המשאל הקיצוני, במלוא הדרו, מילא את ארצנו אתמול והיום.
לטעמי? פשוט חבורה של אנשים מפגרים, שצריכים להירצח באיטיות, בזמן שמקריאים להם על מעלליהם, אולי בזמן שיכאב להם, הם יבינו כמה מה שהם עושים זה אידיוטי, מפגר ובכלל... לא הגיוני בעליל.
צר לי לבשר לכל האופטימים.. הערבים לא מעונינים בשלום.. לפחות לא בכזה לטווח ארוך.. הם ירצו לנגוס עוד ועוד בשטחים עד שישיגו את המדינה..
אני שונא ימנים מושבע, חרדים בעיני צריכים להישרף יחד עם השמאל.
לכן הרג מאסיבי של כל הערבים, אולי נראה מאוד קורץ ופשוט, אבל אני מבין שזו לא הדרך.
הדרך הנכונה היא להגיע לפשרה הגיונית, עם אחינו (טפו ימח שמם) הערבים.
לתת להם מדינה, להפסיק כל סיוע שניתן להם! (רוצים מדינה? קחו!) תוך חודשיים הם יהרגו אחד את השני ויהיה שם משטר טאליבני (מספר 2 כמובן).
ואז נראה...
ובכל זאת, דעתי היא לא מה יש לעשות בערבים, אלא מה יש לעשות ביהודים...
כן כן, אתם קוראים נכון... אם כל הכבוד הבעיה של מדינת ישראל, (לפחות הגדולה ביותר) היא הישראלים!!!!!!!!!
כל ישראלי אידיוט, מבין טוב יותר מכולם, בכל נושא שניקרה לדרכו.
אותו ישראלי, יכול להיות בור ועם הארץ ובמיוחד בנושא המדובר. אך דעתו היא נחרצת, לא ניתנת לשינוי, וחשוב מכל! הנכונה מכלל הדעות.
על כל אחד מאיתנו לעשות עם עצמו חשבון נפש! (לא לא כמו יום כיפור)..
עלינו להבין, שאנחנו לא מבינים בהכל, אבל מצד שני, עלינו לבחור במי שכן.
ולא לתת לביבי לנהל לנו את המדינה. (לא שאני רק נגד ביבי כן? הוא פשוט הדוגמא הטובה ביותר כרגע.)
רק בישראל, יקרה מקרה, בו לאדם שנבחר בראש קולות (ציפי ליבני) יש צורך לשנות את המצע שלה, רק בכדי שתוכל להשיג רוב בכנסת.. זאת פשוט בושה!!!
לאדם שנבחר ברוב קולות, צריכה להיות הזכות, מתוקף היותו הנבחר! להרכיב את ממשלתו, בצורה הטובה ביותר.
כלומר: להרכיב את הממשלה מאנשים שהוא סומך עליהם, שהם איתו מרצון ולא בכדי משא ומתן. שמאמינים בדרכו, ולא הולכים בה מתוך מניעים אגואיסטים.
יש לעבור למשטר נשיאותי ולא משטר מעורב אידיוטי כמו שרק בישראל אפשר לעשות.
יש לחתוך על השחיטות מהגזע, כל חברי המפלגות (אני שמח לבשר לכם) הם אנשים בעלי מניעים אגוטיסטים (לרוב כספיים) שמשפיעים על דרך פעולתם.
תנו לי לספר לכם משהו.. טובת הציבור, עומדת ביחס הפוך לכמות הכסף שנכנסת להם לכיס.
אני יודע שהנושא הנ"ל לא מסודר מידי... לא ברור כל כך.
ובטח לא הופך עולמות.
אולי יום אחד אני ארשום נושא אמיתי.. שמפרט הכל לפרטי פרטים. אבל לא היום.
מטרת הנושא היא להביע דעה, אולי לגרום לחלק להבין, לנסות ולקרוא בעצמם על הנושאים שכתבת עליהם כאן.
ואולי להבין.. שהבעיה שלנו עם הערבים, מתחילה הרבה לפני מאותה מחשבה אינפנטילית של הערבים (שאגב מעוגנת אצלהם באיזה ספר מטופש, שמבוסס על התנ"ך (שגמהו לא מלא דברי חוכמה רבים)) שיש להרוג את כל היהודים והכופרים.
ולקרוא להם נאצים, בעוד שהדבר לא הגיוני כי אז יאלצו כי להרוג את עצמם (רואים כמה מטומטם העולם כשהוא מאמין לקריאות כאלו?)
ישראל צריכה לפרסם את האמת... אבל עם כל הבלאגן שהולך אצלנו בתוך המדינה זה לא אפשרי.. כי כולם דוחפים את האף רק בתחת של עצמם, או בתחת של האנשים הלא נכונים.
הבעיה שלנו, היא קודם כל אנחנו!
אחר כך, היא אויבנו.
ובסוף העולם כולו, שעומד מנגד, משחק עצמו יפה נפש. וצריך להיענש על כך.
פיס.