את התאורייה הזאת מה אתה אומר?
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 16-02-2010 בשעה 02:24.

אני חושב שכל הקטע הזה גם אם זה פחד או אם זה לעשות את זה או לעשות את זה, זה כמו לעלות על רכבת הרים(אבל חתיכת רכבת הרים) ואחרי שעולים בפעם הראשונה, הפחד נעלם ואז רוצים לעשות את זה עוד פעם בדיוק כמו כל הקטע עם הפיק-אפ והבחורות, כשמתחילים עם אחת או פשוט עושים מה שרוצים בכל מה שקשור לזה, אז רוצים עוד פעם ועוד פעם! או שעצה יותר טובה, מי שממש אבל ממש מפחד לגשת או לעשות משהו שהוא אף פעם לא חשב שהוא יעשה בגלל פחד או משהו כזה, שרק יחשוב איזה אפס כשהוא לא עושה ומהיכול לקרות אם הוא כן יעשה את זה(כמובן שלחיוב) ואז אותו אחד יעשה את זה...בטוח.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי אחי!!!!

למה מה ראית אותי משתמש באיזה : בואנה יש ללי psp מטורף חחח וואי וויא איזה hb2010
    גם אני לא מתחבר לכל הקטע הזה של המושגים נראה לי פטתי לגמרי!

נחזור למאיפה שהתחלתי:
    אין עליך ישפיצון!!! פשוט אין !!!!!!!!
    גמרת אותי !!!!!!!
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נתת פה גישה מצוינת ..
    אני לאט לאט מיישם אותה יותר ויותר
    מי שמצליח להגיע ליישום מלא שלה המובן החיובי פשוט נמצא על הגל ..

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ

Ori
    קראתי כל מילה ולא הבנתי מה אתה רוצה מהחיים שלי.
    ואז הבנתי שאני צריך ללכת לישון כי אני ער 27 שעות ברצף, ואז קראתי את זה שוב עכשיו :]
    ואז הבנתי שכל מילה נכונה.
    זה נכון שאנשים במקום לאמץ גישה, מכניסים את עצמם מתחת לגישה אחת כמו איזו סככה מגינה.
    וכן אנחנו משדרים כמעט על אותו תדר.
    רק אני AM כפרע וכבר אף אחד לא מעביר לתדר AM ברדיו

SINGIN
    דוגמא מצויינת ולא רק מבחינה מטאפורית, אבל אל תשכח שאתה עולה על רכבת הרים 30 פעם אתה כבר מקיא ת' נשמה

כן אבל הבנת את העיקרון, בגלל שזה כל כך מפחיד ופתאום קופאים לפני שעולים על "הרכבת" וסוף סוף כן עולים על הרכבת מגלים שזה לא כל כך נורא ולהיפך, זה כל כך כיף!!!

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

Ori
    קראתי כל מילה ולא הבנתי מה אתה רוצה מהחיים שלי.
    ואז הבנתי שאני צריך ללכת לישון כי אני ער 27 שעות ברצף, ואז קראתי את זה שוב עכשיו :]
    ואז הבנתי שכל מילה נכונה.
    זה נכון שאנשים במקום לאמץ גישה, מכניסים את עצמם מתחת לגישה אחת כמו איזו סככה מגינה.
    וכן אנחנו משדרים כמעט על אותו תדר.
    רק אני AM כפרע וכבר אף אחד לא מעביר לתדר AM ברדיו

SINGIN
    דוגמא מצויינת ולא רק מבחינה מטאפורית, אבל אל תשכח שאתה עולה על רכבת הרים 30 פעם אתה כבר מקיא ת' נשמה
    חחח כן קשה להבין אותי שאני במוזה שלי אבל זה לא בלתי אפשרי

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

השפה זה בגלל שאנשים לא רוצים להתפס ושהסטים לא ישרפו. יש המון קנאים בעולם..

חחחח תנסה להתחיל עם מישי (בלילה אבל) כשאתה שר לה איזה שיר. זה אחד החזקים.
    בכללי..כל הדברים האלה שהלוזרים שמקיפים אתכם בחיי היומיום אומרים שזה "פאדיחות", אלה הדברים הכי נכונים. אני מאמין בללכת נגד הנורמות של החברה בצורה הכי קיצונית שאפשר, כל עוד זה לא פוגע במישו. כלומר, אף אחד לא ימות אם תגיש לבחורה ותגיד לה "אני אש קאצ'ם מהעיר פאלט ובאתי לתפוס את הפיקאצ'ו שלך בשם החוק".

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    השפה זה בגלל שאנשים לא רוצים להתפס ושהסטים לא ישרפו. יש המון קנאים בעולם..

חחחח תנסה להתחיל עם מישי (בלילה אבל) כשאתה שר לה איזה שיר. זה אחד החזקים.
    בכללי..כל הדברים האלה שהלוזרים שמקיפים אתכם בחיי היומיום אומרים שזה "פאדיחות", אלה הדברים הכי נכונים. אני מאמין בללכת נגד הנורמות של החברה בצורה הכי קיצונית שאפשר, כל עוד זה לא פוגע במישו. כלומר, אף אחד לא ימות אם תגיש לבחורה ותגיד לה "אני אש קאצ'ם מהעיר פאלט ובאתי לתפוס את הפיקאצ'ו שלך בשם החוק".

חחחחחחחחחחחחחח אחי הרגת אותי אני הולך לנסות את זה

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

כמו שצריך אחי..זין על הנורמות של החברה! (משו שצעקתי פעם ברחוב כשהייתי עם אנשים..רק שהייתי שיכור אז) הן נועדו לאנשים סוג ב' שפוחדים מהצל של עצמם וכפופים לחוקים שהמערכת והסביבה שלהם פולטת.

אם אתה באמת מאמין בזה, אין לך גבולות והעולם נמצא על הזין שלך. ואתה מזיין אותו כל פעם כשמתחשק לך...ואיך שמתחשק לך.

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    כמו שצריך אחי..זין על הנורמות של החברה! (משו שצעקתי פעם ברחוב כשהייתי עם אנשים..רק שהייתי שיכור אז) הן נועדו לאנשים סוג ב' שפוחדים מהצל של עצמם וכפופים לחוקים שהמערכת והסביבה שלהם פולטת.

אם אתה באמת מאמין בזה, אין לך גבולות והעולם נמצא על הזין שלך. ואתה מזיין אותו כל פעם כשמתחשק לך...ואיך שמתחשק לך.
    אגב, ככה נוצרים מנהיגים.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אגב, ככה נוצרים מנהיגים.
    כל האנשים שהצליחו בחיים? הלכו לפי הגישה הזאת. אין על זה אפילו וויכוח.
    אדם מצליח לעולם לא ילך יד ביד עם הנורמות החברתיות. ואם כן? הוא סתם לוזר שהתמזל מזלו והוא יאבד הכל בקרוב מאוד.

לא עוד למסגרת העלובה של "בצפר-צבא-עבודה שאתה שונא-חתונה עם מישי שאתה גם כן שונא-ילדים שממשיכים את הדור העלוב שלך"!

לא עוד לחיים משעממים וממוצעים!

לא עוד לאמונות מגבילות!

הנה משו על האדם הממוצע בחברה האפורה שלנו,

You'll become everything you hate and all you disgust
    You'll forget who you were, what you did, and what you stood for
    You'll be trapped in your office
    You'll be trapped in traffic
    You'll be trapped in your home
    You'll be trapped in your church
    You'll be trapped in your mind
    Trapped like rats on the same sinking ship
    Trapped again and getting used to it
    And when you grow old with your husband or with your wife
    You'll be used to it, you'll be used to it
    And to think that your whole fucking life
    You took our shit

(חייב להוציא את זה איפשהו, יש לי התקף אינר גיים לא רע).

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,506 | הודעות: 8,204,099 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect