אשמח אם תפרט יותר במה הניהול פה צריך שיפור.
----
דעתי,
מאז שהפורום הפך לקטגוריה הקהילה גדלה(אם לא הוכפלה).
עצם הגדילה הקטגוריה נחשפה בפני יותר אנשים(הן גדולים והן קטנים), דבר שנותן אופציה ליותר ויותר נערים(ונערות ?) "להגשים את עצמם" ולהפוך מאחד שמפחד לגשת לבחורה לאחד שיכול לגשת לכל אחת ולהתחיל לנהל שיחה שבסיומה הוא מבצע בה כרצונו(פמיניזם?).
כמה נושאים שהועלו פה שאשמח להתייחס אלייהם(אם יש עוד, מוזמנים לכתוב פה או לשלוח הודעה לפרטי):
* קטינים - אין לי מה לעשות בנושא, בעבר הייתה אופציה להוריד למשתמשים את הגישה לפורום, כיום לצערי אין.
* ידע - בחור שקרא את הספר וכמה מאמרים חושב שהוא יודע הכל ועם זאת מתחיל להגיב בפורום ולתת עצות על ימין ועל שמאל. שימו לב, הבחור רק קרא את החומר, לא ניסה אותו. אני מנסה כמה שיותר לשים לב לאנשים האלה ולמנוע מהם לפרסם שטויות(תסלחו לי). ההצהרה שלי לכל מי שקורא את זה: זה שקראתם את החומר(אני מגזים - פעמיים) לא אומר שאתם יודעים! צאו לנסות אותו, ותראו שלא הכל רשום בספרים.
* גיבוש - אני לא חושב שהקהילה צריכה להיות מגובשת מבחינת דעה, כי אם כן, איפה יבוא השוני של הדעות מכמה זוויות שונות על אותו מצב?
אנשים חושבים שאם הבן אדם חושב משהו שונה מהם, הוא טיפש ולא יודע כלום. אתם צריכים להבין שלכל אחד יש ראש שונה, ואם אדם חושב משהו שונה ממה שאתה חושב כנראה שיש שם משהו ובמקום לשלול, תנסו להבין אותו.
* איכות הפורום - לדעתי זה הפורום הכי איכותי, רציני ובעל הכי הרבה צפיות שיש באטרף. כל הצעה/דעה/הערה אתם מוזמנים לשלוח לי לפרטי ואני מבטיח שתקבלו תשובה(אני לא רושם את זה סתם, תשתמשו בזה).
* ספאמרים וחרטטנים - כרגע אני מנסה למגר את התופעה עד כמה שניתן, חבל שההנהלה הגבוהה פה לא תומכת ועל כל דבר מבקרים אותך 200 אנשים שונים.
לצד אנשים שחושבים שזה חרא(שוב, מצטער) פורום, יש אנשים שחושבים שזה פורום מושקע מאוד. אני מאמין שעם העצות שלכם והיצירתיות שלנו(ההנהלה) ניתן לעשות את השינוי.
תקפידו על החוקים והכל יהיה בסדר.
שיהיה בהצלחה.

ציטוט ההודעה

.