אני מעוניין לקנות xbox 360 elite ואני מפחד שיהיה באן או משהו אי לא מבין בדברים האלו איך להתחמק מבאן זה כאילו כמו gta iv במחשב ישר מתחבר אינטרנט אני מפחד תעזרווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!
אני מעוניין לקנות xbox 360 elite ואני מפחד שיהיה באן או משהו אי לא מבין בדברים האלו איך להתחמק מבאן זה כאילו כמו gta iv במחשב ישר מתחבר אינטרנט אני מפחד תעזרווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!
|
|
ככה...
קודם כל לאצריך כל כך הרבה סימני קריאה ואין גם ממש מי מה לפחד,
בעקרון אם יש לך את הפריצה החדשה ביותר שנקראת LT, ואתה מתקן את המשחק לפני שאתה צורב אותו אז אתה לא אמור לקבל באן, אבל תמיד יש סיכוי, אז אם אתה רוצה אקבוקס אבל לא רוצה באן, תקנה אחד ואל תפרוץ
זה הכל.
מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.
אפשר לשחק פרוץ וגם אונליין, לתקן משחק זה בעצם לאחר שאתה מוריד את המשחק לפני שאתה צורב אותו אתה מפעיל על הקובץ איזו שהיא תוכנה שהופכת אותו ל100% זהה לקובץ שנצרב על דיסקים מקוריים.
בסופו של דבר יבוא עוד גל באנים .. , זה הכל מנקודת מבט של מיקרוסופט . מתי שיהיה להם שיווקית נוח לעשות את זה הם יעשו את זה , בלי לחשוב פעמיים. ועובדה פעם קודמת זה עבד להם כי זה העלה להם את המכירות בתקופת החגים.
אני בן 15 אז קרוב, אבל זה לא ככה אחי, אני לא מדבר איתך על זה שאם תתקן משחק בטוח לא תקבל באן, ברור שלא, הבעיה הייתה בפעם האחרונה, שלאחר הפריצה הקצב תקשורת בין השרתים של מיקרוסופט לבין המעבד של הקונסולה נהיה מהיר יותר במקצת (משהו כזה) אז עכשיו העניין הזה סודר, הכל שאלה של זמן עד שהם ימצאו את הדבר הבא.
סבבה שווה לקנות כן או לא זה הכול פריצה מקסימום לא ישחק בבאון ליין מה קרה תודה בכל מקרה תכתבו מה שווה ותנעלו זהו.תודה!
רק בגלל שאתה חמוד ,
בכל מקרה אף קוד פריצה לא יכול להיות זהה 100% לקוד המקורי של הבוקס.
גם הפריצות הקודמות , וגם LT עושות הדמייה של הקוד המקורי אבל תמיד זה יהיה מוגבל
מצד מיקרוסופט הם יודעים ויכולים לקרוא את הפריצה מהימים הראשונים שהיא בכלל הופצה לרשת , זה פשוט עניין של שיווק ותזמון נכון לגל באנים ... ואני בטוח טוב מאוד שזה יהיה לקראת סוף השנה שיתחילו לצאת באנדלים עם הנאטל.
זה יהיה הזמן הכי טוב לסגור את הקונסולות ולהכריח לקנות חדשות בבאנדל החדש ..
כל עוד אנחנו נהנים מהלייב .. נהנה בכיף שלנו . אבל זה באמת עניין של זמן .
נערך לאחרונה על ידי Yan; 06-05-2010 בשעה 18:54.