יש לי תוכנה שיצאה בערך לפני שבוע שמוצאת קומבואים הכי מעודכנים שיש ומהאתרים הכי טובים ועשיתי סריקה של שתי דקות מצא לי בערך 25 אלף קיצר רק בעד צ'יפים בפוקר או דולרים בפייפל זה באמת משהו שווה
יש לי תוכנה שיצאה בערך לפני שבוע שמוצאת קומבואים הכי מעודכנים שיש ומהאתרים הכי טובים ועשיתי סריקה של שתי דקות מצא לי בערך 25 אלף קיצר רק בעד צ'יפים בפוקר או דולרים בפייפל זה באמת משהו שווה
|
|
ומה זה קשור לפה? לך לפורום המתאים
חוץ מזה ש"תוכנה חדשה" זה לא משנה מה שזה משנה מאיזה מקורות לוקחים את זה.
ולפי דעתי המדריך שיש בפורום סיסמאות סקס עם הקומבו הוא טוב מאוד.. הרצתי אותו שעה קיבלתי 200 אלף משתמשים
אחי אני אומר לך התוכנה יצאה שבוע שעבר וזה לאתרים הכי טובים והכי איכותיים עם הסיסמאות הכי טובות והמדריך בפורום סיסמאות סקס אחד המסריחים והישנים לא שווה כלום לדעתי
כן יש תוכנה
קוראים לה Staph
ויש אותה בפורום סיסמאות סקס מפגר!
נערך לאחרונה על ידי Slavic; 08-06-2010 בשעה 22:58.
-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902
בבירור אמרתי שזאת תוכנה שיצאה שבוע שעבר ואין אותה לא בסיסמאות סקס זה בטוח ולא באתרים ישראלים ואני לא טמבל שימכור דברים חינמיים שיש פה ובאתרים ישראליים בכללי ככה שיוצא שאתה הטמבל
נערך לאחרונה על ידי ofir250222; 08-06-2010 בשעה 23:36.
כל הדברים הפרטיים או כל דבר אחר שאתה אומר הם שקר אחד גדול
אתה פשוט שקרן ואסור ליקנות מימך שום דבר!
בואנה אתם אשכרה בני זונות טמבלים ואתם מזיינים לי תשכל כל היום שאני ילמד אותכם ואני לא רוצה ובסוף אני עוד שקרן ויש לי מקורות להשיג קומבואים והיום מצאתי תוכנה שמוצאות אלפי קומבואים בדקות ספורום והיא יצאה רק שבוע שעבר כמו שבדקתי מה שקר בזה וקיצר סבבה אני לא יודע לפרוץ היקר יש לי תקיה עם בערך 170 מסמכי טקסט עם משתמשי סטים וכל יום זה עולה ממש מוזר ואין שום דבר קשר בדברים פרטיים זה שאין לך זאת הסיבה שזה פרטי עריכה: חחחחחחחח עלק אסור לקנות ממני PRO2PRO איך שלא קוראים לך היום בכית לי שאני ימכור לך דרך למצוא קומבואים בכית ובכית ולא רציתי אתה רוצה שאני יראה פה תהודעות הפרטיות חחחח
נערך לאחרונה על ידי ofir250222; 08-06-2010 בשעה 23:57.
וגם עוד משהו אני לא כמוכם אפס כל היום מתעסק במשהו אחד אני נכנס לאתרים מחו''ל בודק דברים חדשים ומרחיב תידע שלי אתם כנראה לא מכירים את זה ואני יודע שאתם מתים להיות כמוני האקר מתחיל פורץ סטימים וכל זה אבל אתם לא יכולים וזה קשה אני מבין אותכם עם תרצה אולי תקבלו בפרטי סטים עם HL2 חח
נערך לאחרונה על ידי ofir250222; 09-06-2010 בשעה 00:07.
קיצר לא יודע תגידו מה שבא לכם לא ממש מעניין אותי לתגובות כאלו אני לא מגיב פה יותר חח
נערך לאחרונה על ידי ofir250222; 09-06-2010 בשעה 00:15.
אחי תקום מהסרט שאתה חיי בו מה שאתה עושה זה ליימר אתה לא האקר ולא כלום
170 מסמכי טקסט של משתמשים? לפני כמה שעות אמרת יש לך 150 משתמשים איך זה הפך ל170 מסמכי טקסט מלאים במשתמשים?
ולמה טריפל?
נערך לאחרונה על ידי eladking; 09-06-2010 בשעה 00:23.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח
''האקר'' חחחחחחחח
אתה בטח עוד איזה סקריפט קיד שחושב שהוא יודע משהו
-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902
אחי כי תוך כמה שעות פרצתי 20 משתמשי סטים אני שם כל משתמש במסמך בנפרד ולמה אתם תמיד חושבים שאתה משקר ומנסים להכשיל אותי בסך הכול פה בהתחלה הודעתי שהצלחתי לפרוץ משתמשי סטים והרבה וכולם רצו לקנות ממני ולא מכרתי לאף אחד ואז כנראה מהקנאה כולם מתחילים לחפש תירוצים למה אני משקר ולמה אני ככה ולמה אני ככה קיצר לא אכפת לי רק על תשגעו אותי כל אשכול שאני פותח משגעים אותי עם זה אני פורץ סטימים והרבה וזהו מה הבעיה עם זה?
וסלביק אתה פה הסקריפט קיד אתה גם רצית לקנות ממני תמדריך פריצת משתמשי סטים זה שאני לא רוצה למכור לך לא אומר שאתה צריך לזלזל סבבה? ואני האקר מה אפשר לעשות
נערך לאחרונה על ידי ofir250222; 09-06-2010 בשעה 00:29.