יצאתי פעמיים לשטח עם חבר שנכנס לתחום לא מזמן, פעם ראשונה פשוט נהנינו וניגשנו לבנות וצחקנו רק כדי להכנס לאווירה, פעם שנייה כבר שמתי לב לבעיה רצינית שיש לו ואני צריך קצת עזרה איתו.
קצת על החבר: הוא נראה ממש טוב, וכשאני הולך איתו אני רואה את כמות העיניים שהוא מקבל מבנות וזה מטורף.. הוא קולט את זה ובזמן האחרון כל העיניים האלה פשוט העלו לו את האגו לרמה מטורפת, הוא הולך עם הראש למעלה, תפוס, ראיתי עוד מקרים שזה פשוט ברור שהאגו שלו בשמיים והוא אמר לי שהוא מודע למצב, כשאמרתי לו שהוא מקבל עיניים בתדירות מטורפת הוא אמר לי "אני יודע אני שם לב לזה ואני לא יודע מה לעשות עם זה ולאן אני יכול להתקדם".
אז, כשיצאנו לשטח פעם שניה, בכייף בזרימה כמובן עם מצברוח טוב, הוא ממש ניסה להתגבר על הAA שלו והלך לו יפה, הוא הצליח לגשת, אמרתי לו לעשות דבר כזה - "לך תיגש לבחורה ותשאל אותה פשוט אם היא רוצה לצאת איתך, במטרה שהיא תגיד לך לא" אמרתי לו את זה בשביל שהוא יקבל "לא" מהבחורה והאגו שלו ירד, כי עד עכשיו בנות אמרו לו שהוא יפה והוא לא היה צריך לעשות הרבה אחרי זה, הוא לא רגיל לקבל מהן את ה"לא" הזה וזה מה שניפח לו ככה את האגו, הוא עשה את זה שלושה פעמים כמו גדול, קיבל "לא" ואני חושב שהאגו שלו ירד אבל עדיין לא מספיק, אני רוצה ממש להוריד לו את האגו, כשהוא ניגש אפילו במטרה לקבל לא הוא עדיין מצפה בכל אופן שאולי יצא משהו עם הבחורה, למרות שהוא יודע שהוא אמור לקבל "לא", הוא מתבאס מזה ונמאס לי לראות את ההתבאסות הזאת שלו מהציפייה שהוא יקבל אולי איזושהיא תשובה חיובית כי זה מה שהוא רגיל אליו ולמרות שאמרתי לו להתרכז בתהליך ולא בתוצאה לפחות 200 פעם.
עכשיו שתי שאלות:
*עשיתי את הדבר הנכון בזה שאמרתי לו לגשת כדי לקבל "לא" ולהוריד לו ככה את האגו? הוא אמור להמשיך לעשות את זה לדעתכם או שיש הצעות אחרות?
*איך אני מוריד ממנו את הבעיה הזאת של הציפייה שאולי בכל אופן יצא משהו, אני יודע שזה אידיוטי אבל זו ממש בעיה אצלו, למרות שהוא ניגש כדי לקבל "לא", יש לו ציפייה.
החבר הזה חשוב לי והוא ממש מנסה ואני רוצה שהוא יצליח, אז עזרה? הצעות? דעות? משהו? :]
תודה מראש, כי אני יודע שיש פה אחלה חבר'ה [;

ציטוט ההודעה