היי
יש לי שאלה.
אני מעוניין להתקין WIN 7
עכשיו יש לי כבר XP על המחשב.
השאלה שלי היא אם אפשר להפעיל שני מערכות הפעלה על המחשב.
כלומר,
שאני מדליק את המחשב אני אוכל לבחור בין WIN7 ל-XP ..
יש אפשרות כזו?
ואם כן אפשר מדריך או משהו?
תודה![]()
היי
יש לי שאלה.
אני מעוניין להתקין WIN 7
עכשיו יש לי כבר XP על המחשב.
השאלה שלי היא אם אפשר להפעיל שני מערכות הפעלה על המחשב.
כלומר,
שאני מדליק את המחשב אני אוכל לבחור בין WIN7 ל-XP ..
יש אפשרות כזו?
ואם כן אפשר מדריך או משהו?
תודה![]()
שמחתי לעזור,
אבירן
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא ממולץ לעשות דובל בוט לווינדוס 7 ו XP..
אבל אם אתה ממש רוצה לעשות את זה אתה פשוט מתקין כל אחת מהמערכות על מחיצה נפרדת (עדיף על דיסק קשיח נפרד) וזהו
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אפשר לדעת למה לא מומלץ?
שמחתי לעזור,
אבירן
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כי זה ידוע בתור גורם בעיות
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אוקיי
אבל שמעתי שWIN7 לא תומך בכל המשחקים..
זה נכון?
כי אם לא אז אני אתקין רק 7![]()
שמחתי לעזור,
אבירן
מ א ו ש ר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חרטא!
בטח תומך מה עובר על אנשים שממצאים שטויות כאלו
תודה רבה
אני אתקין WIN 7
רק שאלה אחרונה.
כאשר אני אתקין את הWIN 7 הוא ימחק את הXP לבד?
ועוד אחת:
הוא ימחק לי את כל ההארד דיסק? [אחרי ההתקנה]
שמחתי לעזור,
אבירן
מ א ו ש ר
דבר ראשון קח מדריך להתקנת הוידוס:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=577941
דבר שני הוא לא יעשה שום דבר לבד אתה צריך לפרמט את המחיצה שעליה מותקן כרגע ווינדוס XP (תבדוק מה הגודל שלה לפני שאתה מתחיל את ההתקנה) וכל מה שנמצא על אותה מחיצה מין הסתם ימחק (=פורמט אומר מחיקה טוטלית של המחיצה :|) לכן תדאג לגבות כל מידע חשוב שיש לך על המחיצה הנוכחית
אגב מחיצה יכולה להיות חלק מדיסק קשיח או כולו תלוי מה הגדרת בהתקנה של המערכת הנוכחית
מ א ו ש ר
ווינדוס 7 יכול לא להריץ משחקים מסויימים שהיו רצים על XP אבל בעיקרון הוא מתאים לכול משחק
כרגע ה-XP מותקן על כונן C
אני רוצה להתקין את ה-WIN 7 על כונן D כי יש לי יותר מקום שם והוא פחות משומש.
אז אני אוכל להתקין את ה7 על D ואז אחרי ההתקנה פשוט למחוק את התיקיה WINDOWS מ-C ?
שמחתי לעזור,
אבירן
מ א ו ש ר
זה לא נכון אחינו הכל רץ על ווינדוס 7 ואני מתכוון הכל..
כל העיניין התחיל בגלל איזה שמועה מופרכת של איזה מפגר
אתה יכול בהחלט תגבה את כל החומר החשוב שיש לך על הכונן הזה ואחרי ההתקנה פשוט תלחץ ימני על הכונן הזה (שיקרא D) ותבחר בפורמט
נערך לאחרונה על ידי Ori; 30-05-2010 בשעה 19:12.
מ א ו ש ר
שמע מי שמכיר אותי יודע שאני לא הולך לפי שמועות ולא מושפע מהן אני כבר הרבה זמן עם המערכת הפעלה הזאת וכבר נתקלתי לפחות ב 5 פעמים שהיא לא הריצה משו מסויים ובXP היא הריצה מה שכן אני מודה שזה לא דברים הכי רגילים לכן אמרתי שדברים מאוד מסויימים היא לא תריץ
מ א ו ש ר
לפותח האשכול..דבר ראשון אתה כן יכול להתקין 2 מערכות ולא יהיו לך בעיות (מניסיון) אבל פשוט זה כאב ראש נוראי. אם תרצה אחר כך להשאיר את אחת המערכות תצטרך להתעסק עם המחיצות וזה לא כייף בכלל..
לכן, אני ממליץ לך לפרמט את C ולהתקין עליו התקנה של ווינדוס 7 חלקה. מקסימום לא תאהב את 7 תוכל להתקין שמה שוב XP .
אני נתקלתי בדברים כאלה בויסטה.. אתה יכול לציין לדוגמא איזה תוכנות לא עבדו לך? (וניסית גם XP MODE?)
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il