נכתב במקור על ידי
tal1991
שאלת הרבה, אני אענה לך על חלק.
קודם כל, אביזרים. בדיזגנוף סנטר יש כל מיני חנויות מגניבות שתוכל למצוא בהם את הדברים האלה. יש שם כל מיני חנויות שיש בהם אחלה דברים לpeacock.
סימן של הנשיקה לדעתי מיותר, בכל מקרה אם כבר תמצא מישהי שתנשק אותך ותעשה את זה כי אם אתה תצייר את זה בעצמך זה יכול לצאת די עלוב וזה סתם יהיה DLV.
בקשר למה עדיף אופנר עקיף או ישיר. אין לזה תשובה מה שנהוג להגיד על אופנרים זה שאם זה עובד לך תשתמש בזה. אין נכון ולא נכון כל הדוגמאות לאופנרים שהבאת, מה שעובד לך תשתמש בו.
שיטה מגניבה שקראתי עליה להתחיל עם בנות במועדונים זה ליצור אינטרקציה של כמה שניות עם הרבה בנות, כלומר לבוא למישהי בקטע של HIGHFIVE/תני כיף וללכת, ככה להרבה בנות ואז אתה נתקל בהן שוב ויותר קל לפתח שיחה כי אתם כביכול כבר הכרתם. אני לא לגמרי זוכר קראתי את זה די מזמן אבל אתה מבין את הרעיון אני מקווה.
לא אהבתי את המשפט ה-8 שהבאת כי אתה מחמיא לה סתם ואין בזה שום צורך בניגוד לזה אהבתי את המשפט ה-7 למרות שאתה צריך לעשות אותו טוב כי הרבה אנשים מתחילים עם בנות "את לא ההיא מ-X" אבל בעקרון זה טוב הקטע של בטח נשארת בבית את ילדה טובה זה אחלה נג. חח הייתי מציע לך לתחזק אותו להשתמש בו.
לזה שמעלי:
אופנר כלומר opener זה הדבר שאיתו אתה פותח את השיחה
FTC false time ומילה עם C חח מה זה שאומר זה שאתה אומר משהו בסגנון "יש לי רק כמה דקות" או "אני עוד מעט צריך ללכת" ככה הבחורה לא חושבת לעצמה "ווואי הוא עומד עכשיו לחפור" כי אתה אומר לה שאתה לא תשאר להרבה זמן (אפילו שזה לא נכון) זה גם מראה שאתה כאילו לא נואש ולמרות שאתה מדבר איתה העולם לא נעצר, ואתה ממשיך את התוכניות שלך כרגיל- במובן מסויים DHV.