קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חן אני צריך עזרה בזיהוי שיר
    על ידי BizON בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 21:13
  2. אני צריך עזרה ופרטים בקשר להחלפת הפלאפון שלי
    על ידי MuGi בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 04:09
  3. כנסו אני צריך עזרה בקשר לסקילים
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 15:29
  4. כנסו שניה אני צריך עזרה
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 23:21
  5. אחי ם שלי כנסו אני צריך עזרה בשבילי
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 06:15
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31

אני צריך עזרה - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

פשוט צא מהבועה של "קשה לי" כי זה מה שתוקע אותך.
    אני מבין את הדמעות, אבל תבין ששומדבר לא נפתר ע"י דמעות.
    שים חיוך על הפנים, צא מהבית, תלך נגד כל העולם ותעשה מה שאתה צריך לעשות!
    כל מי שמתחיל לבד קשה לו, אבל זו הדרך הכי טובה להלחם..
    אני לא מציע לך להכנס לשום קורס, אני מציע שכמו גבר תעמוד מול הקשיים תסתכל להם בעיניים ותנפץ אותם.
    זו הדרך הכי טובה ללמוד.

טיילור - אתה מחדיר בי מוטיבציה כל פעם מחדש, אני מעריך אותך על זה.
    Dark - די עם הסטטיסטיקות, בנאדם יכול להצליח לבד, כמו שהרבה פה הצליחו לבד.. כולנו נולדנו שווים עם יכולות (אני לא מאמין שאני אומר את זה אחרי מבחן באזרחות), הפורום הזה מדגיש חלק גדול ממנו להסרת אמונות מגבילות ואתה פשוט נותן לבנאדם אמונה מגבילה שהוא לא יכול להצליח לבד, זה ברור שאתה רוצה לעזור וזה ראוי להערכה, אבל לומר למישהו שמומלץ לו לעשות קורס זה לא הפתרון, הפורום הזה לא נפתח בשביל שאנשים יכנסו אליו ויגידו להם לעשות קורס. מוטיבציה וכוח רצון זה המפתח להצלחה של בנאדם, וכל אחד יכול להצליח.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Dark - די עם הסטטיסטיקות, בנאדם יכול להצליח לבד, כמו שהרבה פה הצליחו לבד.. כולנו נולדנו שווים עם יכולות (אני לא מאמין שאני אומר את זה אחרי מבחן באזרחות), הפורום הזה מדגיש חלק גדול ממנו להסרת אמונות מגבילות ואתה פשוט נותן לבנאדם אמונה מגבילה שהוא לא יכול להצליח לבד, זה ברור שאתה רוצה לעזור וזה ראוי להערכה, אבל לומר למישהו שמומלץ לו לעשות קורס זה לא הפתרון, הפורום הזה לא נפתח בשביל שאנשים יכנסו אליו ויגידו להם לעשות קורס. מוטיבציה וכוח רצון זה המפתח להצלחה של בנאדם, וכל אחד יכול להצליח.
    תקרא את התגובה שלי שוב. אני עודדתי אותו למצוא חבר ולצאת לתרגל לבד לפני קורס.
    אבל תסכים איתי שעדיף שהוא יעשה קורס מאשר שהוא יפרוש טוטאלית מהתחום.
    אגב, אני רוצה שתגדיר לי הצלחה, כשאתה אומר שהרבה כאן הצליחו.
    בוגר קורס "אומנות הפיתוי".
    מסנג'ר darke1@windowslive.com

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

להגדיר הצלחה? אני אגדיר לך הצלחה.

להיות כל החיים של הבחורה שבחרת בתור טרגט, להיות הסיבה שהיא מתעוררת בשבילה בבוקר.
    ושכל פעם התהליך הזה יחזור על עצמו. כל בחורה שתיקשר אליך, זה מה שיקרה לה. תפתח אובססיה גדולה אליך.
    (אני רוצה לציין שבאה עם זה אחראיות מאוד גדולה וזה לא מה שאתם חושבים שזה, זאת כנראה הסיבה למה רק למעטים יש תאופי הזה).

ובכללי, שאנשים יקשרו אליך מהר ותהפוך לדבר הכי חשוב בחיים שלהם. מעטים מסוגלים לזה, אני מכיר רק בנאדם אחד שיש לו את זה.

לשבור אמונות מגבילות כמו "אורגיה/אנאלי זה רק בסרטי פורנו, אין מצב אני עושה את זה במציאות כי החברים הטמבלים שלי אמרו לי ככה".

להיות בעל מעגלים חברתיים בערים שונות ולהיות בעל אופציות רבות ומגוונות. בכל נושא שהוא.

והכי חשוב? להנות. לאהוב את התחום, לאהוב את התהליך. לאהוב כל רגע בזה. אם אתה לא אוהב את זה אתה לעולם לא תצליח.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

להגדיר הצלחה? אני אגדיר לך הצלחה.

להיות כל החיים של הבחורה שבחרת בתור טרגט, להיות הסיבה שהיא מתעוררת בשבילה בבוקר.
    ושכל פעם התהליך הזה יחזור על עצמו. כל בחורה שתיקשר אליך, זה מה שיקרה לה. תפתח אובססיה גדולה אליך.
    (אני רוצה לציין שבאה עם זה אחראיות מאוד גדולה וזה לא מה שאתם חושבים שזה, זאת כנראה הסיבה למה רק למעטים יש תאופי הזה).

ובכללי, שאנשים יקשרו אליך מהר ותהפוך לדבר הכי חשוב בחיים שלהם. מעטים מסוגלים לזה, אני מכיר רק בנאדם אחד שיש לו את זה.

לשבור אמונות מגבילות כמו "אורגיה/אנאלי זה רק בסרטי פורנו, אין מצב אני עושה את זה במציאות כי החברים הטמבלים שלי אמרו לי ככה".

להיות בעל מעגלים חברתיים בערים שונות ולהיות בעל אופציות רבות ומגוונות. בכל נושא שהוא.

והכי חשוב? להנות. לאהוב את התחום, לאהוב את התהליך. לאהוב כל רגע בזה. אם אתה לא אוהב את זה אתה לעולם לא תצליח.
    אוקיי 2 שאלות:
    א. אתה אישית, הצלחת?
    ב. אחרי שהגדרת לעצמך מה זאת הצלחה, אתה עדיין חושב שיותר מ 2% מהאנשים מצליחים?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Dark Eliminator צפיה בהודעה
    אוקיי 2 שאלות:
    א. אתה אישית, הצלחת?
    ב. אחרי שהגדרת לעצמך מה זאת הצלחה, אתה עדיין חושב שיותר מ 2% מהאנשים מצליחים?
    א. יאפ. :] לא אוהב לדבר על זה בפומבי, אני בקושי מספר לאנשים בודדים מה אני. כי אם אדבר בפומבי אנשים לא יאמינו לי.
    ב. אין לי מושג, אבל אני מאמין שכל אחד יכול להצליח כפי שתיארתי. אם אני הצלחתי אז למה שאחרים לא? מה כ''כ מיוחד בי, מה אני קוסם?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ב. אין לי מושג, אבל אני מאמין שכל אחד יכול להצליח כפי שתיארתי. אם אני הצלחתי אז למה שאחרים לא? מה כ''כ מיוחד בי, מה אני קוסם?
    כי יש הרבה מאוד גורמים שמשפיעים על הפוטנציאל של בנאדם להצליח. כנראה שאתה לא מודע לכולם.

אגב, אני שמח שהצלחת ואתה מרוצה. רק לרקורד אני אגיד שהצלחה בשביל כל אחד זה דבר שונה, הצלחה בשביל מישהו יכולה דווקא להיות לעשות אורגיה. וכן, זה קיים וזה קורה. ואפילו יש נושא שלם על זה בקורס. ושוב, צריך להיות אומן פיתוי לא קטן בכלל כדי להגיע לזה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

כי יש הרבה מאוד גורמים שמשפיעים על הפוטנציאל של בנאדם להצליח. כנראה שאתה לא מודע לכולם.

אגב, אני שמח שהצלחת ואתה מרוצה. רק לרקורד אני אגיד שהצלחה בשביל כל אחד זה דבר שונה, הצלחה בשביל מישהו יכולה דווקא להיות לעשות אורגיה. וכן, זה קיים וזה קורה. ואפילו יש נושא שלם על זה בקורס. ושוב, צריך להיות אומן פיתוי לא קטן בכלל כדי להגיע לזה.
    אשמח אם תפרט על הגורמים.

ואורגיה זה לא כזה קשה. צריך למצוא רק ביסקסואלית עם פנטזיה של זה ועם גיים מספיק טוב אתה מסודר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תקרא את התגובה שלי שוב. אני עודדתי אותו למצוא חבר ולצאת לתרגל לבד לפני קורס.
    אבל תסכים איתי שעדיף שהוא יעשה קורס מאשר שהוא יפרוש טוטאלית מהתחום.
    אגב, אני רוצה שתגדיר לי הצלחה, כשאתה אומר שהרבה כאן הצליחו.
    אוקיי, צודק בקשר לתרגול עם חבר, אבל אני לא מסכים שעדיף שהוא יעשה קורס.
    בנאדם שרוצה שינוי והצלחה, יצליח.
    זה לא משנה באיזו דרך, אם הוא מתכוון לפרוש לגמרי מהתחום אז אין לו מספיק רצון.

אני יכול לומר לך מה זו הצלחה בתחום לדעתי, אבל אני לא מילון.
    הצלחה בתחום הזה היא להגיע לשינוי שאתה רוצה להגיע אליו. לא ככה?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי JokerStory צפיה בהודעה
    אוקיי, צודק בקשר לתרגול עם חבר, אבל אני לא מסכים שעדיף שהוא יעשה קורס.
    בנאדם שרוצה שינוי והצלחה, יצליח.
    זה לא משנה באיזו דרך, אם הוא מתכוון לפרוש לגמרי מהתחום אז אין לו מספיק רצון.

אני יכול לומר לך מה זו הצלחה בתחום לדעתי, אבל אני לא מילון.
    הצלחה בתחום הזה היא להגיע לשינוי שאתה רוצה להגיע אליו. לא ככה?
    לפני שנכנסתי לתחום ה"הצלחה" בשבילי הייתה לנשק בחורה/שתהיה לי חברה. הייתי WBAFC שלא חיבק בחורה.

היום שאני מסתכל על זה, זה שטויות.

מה שאני בא להגיד, שה"רף" של ההצלחה שלך עולה עם הזמן..וכשהוא עולה, דע לך שהשתפרת.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-05-2010 בשעה 15:01.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לפני שנכנסתי לתחום ה"הצלחה" בשבילי הייתה לנשק בחורה/שתהיה לי חברה. הייתי WBAFC שלא חיבק בחורה.

מה שאני בא להגיד, שה"רף" של ההצלחה שלך עולה עם הזמן..וכשהוא עולה, דע לך שהשתפרת.
    אני מסכים.
    מעניין מאוד, פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שעשה שינוי כל כך גדול בלי הדרכה מקצועית, כל הכבוד.
    אגב, אמרת שאתה בתחום שנתיים. כמה זמן תרגלת קבוע, כמה תרגולים בשבוע, וכמה שעות כל תרגול?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה

מעולה אז זו ההצלחה שלך, עשית את השינוי, היית במצב שלא חיבקת בחורה והגעת למצב שנישקת בחורה/השגת חברה.

מעברך ועד עכשיו בכללי - הייתה במצב בוא נגדיר "לא הכי טוב", הגעת למצב בוא נגדיר "בנזונה", עכשיו אתה מרוצה הרבה יותר ממה שהיית בעבר.
    זו הצלחה, זהו.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אני מסכים.
    מעניין מאוד, פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שעשה שינוי כל כך גדול בלי הדרכה מקצועית, כל הכבוד.
    אגב, אמרת שאתה בתחום שנתיים. כמה זמן תרגלת קבוע, כמה תרגולים בשבוע, וכמה שעות כל תרגול?
    לא חישבתי שומדבר. אני גם אגיד לך למה.

אתה יוצא בשביל לקבל X, מתעכב "קצת" ומקבל Y. כלומר, מעבר לדמיון ההכי פרוע שלו. כל מי שבאמת עושה משו עם עצמו יודע טוב מאוד למה אני מתכוון.

בעקרון, התעסקתי יותר בדינמיקה חברתית מאשר בפיקאפ עצמו...למה התחלתי ממצב שהייתי חסר חברים אז הייתי חייב אנשים להסתובב איתם.

שומדבר כאן לא מדוייק..אני בכללי בנאדם לא יציב.
    אבל תקופת השיא שלי הגיעה כשהכרתי בחור אחד...בערך לפני שנה וקצת. שנינו היינו בתולים, עשינו הכל חוץ מסקס ונשבר לנו הזין שלכולם יש ולנו אין (זה מה שחשבנו אז, לפחות).

אז החלטנו להכנס לזה בכל הכוח..להתאבד על השטח. בלי פחד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אז החלטנו להכנס לזה בכל הכוח..להתאבד על השטח. בלי פחד.
    יופי. אז שוב אתה רואה שצדקתי. זה כמט בלתי אפשרי להצליח בתחום לבד. גם לך היה פרטנר שהלך איתך לאורך כל הדרך. ככה זה, ביחד זה הרבה יותר קל.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

יופי. אז שוב אתה רואה שצדקתי. זה כמט בלתי אפשרי להצליח בתחום לבד. גם לך היה פרטנר שהלך איתך לאורך כל הדרך. ככה זה, ביחד זה הרבה יותר קל.
    זה לא אומר שלא היו לי הצלחות לפני זה. בערך שנה הייתי לבד לגמרי בתחום הזה. ובחורות שוות רצח היו אובססיביות כלפי...למרות שעדיין היה לי תפחד הזה ליזום אקט מיני, תמיד הייתי תקוע במשחק מקדים ארוך שלא הוביל לשומקום. זאת ד''א הייתה הסיבה למה הייתי בתול.

היציאות עם הווינג פשוט נתנו לי יותר בטחון עצמי ופתחו לי יותר אופציות...אבל אני מאמין שהייתי יכול להצליח לבד.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-05-2010 בשעה 15:30.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

זה לא אומר שלא היו לי הצלחות לפני זה. בערך שנה הייתי לבד לגמרי בתחום הזה. ובחורות שוות רצח היו אובססיביות כלפי...למרות שעדיין היה לי תפחד הזה ליזום אקט מיני, תמיד הייתי תקוע במשחק מקדים ארוך שלא הוביל לשומקום. זאת ד''א הייתה הסיבה למה הייתי בתול.
    אז בוא אני אנסח את השאלה שלי מחדש.
    אמרת שלפני התחום לא חיבקת אפילו בחורה.
    כמה זמן לקח לך מהרגע שנכנסת לתחום עד שהגעת כמעט לסקס (משחק מקדים).
    באיזה תדירות תרגלת?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect