קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה לאנשים שמבינים בעתודה.....
    על ידי pain slayer בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 11:34
  2. לאנשים ששונאים את סטים
    על ידי Jack בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 18:36
  3. כניסה לאנשים טובים בלבד ...
    על ידי MostWanteD בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 07:41
  4. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 18:28
  5. 04:00 האשכול לאנשים עם נדודי שינה
    על ידי Gigi Buffon בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 06:52
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 37

היחס פה לאנשים - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי PsyTrance צפיה בהודעה
    אתה עושה צחוק?
    הנה! על זה אני מדבר!!!!! יש לך בעיה עם התגובה הזאת? ואתה עוד שאלת מה פסול ורצית דוגמה! אז הנה לך.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מקסים
    לייקים
    3
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    העץ נותן צל גם לאדם הבא לכרותו

מותר לך, אבל עדיין, לא היית רוצה לקבל כזה יחס מאחרים נכון?
    זה היחס שאני קיבלתי מהמורים שלי. [מורים = חברים שמבינים יותר]
    על שאלות חכמות אני עונה בנעימות ואשכרה אפשר להנות מהתשובה.
    על שאלות טיפשיות אני קיבלתי תשובות שגרמו לי לחשוב. [תקרא להן מגעילות אם בא לך]
    זה היחס שאני רואה לנכון בתור תלמיד-מורה.
    ואם אני אשאל שאלה טיפשית אז כזאת תשובה אני אשמח לקבל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי JokerStory צפיה בהודעה
    אתה צודק שאנשים חדשים לא צריכים לקבל את היחס הזה, גם אלה שלא חדשים, אבל הם צריכים להבין, כשהם נכנסים לפה הם לא יכולים לשאול שאלות על רמה כזו נמוכה או לפתוח אשכולות ברמה כזו נמוכה, בנאדם צריך להבין שכדי לפתוח אשכול בפורום פיקאפ הוא צריך ללמוד פיקאפ - ידע בסיסי לפחות! לא לבוא עם אפס ידע ולפתוח אשכול של "איך אני גורם לידידה שלי מהשכבה לרצות אותי", אלו שאלות שאם היית קורא קצת היית יודע את התשובה, אבל החלטת ישר ללכת לפורום פיקאפ כי זו דרך יותר קצרה לקבל תשובה מאנשים שכבר יודעים. זה כמו שאני אכנס עכשיו לאיזו קטגוריה אחרת בפורום הזה כמו זו של ה"משחקי פעולה", ולפני שהתחלתי לשחק במשחק כלשהוא אני אשאל "איך משחקים?". במקום להכנס למשחק ולנסות להבין, ישר קופצים לשאול אחרים "איך?", ואיפה עושים את זה? בפורום. וזה מה שמוריד את הרמה, אז אנשים מתעצבנים מאנשים שמורידים את הרמה של הפורום כי מה לעשות, זה מעצבן, וזה למה אנשים מקבלים יחס כזה.

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    הנה! על זה אני מדבר!!!!! יש לך בעיה עם התגובה הזאת? ואתה עוד שאלת מה פסול ורצית דוגמה! אז הנה לך.
    אתה לא רואה איזה שטויות אתה מדבר?
    אתה אומר ששחקן שמתאמן שנה משחק יותר טוב משחק שמשחק 3 שנים? מה אתה רציני?

עריכה:
    אה, ותרד מהאנונימי, בחייאת.
    נערך לאחרונה על ידי InSane; 24-04-2010 בשעה 13:40.

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

עריכה:

יש כאלו !
    שיחקתי כדורסל בשישי,אני משחק כדורסל מכיתה ז' בערך וגם הוא
    הוא בכיתה י' ואני בכיתה י"ב והוא ניצח אותי 24-16 ...עובדה,הוא יותר טוב.
    שאלתי אותו כמה הוא מתאמן והוא מתאמן בתדירות דומה לשלי.

בכל מקרה אותו דבר עם פיקאפ,יש כאלו שיצליח להם יותר בצורה טבעית ויקלטו את זה מהר ויש כאלו שיקח להם הרבה זמן עד שהם יצליחו ויבינו..

בקשר ליחס הפוגע,לדעתי זה מתאים כאשר בחור בא ושואל "איך אני גורם לה לרצות אותי" כשהוא יכול לראות בבירור שיש מאות אנשים לפניו ששאלו את אותה שאלה בדיוק ! בעיקר עם ידידות ! ת'אמת שעם ידידות זה יותר קל !
    תנסה אתה להגיב פה במשך שנה פלוס ולראות את אותן שאלות שוב ושוב ושוב ושוב ...נראה אם לך לא יימאס !

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני פה כי אני אוהב את הקהילה, וזכותי להעביר ביקורת ולכתוב פה מה שאני רוצה. אני לא בא לחנך אותכם, אני בסך הכל רוצה שתשימו לב ולהציג נקודה.
    בנאדם רוצה לדעת איך הוא יכול להשיג את ידידה שלו, מה פסול בזה? אני בטוח שגם אתה היית חדש היו לך שאלות כאלו ואחרות. אם לא, אתה סופרמן.
    לא צריך להיות סופרמן, צריך להוריד ספר ששוקל כולה 31.4MB, במקרה הגרוע, או לפחותתתת לקרוא מאמרים, לראות סרטונים, מיסטרי, אלכס, ניל שטראוס, דיוויד דיאנג'ל, משהו!
    יודע מה? משהו בעברית, גם למתקשים באנגלית! לפני כמה זמן מישהו פה פרסם את הספר של מיסטרי בעברית????

אחרי זה, אחרי שאתה קורא משהו שנותן לך ידע בסיסי בנושא, אפשר להכנס לפורום "אומנות הפיתוי והפיקאפ" ולשאול שאלות, תאמין לי שאם אלה ששאלו את כל השאלות האלה של "איך להשיג את ידידה שלי?" היו עושים משהו ממה שרשמתי קודם, היו קוראים לפחות, הם לא היו צריכים בכלל לשאול את השאלה הזאת, כי זה התחום, התחום עצמו הוא התשובה לשאלה הזאת!

אז לא, גם כשהייתי מתחיל לא שאלתי שאלות בסגנון "איך להשיג את ידידה שלי", כי אני קראתי על זה, כי למדתי איך! לא ישר נכנסתי לפורום ושאלתי!

הנקודה היא "רוצה משהו? לך תשיג אותו!", אנשים חושבים שבשביל להשיג משהו הם צריכים לשאול אנשים אחרים, והפורום הזה הוא בידיוק המקום.

אז לא הפורום הזה הוא לא המקום, הפורום הזה הוא המקום לחדד נושאים, להתעמק בנושא מסויים, לשאול שאלות על דברים שלא הבנת ממה שקראת. המקום להשיג תשובה לשאלה "איך להשיג את ידידה שלי?" הוא המקור, הוא הדבר האמיתי, הוא הספר של מיסטרי.

עריכה:
    זה לא תמיד ככה אבל לפעמים זה כן. וזה קורה לא מעט. זה קשור להרבה דברים אחרים כמו פיזיות מנטליות

לא צריך להיות סופרמן, צריך להוריד ספר ששוקל כולה 31.4MB, במקרה הגרוע, או לפחותתתת לקרוא מאמרים, לראות סרטונים, מיסטרי, אלכס, ניל שטראוס, דיוויד דיאנג'ל, משהו!
    יודע מה? משהו בעברית, גם למתקשים באנגלית! לפני כמה זמן מישהו פה פרסם את הספר של מיסטרי בעברית????

אחרי זה, אחרי שאתה קורא משהו שנותן לך ידע בסיסי בנושא, אפשר להכנס לפורום "אומנות הפיתוי והפיקאפ" ולשאול שאלות, תאמין לי שאם אלה ששאלו את כל השאלות האלה של "איך להשיג את ידידה שלי?" היו עושים משהו ממה שרשמתי קודם, היו קוראים לפחות, הם לא היו צריכים בכלל לשאול את השאלה הזאת, כי זה התחום, התחום עצמו הוא התשובה לשאלה הזאת!

אז לא, גם כשהייתי מתחיל לא שאלתי שאלות בסגנון "איך להשיג את ידידה שלי", כי אני קראתי על זה, כי למדתי איך! לא ישר נכנסתי לפורום ושאלתי!

הנקודה היא "רוצה משהו? לך תשיג אותו!", אנשים חושבים שבשביל להשיג משהו הם צריכים לשאול אנשים אחרים, והפורום הזה הוא בידיוק המקום.

אז לא הפורום הזה הוא לא המקום, הפורום הזה הוא המקום לחדד נושאים, להתעמק בנושא מסויים, לשאול שאלות על דברים שלא הבנת ממה שקראת. המקום להשיג תשובה לשאלה "איך להשיג את ידידה שלי?" הוא המקור, הוא הדבר האמיתי, הוא הספר של מיסטרי.
    בנאדם חדש נניח לא יודע שאשכרה יש ספרים בנושא וזה די הגיוני לפי דעתי! גם אני קודם קראתי ספרים ומדריכים לא פה בכלל עד הגעתי לפורום הזה. העניין זה שבנאדם לא יודע ולא מכיר את הנושא. אז הוא שואל. כמו שאמרתי לפני אפשר להפנות בצורה יפה ומנומסת לא?

בחיי, לפי התגובות פה ניראה שאתם לא יודעים לקבל ביקורת פשוט

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בנאדם חדש נניח לא יודע שאשכרה יש ספרים בנושא וזה די הגיוני לפי דעתי! גם אני קודם קראתי ספרים ומדריכים לא פה בכלל עד הגעתי לפורום הזה. העניין זה שבנאדם לא יודע ולא מכיר את הנושא. אז הוא שואל. כמו שאמרתי לפני אפשר להפנות בצורה יפה ומנומסת לא?

בחיי, לפי התגובות פה ניראה שאתם לא יודעים לקבל ביקורת פשוט
    "בנאדם חדש נניח לא יודע שאשכרה יש ספרים בנושא וזה די הגיוני לפי דעתי!"

לא ידעתי שפורומים התחילו להמציא אומנויות חדשות עכשיו.
    אוקי, יש לנו שני אנשים:

בנאדם #1:
    אז בוא נראה מה בנאדם שחושב נכון היה עושה.
    "אומנות הפיתוי והפיקאפ", "מה זה אומר לי?" ממ.. א-ו-מ-נ-ו-ת .
    אז מן הסתם שאם זו "אומנות" יש עליה מידע באינטרנט, נכון?
    אז מן הסתם שאם יש מידע באינטרנט אפשר לחפש חומר, נכון?
    אז מן הסתם שאם אפשר לחפש חומר אפשר למצוא חומר, נכון?
    אז מן הסתם שאם אפשר למצוא חומר, אפשר להתחיל להשכיל!!, נכון?

אז אחרי שהתחלנו להשכיל, נתקענו? לא הבנו משהו? צריכים לחדד משהו?
    אז אפשר לפתוח שוב את פורום אטרף ולפתוח אשכול רלוונטי.

מ.ש.ל

בנאדם #2:
    עכשיו נראה מה בנאדם שלא חושב נכון היה עושה.
    "אומנות הפיתוי והפיקאפ"..... "אהה... הם בטח יודעים משהו.. בוא נשאל שאלה!"
    .... אז הוא בא וכמובן.....
    פותח אשכול ושואל "איך אני משיג את ידידה שלי?"

וזה ההבדל, בנאדם שלא חושב - כמו בנאדם #2, מוריד את הרמה של הפורום, ומוריד לאנשים את החשק להכנס לפורום.
    בנאדם שכן חושב נכון - כמו בנאדם #1, נותן שאלות מענייניות, נותן נקודות למחשבה, מעלה את הרמה של הפורום, ומעלה את החשק להכנס לפורום.
    נערך לאחרונה על ידי JokerStory; 24-04-2010 בשעה 14:24.

"בנאדם חדש נניח לא יודע שאשכרה יש ספרים בנושא וזה די הגיוני לפי דעתי!"

לא ידעתי שפורומים התחילו להמציא אומנויות חדשות עכשיו.
    אוקי, יש לנו שני אנשים:

בנאדם #1:
    אז בוא נראה מה בנאדם שחושב נכון היה עושה.
    "אומנות הפיתוי והפיקאפ", "מה זה אומר לי?" ממ.. א-ו-מ-נ-ו-ת .
    אז מן הסתם שאם זו "אומנות" יש עליה מידע באינטרנט, נכון?
    אז מן הסתם שאם יש מידע באינטרנט אפשר לחפש חומר, נכון?
    אז מן הסתם שאם אפשר לחפש חומר אפשר למצוא חומר, נכון?
    אז מן הסתם שאם אפשר למצוא חומר, אפשר להתחיל להשכיל!!, נכון?

אז אחרי שהתחלנו להשכיל, נתקענו? לא הבנו משהו? צריכים לחדד משהו?
    אז אפשר לפתוח שוב את פורום אטרף ולפתוח אשכול רלוונטי.

מ.ש.ל

בנאדם #2:
    עכשיו נראה מה בנאדם שלא חושב נכון היה עושה.
    "אומנות הפיתוי והפיקאפ"..... "אהה... הם בטח יודעים משהו.. בוא נשאל שאלה!"
    .... אז הוא בא וכמובן.....
    פותח אשכול ושואל "איך אני משיג את ידידה שלי?"

וזה ההבדל, בנאדם שלא חושב - כמו בנאדם #2, מוריד את הרמה של הפורום, ומוריד לאנשים את החשק להכנס לפורום.
    בנאדם שכן חושב נכון - כמו בנאדם #1, נותן שאלות מענייניות, נותן נקודות למחשבה, מעלה את הרמה של הפורום, ומעלה את החשק להכנס לפורום.
    התגובה שלך אפילו לא שווה שאני אקרא עד הסוף. יש אנשים ששואלים. לא הייתי מכיר את הפיקאפ אם לא הייתי נתקל במקרה למדריך בפורום אחר. אתה אומר אומנות, אולי זה סתם כינוי? כמו בנאדם שקורא לעצמו טיל. הוא טיל? עזוב אין לי דוגמא נורמלית לתת. תבין את הנקודה שלי לבד. שאתה אומר שאנשים מורידים את הרמה של הפורום, זה פשוט מעליב. אם אני לא קראתי מדריך אז אסור לי לכתוב תגובה פה בפורום? לשאול מה שבראש שלי? באותה מידה אתה או כל אחד אחר לא חייב לענות לה בכלל

לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

.....
    מ.ש.ל
    ......

חחחחחחחחחחח

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

אם אתה נעלב מתגובות שרצות בפורום אינטרנטי,שום פיק אפ לא יעזור לך.
    בהצלחה
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

התגובה שלך אפילו לא שווה שאני אקרא עד הסוף. יש אנשים ששואלים. לא הייתי מכיר את הפיקאפ אם לא הייתי נתקל במקרה למדריך בפורום אחר. אתה אומר אומנות, אולי זה סתם כינוי? כמו בנאדם שקורא לעצמו טיל. הוא טיל? עזוב אין לי דוגמא נורמלית לתת. תבין את הנקודה שלי לבד. שאתה אומר שאנשים מורידים את הרמה של הפורום, זה פשוט מעליב. אם אני לא קראתי מדריך אז אסור לי לכתוב תגובה פה בפורום? לשאול מה שבראש שלי? באותה מידה אתה או כל אחד אחר לא חייב לענות לה בכלל
    פיק-אפ עובד על תחום פסיכולוגי ושל תת מודע.
    אם מישהו ייתן לך תשובה ישר, ואתה לא תבין את התהליך שהיה אמור לקרות, בסופו של דבר אתה תפסיד מזה.
    אתה צריך לקרוא ולהשקיע מהזמן שלך בלימוד של פיק-אפ, לפתוח סטים, לטעות, לקבל לא, להתגבר לבד על אמונות מגבילות, על דעות קדומות וכו'.
    כשאתה ישר מקבל תשובה ולא מבין את הרעיון שמאחוריה, אתה לא לומד, אתה לא תדע איך להתמודד עם המציאות בפעם הבאה, אתה פשוט תדע מה לעשות במצב הספציפי הזה. וזאת לא המטרה פה.

זה לא העניין שאסור לך לשאול שאלות, זה העניין שאתה לא מנסה אפילו לבדוק או לחפש מידע לפני שאתה שואל שאלה מראה שאתה מנסה לעשות קיצורי דרך בחיים, לחפש את הדרך ההכי קלה בשבילך. זה מה שאנחנו לא אוהבים.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

ציטוט נכתב במקור על ידי theidan צפיה בהודעה
    פיק-אפ עובד על תחום פסיכולוגי ושל תת מודע.
    אם מישהו ייתן לך תשובה ישר, ואתה לא תבין את התהליך שהיה אמור לקרות, בסופו של דבר אתה תפסיד מזה.
    אתה צריך לקרוא ולהשקיע מהזמן שלך בלימוד של פיק-אפ, לפתוח סטים, לטעות, לקבל לא, להתגבר לבד על אמונות מגבילות, על דעות קדומות וכו'.
    כשאתה ישר מקבל תשובה ולא מבין את הרעיון שמאחוריה, אתה לא לומד, אתה לא תדע איך להתמודד עם המציאות בפעם הבאה, אתה פשוט תדע מה לעשות במצב הספציפי הזה. וזאת לא המטרה פה.

זה לא העניין שאסור לך לשאול שאלות, זה העניין שאתה לא מנסה אפילו לבדוק או לחפש מידע לפני שאתה שואל שאלה מראה שאתה מנסה לעשות קיצורי דרך בחיים, לחפש את הדרך ההכי קלה בשבילך. זה מה שאנחנו לא אוהבים.
    חיכיתי בעצם לתגובה כזאת כדי להבעיר את הנקודה:למה לא להפנות את הבנאדם למקום שבו הוא ילמד את התשובות לכל השאלות שלו? במקום להגיד לו שהוא דפוק

לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

חיכיתי בעצם לתגובה כזאת כדי להבעיר את הנקודה:למה לא להפנות את הבנאדם למקום שבו הוא ילמד את התשובות לכל השאלות שלו? במקום להגיד לו שהוא דפוק
    מה שאתה בעצם אומר זה לעשות הודעה לפני הכניסה לפורום:" האם קראת ספר של פיקאפ ???" :
    אם הוא לוחץ כן אז זה מעביר לפורום.
    אם הוא לוחץ לא אז זה לא מעביר לפורום.

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect