יש משהו שהשתמשתי בו פעם "חוק הכאפות" אתה יוצא עם חבר לשטח ואתה אומר לו ככה.
אתה שולח אותי לבנות ואני חייב לגשת. אם שלחת אותי ולא ניגשתי, אתה מביא לי כאפה לפנים.
אחרי 2 - 3 כאפות אתה תיגש נראה לי.
יש משהו שהשתמשתי בו פעם "חוק הכאפות" אתה יוצא עם חבר לשטח ואתה אומר לו ככה.
אתה שולח אותי לבנות ואני חייב לגשת. אם שלחת אותי ולא ניגשתי, אתה מביא לי כאפה לפנים.
אחרי 2 - 3 כאפות אתה תיגש נראה לי.
בוגר קורס "אומנות הפיתוי".
מסנג'ר darke1@windowslive.com
|
|
ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
אבל לא אנחנו ....אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
![]()
''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''
אני מציע שתקרא שוב את מה שצריך על אמונות מגבילות.אמונה סופר מגבילה... אין יותר מגבילה ממנה.. אחי אתה יכול להטעות פה אנשים ועוד הם לא ילמדו פיקאפ בגללך...
והאמונה הזאת התגבשה אצלי אחרי ניסיון רב וצפייה בהרבה מאוד אנשים בתחום.
אז לזרוק משפטים כמו "אמונה מגבילה" באוויר זה קל מאוד, אבל מה תאכלס?
אל תתחיל בשביל מספר או בשביל זיון תגיד בוא ננסה תתיחס לזה כמשחק תעשה את זה בשביל הכיף הבחורה שאתה הולך להתחיל איתה מיליון גברים בלי ידע התחילו איתה כבר אז למה שאחד עם ידע כמו שלך יפחד להתחיל איתה ?
תחשוב בהגיון עכשיו 100 ילדים שיחקו כדורגל נגד ילד מסוים כולם ניסו לשחק ואתה שאתה תותח בכדורגל ממש כדורגל מקצוען תפחד לשחק איתו ? מה פתאום הרי אתה כדורגלן מקצוען
אותו דבר פה אתה אומן פיתוי 10000000 גברים ניסו ולא הצליחו כי הם חסרי ידע תורך להוכיח שאתה טוב מהם ושלמדת נגיד ולא השגת מספר ? למי אכפת ניגשת זה כבר התקדמות![]()
רגע
אני חיפשתי לבד כבר בגוגל תוכנית של דומיניק קוינפידנס ומצאתי לינק להורדה של תיקייה, ויש בה WORKBOOK (קובץ PDF) באורך של 23 עמודים
ובתקייה נפרדת יש קבצי אודיו לשמיעה והם מדברים המוןןןןן
איזה מהדרכים כדי לי לעשות ? הדרך שאתה הבאת הוא כותב בקצרה את המשימה לכל יום, ובדרך שאני מצאתי זה קובץ אודיו שאתה מקשיב להסברים מפורטים מאוד על כל תרגיל
תחשוב על זה ככה..
אם אחרים מצליחים עם בנות,למה מגיע להם את כל הטוב הזה ולך לא?!
לי זה עוזר כשיש לי פחד גישה..
אוקיי תקשיב כל אחד בשלב מסויים מרגישש תקוע,וזה מוביל להרגשה ממש רעה,מה שמוריד לך את הסיכויים עוד יותר !
לדעתי,אתה צריך להתחיל לאט לאט להתקדם ,כי לפי מה שקראתי נשמע שאתה רק קורא הרבה ואז יוצא לשטח ומצפה לשינוי עצום...אבל זה לא ממש ככה.
אתה צריך לקרוא משהו,וישר לתרגל אותו עד שאתה מרגיש שאתה מבין את העיניין ואתה יכול ליישם את מה שקראת..וככה תמשיך לאט לאט.
בקשר לווינג,דווקא ההפך,אם אתה מביא חבר טוב,הוא יעזור לך לגשת וידרבן אותך ויעזור לך בכל מה שקשור לפיקאפ,יש לזה רק יתרונות !
אין פאדיחות כי הפאדיחה זה אם אתה לא ניגש,והווינג עוזר לך לגשת !
יש לך שתי אפשרויות:
אתה ממשיך לצאת רק כשמזדמן, אתה לא ניגש לבחורות כשאתה עם חברים, אתה ממשיך לחשוב על "פאדיחות", ונשאר תקוע באותו מקום.. עם הפרצוף העצוב...
או שאתה מטיס את התחת מהכסא, אתה ניגש לבחורות כשאתה בלי חברים וגם כשאתה עם חברים, אתה מעיף מהראש שלך כל מחשבה על "הפאדיחה הבאה" ומוותר על האגו, ומתחיל בשינוי... עם פרצוף שמח ומאושר כמובן.
"ואי אפשר להגיד שאני לא מנסה, אולי לא מספיק." - אם עוד לא הגעת למצב שאתה יכול להתחיל לגשת.. אתה לא מנסה מספיק..
תשמע, זה פשוט! אם כלכך קשה לך.. קח רוטינת פתיחה מוכנה מראש, תדע שאתה בא לגשת, אתה נכנס לסט, אומר מה שיש לך לומר, אתה עף משם ולא תראה את הבנות האלה יותר בחיים שלך, על הזין מה הן חושבות.. הן רק האימון שלך!
הכי חשוב שתפסיק לחשוב על כמה שלא הולך לך, כי אם תחשוב ככה שומדבר לא ישתנה.. תגיד לעצמך שאתה ביום ככה וככה יוצא! עם חיוך על הפנים! בידיעה שהמצב הזה הולך להשתנות! ותעשה את זה כמו גדול.. ואתה תצליח לעשות את השינוי הזה.. יודע למה? כי אין אפשרות אחרת.
לא יעזור כמה שיגידו לך עד שלא תחליט שאתה לוקח את עצמך בידיים ויוצא לשטח אתה משכנע את עצמך שאתה מקרה אבוד ומבאס את עצמך עוד יותר לדעתי בשלבים האלה של הפיקאפ ההרגשה העצמית שלך והסטייט הרבה יותר חשוב מלזכור את כול הדברים פשוט תצא בשביל להדחות תצא לקניון עם חבר תלך "לשירותים" אם אתה לא רוצה שהוא יראה פדיחה ופשוט תתחיל עם בנות גם עם זה יהיה 3 העיקר ניסית אתה תראה שהם לא נושכות או משהו כזה אין לך מה להפסיד אחי דחייה זה דבר טוב
א. כידוע לי החנון הרוסי עם המשקפיים, דוגמא: סטס. עבר קורס. -> מגדיל את הסיכויים בעשרות אחוזים להצליח.אז תחשוב שוב... עם כוח רצון גם החנון הרוסי עם המשקפיים והשביל באמצע יכול להיות פיקאפר רציני... דוגמא:סטס או איך שלא קוראים לו
ב. כוח רצון זה אחד המרכיבים החשובים כדי ללמוד פיקאפ, ולא, לא לכל אחד יש את זה.
ג. והכי חשוב: פיקאפ מתאים לאנשים שבאופן טבעי יש להם יסודות מושכים אבל הם לא ידעו לבטא אותם. אז פיקאפ גורם להם להבליט את הצד המושך באישיות שלהם. מי שלא היה מושך בכלל לפני פיקאפ, לא יהיה מושך גם אחרי פיקאפ. מכיר כמה כאלה לצערי(בוגרי קורס)
נערך לאחרונה על ידי Dark Eliminator; 27-05-2010 בשעה 10:01.