אז ככה אתם יודעים מסיבות עצמאות ומלא צחוקים..
כל המסיבה איזה ידידה אחת שלי חופרת לי שהיא רוצה לדבר איתי בצד למרות שהיא שיכורה מתה והיא מגעילה אותי אחושרמוטה.. אז כל המסיבה אמרתי לה לעזוב אותי ו"יאללה חלאס כבר לכי לחברות שלך" וכאלה..
אחרי כמה זמן החלטתי ללכת לחברה שלה.. שאלתי אותה איך קוראים לה, היא אמרה לי X, אמרתי לה "אחלה , הנה Y קחי אותה תדאגי לה למה היא גמורה לגמרי"..
היא צחקה ולקחה אותה..
בקיצור המשיכה המסיבה ויצא לי ליצור עם X כמה פעמים קשר עין וחיוכים וכו' והיה זורם .. התחלנו לרקוד ביחד פתאום Y לוקחת אותה לשיחה, אומרת לה כמה מילים , 10 שניות X שוב רוקדת איתי אבל הרבה יותר בחשדנות כאילו היא לא בטוחה במה שהיא עושה..
אמרתי על הזין שלי והמשכתי לרקוד איתה.. התחלנו להתחבק ופתאום היא מוציאה משהו בסגנון של "אתה לא תקבל ממני כלום" (לא זוכר הייתי גם גמור).. פתאום קיבלתי הלם.. לפני 5 דקות היא זרמה אחושרמוטה עכשיו היא מבטלת הכל? בכל מקרה אמרתי לה "למה את חושבת שאני בונה עלייך?", והיא ענתה ב"אז לך.." ודחפה אותי..
המשכתי לרקוד באיזור שלה רק עם חברות שלה כי תכלס לא איכפת לי לקבל סירוב.. פשוט היה לי ממש מוזר מה לעזאזל קרה פה?
אחר כך רקדתי קצת עם חברה אחרת שלה, אז X שוב באה וביקשה ממני לעזוב אותה.. אמרתי לה "מה את חושבת שאני ?" ( כאילו " מה נראלך אני אנס?")..
בקיצור כל הסיטואציה הזאת הייתה מוזרה וגרמה לי לחשוב על זה כל הערב מה לעזאזל קרה שם..
חשבתי שהידידה שלי Y ליכלכה עלי .. אם נחשב בזה שראיתי אותה לפני עם חברות שלה מצביעה עלי ואומרת " את רואה! הוא חתיכת חרא! " וכו'.. אבל זה באמת יכול כל כך להשפיע על בחורה?
דבר שני גיליתי בסוף המסיבה, שX התנשקה עם חבר שלי במסיבה.. לא ידוע אם לפני או אחרי שרקדתי איתה.. אבל בכל מקרה אני יודע שזה לא משהו שאמור להפריע..
דבר שלישי יכול להיות שסתם לא עבדתי נכון או שהתקדמתי מהר מידי, ובשביל זה אני כותב את זה פה..
זה פחות או יותר מה שקרה בשטח, אני לא כל כך זוכר כי הייתי דיי שיכור, אבל אני מקווה לביקורת בונה..

ציטוט ההודעה

.