ברגע שתאמר "בית ריק" ותדגיש את הריק חחח
ותבקש מימנה לבוא והיא תגיד כן אז זה כהההההההההההההההן חח
ברגע שתאמר "בית ריק" ותדגיש את הריק חחח
ותבקש מימנה לבוא והיא תגיד כן אז זה כהההההההההההההההן חח
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
|
|
דעתי בכלל היא שלא צריך לעזור בנושא כזה,הכוונה היא שהוא אמר להתנסות לבד ולראות במה הוא טועה ואיפה שהוא טועה לתקן..שינסה לבד..
בונא מאז שזנחתי את הפורום הזה הוא ירד לקנטים כמה תגובות מטומטמות באשכול אחד שהבחור שיושב שם למעלה יעזור לי, 90% תגובות של ילדים ואתה פותח האשכול שהלורד יהיה איתך מה דפוק אצלך תגיד לי?!
מה יש לך להשכיב ידידה בא לך על אחת תבדוק אופציות אל תעקוץ ותתרחק כי ברגע שתעקוץ תאמין לי יהיה לך מאוד מאוד מאוד קשה לחזור ליחסים נורמאלים...
ושאני לא אתחיל בכלל לדבר על כל המושג המונפץ הזה ידידות.
אז קצר ולעניין תפיסיקו להיות לוזרים ותפסיקו להקיף את עצמכם באלף "אני מת לזיין אותך אבל אני הומו מידי"
ותבצעו!
נערך לאחרונה על ידי Ori; 05-04-2010 בשעה 23:44.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
א:לך לסופר פארם
ב:תקנה קונדומים ורק של DUREX לא כל מני מעפנים ב 10 שקל שנקרעים אחרי דקה
ג:תפסיק לעשות ביד כל היום בשירותים ולחלום
ד:תבחר לך מהידידות אחת שאתה חושב שהיא לא בתולה ושתיהייה טיפה שרמותה , כי יותר קל להשכיב מישהי לא בתולה מאשר בתולה ובמיוחד שהיא קצת שרמותה
ה:תצא איתה לאיזה יום בילוי כזה (קולנוע,פארק וכו...) תנסה להתחיל איתה קצת אבל עדין אל תרמוז לה על זיון,הקטע הוא שהיא קצת תדלק ואז כשתרצה לזיין אותה שזה לא יבוא לה בהפתעה ,אלא היא תהייה קצת דלוקה.
ו:יום אחד כשלא יהיה לך אף אחד בבית תזמין אותה תגיד לה שאתה מת לראות אותה ומה זה לא בא לך לצאת החוצה אתה רוצה להיות בבית , היא תבוא אלייך ומשם כבר תבין את ההמשך
ז:אל תשכח לבצע את א' כי מלא בנות יכולות להגיד לך שבלי קונדום הם לא יעשו את זה
ח:בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי Moron; 10-04-2010 בשעה 03:21.