|
|
פעם חזרתי עם חבר מחבר אחר ב4 לפנות בוקר, וזה איזה חצי שעה הליכה לבית שלי, ואז פתאום התחיל ללכת מאחורינו איזה איש גדול כזה ומילמל, ואז התחלנו ללכת יותר מהר וגם הוא ואז התחלנו לרוץ ממש מהר והוא גם התחיל לרוץ והתחיל לצעוק ולמלמל ושניה לפני שהוא תפס את חבר שלי הוא נפל והצלחנו לברוח![]()
מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.
בין הדברים הכי מפחידים שעברתי זה נשיכה מכלב.
טיילתי עם הכלבה שלי וכשעליתי בחזרה לבית היה איזה כלב מטורף שרצה לריב עם הכלבה שלי במקום זה הוא נשך אותי והוריד לי ביס מהרגל, ראיתי את חתיכת הבשר של הרגל שלי על המדרכה ואחרי זה אני קולט מן חור לבן כזה ברגל (כיום אני מבין שזה היה השריר שבתוך הרגל).
אגב, אני עדיין חולה על כלבים (:
נערך לאחרונה על ידי SinteL; 09-04-2010 בשעה 18:28.
נסעתי בסקייט בחניה שאני תמיד בה , והיו שם כמה מפגרים שניסו לדרוס אותי , פשוט רדפו אחריי בכל החניה , בסוף כבר נדחקתי לקצה של החניה וכשהוא בא להכנס בי פשוט קפצתי על המכסה מנוע וברגע שעליתי עליו עפתי על הקיר עם הגב , לא נעים (וכן , זה סיפור אמיתי) .
התהפכות ב 60 קמ"ש (בשטח!) עם טרקטורון.
הייתי בטוח ששברתי את כל השיניים, איבדתי תחושה בפנים לאיזה 10 דק'.
זה בתקופה שעוד הייתי חובב 4 גלגלים, מזל שהתבגרתי![]()
לא זכור לי משהו מפחיד שקרה לי והלכתי מלא פעמים מאוחר לבד
הסתובבנו כמה ילדים ב-11 בלילה אז באו כמה ילדים בני 17-18 ושאלו אותנו אם יש לנו כסף ואמרנו אין,אז אחד החזיק אותי לבדוק אם באמת יש לי ובגלל שהיה לי 8 שקל הרביצו לי.ואז באו המאבטחים של הקניון.
ממ... מעניין מה שהולך פה
חח אחלה סיפורים..כאילו באמת כאלו אמיתיים
היום היינו עם כמה בנות..פתאום בא איזה שיכור וצורח ''אונס'' ''אונס''..ואז בא המאבטח
-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902
לי היה לי איזה קטע שיום אחד הייתי אצל חברה שלי ביום שישי אז בקיצור הייתי בדרך הביתה היה מאוחר משהו כמו 1 בלילה והייתי על אופניים, מהבית שלי לבית שלה 6.5 קילומטר וזה די רחוק יום שישי אין אוטובוסים כלום, אז לקחתי את האופניים , בקיצור נסעתי בכיף שלי ועברתי ליד איזה חבורה של איתיופים, 7-8 איתיופים ישבו על הספסל עישנו נרגילה, אז בקיצור אחד האיתיופים זרק לי איזה מילה ,אני כבר לא זוכר מה אומר , קיצור קילל אותי וירד עלי , באותו רגע ירדתי מהאופניים ,באתי אליו ודפקתי לו בוקס לפנים הדבקתי אותו לעץ , ואף אחד מהחברים שלו לא קם ,כולם נבהלו, ומה היה מפחיד בקטע הזה שבאותו רגע שירדתי מהאופניים ידעתי שאם אני יביא לו בוקס ,החברים שלו יכולים לעלות עלי ופשוט לפוצץ אותי , מה לעשות אני לא רמבו 7-8 אנשים על 1 זה יותר מדי ,אבל בכל זאת עשיתי את זה, בתכלס באתי אליו בלי פחד ,אבל עמוק בפנים פחדתי פחד מוות שהם יפוצצו אותי.
בסוף יצא לי טוב , עכשיו כל פעם שאני עובר לידם בלילה אז מרחוק אני שומע אותם מדברים , וצועקים, ואיך שאני עובר לידם כולם שותקים ,דממה כמו חיילים שלי... חחחחחחח
נערך לאחרונה על ידי Moron; 10-04-2010 בשעה 02:51.
סיפורים לא משהו.
כמה סיפורים
יש ליד הבית שלי מן שדה עכשיו היתי בת12 משו כזה חזרתי מיציאה וידיד שלי החליט שנורא בא לו להפחיד אותי , אז הוא רץ לכיון השדה מהר שאני לא אראה אותו זה היה ממש נראה כמו רוח כזו
ואז שהתקדמתי לבית שלי
הוא קפץ וצעק ואני כמו מטומטמטת התחלתי לברוח הסיטוציה עצמה לא מפחידה אבל בלילה בייחוד לבנות כן
סיטאוציה שניה אני משרתת ברמאללה עמדתי במחסום ואאז ערבי בא אלי אומר לי באתי להרוג אותך אחכ הוא כבר חטף תמכות שלו והיום הוא יושב בכלא