בנושא זה כמה פעמים ביום אחד מהמנהלים יפרסם סיטואציה ואתם תצתרכו להגיד מה אתם הייתם עושים ?
בנושא זה כמה פעמים ביום אחד מהמנהלים יפרסם סיטואציה ואתם תצתרכו להגיד מה אתם הייתם עושים ?
|
|
סיטואציה ריאשונה :
אתם רואים שני משתמשים , ופתאום משתמש אחד רושם " תחזיר לי את החרבות שלי בטעות הבאתי לך אותם "
והשני אומר " אתה הבאתה בעיה שלך ! אתה לא מקבל " והמשתמש משתגר לעיר אחרת או יוצא מהמשחק .
אז מה אתם הייתם עושים ?
הייתי מביא את שניהם לבר קודם כל ורוצה לשמוע מה קרה עם הוא נתן בעד משהו הייתי אומר : אני נותתן לך טבעת ותחזיר לו תחרבות אוקי יגיד כה אני אתן לו טבעת והוא יחזיר..
אני היתי מביא אותם לבר אני היתי מבקש שהוא יחזיר את החררבות שלו ואני יתן לו אחד מהחרבות שלי ואם הוא לא היה מסכים היתי מגדיל את מה שאני נותן לו זאת אומר אם קודם זה היה רק חרב אחד והוא אמר לא אני היתי נותן לו חרב+שרשת או טבעת או חלק מסט
נערך לאחרונה על ידי alex3991; 28-03-2010 בשעה 16:05.
תחשוב טוב לפני שאתה אומר משו , איך אתה הייתה מביא אותם לבר אם ההוא ברח ...
כנ''ל גם אתה .
מה אני היית עושה ?.
הייתי מצלם , מעלה לפורום , מיתקשר לג'אם [במיקרה של אמיו ישראל אני יחיד כי יש לי חבר ג'אם], אבל אתם פשוט תישלחו לג'אם בפורום הודעה פרטית ותגידו לו " ראיתי מישו גונב למישו [ הדבר שהוא גנב ] , וזה היה בערך בשעה [ השעה ] , והינה תמונה [ התמונה ] ,ואתם צריכים להיתחייב על זאת שאתה לא משקרים תג'אם .
יצחק אהבתי תרעיון של סיצואציות , חח כמו בערוץ 22 .
המשך גלישה נעימה![]()
~Rambo~ יכול להיות שאתה צודק אבל אתה לא היתה טרייד הזה זאת אומרת שאתה לא יכולתה לראות מה באמת קרה שם וגם נגיד שהבאת קרה כך הGM יתן לו באן ולא יחזיר את הדברים אולי כן אבל הוא יעביר את זה למישתמש אחר או לחבר שלו אבל עדיין ולמי שגנבו יכול להישאר בלי החרבות שלו אני היתי נותן את החרבות שלי(אם היה לי) אנחנו איתסקנו רק בצד של הגנב בימקום הצד שגנבו לו כדי שסיטואציה הזאת תישאר רק בגדר סיטואציה כמה דרכים לימנוע את זה לצלם
וידאו או תמונות(וידאו יותר עוזר) בכול עיסקה וכול צעד שהם עושים בטרייד מיצטער אם ההודעה נחשבת לספאם
נערך לאחרונה על ידי alex3991; 28-03-2010 בשעה 18:29.
סיטואציה מספר 2 :
ישנם שרתים אשר אינם מסכימים סחר בין שרתים , ומי שיתפס יקבל באן , אתם בבר יושבים ומדברים עם אחד מחברי הגילד ופתאום הוא מציע לכם הצעה של סחר בין השרת שאתם משחקים בו ובין שרת שרת אחר , מה אתם הייתם עושים ?
אז מה אתם הייתם עושים ?
יגיד לו לא,ויסביר לו שאם נתפס,נקבל באן![]()
היתי אומר שזה אסור ויתנו לו באן ומנסה שהוא לא יסחור בין שרתים אם הוא לא יקשיב לי אז אין מה לעשות חוק זה חוק
Lerry רק אם הסכמתה להצעה אתה יכול לקבל באן
הייתי אומר לו יאללה בוא ננסה , מקסימום ניתפס ...
אבל זה רק אני ...
סיטואציה ..
מישהו AFK והוא בספוט משלו ואתם רואים שהוא חדש וצריך עזרה ואתם הרגע עשיתם ריסט ואתם צריכים לעלות לרמה 150 מה תעשו ?
סיטואציה:האקר פרץ לשרת ומחלק דברים חינם מה אתם היתם עושים?
נערך לאחרונה על ידי alex3991; 31-03-2010 בשעה 18:11.
לפי דעתי צריך להילחם על שלך [ הכוונה היא לא לתת לאפחד להיות הראשון]
סתומרת שאתה לא יכול לדעת מה יש מאחורי המחשב .
אולי הילד החדש הזה עשה סקאם על מישו אחר לפני כמה זמן .
זה נחשב ספאם התגובה הזאת .
אל תיתן סוטיאציות לפני שעונים 5 תגובות לפחות על הסיטואציה של AVIV או הראשון שעשה סיטואציה .
כנ''ל גם כולם ! ,
אל תפרסמו סוטיאציות בלי סוף מבלי שהגיבו לסוטיאציה הראשונה 5 תגובות לפחות .
המשך גלישה נעימה .![]()