קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] גיוס לצבא [16.7]
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 02-04-2012, 03:38
  2. צו ראשון , גיוס , זימונים וכד הכל פה .
    על ידי Ravid בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 16-01-2012, 14:40
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-04-2011, 00:19
  4. תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 09-11-2010, 00:05
  5. תאריך גיוס ועוד שאלה
    על ידי La Bamba בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 22:33
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

גיוס לצבא...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    גזעי

ברירת מחדל גיוס לצבא...

יש לי חברה היא מתגייסת עוד חודשיים לצבא.....אני מתגייס 4 חודשים אחרייה......תראו אני והיא כל הזמן ביחד דקה אנחנו לא יכולים בלי אחד השני....כל בוקר אני אצלה בבית כל ערב ביחד כל צהריים ביחד היא באה לאימונים שלי אני מלווה אותה לקורסים שלה בבית ספר...כל היום בטלפון.....עכשיו שהיא תתגיס יהיה יל קשה שאני לא ילך אליה בבוקר כי היא בבסיס ושאני לא יוכל לדבר איתה כמעט בכלל רק בערב או רק מתי שיזדמן לה.....והיא לא תראה אותי הרבה שהיא תיהיה שם.....הפחד הכי גדול שלי זה שהיא תהיה שם עם בנים(בטוח היא תיהיה כי זה בסיס)והיא תתחבר אליהם כי היא איתם כל הזמן....ולבסוף זה יגמר ביני לבינה כי היא תתחבר למישו שם והיא תרגיש איתו יותר מחוברת ממני כי היא כבר לא איתי הרבה בגלל הצבא.....אני מפחד שזה יקרה אני אוהב אותה אנחנו חודשיים ביחד ועברנו מלא ביחד מלאא כאילו אנחנו 3-4 שנים ביחד.....עשיתי איתה שיחות על זה היא אמרה שהיא אוהבת אותי ושזה לא יקרה אבל עדיי ןאני מפחד ועדיין אני אהיה בדיכאון שהיא תהיה שם ואני פה בלעדיייה......עכשיו זה לא נגמר אני אחרייה מתגייס 4 חודשים בדיוק...סביר להניח שהיא לא תוכל להגיע לגיוס שלי כי היא תהיה בצבא....והקטע הזה שאני אהיה בצבא והיא תיהיה מפחיד ביותר כי זה ממש יכול להרוס את הקשר שלנו לגמרי למרות שהיא שוב פעם אומרת שלא....ושהיא אוהבת אותי ושזה לא יקרה ושנעבור את זה...אבל מה יקרה עם היא תראה שם כל היום את אותם בנים ואני שם בצבא והיא בקושי רואה אותי כי מתי שאני ישתחרר הביתה היא תיהיה בצבא ומתי שהיא תשתחרר אני אהיה בצבא.....אני לא יודע מה לעשות מה אתם חושבים אנחנו יכולים להחזיק ביחד גם בצבא?למרות כל מה שאני חושב שיקרה עם הפגישות שלנו והדיבור בטלפון?נראה לכם שעם לא נראה אחד את השני הרבה והיא תראה כל היום בנים אחרים היא תתחבר אליהם יותר ולא תרגיש אליי כבר כלום?.....אני על סף בכי פה אני ממש בדיכאון אני מנסה להשיג תילדה הזאת מכיתה ז' היום אני בן 18 כיתה י''ב והצלחתי אחרי 6 שנים שאני רודף אחריה!היא גם ילדה מאוד יפה והרבה בחורים רודפים אחריה גם כשאני איתה.......גם עכשיו מתי שהיא מתגייסת נגמרים לי האימונים והמשחקי כדורגל בשבת וזה יהיה יותר קשה כי לא יהיה לי מה לעשות אני ירצה להיות איתה והיא פשוט לא פה!
    תעזרו לי בבקשה
    נערך לאחרונה על ידי Forsken; 02-05-2010 בשעה 20:42.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    גזעי

מישו?עזרה בבקשה

יש לי שאלה אחת גדולה
    אתה סומך עלייה?
    אם אתה סומך עלייה, אתה יודע שהיא לא תרצה אף אחד אחר,היא תחכה לרגע שבוא תיפגשו,היא תתגעגע אלייך וכול רגע שיהיה אפשרי היא תתקשר,אם אתה לא סומך עלייה, פה אתה צריך לדאוג אבל אין סיכוי שאתה לא סומך עלייה.
    אנשים לא זורקים ככה 3-4 שנים, אין סיכוי שהיא תתן לצבא להרוס לכם את הקשר, בטח שלא לדבר על אנשים אחרים, אתה לא צריך לדאוג לשום דבר.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

שלום לך.אני מבין את המצב שלך כי גם אני אהבתי מישהי ושנה ומשהו לקח לי להשיג אותה והיא דחתה אותי אין ספור פעמים.
    תראה,קשר מבוסס על אמון ואם אין אמון קשר לא שווה כלום.אם היא אוהבת אותך ואתה אוהב אותה תהיה בטוח ששום דבר לא יפריד ביניכם.ואתה עושה מהצבא כאילו היא טסה לאיזה שנה לארה"ב..
    אני מבין שאתה משחק כדורגל(גם אני) אנני לא יודע בדיוק באיזה קבוצה אתה משחק אבל אתה יכול לבקש מהקבוצה שלך שחקן מצטיין או שאני מתאר לעצמי שלא תלך לקרבי אז אל תעשה כזה עניין מהצבא(אני גם עדיין לא התגייסתי<26.7.2010) וחברה שלך אני מתאר לעצמי שגם לא יהיה לוחמת מן הסתם..יהיה לכם להיפגש מה לעשות אחי אלה התקופות שעוברים ואם עוברים אותם אז יכולים להתגבר על הכל.הייתי מציע שבזמן הזה שאתם עוד ביחד תשקיע ותגרום לה שתחשוב שזו התקופה הכי נפלאה שהיתה לה בחיים ולפני הגיוס ושהיא בחיים לא תשכח אותך כי עדיין יש זמן לגיוס,וגם בזמן הצבא תשמרו הרבה על קשר טלפוני ופוצי מוצי וכל החרטה הזה ואני מאמי ןשיהיה בסדר בן אדם.
    אל תתבאס.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני לא חושבת שיש לך פה מקום לחששות או פחד,להיפך לדעתי פה נמדד המבחן שלה,שחרר אותה תן לה את זכות הבחירה.
    א' ב' של קשר זוגי זה נאמנות וכבוד הדדי זה חוק ברזל במערכת יחסים.
    משתמע מדבריך שאתה קשור אליה מאוד,אני רואה בזה דווקא דרך טובה ליצירת געגועים,לפעמים צריך קצת להרגיש שהיא לא נמצאת לידך תמיד,על מנת שהקשר לא יהפוך להרגל ולשיגרתי.

עצה שלי תן לה אוויר מרחב,אל תיהיה לחץ ותדבר איתה כל הזמן על שיחות מהסוג הזה,אני מאמינה שאם יש לה משהו טוב בידיים אז היא צריכה להעריך אותו ולשמור עליו ולכן החששות שלך מיותרים
    נערך לאחרונה על ידי KeySoul; 05-05-2010 בשעה 23:30.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי KeySoul צפיה בהודעה
    אני לא חושבת שיש לך פה מקום לחששות או פחד,להיפך לדעתי פה נמדד המבחן שלה,שחרר אותה תן לה את זכות הבחירה.
    א' ב' של קשר זוגי זה נאמנות וכבוד הדדי זה חוק ברזל במערכת יחסים.
    משתמע מדבריך שאתה קשור אליה מאוד,אני רואה בזה דווקא דרך טובה ליצירת געגועים,לפעמים צריך קצת להרגיש שהיא לא נמצאת לידך תמיד,על מנת שהקשר לא יהפוך להרגל ולשיגרתי.

עצה שלי תן לה אוויר מרחב,אל תיהיה לחץ ותדבר איתה כל הזמן על שיחות מהסוג הזה,אני מאמינה שאם יש לה משהו טוב בידיים אז היא צריכה להעריך אותו ולשמור עליו ולכן החששות שלך מיותרים
    +1
    מחזקת וכמו שנאמר פה אם אין אמון שום דבר לא שווה .

משתמש משקיע האוואטר של MaximumRed
    לייקים
    93
    נקודות
    1

כמה שיותר רחוק, ככה הגעגוע יהיה יותר גדול.
    שזאת אומרת, שככה אהבה תגדל יותר ויותר.
    מתישהו במידה ותראה אותה כל יום, זה דיי ימאס, זה יצא מכל החורים.
    אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !

שמע בתור אחד שהיה בצבא אני אגיד לך שזה מאוד לא פשוט. מלא פעמים ירדנו לשטח בלי פלאפונים, בלי להגיד לחברה שאני לא אהיה זמין ובלי אפשרות לדבר. חוזרים אחד לשבועיים וגם אז אתה רוצה רק לנוח, בקיצור קל זה לא. אבל זה לא בלתי אפשרי להיות ביחד בזמן הצבא. היה לי קשר בזמן הצבא שנגמר רק אחריו וזה היה בעיקר כי תמכנו האחד בשניה. ודיברנו מתי שרק היה אפשר.... בקיצור - זה לא הזמן שאתם ביחד אלא התמיכה שאתם מעניקים מתי שאתם יכולים. אם תתמכו ותשקיעו - אין סיבה שזה יגמר.
    וצריך להיות עם יד על הדופק בקטע הזה ולראות שאתה לא שוקע לשגרה הצבאית ... בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי MaTaN_O; 16-05-2010 בשעה 05:02.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

תראה לשקר לך אני לא מתכוון, צבא זה בהחלט לא פיקניק ולפעמים אירועים שעוברים שם אנשים ביחד יכולים לגרום לאחדות מסויימת אגב סתם שתדע טירונות סביר להניח שהיא תעשה רק עם בנות עכשיו לא ממש מסרת פרטים לאן היא בדיוק מתגייסת אז קורסים ודברים כאלו אני לא אתחיל להעלות, בכל מקרה סטיתי מהנושא..
    תראה קשר עם מישהי בצבא זה לא קשר קל אבל אם הקשר שלכם חזק ואתם סומכים אחד על השני אתם תעברו את זה בקלות שום דבר לא יכול לגבור על זה.
    תאמין בה ותתמוך בה והכל יעבור יותר מהר ממה שאתה חושב וביתר קלות..

*אגב להשתמט מגיוס בעזרת איזה ספורטאי מצטיין זה פשוט שפל המדרגה לדעתי, אין שום סיבה לברוח משירות למען המדינה.

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה

*אגב להשתמט מגיוס בעזרת איזה ספורטאי מצטיין זה פשוט שפל המדרגה לדעתי, אין שום סיבה לברוח משירות למען המדינה.
    גם ספורטאי מצטיין זה וואחד שירות למען המדינה.זה פאקינג שגריר של המדינה שלנו בכל העולם ואיך שרואים אותו ככה אנחנו מצטיירים בעיני אחרים.
    אז עם כל הכבוד לצבא שלנו,אני בטוח ששניים שלושה אנשים בעלי כישרון יוצא דופן וכזה שלא נראה בארצנו לעולם לא יגרמו לצהל להתפרק

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    גם ספורטאי מצטיין זה וואחד שירות למען המדינה.זה פאקינג שגריר של המדינה שלנו בכל העולם ואיך שרואים אותו ככה אנחנו מצטיירים בעיני אחרים.
    אז עם כל הכבוד לצבא שלנו,אני בטוח ששניים שלושה אנשים בעלי כישרון יוצא דופן וכזה שלא נראה בארצנו לעולם לא יגרמו לצהל להתפרק
    לא על זה אני מדבר, אני מדבר על האנשים שמנסים לקמבן לעצמם את השיט הזה כדי לא להתגייס ואז לא עושים עם זה כלום

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    אני מאוד נגד משתמטים ונגד כל זה, אבל בתור אחד שמתאמן, והרבה, מה שאתה אומר פשוט לא במקום.
    מי שמקבל ספורטאי מצטיין הוא מישהו, או שהוא בנבחרת ישראל, אם זה בספורט כמו כדורגל שיש סגל רחב אז רק הטובים ביותר, ואם זה ספורט אישי, אז רק אלוף ישראל, או אם יש כמה ממש טובים.

מי שמקבל ספורטאי מצטיין הוא מישהו שמקבל את זה בצדק, אתה צריך להבין שהתקופה של גילאי 18-21 קריטית בשביל המשך הקריירה שלו.

חוץ מזה, שהם מייצגים אותנו בכבוד בעולם וזה גם מאוד חשוב.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

ציטוט נכתב במקור על ידי theidan צפיה בהודעה
    חוץ מזה, שהם מייצגים אותנו בכבוד בעולם וזה גם מאוד חשוב.
    איזה מייצגים , חוץ מבניון כולם עושים בושות. מי שמשתמט , משתרמט
    בקשר לנושא , אתה סתם מפחד אחי , למה שתבגוד בך?
    אם היא תבגוד , לא שאתה צריך לשמוח , בל גם לא להיות מבואס תחת , כי לפחות גילתה מי היא..
    נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 16-05-2010 בשעה 21:26.
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי Shlomi062 צפיה בהודעה
    איזה מייצגים , חוץ מבניון כולם עושים בושות. מי שמשתמט , משתרמט
    מי מדבר על כדורגל?
    אני רוצה לראות מישהו שלא ייתן לקרואיטר ספורטאי מצטיין....
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אלדן
    לייקים
    2
    נקודות
    463
    משפט מחץ
    יין ישמח לב אנוש ואישה כמו חור בראש!

תקשיב אם אתה אומר שאתה והיא כל הזמן ולא יכולים אחד בלי השני אין מצב שהיא תעזוב אותך בשביל מישהו אחר אז מה שהיא אם בנים אחרים אתם לא קצת זמן ביחד ואתם סומכים אחד על השני אז אין לך מה לדאוג אז אתם תפגשו זה רק יכביר את האהבה שלכם אחד כלפי השני!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,577 | הודעות: 8,174,164 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect