אהלן חבר'ה
המאמר הזה פורסם לפני כמה שנים אבל ללא ספק די רלוונטי גם להיום.
המאמר הזה נכתב בידי אדם שטוען ששכב עם יותר מ200 נשים במהלך חייו.כמובן שאף אחד לא יודע אם זה אמיתי אבל לפי מה שהוא רשם רואים שלבחור יש הרבה ניסיון עם נשים והרבה דברים ממה שהוא כתב יזכיר לכם כל מיני דברים שקראתם.
אני יתרגם לכם תמאמר.
ההקדמה שלו קצת ארוכה לכן אני יחסוך לכם אותה ויקפוץ ישר לטיפים המועילים.מי שרוצה לקרוא תמאמר המלא בבקשה : http://www.rsdnation.com/node/66272
אל תהיה ביקורתי כלפי מין בחיים.הפחד הכי גדול של נשים הוא להיחשב כזונה.
אל תתעצבן עליה,נשים יודעות שיש להם התפרציות רגשיות והם צריכות לדעת שאתה יכול לטפל בזה.היא צריכה לדעת שאתה בשליטה מלאה כלפי עצמך ולא להיגרר לרגשנות כמו שבנות נוטות בדר"כ.
אתה צריך להיות המוביל,אל תיתן להם לשלוט עליך ולהיות הדומיננטיות,היא תאבד כבוד אליך ברגע שזה יקרה,תמיד תהיה המוביל.
כאשר ניגשים לאישה או לקבוצה של נשים הם חושבות שזאת התכנית שלך להתקרב אליהן כאשר המטרה שלך היא להשיג מהם(סקס נניח).צריך לדבר בצורה כזאת(גם בשפת גוף) שהן יחשבו שאתה פשוט עוד רגע עוזב,אתה לא מחפש להשיג מהם משהו.
אל תנסה להרשים אישה בשום צורה,אל תדבר על הישגים כלשהם שיגרמו לה לחשוב שאתה משוויץ כי היא תאבד עניין כלפיך.
אל תתעלם מהחברות שלה,אישה מאוד מעריכה תדעות של החברות שלה,שום דבר לא משנה לה חוץ מאשר מה נשים אחרות חושבות עליה.תן לחברות שלה צומת לב וגרום לכולם להנות בשיחה.אם בת אחת תרגיש שונה משאר החברות היא תמשוך אותם למקום אחר.החברה זה הספר של האישה.
כדי לגרום לאישה להימשך אליך תגרום לה להרגיש הרבה דברים,כמו כעס,עצב,שמחה וכו',תקניט אותה(טיזיניג),תגיד לה למה דברים בינכם בחיים לא יעבדו(disqualification ).קרא לה אידיוטית,אם היא "מתחממת" ,היא תתחיל לגעת בך,דחוף אותה אחורה.אם היא קוראת לך חמור "וחובטת" אותך אתה בדרך הנכונה.אם היא נותנת לך מבט של "אני לא מאמינה שאמרת את זה" אל תיסוג אחורה תעמוד על מה שאמרת.
ברגע שהיא תרגיש יותר משיכה,היא תתחיל לנסות להפוך תשיחה ללוגית,תשאל אם אתה שחקן,אם אתה אומר את זה לכל בנות ועוד(shit test) .הטריק הוא לא לקחת את זה ברצינות ולא לענות לוגית לשאלות שלה.נשים מאבדות עניין כאשר לוקחים אותה ברצינות.פשוט תנפנף את זה,אם אתה נכשל במבחנים האלו אתה במהירות יכול להיות ב friend zone .
היא תתחיל לשאול אותך הרבה שאלות,זה מה שנשים עושות ברגע שהם מרגישות משיכה לגבר שהם בקושי מכירות.זה הצ'אנס שלך להיפתח,לגלות עליה כל מיני דברים על מנת לבנות קשר עמוק יותר.אל תעשה את זה קל מדי תן לה קצת "לעבוד" בשביל המחמאות.תדבר על הקשרים שלך,על זיכרונות ילדות..משהו שיש לכם במשותף.
תגרום לה להבין שיש לך סטנדרטים גבוהים,אתה לא שם בגלל שאתה לא יכול להיות עם נשים אחרות,נשים רוצות גברים עם סטנדרטים גבוהים.אתה בחרת אותה בגלל שהיא מיוחדת ושונה מכל האחרות,כן אני יודע מה אתה חושב אבל זה מה שהם רוצות להרגיש.
תזיז אותה לכמה שיותר למקומות,ככל שתזיז יותר ,יותר טוב.
קח אחריות על כל התקדמות בינכם(escalation),אישה תעשה הכל אם היא לא תרגיש שזה "הטעות שלה"(ASD),גרום שזה יהיה הטעות שלך,גרום לזה פשוט לקרות.
עכשיו קחו כמה שורות באנגלית
Keep the woman always swinging somewhere between validation and rejection. If she feels rejected, she drops out or gets REALLY MAD. And if she feels too validated, she will ditch you in a heartbeat. So push her away (emotionally) and then pull her back in.
בעיקרון אלו הטיפים המובילים של הבחור,אם אתם יודעים אנגלית אז תקראו תמאמר המלא.

ציטוט ההודעה

Iverson