קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שלום יש לי בעיה רצינית =\
    על ידי MostWanteD בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-08-2006, 16:48
  2. [בעיה]רצינית בלימודים
    על ידי SyNtaX בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 13-03-2006, 14:41
  3. [בעיה רצינית] בקשר ל WOW
    על ידי Born2Kill בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 19-01-2006, 19:27
  4. בעיה רצינית במחשב!!!!
    על ידי Sound Forces בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 18-12-2005, 19:58
  5. [בעיה]רצינית במחשב פרטים בפנים
    על ידי TmTm בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 02:56
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

בעיה רצינית !

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שנוצי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Unhappy בעיה רצינית !

אין לי חברים, ממהלך הדברים שקרו לי בחיים לאט לאט לא סמכתי על איש :\ ...
    ביסודי היה לי מלא .. אבל אני אף פעם לא שומרת על קשר .. בחטיבה היה לי מספיק חברים ובתיכון איכשהו במקרה אך ורק במקרה ננטשתי .. אני לא מכוערת ואין לי תסביך של זה כככה שזאת לא הבעיה להפך לגבי המראה יש לי ביטחון גבוהה .. בשיא גאונותי הפסקתי להיות חברה עם החברה הכי טובה שלי .. והיו לי 2 חברות [בחטיבה] הקשר בינינו לא היה חזק ובנוסף בתיכון נכנסתי לדיכאון ככה שבכלל התרחקנו.. היום השתנתי .. נהיה לי ביטחון לגבי מי שאני כבר לא בדיכאון .. אבל אין לי לב לבקש מהם לחזור להיות חברה שלהם אני לא יכולה לשאת את המחשבה שאני יחזור לדיכאון הם ינסו לאחזיק אותי שנה והם ניסו לשחרר אותי מהאופי הזה. אני לא איתם בכיתה זה עוד סיבה להתרחקות .. אני בכיתה מבודדת וקטנה [כיתה של הסתומים מין מב"ר כזה ..] נסתי להתחבר לבנות בכיתה שמתאימות לי באופי .. אבל הם נורא היסטריות וככה יצא שאני כבר לא חברה הילדה אלא חברה לכיתה ועוד בנוסף העיר שאני גרה בה מבודדת ככהה שהתחלה חדשה בבית ספר אחר לא אפשרית לי .. אותה חברה מה השני מהחטיבה הציע לי לבוא איתם למסיבה .. אבל אפשר לחזק קשר עם חברים במסיבה או להשיג חברים ?? והכי גרוע שאני צרכה להשיג תוך חצי שנה .. כי אחותי מתחתנת רוב הסיכוים בעזרת ה' .. ואני לא יכולה ללהרשות לעצמי להוכיח לאנשים שאני מסכנה .. אני רק צרכה הזדמניות להתחבר לאנשים .. וה' יש נטיעה להציק לי היום הוא שם לי ברדיו את השיר של שלומי ארצי שבו הוא אומר שהוא נזכר בחברים ישנים וזה מה שעשיתי לילה קודם .. [הוא מציק לי בעוד דברים אבל נוותר לו..] אני רוצה טיפ או עצה הוא שסתם תיהיה לי כאוזן קשבת החיים שלי נוראייים ! ! !

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

לפני שאני רושם את דעתי זה חשוב לדעת באיזה כתה את, י"א או י"ב?
    [CENTER]

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שנוצי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל י"א

כיתה י"א

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

דבר ראשון לפי דעתי לא צריך להזיז לך מה יחשבו עלייך חתונה של אחותך מקסימום תגידי שלא מתאים לך להביא חברים וזה זאת צריכה להיות הדאגה האחרונה שלך כרגע..
    דבר שני אני מבין אותך גם לי יש את הרגעים האלו שאני נזכר בעבר בחברים שלי ואני תמיד חושב למה לא שמרתי איתם על קשר שהיינו חברים ממש טובים אבל יש לי משהו להגיד לך הכל זה לטובה אין צורך להסתכל על העבר אלא רק אל העתיד,לפי דעתי עד כמה שאת אומרת שכולם אצלך בכתה הם לא בסגנון שלך חייבת להיות לפחות מישהי או מישהו נורמאלי לא?או שבעצם את צריכה להסתכל על זה באופן שונה אולי אצלך יש בעיה מסוימת שאת לא מצליחה להתחבר לאנשים,אולי את לא נחמדה אולי את בוטה יותר מידי הכל יכול להיות לפי דעתי תנסי לחשוב מה המגרעות אצלך ואז זה יעזור לך להתחבר יותר עם אנשים ושאנשים גם ירצו להיות חברים שלך מחוץ לבית ספר גם..
    בקיצור עצה שלי תנסי להתחבר עם מישהו או מישהי אחד ואז יגיעו שאר החברים אני מאמין שלא תהיה לך בעיה אם היו לך בעבר חברים אין סיבה שגם עכשיו לא יהיו לך או אפילו חבר שימלא את זמנך ואת חסרון החברים,ואם מציאים לך לצאת עוד פעם אל תהססי פעמיים יש לך משהו יותר טוב לעשות?? תצאי מה את יכולה להפסיד מקסימום לא היה כיף גם אם היית נשארת בבית לא היה לך כיף לפחות ניסית...
    ואם את צריכה משהו את תמיד יכולה לחפור לי בפרטי(בעזרת השם לא תהיה בשלישי בגרות אז חופשי תוכלי לחפור ואם תהיה אז תלמדי טוב ותתרכזי בזה כרגע)..

רק להבהרה אם יענה לך פה משתמש בשם אורי ככה בשעות הלילה(הוא תמיד רושם בשעות הלילה) אל תפחדי הוא רק נשמע פדופיל ואם הוא יציע לך לבוא איתו לחתונה סרבי בנימוס(אורי כך את זה בצחוק באמאשלך)

עריכה-קבלי ביטול יש בגרות סעמק
    נערך לאחרונה על ידי Aviv2222; 24-05-2010 בשעה 00:21.
    [CENTER]

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    28
    משפט מחץ
    הצחוק הוא האורגזמה של החיוך D:

אכן בעיה,אדם מתוך קיום אנושי חש צורך להיות סובב ביחסים חברתיים,אי אפשר להתעלם מהעובדה הזו.היא ממש צורך סיפוק.
    לגבי הפתרון,אין דרך קסם,כל העיקר הוא תפיסה והפנמה.יש סוגים של אנשים ובמיוחד בתיכון שדווקא שאתה בא ממקום טוב ולהיות נחמד,אנשים תופסים עליך גל ומנסים להתבדח או לנסות למתוח את החבל עד כמה שאפשר ובסוף באים בחיוך דיבילי וחושבים שהוא ירגיע אותך.או שיש תיפוסים שהם נחמדים,אבל הם לגמרי לא בראש שלך -מה שלא מאפשר בכלל נושא לשיחה חוץ משיחת חולין שמשעממת את שתי הצדדים.כל הקטע שבחברה הוא, מה אתה מחפש להיות? השולט או הנשלט?
    התנהגות של נשלט היא ללכת אחרי הזרם,לא להביע את דעתו בדר"כ גם אם היא נכונה ומישהו אחר יגיד אותה! ,התנהגות של 'המוביל' פשוט להגיד מה שאתה חושב עם טיפת הפעלת מחשבה,ובאמת בלי לעשות חשבון,להפסיק לחכות לתגובה מהסובבבים אותך.

אני יכול לרשום על זה עוד תאוריה שלמה,אבל השאלה האמיתית היא עד כמה תוכלי ללכת רחוק עם זה?
    המטרה היא תוצאות/הפנמה של הנאמר ולא הבנה.
    נערך לאחרונה על ידי ObalaT; 24-05-2010 בשעה 01:36.
    כל האנשים שדוגלים באמצעי מניעה כבר נולדו.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv2222 צפיה בהודעה
    רק להבהרה אם יענה לך פה משתמש בשם אורי ככה בשעות הלילה(הוא תמיד רושם בשעות הלילה) אל תפחדי הוא רק נשמע פדופיל ואם הוא יציע לך לבוא איתו לחתונה סרבי בנימוס(אורי כך את זה בצחוק באמאשלך)

עריכה-קבלי ביטול יש בגרות סעמק
    סטלן אש אתה אחי חחחחחחח
    תנסי להסביר לי , כי עוד לא הבנתי , למי בדיוק את צריכה להוכיח , שימי על כולם פס..
    לגבי החברות , ענו לך פה תשובות מושלמות..
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שנוצי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

וווואייי אני נואשתת .. יש לי חברה שהיא באותו מצב כמוני .. היתה תקופה שהסתובבנו.. ואז הפסקתי להיות חברה שלה כי מעיקה ! ! ! היא שאלה אותי אם אני בסדר בקשר למשהו שזה היה דפוק בכלל שאני העלב מימנו.. אמרתי כן .. ואז המשיך לסמס לי ואני נסתי לישוןן ! ומאז אמרתי לאחר תקופה של חצי שנה שאני יתן לה הזדמנות אבל לא רציתי בכלל להתקרב אליההה! ! ! גילתי שהיא ממורמרת.. היא אשימה את אחרים במצבה ביקרה אותי יתלוננה .. ולא יכלתי לשבת איתה היא הייתה כ"כ שליליתתתת! !! ! והיט ממש הורידה לי את מצב הרוח ..
    אני נורא מפחדת שאני לא יצליח חשבתי לחפש עבודה ככה שהיו לי חברים לעבודה .. אבל אףף אחד לךא רוצה לקבל אותיי XD לא שהם ראינו אותי נתתי מספר ואף אחד לא היתקשר לזמן אותי לראיוןן! ! ואני כ"כ שונאת עכשיו להשמע מסכנה כי אני לא אוהת להיות רצינית .. אני כבר לא יודעת מה אני רוצה מעצמי

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

ציטוט נכתב במקור על ידי אפרת1203 צפיה בהודעה
    וווואייי אני נואשתת .. יש לי חברה שהיא באותו מצב כמוני .. היתה תקופה שהסתובבנו.. ואז הפסקתי להיות חברה שלה כי מעיקה ! ! ! היא שאלה אותי אם אני בסדר בקשר למשהו שזה היה דפוק בכלל שאני העלב מימנו.. אמרתי כן .. ואז המשיך לסמס לי ואני נסתי לישוןן ! ומאז אמרתי לאחר תקופה של חצי שנה שאני יתן לה הזדמנות אבל לא רציתי בכלל להתקרב אליההה! ! ! גילתי שהיא ממורמרת.. היא אשימה את אחרים במצבה ביקרה אותי יתלוננה .. ולא יכלתי לשבת איתה היא הייתה כ"כ שליליתתתת! !! ! והיט ממש הורידה לי את מצב הרוח ..
    אני נורא מפחדת שאני לא יצליח חשבתי לחפש עבודה ככה שהיו לי חברים לעבודה .. אבל אףף אחד לךא רוצה לקבל אותיי XD לא שהם ראינו אותי נתתי מספר ואף אחד לא היתקשר לזמן אותי לראיוןן! ! ואני כ"כ שונאת עכשיו להשמע מסכנה כי אני לא אוהת להיות רצינית .. אני כבר לא יודעת מה אני רוצה מעצמי
    מה את מתקשרת רק, לכי תעשי סיבוב באזור תשאלי אם מחפשים עבודה בטוח יש מקום שיקח אותך והרעיון עצמו לא רע הכרתי מלא אנשים בזמן העבודה חלקם עדיין חברים שלי כיום...

ואין צורך להיות חברה של מישהי רק כי את נואשת לפי דעתי תרחיבי את מבטך ואולי תראי שאנשים ששללת בעבר אלא בעצם אנשים שמתאימים לך,ורק להעיר משהו שימי לב לפעם הבאה תרשמי יותר ברור בצורה תחבירית תקנית
    [CENTER]

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

אביב יא נבלה!! הנה אני מגיב ביום ().
    תראי המצב שלך הוא מצב מאוד נפוץ בקרב שכבת הגיל שלך את בשלב שאת מחפשת את עצמך (וואי זה נישמע נורא :|) את מנסה לקבוע את האני העצמי שלך סביר להניח שאת מבזבזת הרבה מאוד זמן על נסיון לקבוע איזה סוג של בן אדם את.
    על כל מקרה תראי אם עיניין החברים זה נושא שכזה דוחק בך אז הגיע הזמן להפסיק לברור אותם כי שורה תחתונה לא משנה מי אלו יהיו הם לא יגרמו לך להשתנות את תישארי את בכל מצב.
    רק שתהני יותר תצאי יותר תחייכי יותר תבלי יותר והכי חשוב תפסיקי לחשוב כל היום על מה אני עושה לא בסדר ולמה העולם מתנקר לי, כי תהי עסוקה בלהנות
    אז יאללה צאי החוצה ותני להעולם להינות מכל מה שאת יכולה לתרום לו

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

לי בניגוד לכל חברי היקרים כאן יש רק דבר אחד להגיד לך...
    חאלס לרחם על עצמך! את מתוסבכת כאילו כל העולם על הכתפיים שלך ואת בדיכאון ממה? את כולה בת 17 כל חייך לפניך ועדיין לא טעמת על קצה הציפורן מהם סגורה בבועה שקוראים לה מסגרת בית ספר וניכנסת לדיכאון, ממה את מדוכאת? מזה שאין לך חברים/חברות בתיכון? שאין לך את מי להביא לחתונה של אחותך?! איפה הפרופורציות שלך לעזאזל? איך עכבר מצליח להגיע לגודל של פיל?!
    בואי נעשה ככה את בתגובה הבאה שלך תרשמי את כל הדברים החיוביים בחייך ואין דבר כזה אין משהו חיובי כי אנשים שאין להם דבר חיובי בחיים גרים בעכו!
    מחכה לתגובתך.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שנוצי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מה אתה רוצה אתה מטומטםםם ! ?!!?! כל חיי אני מדבר חיובי את זה אני לא מספרת לאף אחד אף אחד לא יודע את זה עלי אפילו לו ההורים שלי . אז פעם אחת מותר לי .. יא דפוק החלק בפורום הזה נועד למסכנות יתר ! !
    בחיים לא אמרתי שהעולם מתנקר לי .. אין יודעת טוב מאוד שהעולם לא סובב סביבי .. אני לא איזה דמות דפוקה בסדרה מצויירת .. אם הייתה קורא כמו שצריך הייתה שם לא שלא האשמתי אף אחד
    תראה יום אחד תהיה בנעלים שלי [ואיי נראה לי יתאימו לך ]

אל תגיב פה אם אין לך משו יותר טוב להגיד לי
    נערך לאחרונה על ידי אפרת1203; 25-05-2010 בשעה 09:22.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

מה אתה רוצה אתה מטומטםםם ! ?!!?! כל חיי אני מדבר חיובי את זה אני לא מספרת לאף אחד אף אחד לא יודע את זה עלי אפילו לו ההורים שלי . אז פעם אחת מותר לי .. יא דפוק החלק בפורום הזה נועד למסכנות יתר ! !
    בחיים לא אמרתי שהעולם מתנקר לי .. אין יודעת טוב מאוד שהעולם לא סובב סביבי .. אני לא איזה דמות דפוקה בסדרה מצויירת .. אם הייתה קורא כמו שצריך הייתה שם לא שלא האשמתי אף אחד

אמיר ניראה לי קצת עבר את השלב הזה בחיים שלו..
    הוא בן 29
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 25-05-2010 בשעה 09:32.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שנוצי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

העינין הוא הרבה מצפים מימני להיות עם חברים בחתונה.. בת דודה שלי חברים של אח שלי ההורים שלי בן דוד שלי .. יש הרבה שחושדים מה זה חושדים תאמת זה שקוףףף .. שאין לי חברים אפילו בת דודה שלי שרוא ה אותי פעם בחודש חושדת וזה בכלל אני לא יכולה לסבול תעובדה שמסתכלים עלי כאילו אני מסכנה ! !

אני מפחדת שלא ילך לי עם אנשים נניח אני ימצא עבודה .. מה יגרום לאנשים שאני מדברת איתם להזמין אותי לאנשו?? אחחחחח זה מחרפן אותיי כל הלחץ הזההה!!!
    נערך לאחרונה על ידי אפרת1203; 25-05-2010 בשעה 10:06.

העינין הוא הרבה מצפים מימני להיות עם חברים בחתונה.. בת דודה שלי חברים של אח שלי ההורים שלי בן דוד שלי .. יש הרבה שחושדים מה זה חושדים תאמת זה שקוףףף .. שאין לי חברים אפילו בת דודה שלי שרוא ה אותי פעם בחודש חושדת וזה בכלל אני לא יכולה לסבול תעובדה שמסתכלים עלי כאילו אני מסכנה ! !

אני מפחדת שלא ילך לי עם אנשים נניח אני ימצא עבודה .. מה יגרום לאנשים שאני מדברת איתם להזמין אותי לאנשו?? אחחחחח זה מחרפן אותיי כל הלחץ הזההה!!!
    למי את עושה חשבון?
    פשוט תגידי שאין לך חריםמספיק קרוביים בשביל שתביאי אותם לחתונה שלה, זה הכול.
    לגבי האנשים בעבודה -פשוט תתחברי איתם, תדבר אתם מחוץ למסגרת של העבודה, תענייני בהם קצת מעבר .
    מישם את יכול לשאול מה הם עושים למל בסוף שבוע, ואם אפשר להצטרף, ומישם זורמים האלה =]
    בברבה, דימה.
    חדש פה יחסית, מקווה להשתלב

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

1. בפעם האחרונה שבדקתי טימטום זה לא הצד החזק שלי.
    2. זה שאת מדברת חיובי לא אומר שכך גם את מרגישה ואם אף אחד גם לא יודע אז עם מי בדיוק את מדברת חיובי עם החבר הדמיוני?
    3. אם החלק הזה של הפורום נועד למסכנות יתר אז מצטער אני לא מגיב טוב לאנשים שמרחמים על עצמם.
    4. אני בכלל דיברתי על פרופורציות מעוותות שיש לך בחיים...
    5. אני לא אהיה בנעליים שלך אלא אם כן תמציאי מכונת זמן אבל לפי מנת המשכל שאת מסתובבת איתה את לא בדיוק האדם שאני אסמוך עליו בכיוון הזה, וגם אם היית מצליחה אני לא גדלתי להיות מסכן שכל חייו נעולים על מה יגידו ומה יחשבו לשמחתי אז בכל מקרה לא הייתי נכנס לקטגוריה שלך.
    6. תעשי לי טובה קצת לחשוב לפני שפולטים שטויות וחושבים שיוצאים חכמים/מנצחים.
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 26-05-2010 בשעה 18:24.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,823 | הודעות: 8,174,410 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect