יש לי שתי כוננים במחשב E ו-D
עכשיו רציתי לדעת אם כשאני מפרמט את המחשב אני יכול למחוק את E ולהוסיף את הזיכרון שלו לD בלי שהנתונים בD ימחקו
תודה אחי![]()
יש לי שתי כוננים במחשב E ו-D
עכשיו רציתי לדעת אם כשאני מפרמט את המחשב אני יכול למחוק את E ולהוסיף את הזיכרון שלו לD בלי שהנתונים בD ימחקו
תודה אחי![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה יכול לעשות ככה:
תפרמט את המחשב ותתקין את הווינדוס על E ואל תיגע בD . אחרי שהווינדוס שלך יהיה מותקן אתה יכול להכניס את D לתוך E עם תוכנה מיוחדת(בלי שהקבצים ימחקו).
http://rapidshare.com/files/35656028...roatia.com.rar
תחפש בתוכנה Merge
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא.. רק עם התוכנה.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
אתה יכול אבל זה רק בתנאי שאתה מוכן שהקבצים ב E יעלמו.
אתה נכנס לניהול מחשב שם לניהול דיסקים ושם אתה לוחץ כפתור ימני על D ובוחר בדיסק דינמי לאחר מכן אתה עושה את אותו הדבר על דיסק E לאחר מכן אתה מוחק לגמרי את דיסק E ולאחר מכן אתה הולך ל D לוחץ עליו כפתור ימני ובוחר בהרחבה ואז אתה נותן לו את כל המקום שנמצא כלא מוגדר ב E ואז הוא יתרחב לשם וזוה יהיה לך כונן D גדול.
רק דבר חשוב שאני חייב לציין לך זה שאם אחד מהדיסקים יפול כל המידע בשני הכוננים הולך
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 01-03-2010 בשעה 17:13.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
לא אתה לא עושה זאת בזמן פירמוט רק אחרי שהמערכת הפעלה עולה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הסברתי את הפרוצדורה הזאת באשכול אחר..
שניה אני אביא לך קישור..
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=563536
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
דיסק לא מפורמט לא יכול להיו דינאמי רק דיסק שיש עליו מידע או מפורמט יכול להיהפך לדיסק דינאמי כלומר D הוא דיסק עם מידע נכון? אז עליו אתה לוחץ כפתור ימני ובוחר בדיסק דינאמי אה ודבר חשוב נוסף אתה לא לוחץ למעלה בחלון הלבן אתה לוחץ למטה על דיסק 0 או דיסק 1 אנילא יודע אם D אצלך הוא דיסק 0 או דיסק 1 תבדוק את זה כלומר תסמן את D ואז תראה מי מסומן למטה ואז תעשה עליו קליק ימני ותבחר בדיסק דינאמי.
ומה שאתה רוצה לצרף אליו חייב להיות לא מפורמט כלומר את E אתה צריך למחוק שיהיה בצבע שחור ואז את המקום הפנוי שלו אתה מוסיף ל D כשאתה בוחר בו הרחבה.
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 03-03-2010 בשעה 17:36.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
מה זאת אומרת? ברור שכל הדיסקים שלך דינאמים מה רצית שרק דיסק אחד יהיה?
וחוץ מזה לא הבנתי אמרת שיש לך שלושה כוננים לא? עכשיו אני מבין מה קרה אחד מהכוננים שלך היה חלק מהדיסק של מערכת ההפעלה...
טוב ולמה אתה לא יכול להפעיל את הWINDOWS? זה בכלל לא אמור לדפוק לך את המערכת הפעלה!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!