קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך מיוחד!] מה יותר טוב? VISTA מול XP!
    על ידי israeliviper בפורום מדריכי תמיכה טכנית
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 27-08-2009, 11:45
  2. LENOVO מול HP מי לדעתכם טוב יותר
    על ידי eshtul בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-04-2008, 06:36
  3. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 22:03
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

אמונות מול טכניקות מה יותר טוב

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל אמונות מול טכניקות מה יותר טוב

אחרי כמה ספרים הבנתי שאנחנו בתור בני אדם רוצים תוצאות מידיות אז אנחנו רוצים טכניקות הבעיה היא שלפעמים הטכניקות לא עובדות ואז משהו קורה.פתאום אנחנו לא חושבים שהטכניקה טובה מוזר.הבעיה היא שהרבה אנשים לא עובדים על עצמם מבפנים הבעיה היא C&F זה לא טכניקה מבכינת הנשים.זה איך שאתה באמת זה משדר לתת מודע שלהם שאתה יודע מה אתה עושה,מראה שאתה בעל סטטוס גבוה,אתה לא מחפש חיבה מאנשים.אז תתחיל בטכניקה ותפסיק אז מראים תדמית אחת פתאום אחרת?!פתאום אתה גבר גבר ואז אתה פוסי משהו פה לא הגיוני.אם את בחור להיות בעל סטטוס גבוה ואתה לא מחפש אישור מאחרים תשאר מי שאתה גבר חזק מוביל מנהיג וזה האמונה הC&F זה רק הקרנה של האמונה.אז לעבוד על עצמך במודע ותת מודע לפני שמשתמשים בטכניקה
    עוד טכניקה אחרת שהיא חלק מהC&F תעודד עצמאות אין דבר יותר חזק שתעודד את זה אצל בחורה:אתה מראה שאתה רוצה אותה אבל אתה לא צריך אותה,יש לך חיים אחרים,גבר בעל סטטוס גבוה.דוגמה "אני חושב שהבחור הזה מתאים לך יותר ממני"(תצביע על הכי חנון או הכי ערס) מישהו מתחיל או שזה חבר שלך אתה אומר לו והן צריכות להקשיב "אחי אני יתן לך כסף רק תיקח אותם ממני"

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי crooked צפיה בהודעה
    אחרי כמה ספרים הבנתי שאנחנו בתור בני אדם רוצים תוצאות מידיות אז אנחנו רוצים טכניקות הבעיה היא שלפעמים הטכניקות לא עובדות ואז משהו קורה.פתאום אנחנו לא חושבים שהטכניקה טובה מוזר.הבעיה היא שהרבה אנשים לא עובדים על עצמם מבפנים הבעיה היא C&F זה לא טכניקה מבכינת הנשים.זה איך שאתה באמת זה משדר לתת מודע שלהם שאתה יודע מה אתה עושה,מראה שאתה בעל סטטוס גבוה,אתה לא מחפש חיבה מאנשים.אז תתחיל בטכניקה ותפסיק אז מראים תדמית אחת פתאום אחרת?!פתאום אתה גבר גבר ואז אתה פוסי משהו פה לא הגיוני.אם את בחור להיות בעל סטטוס גבוה ואתה לא מחפש אישור מאחרים תשאר מי שאתה גבר חזק מוביל מנהיג וזה האמונה הC&F זה רק הקרנה של האמונה.אז לעבוד על עצמך במודע ותת מודע לפני שמשתמשים בטכניקה
    עוד טכניקה אחרת שהיא חלק מהC&F תעודד עצמאות אין דבר יותר חזק שתעודד את זה אצל בחורה:אתה מראה שאתה רוצה אותה אבל אתה לא צריך אותה,יש לך חיים אחרים,גבר בעל סטטוס גבוה.דוגמה "אני חושב שהבחור הזה מתאים לך יותר ממני"(תצביע על הכי חנון או הכי ערס) מישהו מתחיל או שזה חבר שלך אתה אומר לו והן צריכות להקשיב "אחי אני יתן לך כסף רק תיקח אותם ממני"
    בוודאי, זה ברור שפיקאפ זה לא תחום של טכניקות וזהו.
    יש בזה הרבה יותר, צריך להתאים את הטכניקות לאישיות שלך, אבל זה קורה גם אחרי זמן ממושך שאתה משתמש בטכניקות אתה מקבל את אותה אישיות שהייתה לך קודם + האישיות החדשה שלך(עם הטכניקות שלמדת), לפי המשפט הידוע Fake it 'till tou make it.
    מאז שנכנסת לתחום זה הכל עניין של זמן, התמדה ואמונה בעצמך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני מסכים עם הגישה אבל יש שתי בעיות עם הגישה הזאת
    1.אם תבוא בגישה אחת הגוף אומר משהו אחד והטון דיבור אומר משהו אחר זה בעיה ובחורות קולטות את זה מהר...אתמול לדברי עם ידידה שהיא דוגמנית ומתחילים איתה איזה 100 פעמים בחודש ,איזה בסה,והיא אולי לא הסכין הכי חד אבל היא יכולה לקלוט תוך שניה מי אתה מוזר אבל נכון.
    2.רוב האנשים לא מוכנים לצאת מה"אזור ביטחון" זה בגלל החברה שסובבת אותנו שלא נותנת לנו להעז ואני לא מדבר על בחורות בכללי....עד שלא נימצא את המוטיבציה רגשות התנהגות לצאת מהאזור הזה."רק המעז מנצח" אבל לא כולם מנסים וחבל
    נערך לאחרונה על ידי crooked; 26-03-2010 בשעה 16:47.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי crooked צפיה בהודעה
    אני מסכים עם הגישה אבל יש שתי בעיות עם הגישה הזאת
    1.אם תבוא בגישה אחת הגוף אומר משהו אחד והטון דיבור אומר משהו אחר זה בעיה ובחורות קולטות את זה מהר...אתמול לדברי עם ידידה שהיא דוגמנית ומתחילים איתה איזה 100 פעמים בחודש ,איזה בסה,והיא אולי לא הסכין הכי חד אבל היא יכולה לקלוט תוך שניה מי אתה מוזר אבל נכון.
    2.רוב האנשים לא מוכנים לצאת מה"אזור ביטחון" זה בגלל החברה שסובבת אותנו שלא נותנת לנו להעז ואני לא מדבר על בחורות בכללי....עד שלא נימצא את המוטיבציה רגשות התנהגות לצאת מהאזור הזה."רק המעז מנצח" אבל לא כולם מנסים וחבל
    אני חושב שזה דיי ברור אחי חח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,012 | הודעות: 8,205,605 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect