קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה]לא עובד לחבר שליי ..מישו יכול לעזור ?
    על ידי noob-style בפורום Maple Story
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-11-2007, 11:50
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 10:15
  3. [קונה] איך לחבר את הפלאפון שלי למחשב ב150 נקודות!!!
    על ידי Master-P בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 18:07
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:05
  5. אחי שלי נתקעתי במשימה בסן אנדרס בסן פירו בבקשה אם אפשר לעזור
    על ידי drorz778 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 14:48
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

לעזור לחבר

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל לעזור לחבר

יצאתי פעמיים לשטח עם חבר שנכנס לתחום לא מזמן, פעם ראשונה פשוט נהנינו וניגשנו לבנות וצחקנו רק כדי להכנס לאווירה, פעם שנייה כבר שמתי לב לבעיה רצינית שיש לו ואני צריך קצת עזרה איתו.

קצת על החבר: הוא נראה ממש טוב, וכשאני הולך איתו אני רואה את כמות העיניים שהוא מקבל מבנות וזה מטורף.. הוא קולט את זה ובזמן האחרון כל העיניים האלה פשוט העלו לו את האגו לרמה מטורפת, הוא הולך עם הראש למעלה, תפוס, ראיתי עוד מקרים שזה פשוט ברור שהאגו שלו בשמיים והוא אמר לי שהוא מודע למצב, כשאמרתי לו שהוא מקבל עיניים בתדירות מטורפת הוא אמר לי "אני יודע אני שם לב לזה ואני לא יודע מה לעשות עם זה ולאן אני יכול להתקדם".

אז, כשיצאנו לשטח פעם שניה, בכייף בזרימה כמובן עם מצברוח טוב, הוא ממש ניסה להתגבר על הAA שלו והלך לו יפה, הוא הצליח לגשת, אמרתי לו לעשות דבר כזה - "לך תיגש לבחורה ותשאל אותה פשוט אם היא רוצה לצאת איתך, במטרה שהיא תגיד לך לא" אמרתי לו את זה בשביל שהוא יקבל "לא" מהבחורה והאגו שלו ירד, כי עד עכשיו בנות אמרו לו שהוא יפה והוא לא היה צריך לעשות הרבה אחרי זה, הוא לא רגיל לקבל מהן את ה"לא" הזה וזה מה שניפח לו ככה את האגו, הוא עשה את זה שלושה פעמים כמו גדול, קיבל "לא" ואני חושב שהאגו שלו ירד אבל עדיין לא מספיק, אני רוצה ממש להוריד לו את האגו, כשהוא ניגש אפילו במטרה לקבל לא הוא עדיין מצפה בכל אופן שאולי יצא משהו עם הבחורה, למרות שהוא יודע שהוא אמור לקבל "לא", הוא מתבאס מזה ונמאס לי לראות את ההתבאסות הזאת שלו מהציפייה שהוא יקבל אולי איזושהיא תשובה חיובית כי זה מה שהוא רגיל אליו ולמרות שאמרתי לו להתרכז בתהליך ולא בתוצאה לפחות 200 פעם.

עכשיו שתי שאלות:
    *עשיתי את הדבר הנכון בזה שאמרתי לו לגשת כדי לקבל "לא" ולהוריד לו ככה את האגו? הוא אמור להמשיך לעשות את זה לדעתכם או שיש הצעות אחרות?
    *איך אני מוריד ממנו את הבעיה הזאת של הציפייה שאולי בכל אופן יצא משהו, אני יודע שזה אידיוטי אבל זו ממש בעיה אצלו, למרות שהוא ניגש כדי לקבל "לא", יש לו ציפייה.

החבר הזה חשוב לי והוא ממש מנסה ואני רוצה שהוא יצליח, אז עזרה? הצעות? דעות? משהו? :]
    תודה מראש, כי אני יודע שיש פה אחלה חבר'ה [;

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    2
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    Let the game begin-mystery

א' , לדעתי זאתי סתם קנאה. לכל אחד יש פלוסים ומינוסים. אם יש לו אגו גבוה-הוא בעל בטחון גבוה.
    ולכן הוא יוכל בעתיד לפתוח יותר וביותר קלות . . .
    לרסק לו את האגו לדעתי סתם יפגע בו ואז הוא לא ייגש גם לבחורילות ולכונפות-על !!!
    לגבי הציפייה שלו : שאתה ניגש לבחורה בשביל לסגור מספר,זיון,נשיקה. אתה ניגש על מנת שהיא תדחה אותך?
    או שאתה מצפה מכל הלב ומאמין בעצמך שתשיג אותה ? אני חושב שהבנת מפה את התשובה
    בהצלחה אחי!!!
    ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
    אבל לא אנחנו .... אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
    ''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ILNAVYSEAL צפיה בהודעה
    א' , לדעתי זאתי סתם קנאה. לכל אחד יש פלוסים ומינוסים. אם יש לו אגו גבוה-הוא בעל בטחון גבוה.
    ולכן הוא יוכל בעתיד לפתוח יותר וביותר קלות . . .
    לרסק לו את האגו לדעתי סתם יפגע בו ואז הוא לא ייגש גם לבחורילות ולכונפות-על !!!
    לגבי הציפייה שלו : שאתה ניגש לבחורה בשביל לסגור מספר,זיון,נשיקה. אתה ניגש על מנת שהיא תדחה אותך?
    או שאתה מצפה מכל הלב ומאמין בעצמך שתשיג אותה ? אני חושב שהבנת מפה את התשובה
    בהצלחה אחי!!!
    לא הבנתי איפה נכנסת הקנאה בסיפור.
    תראה הבנאדם תמיד מפחד ממה שחושבים עליו אז הוא הולך ככה זקוף בשביל לא לפגוע באגו שלו, זה לא מראה ביטחון גבוה. (אני טועה?)
    תודה על הדעה אחי :]
    בקשר לציפייה, זה ברור שבנאדם שלא יודע מה זה "לא" צריך לקבל קצת "לא".. לדעת לקבל דחייה זה דבר חשוב לדעתי, הוא עוד יידחה הרבה בחיים שלו ואני לא רוצה שהוא יתבאס כל פעם שזה קורה, כשאתה נדחה אתה לומד מהטעויות שלך, אז הוא לא הוא פשוט מתבאס.
    כן אתה מאמין שתשיג את הבחורה שאתה ניגש אליה אבל אתה צריך לחשוב על התהליך בזמן שאתה ניגש, על ההנאה בלהכיר אותה, לא לחשוב על התוצאה כי בסופו של דבר מה שאתה חושב עליו זה מה שאתה משדר כלפי חוץ.
    אתה לא מסכים?
    תודה אחי:]

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מקסים
    לייקים
    3
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    העץ נותן צל גם לאדם הבא לכרותו

אוקי אז אם אתה מישהו מתחיל מנקודה A לא כולם חייבים להתחיל מאותה נודה, תן לו להתחיל מנקודה B.
    הבן אדם מאוד חיובי! זה מצוין! גם אם הוא יודע שהוא הולך לקבל לא הוא עדין מצפה לכן! - לא צריך לשנות את זה!
    במקום לעבוד איתו על הא'-ב' אפשר להתקדם יותר. אם הוא יכול לגשת לבנות ולשאול ישירות אם הן רוצות לצאת איתו פתן לו משימה לגשת אליהן ולתקשר איתן במישור ה"ידידותי", אל תשכח ללמד אותו לקדם ולהוביל ליותר מ"ידידות".

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

צודק יכול להיות שסתם התעקבתי איתו על זה, תודה!

מצטער חבר אבל נשמע שהקנאה פשוט נשפכת ממך, ואל תיתמם ותשאל למה. אתה תוכל להגיד לי שאני לא יכול להוכיח וזה נכון, אבל ראיתי דפוסי התנהגות של אנשים קנאים 20,000 פעם בחיים שלי ופה זה נשמע שאתה מקנא שהוא מתחיל מנקודת פתיחה יחסית גבוהה.

אם לא מצטער, אבל אני באמת מאמין שגם אם תכחיש זה נכון. תלמד לפרגן, וגם אתה תוכל להצליח ואפילו יותר מהחבר שלך.

שמע בגדול לקבל לא זה חשוב .. כי אתה יודע שאחרי זה אם אתה תקבל לא זה לא כזה נורא וזה גם מאמן אותך בשביל הבחורות היותר שוות (;
    שיבצע את התרגיל 10 פעם ..
    תגיד לו שהוא לא צריך לצפות לכן למרות שזה אפשרי כי המטרה היא אחרת .

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תשמע אנונימי, אני לא מנסה להכחיש שומדבר, אבל תאמין לי שאין לי שום סיבה לקנא בבנאדם הזה, הוא חבר טוב שלי ואני רק רוצה שהוא יצליח, לא אכפת לי אם הוא יצליח יותר ממני זה אפילו יהיה טוב יותר אם יהיה לו מה ללמד אותי, אבל לא אמרתי על עצמי שום דבר, לפי מה הבנת שאני מקנא?
    אני הרבה יותר זמן ממנו בתחום וכן הוא מצליח ממש מהר ואני אוהב את זה ואני יודע שהלך לו יותר מהר ממני כשאני התחלתי, אולי זה כי הייתה לו את העזרה שלי ואולי זה כי הוא פשוט לומד מהר, זה לא משנה, לפי מה הבנת שיש פה תחרות? זו ממש לא תחרות זה חבר טוב שאני רוצה בסה"כ ששנינו נצליח, אני מפרגן לו כל פעם שהוא מצליח לגשת, איזו סיבה יש לי לקנא? למה להסיק סתם מסקנות שגויות?
    איך קלטת את הדפוס התנהגות שלי? דרך כתיבה? חח לא יודע מה חשבת.
    עריכה: אם אתה יכול, תראה לי לפי מה הבנת שאני מקנא בו זה יעזור. תודה.

xyzxyz זה בידיוק מה שחשבתי, אבל אולי כדאי שאני אעזור לו להתקדם קצת הלאה, הוא קיבל לא והוא מבין את העניין, הוא עדיין מתבאס אבל הוא מבין, תודה.
    נערך לאחרונה על ידי JokerStory; 24-03-2010 בשעה 14:13.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

למה שיקבל "לא" ? את זה עושים כשיש פחד לגשת !

לדעתי עדיף שהוא יתחיל עם מישהי,ידבר איתה איזה 10 דקות,ואז ישאל בשיא הכנות אם האגו שלו גדול מידי,שתגיד את כל מה שהיא חושבת מה 10 דקות שיחה האלו,אם זה טוב או לא והכול.
    תאמין לי שאישה יודעת מתי זה יותר מידי.

ברגע שהוא ישמע בחורה אומרת לו את זה ,זה כמו מקור מהימן,כל המידע על המין הנשי חבוי אצל כל אישה,לפחות ככה גברים נוטים לחשוב,ככה שברגע שהיא תגיד לו כזה דבר זה ישפיע חזק מאוד.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מקסים
    לייקים
    3
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    העץ נותן צל גם לאדם הבא לכרותו

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    למה שיקבל "לא" ? את זה עושים כשיש פחד לגשת !

לדעתי עדיף שהוא יתחיל עם מישהי,ידבר איתה איזה 10 דקות,ואז ישאל בשיא הכנות אם האגו שלו גדול מידי,שתגיד את כל מה שהיא חושבת מה 10 דקות שיחה האלו,אם זה טוב או לא והכול.
    תאמין לי שאישה יודעת מתי זה יותר מידי.

ברגע שהוא ישמע בחורה אומרת לו את זה ,זה כמו מקור מהימן,כל המידע על המין הנשי חבוי אצל כל אישה,לפחות ככה גברים נוטים לחשוב,ככה שברגע שהיא תגיד לו כזה דבר זה ישפיע חזק מאוד.
    בכלל בכלל לא נכון! אם לדוגמא תיגש לאישה ותשאל אותה מה הדרך הכי טובה להתחיל ע נשים רוב הסיכויים שהיא תענה לך משהו סיגנון "קנה לה פרחים".
    אותו דבר כאן. אתה יכול לשאול אותה בקשר לאגו שלך, אך אל תיקח את הביקורת הזאת כעובדה. -ביקורת סובייקטיבית.
    אני מכיר מישהי שתמיד אומרת לי "וואי אתה כזה רע אלי, ואל כל הבנות האחרות אתה כל כך נחמד!!", אם אני אקשיב לביקורת הזאת היא תראה בי כסתם עוד אפס מתוך אלפי המחזרים שיש לה. (ברגע שאני אהיה רווק, היא תהיה המטרה שלי)
    נערך לאחרונה על ידי HellMax; 24-03-2010 בשעה 20:16.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

HellMax אתה צודק, זה בידיוק מה שחשבתי כשקראתי את התגובה של snopkin.

snopkin אהבתי את הרעיון של הפידבק מהבחורה, תודה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,009 | הודעות: 8,205,602 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect