קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה שאלות בנושא הצבא, אני שוחר.
    על ידי ScathiaMS בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-10-2010, 21:05
  2. [שאלה] כמה שאלות בנושא טורנטים
    על ידי HOMY206 בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-05-2008, 14:46
  3. הורדה במהירות גבוה?! כמה שאלות בנושא.
    על ידי ganur בפורום תמיכה טכנית
    הודעה אחרונה: 08-04-2007, 11:47
  4. [שאלות] כמה שאלות בנושא ממר"מ למי שיודע מה זה
    על ידי wallaman בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-08-2006, 18:48
  5. [שאלות] כמה שאלות בנושא ממר"מ למי שיודע מה זה
    על ידי wallaman בפורום תמיכה טכנית
    הודעה אחרונה: 16-08-2006, 12:22
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

כמה שאלות בנושא פיקאפ(4 חודשים בתחום)

ברירת מחדל כמה שאלות בנושא פיקאפ(4 חודשים בתחום) זה כל מה שאני צריך בנתיים כדי להגשים את המטרות

1. איפה אפשר להשיג את הסימן של הנשיקה על הצוואר כמו של מיסטרי, מישהו מכיר? או שפשוט לשים כזה אודם של אחותי או משהו כזה.
    2. איפה אפשר להשיג שרשראות מגניבות שפיציות גדולות\ארוכות.
    3. מקום לקנות איזהשהו צמיד מגניב שפיצי.
    4. הקיצר יש איזושהי חנות למכירת אביזרים כאלה?
    שאלות חשובות:
    1. יש איזשהו מקום לבני נוער בני 15+- למסיבות, שיש בהם גם מוזיקה, אבל גם אפשרות לדבר(להפעיל משחק משיכה). במרכז ובאזור השרון עדיף.
    2. אני צריך את העצות הכי טובות שלכם לDAY GAME:
    מה עדיף אופנר ישיר\עקיף?
    לא יודע מה עוד
    הקיצר כל עצה שימושית הנוגעת לDAY GAME תעזור.
    3. אם אני נמצא במסיבה עם המון רעש וממש אי אפשר לדבר, ומאוד מאוד צפוף, מה אני עושה? טיפים כללים
    4. אפשר את הדוגמאות שלכם לפתיחי none verbal במקום רועש כמו מסיבה.

יש לי חימום שאני עושה בזמנים האלה כי חזר לי הAA אחרי חודש בלי כלום כי הייתי עם חברה שלי. אז עד שאני ירגיש שה AA נעלם עשיתי חימום להעלים אותו לפני כל סארג'(לקחתי מDC):
    1.לשאול 2 בחורות מה השעה בזמן שאני מבליט בכל דרך אפשרית שיש לי שעון או פלאפון.
    2. לשאול 2 בחורות איך להגיע לאנשהו+ מחמאה כנה בסוף.
    3. לגשת ל3 בחורות ולתת להן מחמאות כנות באופן אקראי.
    4. לעשות את הדברים הראשונים שעולים לי לראש על בחורה 1 שאני רואה, או לנסות משהו חדש על בחורה 1, אחרי זה אני מציע לה לצאת\לוקח את המספר שלה. אם היא לא תסכים זה מצויין, כישלון הוא חימום מעולה!
    5. פיקאפ רגיל!

כמה אופנרים שאני משתמש בהם מה דעתכם:
    משפטי פתיחה:
    1. הי, אפשר את הדעה שלך על משהו? מה את אומרת על פרידה בSMS? חברה של חבר שלי נפרדה ממנו אחרי שנתיים שהם היו ביחד בSMS..., אני רוצה לעזור לו כי הוא מה זה מבואס, מה את אומרת?, וואלה אני חייב ללכת לחברים שלי עוד 5 דקות אז...
    2. הי, אפשר את הדעה שלך על משהו? מה עדיף, הבושם הזה או זה?\להפרד ממישהי בSMS או במחשב?\
    3. הי, אפשר את הדעה שלך על משהו? מה את חושבת על זה שבחור רוצה לצאת עם חברה מאוד טובה של האקסית שלו?
    4. הי, אפשר לשאול אותך שאלה? השרשרת\צבע שיער\תיק\בגד הזה אמיתי? אה טוב זה נראה טוב בכל מקרה.
    5. הי, אפשר לשאול אותך שאלה? את יודעת איפה יש פה מקום טוב לאכול עם הרבה חברים? (עונה), וואלה, פשוט אני ומלא חברים וידידות שלי מחפשים כבר מקום טוב באזור של הקניון הזה איזה שנה..
    6. הי, מה קורה?, וואי את הבחורה מהאומן 17 לא? (היא אומרת, "לא"), וואי את ממש דומה לה. אם לא היית באומן 17, אז מה עשית בפורים בעצם? בטח לא עשית כלום כי את ילדה טובה.. כן את נראית כמו ילדה טובה.. וחברה שלך נראית כמו הילדה הרעה(במקרה של סט של 2+)
    7. הי,מה קורה? אני פשוט נכנסתי למקום הזה, וראיתי אותך, הייתי יוצא אידיוט אם לא הייתי בא להגיד שלום.., וגם את באותה מידה יכולת לבוא ולהגיד שלום, למה לא עשית את זה?
    8. היייי, את הילדה היפה מתיכון היובל, מה קורה?, אה אז אם זאת לא את, אז מי את?

נוסחת ההתחלה:
    שפת גוף->משפט פתיחה-> FTC ->יצירת משיכה->NEG->"אנחנו מכירים?, לא?, אז בואי נכיר..הי אני תום.."
    נערך לאחרונה על ידי tompouce9; 17-03-2010 בשעה 00:06.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מזהftc אחי ?
    אני פשוט חדש בתחום
    ומזה אופנר?

ובקשר למסיבה מקום צפוף וזה
    קראתי באיזה מקום שאתה יכול נגיד לחלק לבחורות בתחילת הערבה שאתה נכנס מחמאוות וזה את נראת טוב וזה ממשיך להסתובב אחרי זמן מה אתה יוצר קשר עין עם אחת שהחמאתה לה אתה כבר נחשב בעייניה אדם כזה חיובי שחושב עליה דעה חיובית וזה אתה יודע תופס קשר עין חייוך של שתיכם ומזרים אותה לרקוד או משו

או שאתה יוצר לעצמך sp כבר בכניסה וזה ואז כבר יבואו אליך
    נערך לאחרונה על ידי kiko852; 17-03-2010 בשעה 00:18.

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

שאלת הרבה, אני אענה לך על חלק.

קודם כל, אביזרים. בדיזגנוף סנטר יש כל מיני חנויות מגניבות שתוכל למצוא בהם את הדברים האלה. יש שם כל מיני חנויות שיש בהם אחלה דברים לpeacock.
    סימן של הנשיקה לדעתי מיותר, בכל מקרה אם כבר תמצא מישהי שתנשק אותך ותעשה את זה כי אם אתה תצייר את זה בעצמך זה יכול לצאת די עלוב וזה סתם יהיה DLV.

בקשר למה עדיף אופנר עקיף או ישיר. אין לזה תשובה מה שנהוג להגיד על אופנרים זה שאם זה עובד לך תשתמש בזה. אין נכון ולא נכון כל הדוגמאות לאופנרים שהבאת, מה שעובד לך תשתמש בו.

שיטה מגניבה שקראתי עליה להתחיל עם בנות במועדונים זה ליצור אינטרקציה של כמה שניות עם הרבה בנות, כלומר לבוא למישהי בקטע של HIGHFIVE/תני כיף וללכת, ככה להרבה בנות ואז אתה נתקל בהן שוב ויותר קל לפתח שיחה כי אתם כביכול כבר הכרתם. אני לא לגמרי זוכר קראתי את זה די מזמן אבל אתה מבין את הרעיון אני מקווה.

לא אהבתי את המשפט ה-8 שהבאת כי אתה מחמיא לה סתם ואין בזה שום צורך בניגוד לזה אהבתי את המשפט ה-7 למרות שאתה צריך לעשות אותו טוב כי הרבה אנשים מתחילים עם בנות "את לא ההיא מ-X" אבל בעקרון זה טוב הקטע של בטח נשארת בבית את ילדה טובה זה אחלה נג. חח הייתי מציע לך לתחזק אותו להשתמש בו.

לזה שמעלי:
    אופנר כלומר opener זה הדבר שאיתו אתה פותח את השיחה

FTC false time ומילה עם C חח מה זה שאומר זה שאתה אומר משהו בסגנון "יש לי רק כמה דקות" או "אני עוד מעט צריך ללכת" ככה הבחורה לא חושבת לעצמה "ווואי הוא עומד עכשיו לחפור" כי אתה אומר לה שאתה לא תשאר להרבה זמן (אפילו שזה לא נכון) זה גם מראה שאתה כאילו לא נואש ולמרות שאתה מדבר איתה העולם לא נעצר, ואתה ממשיך את התוכניות שלך כרגיל- במובן מסויים DHV.
    נערך לאחרונה על ידי tal1991; 17-03-2010 בשעה 00:26.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי tal1991 צפיה בהודעה
    שאלת הרבה, אני אענה לך על חלק.

קודם כל, אביזרים. בדיזגנוף סנטר יש כל מיני חנויות מגניבות שתוכל למצוא בהם את הדברים האלה. יש שם כל מיני חנויות שיש בהם אחלה דברים לpeacock.
    סימן של הנשיקה לדעתי מיותר, בכל מקרה אם כבר תמצא מישהי שתנשק אותך ותעשה את זה כי אם אתה תצייר את זה בעצמך זה יכול לצאת די עלוב וזה סתם יהיה DLV.

בקשר למה עדיף אופנר עקיף או ישיר. אין לזה תשובה מה שנהוג להגיד על אופנרים זה שאם זה עובד לך תשתמש בזה. אין נכון ולא נכון כל הדוגמאות לאופנרים שהבאת, מה שעובד לך תשתמש בו.

שיטה מגניבה שקראתי עליה להתחיל עם בנות במועדונים זה ליצור אינטרקציה של כמה שניות עם הרבה בנות, כלומר לבוא למישהי בקטע של HIGHFIVE/תני כיף וללכת, ככה להרבה בנות ואז אתה נתקל בהן שוב ויותר קל לפתח שיחה כי אתם כביכול כבר הכרתם. אני לא לגמרי זוכר קראתי את זה די מזמן אבל אתה מבין את הרעיון אני מקווה.

לא אהבתי את המשפט ה-8 שהבאת כי אתה מחמיא לה סתם ואין בזה שום צורך בניגוד לזה אהבתי את המשפט ה-7 למרות שאתה צריך לעשות אותו טוב כי הרבה אנשים מתחילים עם בנות "את לא ההיא מ-X" אבל בעקרון זה טוב הקטע של בטח נשארת בבית את ילדה טובה זה אחלה נג. חח הייתי מציע לך לתחזק אותו להשתמש בו.

לזה שמעלי:
    אופנר כלומר opener זה הדבר שאיתו אתה פותח את השיחה

FTC false time ומילה עם C חח מה זה שאומר זה שאתה אומר משהו בסגנון "יש לי רק כמה דקות" או "אני עוד מעט צריך ללכת" ככה הבחורה לא חושבת לעצמה "ווואי הוא עומד עכשיו לחפור" כי אתה אומר לה שאתה לא תשאר להרבה זמן (אפילו שזה לא נכון) זה גם מראה שאתה כאילו לא נואש ולמרות שאתה מדבר איתה העולם לא נעצר, ואתה ממשיך את התוכניות שלך כרגיל- במובן מסויים DHV.
    אה
    כה תודה כבר קראתי על ה ftc הזה יענו הגבלות זמן וזה
    =]

בקשר "למשחק יום" יש יתרון מסוים לישיר כי בדר"כ אנשים ממהרים ביום אז אם אתה מצהיר על כוונותיך בהתחלה היא לא ממש תמהר.עם פתיח עקיף יש פחות סיכון שהיא תנפנף אותך אבל אם היא ממהרת היא עלולה לאבד עניין מהר בסט.

משתמש מתחיל האוואטר של The-Legend
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    קשה באימונים קל בים

אחי אתה מהרצליה? אם כה דבר איתי אולי נצא לסרגים או משו חח ולמה ששאלת מסיבות אחי לא חסר בפסח יש מיליון תשאל חברים וכאלה אני למשל הולך לרפאלי דבר איתי אם בא לך חחח

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

False time constraint.

ציטוט נכתב במקור על ידי kobi_af צפיה בהודעה
    בקשר "למשחק יום" יש יתרון מסוים לישיר כי בדר"כ אנשים ממהרים ביום אז אם אתה מצהיר על כוונותיך בהתחלה היא לא ממש תמהר.עם פתיח עקיף יש פחות סיכון שהיא תנפנף אותך אבל אם היא ממהרת היא עלולה לאבד עניין מהר בסט.
    סבבה אחי יש לך כמה עצות והכוונים ל?DAY GAME
    ציטוט נכתב במקור על ידי GaLely צפיה בהודעה
    אחי אתה מהרצליה? אם כה דבר איתי אולי נצא לסרגים או משו חח ולמה ששאלת מסיבות אחי לא חסר בפסח יש מיליון תשאל חברים וכאלה אני למשל הולך לרפאלי דבר איתי אם בא לך חחח
    סבבה אחי תוסיף למסן שלחתי לך בפרטי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect