קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 19:48
  2. שאלה למבינים בלבד!
    על ידי P1oneer` בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 22:08
  3. מהי הדרך הכי טובה להשמין
    על ידי toMz בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 21:15
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21

מהי בעצם משיכה..(רק למבינים) - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

האמת שמשיכה זה רצון מאוד בסיסי להזדיין.
    כשאנחנו מדברים על משיכה, אנחנו מדברים על רגש מיני נטו.

ערך חברתי, סטאטוס, חוש הומור וכו.. כל אלה רק נועדו לתת לגיטימציה למשיכה.
    סוג של "הוא חברתי, לא מוזר, נוח לי ליידו וחברות שלי בסדר איתו - עכשיו אני יכולה להמשך אליו."
    אבל המשיכה היא בסכ"ה האווירה המינית שאנחנו נותנים לאווירה. אנחנו יכולים לעשות אינטרקציה חברתית במשך שעתיים, אם אנחנו לא נביע מיניות מוגברת (ואל תטעו. זה מראה וריח, קינו, ושפת גוף. אין פה אפס.) היא תהנה מאוד לדבר איתנו, אולי אפילו תיתן לנו מספר, אבל בתכלס, היא לא תגיע הביתה ותגיד "כוס אמק למה לא לקחתי אותו איתי, כל התחתון שלי בריכה."

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    האמת שמשיכה זה רצון מאוד בסיסי להזדיין.
    כשאנחנו מדברים על משיכה, אנחנו מדברים על רגש מיני נטו.

ערך חברתי, סטאטוס, חוש הומור וכו.. כל אלה רק נועדו לתת לגיטימציה למשיכה.
    סוג של "הוא חברתי, לא מוזר, נוח לי ליידו וחברות שלי בסדר איתו - עכשיו אני יכולה להמשך אליו."
    אבל המשיכה היא בסכ"ה האווירה המינית שאנחנו נותנים לאווירה. אנחנו יכולים לעשות אינטרקציה חברתית במשך שעתיים, אם אנחנו לא נביע מיניות מוגברת (ואל תטעו. זה מראה וריח, קינו, ושפת גוף. אין פה אפס.) היא תהנה מאוד לדבר איתנו, אולי אפילו תיתן לנו מספר, אבל בתכלס, היא לא תגיע הביתה ותגיד "כוס אמק למה לא לקחתי אותו איתי, כל התחתון שלי בריכה."
    את האמת יש משהו גדול במה שאת אומר ..
    אבל אתה בא לומר שגבר יפה ושכיף לדבר איתו יצליח למשוך בחורה. יותר מאחד שעוסק בפיקאפ?

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

א'- כן.
    ב'- פיקאפ זה כלי שנועד ללמד אנשים את הדברים האלה בדיוק, אם הם לא עושים את זה באופן טבעי.
    הוא נועד לתת שיטות להיות זה ש"כיף לדבר איתו", ובין היתר להציג שפת גוף שגורמת למשיכה מינית.
    ג'- לא שמעתי על פיקאפר אחד שמריח רע והולך לו. כשאני מדבר על "גבר יפה", אני מדבר על גבר בריא -
    לא מריח רע, לא שמן או רזה מידי, לא נמוך מידי, בלי יותר מידי פצעים על הפנים, פרצוף סימטרי, וכו...
    לאו דווקא על דוגמן.
    ד'- אם לא חשבתם ככה עד עכשיו, חשבתם על זה לא נכון.
    אל תטעו, אנחנו לא מושכים בחורות עם ערך חברתי. זה שאני מנהיג החבורה שלי לא מושך בחורות,
    זה פשוט נותן לי לגיטמציה למשוך אותן. בגלל זה להרבה אנשים יש בעיה עם נשיקות - הם מגיעים לנקודה של הנשיקה אחרי שהם לא הביעו מיניות, ואז הם צריכים פתאום לגרום לאיזה "רגע האמת" שכזה, שבו הם נותנים איזה רוטינה של נשיקה, או מנסים לסגור בפתאומיות. זה סימן שהם עושים משהו לא בסדר. זה יכול לעבוד, אבל זה הרבה פחות נוח ממיניות לאורך כל הדרך.

אל תשכחו אנחנו הולך פה על טווח של 2 פגישות בערך עד לסקס, אם בפגישה הראשונה היא זרמה איתכם לנשיקה כי היא במצב רוח טוב, והייתם מצחיקים, והוייב מתאים, אז יש סיכוי טוב שאם תתקשרו אליה כשהיא לא תיהיה באותו המצב רוח, לא ייצא מזה כלום.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    א'- כן.
    ב'- פיקאפ זה כלי שנועד ללמד אנשים את הדברים האלה בדיוק, אם הם לא עושים את זה באופן טבעי.
    הוא נועד לתת שיטות להיות זה ש"כיף לדבר איתו", ובין היתר להציג שפת גוף שגורמת למשיכה מינית.
    ג'- לא שמעתי על פיקאפר אחד שמריח רע והולך לו. כשאני מדבר על "גבר יפה", אני מדבר על גבר בריא -
    לא מריח רע, לא שמן או רזה מידי, לא נמוך מידי, בלי יותר מידי פצעים על הפנים, פרצוף סימטרי, וכו...
    לאו דווקא על דוגמן.
    ד'- אם לא חשבתם ככה עד עכשיו, חשבתם על זה לא נכון.
    אל תטעו, אנחנו לא מושכים בחורות עם ערך חברתי. זה שאני מנהיג החבורה שלי לא מושך בחורות,
    זה פשוט נותן לי לגיטמציה למשוך אותן. בגלל זה להרבה אנשים יש בעיה עם נשיקות - הם מגיעים לנקודה של הנשיקה אחרי שהם לא הביעו מיניות, ואז הם צריכים פתאום לגרום לאיזה "רגע האמת" שכזה, שבו הם נותנים איזה רוטינה של נשיקה, או מנסים לסגור בפתאומיות. זה סימן שהם עושים משהו לא בסדר. זה יכול לעבוד, אבל זה הרבה פחות נוח ממיניות לאורך כל הדרך.

אל תשכחו אנחנו הולך פה על טווח של 2 פגישות בערך עד לסקס, אם בפגישה הראשונה היא זרמה איתכם לנשיקה כי היא במצב רוח טוב, והייתם מצחיקים, והוייב מתאים, אז יש סיכוי טוב שאם תתקשרו אליה כשהיא לא תיהיה באותו המצב רוח, לא ייצא מזה כלום.
    אחי אז איך אתה מסביר את זה..
    היה איתי בחור בצבא שהיה שחיף ממש רזה..הפרצוף שלו לא היה סימטרי ( הוא היהה מכוער בעע) השיניים שלו היו עקומות וצהובות מסיגריות
    ולפי מה שראיתי הצליח לבחור עם בחורות .. אופן התנהגות שלו היה שהוא מתנהג לבחורות כוסיות כמו לילדות , הקרין הרבה ביטחון עצמי שליטה אסרטיביות..והצליח לו יותר מאנשים יפים..

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

לא שאלת אותי מה עדיף, גיים או מראה, שאלת אותי אם בחור שנראה טוב וכיף לדבר איתו יצליח יותר עם בנות.
    על הנייר, כן.

יכול להיות שהבחור נראה טוב, כיף לדבר איתו, והוא בכלל הומו... נו מה אתה רציני עם הדוגמאות הספציפיות?
    נעשה ניסוי - אל תשים דאורדורנט היום, חכה לערב, צא לריצה עד לפאב הקרוב אליך, ופתח כמה סטים.
    עכשיו תגיד לי שאין לסממני בריאות קשר ישיר להצלחה שלך... .

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני מנסה לרמוז לך רק דבר אחד...
    שתגיד כלים למשיכה ..,יש הרבה כלים למשיכה שאני יכול לכתוב לך ( אני מכיר לפחות 30) אם לא יותר!
    אבל צריך להבין שיש כמה כלים הכי מושכים שפה אני מנסה לראות אם אנשים מכירים בכלל..או יודעים אותם בכלל ..

ומנסה לפתוח כול מיני רעיונות חדשים שאולי לא הכרתי...
    אז מה שאני רוצה שתעשו זה שנשחק משחק.. דווקא חמוד המשחק תכף תבינו למה..
    תחשבו שיש שני אנשים שניראים רגיל ( גם לא עשירים) , ואחד מהם מצליח עם בחורות והשני לא מצליח עם בחורות.
    ומה שאני רוצה שתחשבו שזה בעצם המשחק .. זה עם כול הכלים שאתם מכירים במה השתמש (באיזה כלים השתמש) מי שהצליח עם הבחורות?!! , . ומה יכול להיות שלא עשה נכון הבחור השני שלא הצליח עם בחורות...??!
    ותאמינו לי שהמשחק הזה יביא לכם הרבה השראה על טעויות שלכם או על כלי משיכה שכן עובדים לכם

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,745 | הודעות: 8,201,338 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect