אפשר לכתוב בקבצי PDF(שנפתחים על ידי acrobat reader)? ואיך אפשר להעתיק את מה שכתוב בקבצים אלה לקובץ בפורמט אחר(כגון WORD)? אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל לא ידעתי איפה לשאול את זה.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה לא יכול לעשות זאת ע"י ACROBAT READER כי כשמו כן הוא הוא תוכנה שמאפשרת לקרוא בלבד את קבצי ה PDF כדי ליצור כאלה ולערוך אתה צריך את התוכנה שעולה כסף.
כנ"ל ה FOXIT READER וכן הלאה.
אך לעניין ההמרות FOXIT יכולה לעזור לך אבל רק להמרות לקבצי TXT כך שאתה מאבד כל גרפיקה וכל עיצוב כלשהו בהמרה.
בקיצור בלי להוריד את התוכנה המלאה של אחת החברות ולפרוץ אותה אין מה לדבר ולכן אם אתה מעוניין ניתן למצוא ברשת ע"י טורנט או אימיול לינק את התוכנות להורדה כולל הקראק שלהן.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אם תחפש בעצמך אתה תתקל בהרבה קשיים כי קיימות המון תוכנות להמרה ל-PDF ולא מPDF לWORD.
אני ממליץ לך על התוכנה Solid Converter איתה אפשר להמיר קבצי PDF לWORD .
אך יש איתה בעיה קטנה.. אם הPDF הוא בעברית אז אחרי ההמרה לWORD,הכל יוצא הפוך.
אז תצטרך לעשות שוב המרה של הקובץ ההפוך לPDF ואז שוב לWORD וזה ייצא בסדר.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il