קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-10-2011, 07:25
  2. איך עושים שהקטגוריות ככה כמו באטרף??
    על ידי monsteroz בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-06-2006, 22:30
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-06-2006, 16:18
  4. [שאלה] בקשר לדראג ב- NFSMW איך עולים על המדרכות כמו המחשב
    על ידי SuB בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-12-2005, 19:16
  5. זה רק אני או שרוצים שסינה יהיה כמו דה רוק...
    על ידי bAlAlikA MhDh בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 07:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

"איך לשכב עם נשים כמו כוכב רוק"

ברירת מחדל "איך לשכב עם נשים כמו כוכב רוק"

אהלן חבר'ה

המאמר הזה פורסם לפני כמה שנים אבל ללא ספק די רלוונטי גם להיום.
    המאמר הזה נכתב בידי אדם שטוען ששכב עם יותר מ200 נשים במהלך חייו.כמובן שאף אחד לא יודע אם זה אמיתי אבל לפי מה שהוא רשם רואים שלבחור יש הרבה ניסיון עם נשים והרבה דברים ממה שהוא כתב יזכיר לכם כל מיני דברים שקראתם.

אני יתרגם לכם תמאמר.

ההקדמה שלו קצת ארוכה לכן אני יחסוך לכם אותה ויקפוץ ישר לטיפים המועילים.מי שרוצה לקרוא תמאמר המלא בבקשה : http://www.rsdnation.com/node/66272

אל תהיה ביקורתי כלפי מין בחיים.הפחד הכי גדול של נשים הוא להיחשב כזונה.
    אל תתעצבן עליה,נשים יודעות שיש להם התפרציות רגשיות והם צריכות לדעת שאתה יכול לטפל בזה.היא צריכה לדעת שאתה בשליטה מלאה כלפי עצמך ולא להיגרר לרגשנות כמו שבנות נוטות בדר"כ.
    אתה צריך להיות המוביל,אל תיתן להם לשלוט עליך ולהיות הדומיננטיות,היא תאבד כבוד אליך ברגע שזה יקרה,תמיד תהיה המוביל.
    כאשר ניגשים לאישה או לקבוצה של נשים הם חושבות שזאת התכנית שלך להתקרב אליהן כאשר המטרה שלך היא להשיג מהם(סקס נניח).צריך לדבר בצורה כזאת(גם בשפת גוף) שהן יחשבו שאתה פשוט עוד רגע עוזב,אתה לא מחפש להשיג מהם משהו.
    אל תנסה להרשים אישה בשום צורה,אל תדבר על הישגים כלשהם שיגרמו לה לחשוב שאתה משוויץ כי היא תאבד עניין כלפיך.
    אל תתעלם מהחברות שלה,אישה מאוד מעריכה תדעות של החברות שלה,שום דבר לא משנה לה חוץ מאשר מה נשים אחרות חושבות עליה.תן לחברות שלה צומת לב וגרום לכולם להנות בשיחה.אם בת אחת תרגיש שונה משאר החברות היא תמשוך אותם למקום אחר.החברה זה הספר של האישה.
    כדי לגרום לאישה להימשך אליך תגרום לה להרגיש הרבה דברים,כמו כעס,עצב,שמחה וכו',תקניט אותה(טיזיניג),תגיד לה למה דברים בינכם בחיים לא יעבדו(disqualification ).קרא לה אידיוטית,אם היא "מתחממת" ,היא תתחיל לגעת בך,דחוף אותה אחורה.אם היא קוראת לך חמור "וחובטת" אותך אתה בדרך הנכונה.אם היא נותנת לך מבט של "אני לא מאמינה שאמרת את זה" אל תיסוג אחורה תעמוד על מה שאמרת.
    ברגע שהיא תרגיש יותר משיכה,היא תתחיל לנסות להפוך תשיחה ללוגית,תשאל אם אתה שחקן,אם אתה אומר את זה לכל בנות ועוד(shit test) .הטריק הוא לא לקחת את זה ברצינות ולא לענות לוגית לשאלות שלה.נשים מאבדות עניין כאשר לוקחים אותה ברצינות.פשוט תנפנף את זה,אם אתה נכשל במבחנים האלו אתה במהירות יכול להיות ב friend zone .
    היא תתחיל לשאול אותך הרבה שאלות,זה מה שנשים עושות ברגע שהם מרגישות משיכה לגבר שהם בקושי מכירות.זה הצ'אנס שלך להיפתח,לגלות עליה כל מיני דברים על מנת לבנות קשר עמוק יותר.אל תעשה את זה קל מדי תן לה קצת "לעבוד" בשביל המחמאות.תדבר על הקשרים שלך,על זיכרונות ילדות..משהו שיש לכם במשותף.
    תגרום לה להבין שיש לך סטנדרטים גבוהים,אתה לא שם בגלל שאתה לא יכול להיות עם נשים אחרות,נשים רוצות גברים עם סטנדרטים גבוהים.אתה בחרת אותה בגלל שהיא מיוחדת ושונה מכל האחרות,כן אני יודע מה אתה חושב אבל זה מה שהם רוצות להרגיש.
    תזיז אותה לכמה שיותר למקומות,ככל שתזיז יותר ,יותר טוב.
    קח אחריות על כל התקדמות בינכם(escalation),אישה תעשה הכל אם היא לא תרגיש שזה "הטעות שלה"(ASD),גרום שזה יהיה הטעות שלך,גרום לזה פשוט לקרות.
    עכשיו קחו כמה שורות באנגלית

Keep the woman always swinging somewhere between validation and rejection. If she feels rejected, she drops out or gets REALLY MAD. And if she feels too validated, she will ditch you in a heartbeat. So push her away (emotionally) and then pull her back in.

בעיקרון אלו הטיפים המובילים של הבחור,אם אתם יודעים אנגלית אז תקראו תמאמר המלא.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

קודם כל אני חושב שאני יודע מי אתה.
    אתה מאלפא ישראל במקרה?

כ''כ גאוני...פשוט דברי חוכמה.
    רואים שזה מישו שיודע על מה הוא מדבר ולא חרטטן הצלחות כמו אנשים ספיציפיים מחברה ספיציפית ששמעתי עליהם..אבל אנלא הולך ללכלך על אף אחד בנושא.

אגב,

" can't tell you how many times I've been laying next to some chick, all sweaty cause I just finished busting a nut all over her face or in her mouth or on her back, and suddenly her phone rings and she's on the phone with her man, giving him some bullshit story."

מנסיון, זה כ''כ נכון. כשאתה אשכרה רואה את זה וחווה את זה בעצמך, כשמישי עושה לך ביד בזמן שחבר שלה אומר לה בפלאפון שהוא מתגעגע אליה והיא אומרת לו שהיא אצל חברה...אתה מתאפק לא להקרע מצחוק כמה שהמשפט "חבר זה לא קיר" נכון..ואפילו לא ידעתי שיש לה חבר!

משיכה זאת לא בחירה. צריכים עוד הוכחה ילדים? P:

"When my skills were poor, women shit all over me. (Everyone knows how women think they have license to be rude bitches in social situations... in fact I understand and appreciate that behavior now.) But once my skills got good, I could fuck just about anyone's wife or girlfriend. And many times I didn't know they had a man until after I fucked them."

בדיוק אותו דבר. כשהייתי גרוע בפיקאפ, חסר בטחון עצמי או מה שלא תרצו..אפילו הבנות הכי מכוערות לא ראו אותי ממטר. אבל עכשיו הגעתי להישגים טובים מאוד לדעתי.
    ובהמשך? ההישגים שלי הולכים להיות מה שאתם רואים רק בסרטי פורנו..רק שאני קובע את התסריט. :]

"because most men hardly get laid, or if they do, it's because they "got lucky." But a small group of men get laid ALL THE TIME, and fuck LOTS AND LOTS of women!"

ואני הולך להיות חלק מהקבוצה הזאת. למעשה, אני בדרך לשם. כשאני מסתכל על החברים ה"רגילים" שלי, כל פעם שיש להם סקס עם מישי, הם מרגישים שהם זכו בלוטו..זה פשוט מצחיק לראות את זה.

קיצר ילדים, תמחקו מהראש שלכם את כל מה שלמדתם עד עכשיו מההורים, מהחברים ומהידידות ומהאקסיות שלכם. כי כל מה שלמדתם עד היום מגורמים כאלו, זה בולשיט.
    מה שאתם רואים בנושא, זה הדבר האמיתי.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

חברים, אני מאוד בעד כל הפוסטי Inner game האלה פה.
    אני אשמח אפילו יותר אם נכניס קצת יותר טכניקה גם. לא להגיד מה לעשות, להגיד איך לעשות.

אני אשמח להתחיל אבל אתם צריכים לשתף פעולה. אל תדאגו אם מישהו יגיד שטות זה לא נורא, עדיף להבין שעשית משהו לא נכון מאשר להמשיך לעשות אותו ולחשוב שזו הדרך. מחכה מאוד ללמוד מה אתם עושים ולראות אם זה משהו שאפשר לשדרג אצלי.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    חברים, אני מאוד בעד כל הפוסטי Inner game האלה פה.
    אני אשמח אפילו יותר אם נכניס קצת יותר טכניקה גם. לא להגיד מה לעשות, להגיד איך לעשות.

אני אשמח להתחיל אבל אתם צריכים לשתף פעולה. אל תדאגו אם מישהו יגיד שטות זה לא נורא, עדיף להבין שעשית משהו לא נכון מאשר להמשיך לעשות אותו ולחשוב שזו הדרך. מחכה מאוד ללמוד מה אתם עושים ולראות אם זה משהו שאפשר לשדרג אצלי.
    בשביל זה יש דיווחי שדה...כדי להציג טכניקה.

למרות ששי בזה משו, יותר מדי אנשים פה מאוננים מנטאלית.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 17-03-2010 בשעה 21:38.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

לא חידש לי כלום אבל מגניב שכל כך הרבה מידע נמצא במקום אחד.
    בטכלס זה לא כך כל יעזור למי שלא מבין את זה כי רשום פה משפט או 2 על כל נושא...

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

דברים כל כך נכונים..עככשיו כשאני חושב על זה שהייתי עם בנות,אלה בדיוק הדברים שעשיתי בכדי לכבוש אותן..לא ששמתי לב והתכוונתי לזה..אבל עשיתי את חלק מהדברים והם הצליחו :] תודה..

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    It's not over until it's over!

ציטוט נכתב במקור על ידי kobi_af צפיה בהודעה
    אהלן חבר'ה

המאמר הזה פורסם לפני כמה שנים אבל ללא ספק די רלוונטי גם להיום.
    המאמר הזה נכתב בידי אדם שטוען ששכב עם יותר מ200 נשים במהלך חייו.כמובן שאף אחד לא יודע אם זה אמיתי אבל לפי מה שהוא רשם רואים שלבחור יש הרבה ניסיון עם נשים והרבה דברים ממה שהוא כתב יזכיר לכם כל מיני דברים שקראתם.

אני יתרגם לכם תמאמר.

ההקדמה שלו קצת ארוכה לכן אני יחסוך לכם אותה ויקפוץ ישר לטיפים המועילים.מי שרוצה לקרוא תמאמר המלא בבקשה : http://www.rsdnation.com/node/66272

אל תהיה ביקורתי כלפי מין בחיים.הפחד הכי גדול של נשים הוא להיחשב כזונה.
    אל תתעצבן עליה,נשים יודעות שיש להם התפרציות רגשיות והם צריכות לדעת שאתה יכול לטפל בזה.היא צריכה לדעת שאתה בשליטה מלאה כלפי עצמך ולא להיגרר לרגשנות כמו שבנות נוטות בדר"כ.
    אתה צריך להיות המוביל,אל תיתן להם לשלוט עליך ולהיות הדומיננטיות,היא תאבד כבוד אליך ברגע שזה יקרה,תמיד תהיה המוביל.
    כאשר ניגשים לאישה או לקבוצה של נשים הם חושבות שזאת התכנית שלך להתקרב אליהן כאשר המטרה שלך היא להשיג מהם(סקס נניח).צריך לדבר בצורה כזאת(גם בשפת גוף) שהן יחשבו שאתה פשוט עוד רגע עוזב,אתה לא מחפש להשיג מהם משהו.
    אל תנסה להרשים אישה בשום צורה,אל תדבר על הישגים כלשהם שיגרמו לה לחשוב שאתה משוויץ כי היא תאבד עניין כלפיך.
    אל תתעלם מהחברות שלה,אישה מאוד מעריכה תדעות של החברות שלה,שום דבר לא משנה לה חוץ מאשר מה נשים אחרות חושבות עליה.תן לחברות שלה צומת לב וגרום לכולם להנות בשיחה.אם בת אחת תרגיש שונה משאר החברות היא תמשוך אותם למקום אחר.החברה זה הספר של האישה.
    כדי לגרום לאישה להימשך אליך תגרום לה להרגיש הרבה דברים,כמו כעס,עצב,שמחה וכו',תקניט אותה(טיזיניג),תגיד לה למה דברים בינכם בחיים לא יעבדו(disqualification ).קרא לה אידיוטית,אם היא "מתחממת" ,היא תתחיל לגעת בך,דחוף אותה אחורה.אם היא קוראת לך חמור "וחובטת" אותך אתה בדרך הנכונה.אם היא נותנת לך מבט של "אני לא מאמינה שאמרת את זה" אל תיסוג אחורה תעמוד על מה שאמרת.
    ברגע שהיא תרגיש יותר משיכה,היא תתחיל לנסות להפוך תשיחה ללוגית,תשאל אם אתה שחקן,אם אתה אומר את זה לכל בנות ועוד(shit test) .הטריק הוא לא לקחת את זה ברצינות ולא לענות לוגית לשאלות שלה.נשים מאבדות עניין כאשר לוקחים אותה ברצינות.פשוט תנפנף את זה,אם אתה נכשל במבחנים האלו אתה במהירות יכול להיות ב friend zone .
    היא תתחיל לשאול אותך הרבה שאלות,זה מה שנשים עושות ברגע שהם מרגישות משיכה לגבר שהם בקושי מכירות.זה הצ'אנס שלך להיפתח,לגלות עליה כל מיני דברים על מנת לבנות קשר עמוק יותר.אל תעשה את זה קל מדי תן לה קצת "לעבוד" בשביל המחמאות.תדבר על הקשרים שלך,על זיכרונות ילדות..משהו שיש לכם במשותף.
    תגרום לה להבין שיש לך סטנדרטים גבוהים,אתה לא שם בגלל שאתה לא יכול להיות עם נשים אחרות,נשים רוצות גברים עם סטנדרטים גבוהים.אתה בחרת אותה בגלל שהיא מיוחדת ושונה מכל האחרות,כן אני יודע מה אתה חושב אבל זה מה שהם רוצות להרגיש.
    תזיז אותה לכמה שיותר למקומות,ככל שתזיז יותר ,יותר טוב.
    קח אחריות על כל התקדמות בינכם(escalation),אישה תעשה הכל אם היא לא תרגיש שזה "הטעות שלה"(ASD),גרום שזה יהיה הטעות שלך,גרום לזה פשוט לקרות.
    עכשיו קחו כמה שורות באנגלית

Keep the woman always swinging somewhere between validation and rejection. If she feels rejected, she drops out or gets REALLY MAD. And if she feels too validated, she will ditch you in a heartbeat. So push her away (emotionally) and then pull her back in.

בעיקרון אלו הטיפים המובילים של הבחור,אם אתם יודעים אנגלית אז תקראו תמאמר המלא.
    אבל זה סוטר לדבר על DHV לא?
    Iverson

צריך לדעת איך לדבר על דברים כדי שהיא לא תחשוב שאתה מתרברב.אם לא תדע להוביל נכון את הדברים היא תחשוב שאתה סתם משוויץ ומנסה להרשים אותה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

לדוגמא, אם מישי שואלת אותך "האם אתה בתול" הרוב יענו ב"מה פתאום...אני כל שבוע מביא מישי חדשה" או "נראה לך אני?" וזה DLV. בין אם אתה בתול או בין אם אתה אחד שבאמת מקבל סקס על בסיס קבוע, זה לא משנה תעובדה שזה DLV.

מה שצריך לעשות זה פשוט לצחוק על זה ולהגיד "אני שומר את עצמי לחתונה" או "אני גם בתול שפתיים". זה DHV.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 18-03-2010 בשעה 16:41.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,712 | הודעות: 8,202,305 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect