|
|
זה היחס שאני קיבלתי מהמורים שלי. [מורים = חברים שמבינים יותר]מותר לך, אבל עדיין, לא היית רוצה לקבל כזה יחס מאחרים נכון?
על שאלות חכמות אני עונה בנעימות ואשכרה אפשר להנות מהתשובה.
על שאלות טיפשיות אני קיבלתי תשובות שגרמו לי לחשוב. [תקרא להן מגעילות אם בא לך]
זה היחס שאני רואה לנכון בתור תלמיד-מורה.
ואם אני אשאל שאלה טיפשית אז כזאת תשובה אני אשמח לקבל.
יש כאלו !
שיחקתי כדורסל בשישי,אני משחק כדורסל מכיתה ז' בערך וגם הוא
הוא בכיתה י' ואני בכיתה י"ב והוא ניצח אותי 24-16 ...עובדה,הוא יותר טוב.
שאלתי אותו כמה הוא מתאמן והוא מתאמן בתדירות דומה לשלי.
בכל מקרה אותו דבר עם פיקאפ,יש כאלו שיצליח להם יותר בצורה טבעית ויקלטו את זה מהר ויש כאלו שיקח להם הרבה זמן עד שהם יצליחו ויבינו..
בקשר ליחס הפוגע,לדעתי זה מתאים כאשר בחור בא ושואל "איך אני גורם לה לרצות אותי" כשהוא יכול לראות בבירור שיש מאות אנשים לפניו ששאלו את אותה שאלה בדיוק ! בעיקר עם ידידות ! ת'אמת שעם ידידות זה יותר קל !
תנסה אתה להגיב פה במשך שנה פלוס ולראות את אותן שאלות שוב ושוב ושוב ושוב ...נראה אם לך לא יימאס !
לא צריך להיות סופרמן, צריך להוריד ספר ששוקל כולה 31.4MB, במקרה הגרוע, או לפחותתתת לקרוא מאמרים, לראות סרטונים, מיסטרי, אלכס, ניל שטראוס, דיוויד דיאנג'ל, משהו!
יודע מה? משהו בעברית, גם למתקשים באנגלית! לפני כמה זמן מישהו פה פרסם את הספר של מיסטרי בעברית????
אחרי זה, אחרי שאתה קורא משהו שנותן לך ידע בסיסי בנושא, אפשר להכנס לפורום "אומנות הפיתוי והפיקאפ" ולשאול שאלות, תאמין לי שאם אלה ששאלו את כל השאלות האלה של "איך להשיג את ידידה שלי?" היו עושים משהו ממה שרשמתי קודם, היו קוראים לפחות, הם לא היו צריכים בכלל לשאול את השאלה הזאת, כי זה התחום, התחום עצמו הוא התשובה לשאלה הזאת!
אז לא, גם כשהייתי מתחיל לא שאלתי שאלות בסגנון "איך להשיג את ידידה שלי", כי אני קראתי על זה, כי למדתי איך! לא ישר נכנסתי לפורום ושאלתי!
הנקודה היא "רוצה משהו? לך תשיג אותו!", אנשים חושבים שבשביל להשיג משהו הם צריכים לשאול אנשים אחרים, והפורום הזה הוא בידיוק המקום.
אז לא הפורום הזה הוא לא המקום, הפורום הזה הוא המקום לחדד נושאים, להתעמק בנושא מסויים, לשאול שאלות על דברים שלא הבנת ממה שקראת. המקום להשיג תשובה לשאלה "איך להשיג את ידידה שלי?" הוא המקור, הוא הדבר האמיתי, הוא הספר של מיסטרי.
בנאדם חדש נניח לא יודע שאשכרה יש ספרים בנושא וזה די הגיוני לפי דעתי! גם אני קודם קראתי ספרים ומדריכים לא פה בכלל עד הגעתי לפורום הזה. העניין זה שבנאדם לא יודע ולא מכיר את הנושא. אז הוא שואל. כמו שאמרתי לפני אפשר להפנות בצורה יפה ומנומסת לא?
בחיי, לפי התגובות פה ניראה שאתם לא יודעים לקבל ביקורת פשוט
"בנאדם חדש נניח לא יודע שאשכרה יש ספרים בנושא וזה די הגיוני לפי דעתי!"
לא ידעתי שפורומים התחילו להמציא אומנויות חדשות עכשיו.
אוקי, יש לנו שני אנשים:
בנאדם #1:
אז בוא נראה מה בנאדם שחושב נכון היה עושה.
"אומנות הפיתוי והפיקאפ", "מה זה אומר לי?" ממ.. א-ו-מ-נ-ו-ת .
אז מן הסתם שאם זו "אומנות" יש עליה מידע באינטרנט, נכון?
אז מן הסתם שאם יש מידע באינטרנט אפשר לחפש חומר, נכון?
אז מן הסתם שאם אפשר לחפש חומר אפשר למצוא חומר, נכון?
אז מן הסתם שאם אפשר למצוא חומר, אפשר להתחיל להשכיל!!, נכון?
אז אחרי שהתחלנו להשכיל, נתקענו? לא הבנו משהו? צריכים לחדד משהו?
אז אפשר לפתוח שוב את פורום אטרף ולפתוח אשכול רלוונטי.
מ.ש.ל
בנאדם #2:
עכשיו נראה מה בנאדם שלא חושב נכון היה עושה.
"אומנות הפיתוי והפיקאפ"..... "אהה... הם בטח יודעים משהו.. בוא נשאל שאלה!"
.... אז הוא בא וכמובן.....
פותח אשכול ושואל "איך אני משיג את ידידה שלי?"
וזה ההבדל, בנאדם שלא חושב - כמו בנאדם #2, מוריד את הרמה של הפורום, ומוריד לאנשים את החשק להכנס לפורום.
בנאדם שכן חושב נכון - כמו בנאדם #1, נותן שאלות מענייניות, נותן נקודות למחשבה, מעלה את הרמה של הפורום, ומעלה את החשק להכנס לפורום.
נערך לאחרונה על ידי JokerStory; 24-04-2010 בשעה 14:24.
התגובה שלך אפילו לא שווה שאני אקרא עד הסוף. יש אנשים ששואלים. לא הייתי מכיר את הפיקאפ אם לא הייתי נתקל במקרה למדריך בפורום אחר. אתה אומר אומנות, אולי זה סתם כינוי? כמו בנאדם שקורא לעצמו טיל. הוא טיל? עזוב אין לי דוגמא נורמלית לתת. תבין את הנקודה שלי לבד. שאתה אומר שאנשים מורידים את הרמה של הפורום, זה פשוט מעליב. אם אני לא קראתי מדריך אז אסור לי לכתוב תגובה פה בפורום? לשאול מה שבראש שלי? באותה מידה אתה או כל אחד אחר לא חייב לענות לה בכלל
אם אתה נעלב מתגובות שרצות בפורום אינטרנטי,שום פיק אפ לא יעזור לך.
בהצלחה
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
פיק-אפ עובד על תחום פסיכולוגי ושל תת מודע.
אם מישהו ייתן לך תשובה ישר, ואתה לא תבין את התהליך שהיה אמור לקרות, בסופו של דבר אתה תפסיד מזה.
אתה צריך לקרוא ולהשקיע מהזמן שלך בלימוד של פיק-אפ, לפתוח סטים, לטעות, לקבל לא, להתגבר לבד על אמונות מגבילות, על דעות קדומות וכו'.
כשאתה ישר מקבל תשובה ולא מבין את הרעיון שמאחוריה, אתה לא לומד, אתה לא תדע איך להתמודד עם המציאות בפעם הבאה, אתה פשוט תדע מה לעשות במצב הספציפי הזה. וזאת לא המטרה פה.
זה לא העניין שאסור לך לשאול שאלות, זה העניין שאתה לא מנסה אפילו לבדוק או לחפש מידע לפני שאתה שואל שאלה מראה שאתה מנסה לעשות קיצורי דרך בחיים, לחפש את הדרך ההכי קלה בשבילך. זה מה שאנחנו לא אוהבים.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין