שלום המחשב שלי עושה כל כמה שניות ציפצופים כעלה כמו של הדבר הזה של המטוסים
איך אני אמור לסדר את זה
המחשב שלי לא מטוס
שלום המחשב שלי עושה כל כמה שניות ציפצופים כעלה כמו של הדבר הזה של המטוסים
איך אני אמור לסדר את זה
המחשב שלי לא מטוס
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תבדוק שאין איזה רכיב שלא מחובר כראוי
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
בדקתי הכל
אפילו עשיתי לו נקיון כללי
לקחתי מברשת לכה
וניקיתי את המעבד והפינים שלו
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כמה לחה?
ולמה לכל הרוחות אתם חושבים שמים ורכיבים עדינים מסתדרים?!?!?!
אתה לא הבן אדם הראשון ששמעתי שעושה את השטות הזאת...
בכל מקרה זה מגיע מתוך המחשב או מהרמקולים?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מהמחשב
והמעבד היה בתוך צינצנת של מים
חבר שלי אמר שזה טוב לו שירד לו הלבן מהגב
מ א ו ש ר
סתם שאלה אתה בא להסתלבט יענו?!
אחי אם אתה רציני סביר מאוד להניח שדפקת את המחשב שלך
אני לא
והוא עובד אבל יש מין ציפצוף מתוך המחשב
הוא זז חלק
רק הרעש מעצבן
תיכנס לאמבטיה ביחד עם המחשב כשהוא מחובר לחשמל, תראה איזה יופי זה חשמל ומים ביחד...
החבר שלך דביל, לא היית צריך להקשיב לו.
הלבן הזה זה משחה טרמית, זה עוזר למעבד להעביר את החום (אני מניח שמים עוזרים יותר)
אבל זה חשמל ומים
זה יהרוס את המחשב גבר
מ א ו ש ר
הקיצר אחינו יש לך קורזייה על הלוח אם בחיבורים שבין המעבד ללוח אם תקווה ממש חזק שזה לא אכל את כל החלק הזה.
תגרד את הקורוזיה בעדינות תלך לחנות המחשבים הקרובה ותקנה משחה טרמית תמרח אותה על המעבד ולהבא אל תכניס שום דבר לתוך שום צנצנת מים!
מה זה משכה טרמית ?
הלבן הזה?
חבר אמר שזה משחת שיניים ומרכתי כבר
נערך לאחרונה על ידי VadimKa; 16-04-2010 בשעה 01:09.
מ א ו ש ר
קיצור הבנתי אותך ילדון היה נעים להכיר..
מ א ו ש ר
יא זבל!
מה משעמם לך אה!