יש לי חברה היא מתגייסת עוד חודשיים לצבא.....אני מתגייס 4 חודשים אחרייה......תראו אני והיא כל הזמן ביחד דקה אנחנו לא יכולים בלי אחד השני....כל בוקר אני אצלה בבית כל ערב ביחד כל צהריים ביחד היא באה לאימונים שלי אני מלווה אותה לקורסים שלה בבית ספר...כל היום בטלפון.....עכשיו שהיא תתגיס יהיה יל קשה שאני לא ילך אליה בבוקר כי היא בבסיס ושאני לא יוכל לדבר איתה כמעט בכלל רק בערב או רק מתי שיזדמן לה.....והיא לא תראה אותי הרבה שהיא תיהיה שם.....הפחד הכי גדול שלי זה שהיא תהיה שם עם בנים(בטוח היא תיהיה כי זה בסיס)והיא תתחבר אליהם כי היא איתם כל הזמן....ולבסוף זה יגמר ביני לבינה כי היא תתחבר למישו שם והיא תרגיש איתו יותר מחוברת ממני כי היא כבר לא איתי הרבה בגלל הצבא.....אני מפחד שזה יקרה אני אוהב אותה אנחנו חודשיים ביחד ועברנו מלא ביחד מלאא כאילו אנחנו 3-4 שנים ביחד.....עשיתי איתה שיחות על זה היא אמרה שהיא אוהבת אותי ושזה לא יקרה אבל עדיי ןאני מפחד ועדיין אני אהיה בדיכאון שהיא תהיה שם ואני פה בלעדיייה......עכשיו זה לא נגמר אני אחרייה מתגייס 4 חודשים בדיוק...סביר להניח שהיא לא תוכל להגיע לגיוס שלי כי היא תהיה בצבא....והקטע הזה שאני אהיה בצבא והיא תיהיה מפחיד ביותר כי זה ממש יכול להרוס את הקשר שלנו לגמרי למרות שהיא שוב פעם אומרת שלא....ושהיא אוהבת אותי ושזה לא יקרה ושנעבור את זה...אבל מה יקרה עם היא תראה שם כל היום את אותם בנים ואני שם בצבא והיא בקושי רואה אותי כי מתי שאני ישתחרר הביתה היא תיהיה בצבא ומתי שהיא תשתחרר אני אהיה בצבא.....אני לא יודע מה לעשות מה אתם חושבים אנחנו יכולים להחזיק ביחד גם בצבא?למרות כל מה שאני חושב שיקרה עם הפגישות שלנו והדיבור בטלפון?נראה לכם שעם לא נראה אחד את השני הרבה והיא תראה כל היום בנים אחרים היא תתחבר אליהם יותר ולא תרגיש אליי כבר כלום?.....אני על סף בכי פה אני ממש בדיכאון אני מנסה להשיג תילדה הזאת מכיתה ז' היום אני בן 18 כיתה י''ב והצלחתי אחרי 6 שנים שאני רודף אחריה!היא גם ילדה מאוד יפה והרבה בחורים רודפים אחריה גם כשאני איתה.......גם עכשיו מתי שהיא מתגייסת נגמרים לי האימונים והמשחקי כדורגל בשבת וזה יהיה יותר קשה כי לא יהיה לי מה לעשות אני ירצה להיות איתה והיא פשוט לא פה!
תעזרו לי בבקשה![]()

ציטוט ההודעה