אני בן 19 ורוצה לעבודד אבל אני מגמגם ברמה בינונית
חבר שלי הציע לי שאני יעבוד או בחנות נעליים או בחנות בגדים .
איזה עבודה תדרוש פחות דיבור?..
גם תציעו הצעות.שבת שלום
אני בן 19 ורוצה לעבודד אבל אני מגמגם ברמה בינונית
חבר שלי הציע לי שאני יעבוד או בחנות נעליים או בחנות בגדים .
איזה עבודה תדרוש פחות דיבור?..
גם תציעו הצעות.שבת שלום
|
|
במידה ויש לך גימגום בינוני, אני לא חושב שאתה צריך להתבייש אחי..
במידה ואנשים יצחקו תתעלם, אלה אנשים שצוחקים גם על נכים וגם על אנשים שפגועים בראשם..
יש לי חבר מגמגם בצורה חמורה מאוד ובחיים לא צחקתיעליו או משהו כזה אפילו שהוא נתקע
איזה 30 שניות על אותה מילה...
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
אחי כל עבודה מול אנשים דורשת דיבור אולי יש עבודות של שליחיות עבודות של דברים במחשב ודברים מהסוג הזה יכולים לעזור לך,ורק שתדע אחי תנסה לעבוד על זה אין סיבה שתגמגם לי היה גימגום ברמה גבוהה ועוד שלל בעיות ועבדתי על זה ואין יותר אין סיבה לפחד מזה ואם מישהו צוחק שים עליו זין.....
[CENTER]
זה לא שאני מפחד שהם יצחקו..אני מתבייש בעצמי כזה שפתאום אני יגיד "רוצצההה עזררההה" ואז יהיה שתיקה מביכה כזאת ..איזה באסהה זה סגר לי הרבה דלתות בחיים בלימודים ..בצבא..אין איזה שהוא טיפים ששמעתם אולי כיצד אולי להקל על זה ?
אז תגיד ו..? אתה כל הזמן חושב מה יגידו עליך , אחי , שים פס..
תקשיב אחי, בתכל'ס , אני לא רואה שום הבדל בין מישהו מגמם למי שלא מגמגם, זה לא אשמתך.. כל עבודה שיש אתה יכול לעבוד , הכל! , זה רק תלוי ברצון שלך , אין דבר עובד מפני הרצון..
ואם מישהו צוחק עליך , זה כבר דפקט שלו שהוא לא יכול לקבל אנשים, הוא צריך להתבייש , לא אתה.
הטיפ הכי טוב, זה למשל אני שואל אותך "מה קורה אחי?" , אז תארגן לך בראש את התשובה , ואז תגיד בבת אחת..
שמע לי , אל תתייחס לגמגום כאל פגם , זה לא יפריע לך , אם לא תתייחס לזה.
בכל מקרה, בהצלחה אחי , בכל עבודה שתבחר.
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 14-05-2010 בשעה 19:08.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
שלום, גם לי יש קצת גמגום, אבל בשביל להיפטר מזה, מה שאני עושה, זה אני לוקח קצת אוויר, ואז אומר את מה שאני רוצה..ככה זה פחות מפריע
ולגבי העבודה, תלך לעבודה שאתה מתחבר אליה יותר, כי אם תעבוד בעבודה שאתה שונא..זה יהיה ממש משעמם..
-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902
הבנתי שלבעיות גמגום יש כמה פתרונות:
1. באמת תארגן בראש קודם את מה שאתה רוצה להגיד ואז תדבר
2. אל תנסה לדבר מהר. תדבר לאט ובקצב שלך, אתה יכול להתאמן מול המראה כשאתה לבד בחדר, קח את זה באיזי
3. תנסה לשיר. אני לא יודע אם זה יעזור בגמגום אבל בטוח יעזור לבטחון העצמי ויחזק את תחושת המסוגלות - דבר חשוב לא פחות! הרבה מאלה שיש להם בעיות גמגום לא סובלים מהבעיות האלה כשהם שרים...
4. תמשיך להתאמן. עד כמה שאני מבין זו בעיה שיכולה לחזור אם מזניחים את העניין, ככה שרמת האימון וההשקעה תקבע בסופו של דבר את עוצמת הבעיה.
אלה טיפים שאני ראיתי שיכולים לעזור כשחיפשתי לחבר ... כמובן שיש עוד דרכים שאני לא מכיר ולא זוכר שגם יכולות לעזור. תנסה ותראה פשוט מה הכי עוזר לך. והכי חשוב - אל תחשוב שזה איזה תרופת פלא. הדברים שרשמתי יכולים לקחת זמן ואתה לא צריך להתבאס מזה...
אני מקווה שעזרתי למרות שזה לא קשור לעבודה שלך