קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חחחחחח איזה צחוקים היה היום בשיעוררררר
    על ידי מתיתיהו בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 14-11-2006, 20:51
  2. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 09-05-2006, 16:17
  3. חחחח..יואו איזה צחיק היה היום קבלו קטע יפה..
    על ידי PerformeR בפורום דיבורים
    הודעה אחרונה: 03-03-2006, 17:57
  4. חחחחחחחחחח ואללה איזה צחוקים היה היום!!!
    על ידי tough-guy בפורום דיבורים
    הודעה אחרונה: 20-12-2005, 01:17
  5. חח איזה צחוקים היה לי היום...
    על ידי Fabio בפורום דיבורים
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 12-11-2005, 16:38
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 39

יואו שמעו איזה צחוקים היה היום!!!!!!!! - עמוד 2

אני לא רואה כל בעיה בלהשתנות ..
    אני גם עד לפני חצי שנה שלא שמעתי על פיקאפ ולא היה אכפת לי מעצמי למרות שהיו לי חברים וידידות זה לא היה כמו עכשו..
    סתם אני יביא לך דוגמאות בלי קשר לנושא של הבחורות ..
    אם פעם סתם הייתי כמו כל אחד מהחברה (תמיד היו הרבה חברים ) אבל עכשו אני די "שולט" וזה טיפה מתנשא להגיד את זה אבל ככה זה..
    אם במועדון נמאס לי לרקוד ואני בא לשבת חברים באים אחרי , כל מקום שאני מגיע אליו אין לפחות כמה חברה שלא קופצים ואמרים את את השם שלי ובאים להגיד שלום .
    תוך 2 שניות אני מסוגל להכיר אנשים טוב ולתהחבר אליהם ולהפוך להיות האלפא של אותה חבורה..
    אתה יכול לראות את כל זה כאילו אני מתנשא אבל אני רק מסביר את חלק מהייתרונות של הדבר..אחי כל מקום שאתה לא הולך אתה מרגיש כמו מלך אתה מרגיש שייך שאתה משהו .
    נגע גם בנושא של הבחורות קצת..
    עד גיל 15 הייתי בתול שפתיים ..
    בחצי שנה האחרונה הספקתי למזמז מלא בנות , להכיר מלא אנשים \ בנות חדשים .. , להיות במערכת יחסים חודש עם מישי, ודי להשתנות בגישה של החיים .
    שיהיה בהצלחה .[:

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי xyzxyz צפיה בהודעה
    אני לא רואה כל בעיה בלהשתנות ..
    אני גם עד לפני חצי שנה שלא שמעתי על פיקאפ ולא היה אכפת לי מעצמי למרות שהיו לי חברים וידידות זה לא היה כמו עכשו..
    סתם אני יביא לך דוגמאות בלי קשר לנושא של הבחורות ..
    אם פעם סתם הייתי כמו כל אחד מהחברה (תמיד היו הרבה חברים ) אבל עכשו אני די "שולט" וזה טיפה מתנשא להגיד את זה אבל ככה זה..
    אם במועדון נמאס לי לרקוד ואני בא לשבת חברים באים אחרי , כל מקום שאני מגיע אליו אין לפחות כמה חברה שלא קופצים ואמרים את את השם שלי ובאים להגיד שלום .
    תוך 2 שניות אני מסוגל להכיר אנשים טוב ולתהחבר אליהם ולהפוך להיות האלפא של אותה חבורה..
    אתה יכול לראות את כל זה כאילו אני מתנשא אבל אני רק מסביר את חלק מהייתרונות של הדבר..אחי כל מקום שאתה לא הולך אתה מרגיש כמו מלך אתה מרגיש שייך שאתה משהו .
    נגע גם בנושא של הבחורות קצת..
    עד גיל 15 הייתי בתול שפתיים ..
    בחצי שנה האחרונה הספקתי למזמז מלא בנות , להכיר מלא אנשים \ בנות חדשים .. , להיות במערכת יחסים חודש עם מישי, ודי להשתנות בגישה של החיים .
    שיהיה בהצלחה .[:
    עכשיו, קחו חיים כאלה..שהם די סבבה.

לעומת חיים כאלה,

"אני בן 16. אני מעולם לא חיבקתי בחורה שלא נדבר על לנשק בחורה, כי אני מאמין שזמני לא הגיע עדיין (למרות שבא לי לזיין כל דבר שזז!)...או שאני לא נראה מספיק טוב? או שפשוט אין לי מזל? אף אחת לעולם לא תרצה אותי...אני לא יוצא מהבית כי אין לי ממש חברים והחברים היחידים שיש לי, צוחקים עלי, בעיקר בכל הנושא של היחסים בין בן לבת. הם אומרים שאני הולך למות בתול ואף אחת לעולם לא תסתכל עלי. אני מאמין שהם צודקים..אחרי הכל, עד היום לא הייתה לי הצלחה כלשהיא. לא אכפת לי מהלבוש, טיפוח עצמי שלי..הרי מי שיאהב אותי, יאהב אותי כמו שאני! למרות העובדה שאף אחד לא באמת אוהב אותי."

זה מה שאני הייתי בחטיבה. לקראת סוף י', החלטתי לשנות את עצמי מהיסוד.

אני לא אגיד מה אני עכשיו...אתן לדמיון שלכם לפעול. למרות שזה מעבר לדמיון שלכם...הרבה מעבר. ובטח שמעבר ל"מציאות" שהחברה מכתיבה לכם אותה.

"מי שיאהב אותך יאהב אותך כמו שאתה" - זה משפט של לוזרים שמתכחשים לשיפור עצמי ולא עושים כלום עם עצמם בתקווה שיום אחד יזרקו להם עצם והם יהיו מאושרים. מרחם על אנשים כאלה, בשיא הכנות.

בחייכם, תנעלו תנושא הזה, אני אלרגי לבולשיט ולפסיביות. זה עושה לי בחילה.
    יש פה ילדים קטנים שעוד ילמדו מהמקורות הלא נכונים וידפקו לעצמם תחיים כמו שאני דפקתי ע''י אמונות מגבילות למינהן.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 28-02-2010 בשעה 17:02.

חחחח האשכול הזה מצחיק לאללה,פשוט להעביר להומור ובדיחות.
    אמיר וTyler חחחחחחחחחחח
    חתימתך נערכה, גם אם היא לא עוברת על חוקי הגודל היא עוברת על מגבלות הטעם הטוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے תניע.

החלטתי דווקא להתייחס לדיון בין Tyler לאמיר.

כמה מילים,Tyler תבין זה לא משנה כמה תזיין וכמה תיהיה IN וכמה תיהיה 'הכי' אתה לא תיהיה מאושר.
    זה שביקעת כמה טוטות לפני מישהו אחר לא יעשו אותך מאושר,אולי מאושר זמנית כי אתה שמח שאתה כבר לא אחד שלא יכול לגשת לבחורה ולא האמנת על עצמך,אבל זה חולף.
    מה שבסך הכל אתה צריך לאזור אומץ ולתפוס את עצמך מהבייצים ולגשת,אני גם בעד שיפור עצמי,שלא תבין אותי לא נכון.אבל לוותר על מי שאתה ועל מה שאתה אוהב בישביל דברים אחרים זה הדבר הכי גרוע שיכול להיות.

אמיר,אתה מגזים עם הגישה "מכרת את עצמך.." ,זה לא בידיוק הוא עשה את זה כי הוא מחפש ושואף להכי טוב שהוא חושב שיכול להיות בישבילו (אם הוא משתנה בישביל אחרים ומה יחשבו עליו זה כ"כ עצוב),שיפור עצמי לא חייב להיות בהכרח "מכירת עצמך" רק שאנשים לוקחים את זה לכיוון הלא טוב,אני אחד שלא אוהב להתפשר וזה לאוו דווקא בבנות גם בעבודה טובה והצלחה בחיים,אני יכול להעיד על עצמי כבן אדם מאוד שאפתן כל עוד זה לא בא חשבוני.

בקיצור תיהיו עסוקים בלהיות מאושרים ולהינות מהחיים ולא בדרך אל האושר,מה לעשות כדי להיות מאושר ,ולשפר כל הזמן את עצמך כדי להיות מאושר וכל מיני חארטות למינהם.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי trrt צפיה בהודעה
    החלטתי דווקא להתייחס לדיון בין Tyler לאמיר.

כמה מילים,Tyler תבין זה לא משנה כמה תזיין וכמה תיהיה IN וכמה תיהיה 'הכי' אתה לא תיהיה מאושר.
    זה שביקעת כמה טוטות לפני מישהו אחר לא יעשו אותך מאושר,אולי מאושר זמנית כי אתה שמח שאתה כבר לא אחד שלא יכול לגשת לבחורה ולא האמנת על עצמך,אבל זה חולף.
    מה שבסך הכל אתה צריך לאזור אומץ ולתפוס את עצמך מהבייצים ולגשת,אני גם בעד שיפור עצמי,שלא תבין אותי לא נכון.אבל לוותר על מי שאתה ועל מה שאתה אוהב בישביל דברים אחרים זה הדבר הכי גרוע שיכול להיות.

אמיר,אתה מגזים עם הגישה "מכרת את עצמך.." ,זה לא בידיוק הוא עשה את זה כי הוא מחפש ושואף להכי טוב שהוא חושב שיכול להיות בישבילו (אם הוא משתנה בישביל אחרים ומה יחשבו עליו זה כ"כ עצוב),שיפור עצמי לא חייב להיות בהכרח "מכירת עצמך" רק שאנשים לוקחים את זה לכיוון הלא טוב,אני אחד שלא אוהב להתפשר וזה לאוו דווקא בבנות גם בעבודה טובה והצלחה בחיים,אני יכול להעיד על עצמי כבן אדם מאוד שאפתן כל עוד זה לא בא חשבוני.

בקיצור תיהיו עסוקים בלהיות מאושרים ולהינות מהחיים ולא בדרך אל האושר,מה לעשות כדי להיות מאושר ,ולשפר כל הזמן את עצמך כדי להיות מאושר וכל מיני חארטות למינהם.
    אני מניח שיש לך תואר בפסיכולוגיה שאתה מחליט מתי אני אהיה מאושר ומתי לא.

חח משתנה בשביל אחרים..אני הבנאדם האחרון שישנה את עצמו בשביל כוס. אני רוצה משו, אני הולך ומשיג אותו. אם אתם באמת חושבים שעשיתי את זה בשביל חברים אן בחורות, מצבכם קשה עד מאוד.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 28-02-2010 בשעה 19:10.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אני מניח שיש לך תואר בפסיכולוגיה שאתה מחליט מתי אני אהיה מאושר ומתי לא.

חח משתנה בשביל אחרים..אני הבנאדם האחרון שישנה את עצמו בשביל כוס. אני רוצה משו, אני הולך ומשיג אותו. אם אתם באמת חושבים שעשיתי את זה בשביל חברים אן בחורות, מצבכם קשה עד מאוד.
    חחח חבר עובדות מדברות בעד עצמן.
    אם החברה לא הייתה משפיעה עלייך לא באמת היית משתנה ואם משתנה ,היית משתנה מהייסוד? חחחחח ח-א-ר-ט-ה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי trrt צפיה בהודעה
    חחח חבר עובדות מדברות בעד עצמן.
    אם החברה לא הייתה משפיעה עלייך לא באמת היית משתנה ואם משתנה ,היית משתנה מהייסוד? חחחחח ח-א-ר-ט-ה.
    אז אתה אומר שהיה לי כיף להיות לוזר? להיות מישו שאני לא?

ממש פסיכולוג יש לנו פה.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

כן שיפור עצמי מדבר אך מה המחיר? אתה צריך להיות מרוצה ממה שאתה לפני זה! לא להיות במחשבה שאתה אפס ואז להגיד וואלה בוא נשנה את זה, כי עצם זה שאתה חושב שאתה אפס לא יכולה להצמיח שום דבר ואין כאן שיפור עצמי יש כאן להפוך למשהו אחר וזה חבר יקר נקרא למכור את עצמך במחיר הזול ביותר.
    שיפור עצמי יכול לצמוח רק מאדם שמרוצה מעצמו ומרגיש טוב עם עצמו ורוצה לשפר את עצמו לא מאדם שכל המחשבה על עצמו היא שהוא לא יוצלח או אפס או בתול בפתיים כמו שאמרת.
    ולא ראיתי את שאר היון שהתפתח ואתם סתם מתווכחים על שטויות לא מדובר כאן בפסיכולוגיה של שקל אלא במשהו קצת יותר אמיתי.
    אתם לא מבינים שעצם זה שחשבתם על עצמכם ככה קודם מראה ומדגישה את הדפקט היותר גדול של התקופה האחרונה גדלתם במחשבה שאתם לוזרים בין אם זה בגלל שכך ההורים חינכו אתכם בין אם זה בגלל שכך החברה גרמה לכם לחשוב על עצמכם וזה בעצם הבעיה הגדולה ביותר!
    אין אדם שצמח מביקורת ואין אדם שצמח ממחשבה שלילית על עצמו הדבר היחיד שכן קורה במצב כזה זה שאדם מפתח אדם אחר בתוכו אך לעולם הוא לא יצליח באמת למחוק את האני העצמי שלו ולכן זה לא נקרא שיפור עצמי אתם בעצם לא עשיתם כלום עם עצמכם אתם פשוט לקחתם את עצמכם שמתם אותו בצד ואמרתם בואו נבנה אני אחר טוב יותר וזה לא יעבוד לעולם זה אולי עובד עכשיו אך במבחן הזמן זה יתנפץ לכם בפנים.
    אמרתי לך אני גדלתי בתחושה אחרת בבית אבא שלי שיהיה בריא תמיד דחף ועודד והדגיש לי שלא משנה מה כולם משנה מה אתה ולכן אף פעם לא שינה לי אם יצאתי או לא אם הייתי עם בחורה או לא מה שאמור לקרות בדרך הטבע יקרה וזה בנה אותי בצורות שאתם לא מבינים כנראה, יש עליכם לחץ מבחוץ ואתם פשוט נותנים ללחץ הזה לחדור ולשנות אתכם וזה חבל מאוד.
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 28-02-2010 בשעה 22:38.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    כן שיפור עצמי מדבר אך מה המחיר? אתה צריך להיות מרוצה ממה שאתה לפני זה! לא להיות במחשבה שאתה אפס ואז להגיד וואלה בוא נשנה את זה, כי עצם זה שאתה חושב שאתה אפס לא יכולה להצמיח שום דבר ואין כאן שיפור עצמי יש כאן להפוך למשהו אחר וזה חבר יקר נקרא למכור את עצמך במחיר הזול ביותר.
    שיפור עצמי יכול לצמוח רק מאדם שמרוצה מעצמו ומרגיש טוב עם עצמו ורוצה לשפר את עצמו לא מאדם שכל המחשבה על עצמו היא שהוא לא יוצלח או אפס או בתול בפתיים כמו שאמרת.
    ואם נגיד יש לי חבר שהיה שמן, לא היה מרוצה מעצמו ועשה דיאטה ועכשיו טוב לו עם עצמו? גם הוא יעני מושפע? או מושג אחר שאתם בוחרים לדחוף לו למרות שאתם עושים בדיוק את אותם הדברים ולא מודעים לכך?

יודע מה? בוא נהיה עצמנו! וואלה נשמע טוב...הכי כדאי להיות עצמך!
    בוא לא נשים בושם ונסריח, כי זה מה שאנחנו!
    בואו לא נצחצח שיניים ולא נתקלח, כי גם זה מה שאנחנו!
    בואו לא נתגלח ולא נסתפר, כי גם זה נקרא להיות עצמך! אתה הרי מי שאתה ואתה צריך לשמוח עם עצמך אז למה לא?

והבנות? גם אתן צריכות להיות עצמכן! כן כן גם את!
    מעכשיו, אתן לא עושות שעווה ולא מורידות שיערות! תהיו גוש שיער, ככה כולנו נאהב אתכן!
    כולנו יודעים שגוש שיער מסריח ששוקל 200 קילו מחרמן לי תצורה, אז יאללה למה אתן מחכות?

כי הרי מי שיאהב אותנו יאהב אותנו כמו שאנחנו...אז יאללה, בואו נהיה עצמנו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    כל מילה בסלע,עכשיו דייקת את עצמך וזה מה שהתכוונתי tyler רק חבל שעכשיו ראיתי.

ואני אוסיף על דבריו,
    להשתנות,להיות מושפע,לפחד מהצל של עצמך,ולהיות חרא שמנסה כל הזמן להשתנות זה גרוע אתה מוותר על עצמך.

אני חושב שהאשכול מיצא את עצמו.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

אתה מצחיק TYLER איפה אתה ואיפה הנושא? אתה לא מכיר אותי וחבל אתה חושב שעל ידי זה שתקצין אתה תצליח להבהיר נקודה מאוד לא נכונה בחשיבה שלך.
    עצם זה שאנחנו שמים בושם כדי לא להסריח זה לחץ חברתי עצם זה שאנחנו מצחצחים שיניים ועושים מקלחת כל יום זה לחץ חברתי כי יש חברה שעושה בדיוק כמו שאתה אומר והיא די מוכרת אולי שמעת עליה פעם זה נקרא צרפתים תנסה פעם לבדוק אולי תגלה שאתה טועה. (וזה מחזיק גם לגבי הנשים שדיברת)
    יש הרבה דברים שגורמים לשינויים פיזיקלים בחשיבה שלנו כי פעם אם ידעת או לא נשים שמנות היו מוקד משיכה מאוד גדול כנ"ל שעירות וכנ"ל הרבה דברים שאם היום היית רואה היית נבעת אבל זה לא העניין החברה השתנתה ועם זה גם ההבנה שלך למה מושך ומה לא והיום אוקיי יש לנו קודים אחרים אך מכאן ולקחת את זה לשינוי עצמי? מה הקשר? למה שאני אשנה את עצמי? במקום לבנות את עצמך מה אתה עושה? בונה מישהו אחר בונה חיים אחרים? מה עם החיים שעד עכשיו חיית מה הם לא נחשבים? שיוניים מבורכים הם שינויים שנובעים מתוך עצמך לשפר את מה שטוב בך וגם אפילו מה שלא טוב אבל לשפר לא להתעלם! לא לחפש חיים אחרים כי אז אתה מבטל את עצמך! זה כמו להגיד הלוואי והייתי נולד נגיד מישהו אחר שאני ממש מקנא בו כי עצם המחשבה הזאת מעידה על אי קיום שלך! כלומר אתה לא קיים עכשיו!
    בקיצור תבדוק את הדברים אני בטח שדברים יראו אחרת אחרי מבט שני.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אוקיי, אני מבין שממש אבל ממש פיספסתם אותי פה.
    אני, כמו כל האנשים בעולם, רוצה חיי איכות. חיי איכות שאני מגדיר אותם לעצמי. אף אחד לא רוצה לחיות חיים בינוניים ואף ירודים. אף אחד.

אבל בניגוד לאחרים, שמדמיינים את עצמם במצב זה או אחר, אני הולך ועושה מעצמי את מה שאני רואה. לי יש את האומץ לזה, לרוב האנשים אין אותו. כי האמונות המגבילות שלהם, מחזיקות אותם חזק.

אני יודע שאני הולך להיות מאכל לתולעים עוד כמה עשרות שנים במילא, אז מה אכפת לי? העיקר להנות ולחיות תרגע. כל הפילוסופיה של "להיות עצמך" ו"מה באמת צריך להיות" ובלה בלה בלה לא מעניינת אותי אפילו. אני חי תרגע ועושה מעצמי את מה שאני רוצה להיות. בזמני הפנוי, אני נח וכותב לכם הודעות כמו זאת, שאולי גם אתם תעשו מעצמכם את מה שאתם שואפים להיות ולא תתרצו זאת ע''י אמונות מגבילות.

הכל מתוך דאגה, כי אני עברתי את כל זה כבר. אני רואה אנשים במצב שהייתי בו וכואב לי הלב עליהם. זה הכל.
    אני זרקתי 17 שנים לפח, אז לא, השנים האלה לא נחשבות. זה לא הייתי אני. זה היה מה שהחברה רצתה שאהיה.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

זהו שזה בדיוק ההיפך כי כל מה שאתה מגדיר הצלחה ואיכות חיים זה בדיוק מה שהחברה מגדירה ולא מה שאתה מגדיר ולכן עכשיו אתה חי על פי החברה ולא כמו שאתה חושב.
    אז אתה לא חושב על העתיד ורק על ההווה אז לצערי אני כבר רואה איך אתה הולך לקבל את זה בהפוכה...

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אוקיי, אני מבין שממש אבל ממש פיספסתם אותי פה.
    אני, כמו כל האנשים בעולם, רוצה חיי איכות. חיי איכות שאני מגדיר אותם לעצמי. אף אחד לא רוצה לחיות חיים בינוניים ואף ירודים. אף אחד.

אבל בניגוד לאחרים, שמדמיינים את עצמם במצב זה או אחר, אני הולך ועושה מעצמי את מה שאני רואה. לי יש את האומץ לזה, לרוב האנשים אין אותו. כי האמונות המגבילות שלהם, מחזיקות אותם חזק.

אני יודע שאני הולך להיות מאכל לתולעים עוד כמה עשרות שנים במילא, אז מה אכפת לי? העיקר להנות ולחיות תרגע. כל הפילוסופיה של "להיות עצמך" ו"מה באמת צריך להיות" ובלה בלה בלה לא מעניינת אותי אפילו. אני חי תרגע ועושה מעצמי את מה שאני רוצה להיות. בזמני הפנוי, אני נח וכותב לכם הודעות כמו זאת, שאולי גם אתם תעשו מעצמכם את מה שאתם שואפים להיות ולא תתרצו זאת ע''י אמונות מגבילות.

הכל מתוך דאגה, כי אני עברתי את כל זה כבר. אני רואה אנשים במצב שהייתי בו וכואב לי הלב עליהם. זה הכל.
    אני זרקתי 17 שנים לפח, אז לא, השנים האלה לא נחשבות. זה לא הייתי אני. זה היה מה שהחברה רצתה שאהיה.

תראה,זה מעוווולה לבנות את עצמך אבל לא לוותר על עצמך זה גבול מאוד דק בינהם ואתה חוצה אותו.
    אתה לא צריך לוותר על מי שאתה מה אתה אוהב ולנסות להיות אדם אחר לחלוטין.
    אני גם לא דוגל בלשבת ולהיכנס עמוק בחרא ולהיתמרמר,אבל אתה חוצה קווים.
    הקטע לפני עם הבושם וזה אתה בכלל הוצאת דברים מהקשרם.
    תעשה מה שבאמת אתה מרגיש שטוב בישבילך ולא כי רצית להיות מישהו אחר שנראה בעיינך יותר טוב.
    אחד שמשתנה כל הזמן בהתהם לסביבה אין לו דעה חזקה אישית משלו,אם תמשיך בגישה הזאת אתה תמיד תשתנה בכל מצב שהחברה "תאלץ" אותך להשתנות.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מילא הייתם מכירים אותי...אבל אתם אפילו לא יודעים מי "אני" הזה שאתם כ''כ מדברים עליו. איך קבעתם תאישיות שלי לעזאזל? זה מסקרן.

באמת שאני רוצה לדעת, אני נורא מתעניין בפיסכולוגיה, אולי גמאני אלמד לקבוע אישיות של מישו אחרי כתיבת הודעות באינטרנט..תלמדו אותי?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,874 | הודעות: 8,173,461 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect