נכתב במקור על ידי
JAME
חייה ותן לחיות . אין לך זכות להגיד לאף אחד מה לעשות . בן אדם רוצה לעשן, הוא יעשן . הוא רוצה לשתות, הוא ישתה . אתה לא אבא של אף אחד ואתה לא אחראי על אף אחד ואתה לא יכול לא להגיד מה לעשות ולא להטיף מוסר . לחיות עד גיל 90? זה השאיפות שלך? אני מעדיף להנות מהחיים ומהרגע מאשר לחשוב בגיל 20, 70 שנה קדימה . אל תנסה לשחק אותה רובין הוד שבא להציל את כל המסכנים ממפלצת הסיגריות הנוראה מי שמעשן - אחריותו שלו, לא שלך . אנשים תופסים מאנשים מעשנים מפגרים שלא יודעים את הסיכונים אנשים יודעים את הסיכונים וגם אם לא זאת לא אחריותך לבוא ולזיין להם את המוח על סיכונים ועל בריאות זה לא התפקיד שלך אתה לא אבא של אף אחד אתה לא אחראי פה על אף אחד אתה לא קשור פה לאף אחד אז תרגע מהתפקיד שאתה חושב שנכנסת אליו, תדאג לחיים שלך ושל הסובבים אותך ותפסיק לזיין לאנשים את השכל .
כל בן אדם אחריותו שלו לדאוג לעצמו וכל מה ששמעת ממני, מגיע מבן אדם שלא מעשן . אז שלא תחשוב שאני פה מייצג את עם המעשנים או אני לא יודע מה אני פותח נרגילה אחת לשבועיים - חודש כי ככה בא לי לא סיבות בריאותיות ולא כלום אל תחשוב איך אני הולך לחיות יותר תחשוב איך אתה מנצל את החיים שלך ונהנה מהם . ויותר מהכל תחשוב על החיים שלך, לא של אחרים .