לא יודע מה איתכם, אבל בן 30 ששותה כל יום כמו חזיר הוא אלכוהליסט..
|
|
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
לפנה כמה ימים היה לחבר שלי 18 הינו 9 ילדים אני וחבר פירקנו כמעט בקבוק שלם קנינו 4 בקבוקים של פינלנדיה
וואלה?
אתה לא נולדת יודע הכל, ככה גם אני.
אני שתיתי חצי בקבוק + - לא השתכרתי כמעט בכלל אתה יכול להאמין אתה יכול לא להאמין, אני לא ממש שם זין אם אתה מאמין או לא.
מתאים לך ?
וכל השאר שחושבים כמוהו, יצא לי לראות חבר ששתה חורטיצה עם עוד 3 ילדים, לא הייתה לו סטלה, אחר כך נשאר קצת פרפקט מבקבוק אחר, הוא שתה את מה שנשאר ב2 שוטים, אחר כך הביאו בקבוק פינלנדיה והביאו לו חצי נקי חצי זפיבון והוא לקח שוט מ Grants ואחרי שהוא שתה הכל הוא דיבר איתי נורמאלי, הלך נורמאלי עשה הכל נורמאלי ואמר שאין לו סטלה אפילו, הבן אדם שותה שנתיים וכל שבוע הוא שותה פעמיים - שלוש.
הגיוני או לא ?
באותה תקופה היה החופש הגדול, עבדתי, הרווחתי הרבה כסף, כל שבוע שתיתי ובאותו שבוע לא עשה לי סטלה.
אתם לא מאמינים אתם לא חייבים להאמין אני לא הכרחתי אתכם, אני יודע ת'אמת שלי וזה מה שחשוב לי.
עריכה:
דרך אגב, בנובי גוד אני וחבר סיימתי בקבוק פינלנדיה עם עוד שתי בנות שלקחו רק כוס אחת והייתה לי סטלה בסדר לא משהו רציני ולא אכלתי לפני כמעט כלום...
אז עשו ת'חשבון, לא כל האנשים בעולם משתכרים תוך 5 שניות, או משחקים אותה משתכרים תוך 5 שניות, אם הייתי משתכר הייתי משתכר, אבל כל עוד אני לא אני לא יתנהג כמו מפגר וישחק אותה שיכור בגלל הפוזה.
אז לי כנראה יש כבד חזק, סו וואט ? אתם לא יכולים פעם אחת להאמין למשהו ?
אם הייתם מכירים אותי במציאות הייתם מבינים שאני אחד האחרונים שישקר על משהו כזה, כי אני כבר לא שותה כי הבנתי כמה זה לא בסדר לשתות בגיל שלי ושאין לי סיבה לעשות את זה.
ועוד לשקר בפורום על דבר כזה ?
על מי אני עושה פוזות ? על עצמי? על ילדים שאני לא מכיר בכלל ואני רק מכיר מאיזה פורום ?
למה שאני יעשה דבר כזה ?
עשו טובה ותפסיקו להיות כאלה "טהורים"..
אם אני זוכר נכון זה הסילבסטר או משו באיזור, סתם שם מטומטם.
אם הורדת חצי בקבוק וודקה בזמן כלכך קצר(ישיבה עם חבר, אחד) אין מצב שהלכת ישר. אם שתית את זה ב6 שעות, אתה כוסית.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אני אומר נקרא לזה אשכול השקרים הרשמי
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
קונילמל שקטטט חייל שלי
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער