נכתב במקור על ידי
TheNuts
א'- כן.
ב'- פיקאפ זה כלי שנועד ללמד אנשים את הדברים האלה בדיוק, אם הם לא עושים את זה באופן טבעי.
הוא נועד לתת שיטות להיות זה ש"כיף לדבר איתו", ובין היתר להציג שפת גוף שגורמת למשיכה מינית.
ג'- לא שמעתי על פיקאפר אחד שמריח רע והולך לו. כשאני מדבר על "גבר יפה", אני מדבר על גבר בריא -
לא מריח רע, לא שמן או רזה מידי, לא נמוך מידי, בלי יותר מידי פצעים על הפנים, פרצוף סימטרי, וכו...
לאו דווקא על דוגמן.
ד'- אם לא חשבתם ככה עד עכשיו, חשבתם על זה לא נכון.
אל תטעו, אנחנו לא מושכים בחורות עם ערך חברתי. זה שאני מנהיג החבורה שלי לא מושך בחורות,
זה פשוט נותן לי לגיטמציה למשוך אותן. בגלל זה להרבה אנשים יש בעיה עם נשיקות - הם מגיעים לנקודה של הנשיקה אחרי שהם לא הביעו מיניות, ואז הם צריכים פתאום לגרום לאיזה "רגע האמת" שכזה, שבו הם נותנים איזה רוטינה של נשיקה, או מנסים לסגור בפתאומיות. זה סימן שהם עושים משהו לא בסדר. זה יכול לעבוד, אבל זה הרבה פחות נוח ממיניות לאורך כל הדרך.
אל תשכחו אנחנו הולך פה על טווח של 2 פגישות בערך עד לסקס, אם בפגישה הראשונה היא זרמה איתכם לנשיקה כי היא במצב רוח טוב, והייתם מצחיקים, והוייב מתאים, אז יש סיכוי טוב שאם תתקשרו אליה כשהיא לא תיהיה באותו המצב רוח, לא ייצא מזה כלום.