קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אבא שלי עשה 5 מגה.1!?!?2!?@#!@#?1@4135
    על ידי NG #9 בפורום דיבורים
    תגובות: 44
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 22:52
  2. איזה טעים זה סושי אבא שלי אלוף!!!
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 10:31
  3. "אבא שלו, תראה כמה אתה חסר לו"
    על ידי Ravid בפורום דיבורים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 18:03
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

אבא בעייתי

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

ברירת מחדל אבא בעייתי

אני יודע שזה קצת מוזר אבל חיי מנהל לא תמיד חלומיים וגם לנו יש בעיות לפעמים חח סתם צוחק..

בקיצור יש לי בעיה עם אבי הוא סוג של בן אדם ילדותי ואפשר להגיד דיי בכייני שחושב שהכל מגיע לו מתי שמתאים לו ואיך שהוא רוצה,אני יודע שתחשבו אולי אתה לא בסדר או משהו אבל זה משהו בו, למשל הוא מבקש ממני משהו אני אומר לו דקה הוא מתחיל להתבכיין לי עזוב לא צריך ודברים כאלו ולא צריך ממך כלום ואפילו מגיע למצבים שהוא מקלל ויורד עליי על שטויות ואם זה הפוך מצידו אני יכול לחכות שנים ולא יקרה כלום,זה כאילו יש את ההרגשה שאני הבוגר בבית וצריך לטפל בו כל היום אמא שלי כל הזמן עסוקה בטיפול בדברים שלו הדבר היחיד שהוא עושה זה הוא הולך לעבוד שהוא לא עושה שם כלום ועוד אמא שלי מחזירה אותו כל הזמן כמו מפונק ושהוא מגיע הביתה הוא הולך למחשב בבית,אם אני אומר אני לומד הוא אומר לי לא ללמוד שלא צריך את זה בחיים אבל מצד שני אם אני נכשל אז זה לא מזיז לו אבל הוא הולך לאמא שלי ואומר לה שאני יקח מורה פרטי או משהו(אף פעם לא היה לי וגם לא יהיה לי אי פעם תודה לאל).
    עוד מקרה לדוגמא הוא כל הזמן אומר לי תגיע לקרבי סוף סוף תלמד ודברים כאלו להיות קרבי תפסיק להתפנק ,אבל כשאני הולך לגיבושים ליחידות קרביות הוא הולך לבכות לאמא שלי למה אני הולך כאילו הוא פוחד עליי שיקרה לי משהו אני לא מבין את הקוטביות הזאת מישהו פה מבין?
    כיום יש בינינו נתק של 3 חודשים הכוונה אנחנו גרים באותו בית ולא מדברים וזאת מעוד מריבה מטומטמת שהתגלגלה לצעקות ואי הגיון בראשו ולזה שהוא מפונק,אני אספר לכם את המקרה ותבינו,קיבלנו ראוטר חדש וצריך להתקין ולראות שהכל פועל בסדר ואין בעיות באלחוטי אז אני בודק את זה בחדרי כי זה החדר הכי קרוב במקום לעלות לגג ולרדת כל פעם(החדר של ההורים) אז הוא הגיע הביתה אמרתי לו עדיין לא הגדרתי את ההגדרות במחשב שלך התחיל לבכות לי שאני מפונק וכל זה שהיו זמנים שלא היה לי אינטרנט חודשים ולא בכיתי כמוהו ולמה כל המריבה הזאת כי לשעתיים לא יהיה לו אינטרנט..
    וגם בנוסף לכל אי אפשר להגיד שאני מפונק אני לא מבקש מהם כסף אני עובד רוב הדברים שאני צריך אני קונה מכסף שלי...
    אז בקיצור המצב שאנחנו לא מדברים עוד חודשיים אני מתגייס ואני טיפה חושש שאם המצב ימשך בצבא כבר יהיה נתק לחלוטין והוא עדיין אבי בכל מצב לא משנה מה ואין לי משפחה גדולה בכל מקרה אז גם במה שיש אין צורך להיות כועסים..

סקיצור יש למישהו עצות משהו מהמבוגרים שבינינו שהצליחו לקרוא את הכל ולהבין?

מצטער על כל השגיאות ובלי הניקוד פשוט זרמתי עם הפריקה,ילדים קטנים נא לא להגיב שטויות!!!
    [CENTER]

2. קישורים ממומנים

משתמש מניאק האוואטר של mister ZooM
    לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

איפה הוא שירת?

"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

לצערי מכיר את המקרה שלך ואתה לא רחוק מהמציאות אבא שלך הוא מהאנשים שגדלו בפינוק כנראה או בהרגשה שחייבים להם משהו, שנגררו עם המציאות והם לא בדיוק מעוניינים להתמודד איתה ואמא שלך היא מהנשים שמתפקדות כמו אמא גם כלפי הבעל ונוח לה האמת עם זה.
    מה שאני מנסה להגיד זה שפשוט תצטרך ללכת בין הטיפות כי לחנך את אבא שלך אתה לא תצליח גם אם תרצה ממש הבנאדם היחיד שיכול לחולל שינוי אצל אבא שלך זאת אמא שלך והיא לא נראה לי הולכת לכיוון הזה.
    מה שידרש ממך זה להיות בדיוק ההיפך מאבא שלך כלומר להיות עצמאי טוטאלי בכל המובנים ולא להיות תלוי בו תן לו הרגשה שניתן להיות תלויים בך ותשתדל כמה שיותר מהר לבנות את חייך.
    אל תנסה להלחם בזה זאת מלחמה אבודה מראש! הוא אבא שלך ולצערי אין לדברים האלה תחליף פשוט תן לו לחיות את חייו כמו שהוא תיכנן או לא תיכנן אותם אין לך מה לעשות בנידון.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

ציטוט נכתב במקור על ידי mister ZooM צפיה בהודעה
    איפה הוא שירת?
    ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    לצערי מכיר את המקרה שלך ואתה לא רחוק מהמציאות אבא שלך הוא מהאנשים שגדלו בפינוק כנראה או בהרגשה שחייבים להם משהו, שנגררו עם המציאות והם לא בדיוק מעוניינים להתמודד איתה ואמא שלך היא מהנשים שמתפקדות כמו אמא גם כלפי הבעל ונוח לה האמת עם זה.
    מה שאני מנסה להגיד זה שפשוט תצטרך ללכת בין הטיפות כי לחנך את אבא שלך אתה לא תצליח גם אם תרצה ממש הבנאדם היחיד שיכול לחולל שינוי אצל אבא שלך זאת אמא שלך והיא לא נראה לי הולכת לכיוון הזה.
    מה שידרש ממך זה להיות בדיוק ההיפך מאבא שלך כלומר להיות עצמאי טוטאלי בכל המובנים ולא להיות תלוי בו תן לו הרגשה שניתן להיות תלויים בך ותשתדל כמה שיותר מהר לבנות את חייך.
    אל תנסה להלחם בזה זאת מלחמה אבודה מראש! הוא אבא שלך ולצערי אין לדברים האלה תחליף פשוט תן לו לחיות את חייו כמו שהוא תיכנן או לא תיכנן אותם אין לך מה לעשות בנידון.
    תשובה דיי לשניכם,אמיר דיי נגעת בנקודה הנכונה לטעמי בנושא,העניין הוא כזה הוא חולה סכרת מגיל 5 ,50 שנה הוא חיי עם זה והוא היה גם בן יחיד שפינקו אותו כל הזמן(מה שבתקופתו נחשב בפינוק) כיום אין ספור פעמים הוא חופר לי שבזמנו לא היה את הטלוויזות והמחשבים ודברים כאלו שבעיניו נחשבים לפינוק למרות שאני קניתי אותם מכספי שעבדתי עליו,יש לי דיי הרגשה שהוא מאשים אותנו במחלתו שהוא סובל כל הזמן זריקות ודברים וזה בסופו של דבר משאיר בכולנו צלקות,שתי האחיות שלי עם בעיות חמורות בצורה נפשית מצולקות אפשר להגיד לא אוטיזם תודה לאל אני מקווה שתבין את כוונתי ואני לפי רבים מחוץ למשפחה רואים כמישהו השונה שלא הצליח להפגע בצורה גדולה אלא ידעתי לשרוד את זה..והעניין מבחינת צבא הוא שהוא בעצם לא שירת בגלל מחלתו,ולא שהוא רוצה שאני יהיה בקרבי הוא רוצה שהאופי שלי ישתנה בקרבי(לפי דעתי מטרתו שאני אגיד לו כן המפקד כאילו) ולפעמים שנמאס שהוא חופר לי על זה 20 פעם בדקה אני אומר לו שתוק לא התגייסת אז אין לך מה לדבר בכלל והוא עדיין ממשיך לפי אמי זה משהו שפוגע בו אבל כמה אפשר לסבול את זה?
    ובנוגע לאמי היא בן אדם זהב באמת אפילו הוא אומר את זה תמיד היא פשוט תופסת את מקום הגבר בבית היא מביאה את השכר הגבוה הכל היא עושה יש לה רוח חזקה אבל ישנם מקרים שבאמת היא נשברת,אני יודע שהיא אוהבת אותו אבל לא יודע מה להגיד תגידו שצריכים להתגרש זה עלה במוחי אבל לא יודע... 

ובנוגע להיות עצמאי אני יודע את זה וזה מה שאני מנסה לעשות כבר מגיל קטן אני מקווה שאני לא יצטרך את תמיכתו בחיי..
    [CENTER]

משתמש מכור
    שם פרטי
    עמית
    לייקים
    0
    נקודות
    280
    משפט מחץ
    F.C Barcelona, Liverpool F.C = YNWA

אחי, אתה בול כמוני.... אבל בוללל!!! רק שאבא שלי לא מפונק, אבל כל פעם שאני לא רוצה לעשות משהו הוא מפסיק לדבר...

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

ציטוט נכתב במקור על ידי amitregev צפיה בהודעה
    אחי, אתה בול כמוני.... אבל בוללל!!! רק שאבא שלי לא מפונק, אבל כל פעם שאני לא רוצה לעשות משהו הוא מפסיק לדבר...
    אז כנראה לא הבנת אותי והמצב לא דומה,אמרתי אם אין משהו טוב להגב עדיף שלא באמת לא חייבים להגיב סתם...
    [CENTER]

משתמש מכור
    שם פרטי
    עמית
    לייקים
    0
    נקודות
    280
    משפט מחץ
    F.C Barcelona, Liverpool F.C = YNWA

ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv2222 צפיה בהודעה
    אז כנראה לא הבנת אותי והמצב לא דומה,אמרתי אם אין משהו טוב להגב עדיף שלא באמת לא חייבים להגיב סתם...

אהה, קבל את סליחתי... לא ראיתי שכתבתה אתזה.

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

תשובה דיי לשניכם,אמיר דיי נגעת בנקודה הנכונה לטעמי בנושא,העניין הוא כזה הוא חולה סכרת מגיל 5 ,50 שנה הוא חיי עם זה והוא היה גם בן יחיד שפינקו אותו כל הזמן(מה שבתקופתו נחשב בפינוק) כיום אין ספור פעמים הוא חופר לי שבזמנו לא היה את הטלוויזות והמחשבים ודברים כאלו שבעיניו נחשבים לפינוק למרות שאני קניתי אותם מכספי שעבדתי עליו,יש לי דיי הרגשה שהוא מאשים אותנו במחלתו שהוא סובל כל הזמן זריקות ודברים וזה בסופו של דבר משאיר בכולנו צלקות,שתי האחיות שלי עם בעיות חמורות בצורה נפשית מצולקות אפשר להגיד לא אוטיזם תודה לאל אני מקווה שתבין את כוונתי ואני לפי רבים מחוץ למשפחה רואים כמישהו השונה שלא הצליח להפגע בצורה גדולה אלא ידעתי לשרוד את זה..והעניין מבחינת צבא הוא שהוא בעצם לא שירת בגלל מחלתו,ולא שהוא רוצה שאני יהיה בקרבי הוא רוצה שהאופי שלי ישתנה בקרבי(לפי דעתי מטרתו שאני אגיד לו כן המפקד כאילו) ולפעמים שנמאס שהוא חופר לי על זה 20 פעם בדקה אני אומר לו שתוק לא התגייסת אז אין לך מה לדבר בכלל והוא עדיין ממשיך לפי אמי זה משהו שפוגע בו אבל כמה אפשר לסבול את זה?
    ובנוגע לאמי היא בן אדם זהב באמת אפילו הוא אומר את זה תמיד היא פשוט תופסת את מקום הגבר בבית היא מביאה את השכר הגבוה הכל היא עושה יש לה רוח חזקה אבל ישנם מקרים שבאמת היא נשברת,אני יודע שהיא אוהבת אותו אבל לא יודע מה להגיד תגידו שצריכים להתגרש זה עלה במוחי אבל לא יודע... 

ובנוגע להיות עצמאי אני יודע את זה וזה מה שאני מנסה לעשות כבר מגיל קטן אני מקווה שאני לא יצטרך את תמיכתו בחיי..
    את זה אל תגיד לו זה באמת מעליב ועוד זה בגלל בעיה בריאותית
    לא כי הוא לא רצה אני יודע כמה זה כואב כי יש לי חבר עם בעיה בריאותית...

בנוגע לאמא שלך נגיד שהיא מכינה לך אוכל תגיד לה תודה אמא היה לי טעים
    ותביא לה נשיקה על הלחי ודברים דומים זה דבר שאמא שלי העירה לי עליו
    לפני שנה שנתיים החלטתי ליישם את זה ואני רואה שכל פעם שאני אומר לה תודה ומראה לה הערכה היא נהיית מאושרת גם אם זה לא 100% אמיתי..

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

ציטוט נכתב במקור על ידי Beatz צפיה בהודעה
    את זה אל תגיד לו זה באמת מעליב ועוד זה בגלל בעיה בריאותית
    לא כי הוא לא רצה אני יודע כמה זה כואב כי יש לי חבר עם בעיה בריאותית...

בנוגע לאמא שלך נגיד שהיא מכינה לך אוכל תגיד לה תודה אמא היה לי טעים
    ותביא לה נשיקה על הלחי ודברים דומים זה דבר שאמא שלי העירה לי עליו
    לפני שנה שנתיים החלטתי ליישם את זה ואני רואה שכל פעם שאני אומר לה תודה ומראה לה הערכה היא נהיית מאושרת גם אם זה לא 100% אמיתי..

שמע אני יודע שזה לא בסדר אבל שחברים באים והוא ככה גם מדבר אליי זה מביך ומשפיל ומעלה קצת את העצבים אני אומר לו את זה שילמד פעם הבאה לשתוק שידע שאני לא מפחד ממנו כי ראיתי את הצד הזה באחיות שלי וראיתי מה המצב שלהם אחרי כל זה...

ומה קשורה האמא? תאמין לי אני יודע טוב מאוד איך להתנהג כלפי אמא שלי ומה שאמרת זה שטויות זה צריך להיות מובן מאליו לכל אחד
    [CENTER]

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

טוב כמו שאמרתי תצטרך להתמודד עם זה אין ברירה והאמת טוב שהבאת את החומר החדש על העניין של המחלה...
    לדעתי אבא שלך מנסה לחיות את חייו דרכך וזאת הסיבה ללחץ (ועכשיו אני מדבר מעבר לפינוק ולילדותיות שהתפתחה בגלל מצבו הבריאותי) אתה חייב להבין שהוא מנסה להשיג דרכך את מה שהוא לא השיג בחייו בין אם זה בצבא ובין אם זה בעצמאות.
    עצם הנכונות של אמא שלך באותם זמנים להתחתן עם אבא שלך למרות הבעיה שלו מעידה על הכוח והעוצמה שבה ואתה כמובן תצטרך לחפות על החסר מצד אבא שלך על מנת להחזק אותה בין אם זה ע"י מחמאות וגילויי חיבה כמו שאמרו לפני ובין אם זה סתם לתת לה לפרוק ולדבר על החיים בכלל (מה שנקרא שיחות נפש) זה יכול להחיות אותה אך לעולם לא לייעץ לה מה לעשות כי לפעמים היעוץ יכול להיות בעוכריה ובעוכריך אז אל תיכנס לזה.
    לי לדוגמא יש אבא נכה משיתוק ילדים מגיל אפס עד גיל כמעט ארבעים הוא לא היה מוכן להכיר בנכותו ולקבל קיצבה כלשהיא מביטוח לאומי שלא נדבר על זה שהוא עבד בעבודה פיזית מטורפת וזה כמובן התאפשר עקב חוסנו הפיזי הבלתי יאמן (אני לא אומר את זה כמטאפורה הוא חזק בצורה בלתי רגילה) אבל היום הוא כבר מתקרב לשישים וכבר עם בעיות שהחמירו ולמרות כל זה הוא לא מוכן להכיר בחוסר היכולת שלו אבל עם מציאות אי אפשר להתווכח וזה מוציא די הרבה מרירות וילדותיות ממנו מזלנו שכולנו נשואים ומחוץ לבית אבל לפי הדיווחים מאמא שלי זה לא משתפר ואפילו מחמיר ותאמין לי הוא אדם שממש לימד אותי להיות אדם חזק ובעל אופי ונחישות אך כנראה אצלו החוסן הפיזי (או נגיד שעכשיו חוסר החוסן הפיזי) הוא זה הקש ששבר את גב הגמל ואת כוחו הנפשי ולאט לאט מייאש אותו.
    תראה זה לא קל להגיע שבתות ולהרגיש שאתה מתווכח עם אדם שברח לילדות פתאום כשבעצם אתה מכיר אותו כאדם בוגר שממש מדריך אותך בכל נבכי החיים ונתן לך את כל כולו כל חייו וזה הגיע פעם למצב ממש משפיל שקיבלתי ממנו סטירה באמצע שולחן שבת ואני לא ילד קטן אני אוטוטו שלושים ויש אורחים ומה לא אבל במקום להגיב פשוט השפלתי מבט ושתקתי כי מה הסטירה הזאת יכולה להוריד משלושים שנה של אבא? אדם שנתן את כל חייו לבניית האדם שאני! מבחינתי גם היה משפיל אותו על בסיס קבוע ולא הייתי מגיב כי תאכלס אני כלום לעומת האדם החזק והעוצמתי הזה...
    בכל מקרה מה שאני בא להגיד זה שאתה צריך להבין הוא עדיין אבא וכמו שאבא שלי מעולם לא עשה צבא עקב המוגבלות שלו כך אביך לא עשה השוני בינינו זה שאביך לא היה אדם חזק לא פיזית ולא נפשית ואולי אפשר להגיד שאביך הוא כן חזק נפשית כי אם תעמיד את עצמך במקומו אני לא יודע אם היית עומד בזה בצורה שפויה ואם הוא מנסה לחיות את חייו דרכך תאפשר לו לפעמים כמובן שלא צריך שהוא יכתיב את החייך אבל עדיין לתת לו לפעמים את הדברים הקטנים האלה כמו קרבי ולתת לו לחוש את החוויות שעוברות עלייך (גם אני עשיתי את זה בשבילו סתם דרך אגב ואצלי לא היה יותר מידי אפשרות לספר כי הייתי בסיווג כבד אז הייתי ממציא סיפורים לפעמים כדי למלא את החלל שלו) להיות האדם החזק שהוא כנראה לא זכה להיות.
    בקיצר יש עוד הרבה בנושא אבל אני מתאר לעצמי שזה מספיק לכרגע...
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש משקיע האוואטר של B4ng1ngY0urM0m
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    20
    נקודות
    204
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    Try Hard, Die Harder

זה נשמע פחות או יותר כמו אבא שלי לפני הכלא,
    אבל תשמע, כל הכבוד לך שאתה רוצה לפתור את העניין והכל, אבל מקרים כאלו זה לא ממש פשוט.
    אתה לא יכול לשנות בנאדם, אבא שלי למשל, בן יחיד, וכל המשפחה שלו חוץ מההורים נספתה בשואה (כך חשבנו, אבל לא משנה), הוא גדל במחשבה שהכל מגיע לו, הוא טירטר אותי כל פעם לעשות דברים שאני אפילו מתבייש לדבר עליהם כאן, לא משהו מיני או סוטה, פשוט דברים משפילים, אם אתה רוצה אני יגיד לך בפרטי.
    בסוף עם ההתנהגות שלו הוא הכה את אמא שלי, ונכנס לכלא לכמעט שנתיים, שיקום שנה וחצי, ורק לפני חודש +- עבר לדירה בחיפה.
    אם הוא בן אדם מפונק, שום דבר לא יוכל לשנות אותו, הוא צריך לעבור טיפול, כמו אבא שלי.
    אבא שלי נהפך לבנאדם שעומד בכל הציפיות שלי, פשוט גבר מתפקד, עובד, לא עצלן, פתוח, כיפי ומגניב.
    אם הוא לא יהיה מוכן ללכת לטיפול, אתה תצטרך לעבוד קשה במהלך הצבא ואחריו, בשביל לגרום לו להפוך למה שאתה שואף, לאבא נורמטיבי.
    ולעולם אל תפחד להגיד לו הכל בפנים, לפעמים הדבר היחיד שמעורר אנשים עם התנהגות כזו זו שיחת התעוררות, ישר בפנים שלהם, כל האמת, כל מה שהוא עולל לך.
    וכמובן שאם הוא מקצין בהתנהגות שלו (התעללות, מכות, אלימות מילולית) כלפי מישהו במשפחה אתה תמיד יכול לפנות לעובדת סוציאלית \ משטרה.
    מקווה מאוד שעזרתי, אם אתה צריך עוד משהו רק דבר איתי, כי אני לא נוהג להיכנס לפורומים האלה, אבל אתה מקרה דיי נדיר של מישהו שבאמת במצב שצריך לעזור לך.
    עידן
    Professional Spammer
    Since 2010-

מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

העניין אמיר הוא שאני לא מבין דבר אחד מה הוא רוצה ממני לעזעזאל? צבא הוא סתם אומר לי את זה למרות שהוא לא רוצה שאני ילך לקרבי באופן בדוק לא יודע למה הוא אומר לי את זה או שהוא מנסה להפחיד אותי או משהו או לא יודע מה בכל מקרה כבר את המקום שאני הולך להתגייס אני כבר יודע והוא לא קרבי כל כך ולפי אמא שלי שיצא לי לדבר איתה על הנושא הוא דווקא מאוד מאושר מזה אז זה גורם לי לבלבול מה בעצם הרצון שלו ממני?
    ובנוגע לזה שהוא מנסה לחיות את חיוו על חיי גם אני חשבתי כך אבל ככל שיוצא לי לחשוב על זה אני רואה שזה לא נכון מה שאני מבין מחיי שהוא רוצה שאני יסבול כמוהו זה מה שהוא מנסה לעשות,מזה שהוא אומר לי אל תלמד אף פעם לא צריך לימודים(לא עשה בגרות ולא למד לתואר אלא למד דיי מהחיים והוא עובד במקצוע פיזי דומה לאביך),ועד זה שהייתי ילד ולא רצה לרשום אותי לקבוצה כמו שהוא לא היה יכול לשחק באף קבוצה בגלל המחלה,אז אני לא יודע עם זה בדיוק לחיות את חיוו דרכי אלא לגרום לי לסבול כמוהו,זה נראה כאילו כואב לו שאני יצליח יותר ממנו בחיים.
    ורק שתדע הדוגמא האישית שלך אמיר היא דיי תשקיף לאבא שלי רק עם מוגבלות שונה אפשר להגיד שהמחלה הזאת היא גם מגבלות,הוא גם בן אדם שבנוי דיי פיזי וגם עובד בעבודה דיי פיזית וגם הוא קרב לגיל ה60 שלו ומה שתיארת זה המצב אצלי דיי באופן דומה מאוד רק שההבדל הוא שאני גדלתי והתחזקתי ואנחנו הבנים היחידים בבית וכל פעם שצריך לעשות משהו פיזי כיום אני עושה ולפעמים הוא מנסה והוא לא מצליח ולי זה בא בקלות(גם פיזי וגם דברים של מוח כמו הרכבת ארונות ושטויות) אני חושב שחלק מההתנהגות שלו היא בגלל שאני לוקח את המקום שלו בבית של הגבר של מי ששולט בבית יכול להיות?

ובנוגע לאמא אנחנו מאוד קרובים יש לנו הרבה שיחות נפש והיא מאוד אוהבת אותי וגם מנסה לפנק לפעמים יותר מידי לרוב השיחות מתנוונות לכיוון הבעיות שלה עם אחותי הגדולה עם הבעיות שהיא לא יודעת מה לעשות איתה ואני תומך בה ועוזר לה מבחינה זו אין בעיה, ולפי דעתי אני נותן לה את התמיכה גם שחסרה לה מאבי.

בקיצור יש לי משפחה מטורפת חח

ועידן מצטער על המצב שלך אבל שלי הוא שונה אין ניסיון להכות היו תמיד איומים בעבר אבל זה היה רק דיבורים ולא היה מעשים בפועל,עכשיו שגדלתי כבר הוא ממשיך לנסות לפעמים אבל לא הולך לו אני מחזיר לו באותם צעקות ואותם איומים והוא משתתק או שכרגיל פורצת מריבה עד שהאמא מפרידה.
    נערך לאחרונה על ידי Aviv2222; 07-06-2010 בשעה 20:59.
    [CENTER]

מישהו מוכן להסביר לי למה אסולין לא מקבל באן?
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 08-06-2010 בשעה 02:04.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

תראה הפרטים שאתה מביא כל פעם מציגים אור שהוא במקצת שונה אתה מאיר פרטים שקודם לא היו ידועים זה קצת מבלבל אותי.
    יש כמה שיטות בנושא שלך שיטה ראשונה היא כמו שציירתי בהתחלה שאבא הוא אדם מפונק שלא בדיוק דרשו ממנו ולכן הוא נבנה לא טוב ובנה משפחה אך לא בדיוק מבין את המשמעות.
    שיטה שנייה היא שאבא מנסה לחיות את חייו בחייך עקב המוגבלות שלו ושמח בכל הצלחה שלך במקומות שהוא לא הצליח בהם דוגמת אבא שלי
    שיטה שלישית היא כשאבא מקנא ביכולת של הבן ומנסה לקבור אותו ולהביא אותו לנקודה שלו של מוגבלות כמו שאתה מצייר עכשיו ולצערי מה שנשאר לך לעשות הוא לצאת מהבית ולהגיע לביקורים אין לך אפשרות להמשיך בחוסר כבוד כלפיו כי הוא עדיין אבא ועדיין מי שבזכותו אתה כאן (אני לא מדבר על אבות מתעללים וכאלה שלא מגיע להם לנשום אני מדבר על כאלה נורמלים ואבא שלך עדיין נכלל בקטגוריה הזאת) ולכן אתה צריך להמנע מחיכוכים מיותרים ופשוט להגיע לביקורים עקב זה אני מאמין שגם היחס כלפייך ישתנה.
    אבא שלי עד לפני כמה שנים היה האדם המדהים ביותר בעולם עם רוח ואופי ויכולות מדהימות שדחף אותי רק קדימה להצליח בכל המקומות והתחומים האפשריים היום הוא קצת פחות אבל הוא עדיין האבא שאני אוהב ולכן גם אם הוא פחות ממה שהוא היה והוא ילדותי וממורמר בתקופה הזאת אני לא מוותר כי עמוק בפנים הוא עדיין האדם החזק והמדהים שהכרתי.
    אני לא מכיר את אבא שלך אבל אתה חייב להבין שעם כל החרא צריך לראות את הטוב שבאדם ולנסות להבין איך לגרום לטוב הזה לצאת החוצה הרי אמא שלך לא התחתנה עם חרא של בנאדם אני בטוח.
    אני לא יודע אם מה שאמרתי מועיל אני רק מקווה שהתמונה כבר הושלמה ושלא חסרים עוד פרטים בסיפור שלך.

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש משקיע האוואטר של B4ng1ngY0urM0m
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    20
    נקודות
    204
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    Try Hard, Die Harder

ועידן מצטער על המצב שלך אבל שלי הוא שונה אין ניסיון להכות היו תמיד איומים בעבר אבל זה היה רק דיבורים ולא היה מעשים בפועל,עכשיו שגדלתי כבר הוא ממשיך לנסות לפעמים אבל לא הולך לו אני מחזיר לו באותם צעקות ואותם איומים והוא משתתק או שכרגיל פורצת מריבה עד שהאמא מפרידה.
    גם אצלי זה היה ככה, רק איומים.
    אני מקווה מאוד שאצלך זה לא יידרדר,
    הפעם הכי קיצונית הייתה שהוא הרים עליי סכין מטבח בגיל 7-8 על שקיללתי אותו..
    אין מה להצטער, מה שהיה היה ועכשיו אני ביחסים מעולים איתו, הוא בנאדם שונה לגמרי.
    בכל מקרה, אני חושב שאם זה יעבור לאלימות אתה תדע איך להתמודד,
    אני מאחל לך המון הצלחה גבר
    Professional Spammer
    Since 2010-

מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,910 | הודעות: 8,174,497 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect