קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [החלפה] חשבון פרימיום ל Rs ארוך מאוד - מעל שנה וחצי | תציעו
    על ידי NoMan123 בפורום החלפות
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 08-02-2010, 16:01
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-02-2010, 21:25
  3. [בעיה] עם אחת שאמורה להיות חברה שלי גיל 16 וחצי
    על ידי RKOLegend בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 19-08-2008, 23:28
  4. חברה!! ארתור שבר משדר ברדיו אטרף!
    על ידי ArMaGeDDoN בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 20:17
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

חברה לא נותנת - ארוך :\ - 19 וחצי

ברירת מחדל חברה לא נותנת - ארוך :\ - 19 וחצי

טוב אני אתן רקע קצר, אני וחברה שלי כבר חודש ביחד, נפגשנו בפאב, בהתחלה זה היה אמור ללכת כסטוץ בפאב אבל מנעתי את זה מכמה סיבות שאני לא אפרט. בכל מקרה אחרי הפאב המשכנו את הקשר ואני אוהב אותה והיא אותי ממש.
    שכחתי לציין אני בן 19 והיא בת 18, שנינו לא בתולים.
    בשבוע האחרון ניסתי איכשו להתקדם לסקס אבל היא כל פעם התחמקה.
    לפני יומיים היה לנו חודש ביחד, ועשיתי לה הפתעה לקחתי אותה לסוף שבוע באילת במלון הכל עליי(בדרך כלל אני לא עושה את זה בחודש הראשון ובטח לא בחודשיים הראשונים אבל אני פשוט מטורף עליי ברמות קשות, ולא אני לא פראייר)
    בכל מקרה בלילה ביום השני באילת חזרנו מפאב למלון והיא נשכבה עליי ועשינו סקס יבש כזה כמו ברוב הפעמיים, אני התחלתי להפשיט אותה הגענו ששנינו רק עם תחתונים והייתי בטוח שזה הולך לקרות, התחלתי לנשק אותה ולהתקדם לכוס שלה קיבלתי כמה דחיות בהתחלה בקטנה כזה בסוף הורדתי וירדתי לה בערך דקה ואז זזתי לשניה להשים קונדום ואיך שאני בא להתחיל אני מקבל "לא" כזה מוחלט ממנה והפסקתי.
    קצת התבאסתי האמת.
    מה גם ששאלתי אותה למה לא? היא ענתה לי שהיא בפנים חושבת שזה לא נכון כרגע, שזה עלול להרוס אנערף, והסברתי לה מיליון פעם שסקס לא ישנה את מה שאני מרגיש אלייה, ואני באמת לא מבין איך זה לא הזמן כי אנחנו ממש אוהבים ולדברים כאלה אין באמת זמן.
    העניין הוא לא כל כך הסקס, זה העניין שאני לא מסופק, אני גורם לה לגמור(כן היא גמרה כמה פעמיים מסקס יבש, ולא היא לא מזייפת) אבל אני לא גומר ואני מרגיש לא מסופק בגרוש, אני כבר נעשה חרמן ברמות מטורפות ואין לי שום עניין לאונן לבד.

קיצור אני באמת לא יודע מה לעשות, אם היא הייתה יוזמת לבד איזה ירידה או שהיא תביא לי ביד זה היה משפר את המצב, אבל אני יותר מעוניין שזה יבוא ממנה ולא שאני אשאל אותה אם היא רוצה לעשות לי ביד או משהו בסגנון.

סוג של פריקה\שאלה :\

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    16
    נקודות
    59

לפעמים פשוט צריך לנשוך את השפתיים ולהתאפק...
    תן לה את הזמן שלה ובסוף זה גם יהיה הרבה יותר טוב בשבילך כי זה יבוא ממנה.
    חודש זה לא הרבה זמן, תאמין לי יש הרבה יותר גרוע מזה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

קודם כל תפסיקו לייחס חשיבות כזאת גדולה לסקס, אף אחת לא תשכב איתכם אם תמשיכו בקצב הזה. מי ישמע מזה...

עלק חודש זה לא הרבה זמן חחח זה הרבה מאוד זמן..הקשר ההכי ארוך בחיים שלי היה חודש. אם הוא יתן לה תזמן שלה זה במקרה הטוב יבוא אחרי חצי שנה ובמקרה גרוע לא יבוא בכלל חחח

וסקס אמור לבוא לפני קשר בכלל, לא להכנס לקשר עד לסקס, פשוט לא..זאת טעות. יש לה מחזור או גידול בכוס או חרא אחר? זה לא מעניין אף אחד, תעשו אנאלי.

אוקיי אז ככה..

למה בכלל לקחת אותה למלונות?! לשפוך עליה כסף ולתת לה יחס טוב זה לא מה שיגרום לך לקבל זיון בחיים. כולה סקס, תזיין אותה בבית שלך, בבית שלה..או שתנסה תמקומות האלה,

*מקלט
    *שירותים
    *מקומות מבודדים, זה יכול להיות בכל פארק או חוף..

תפסיק להיות מתחשב. זה לא מה שגורם להן לרצות להזדיין איתך.
    קיצר הבנת תפואנטה...עכשיו כמה טיפים.

*שאתה מוריד לה תמכנסיים, תוריד אותם יחד עם התחתונים.
    *משחק מקדים ארוך וטוב..תגרום לה להתחנן לסקס, תאתגר אותה..תשאל אותה מה הפנטזיות שלה, תממש אותן.
    *בחיים שלך אל תשאל "למה לא" ובחיים שלך אל תתן לה כוח להחליט. אסור לתת לה טיפת כוח וצריך להחליט הכל לבד והיא רק תזרום עם הדעה שלך ולא ההפך. תהיה גבר, זה מה שהן מחפשות...לא ילד שמפחד ממנה.
    *אם היא אומרת לא, אז אתה אומר "סבבה" ומתחיל לעשות..דברים משעממים! אתה פשוט תהיה משעמם. למשל, תוציא פלאפון ותתחיל לשחק בסנייק. תיכנס לפייסבוק. לך למקרר לקחת משקה. תגרום לה להשתעמם ולהחזיר אותך למיטה, אחרי משחק מקדים טוב תנסה שוב. תחזור על התהליך עד שלא תקבל סטירה או שתקבל סקס. והכי חשוב, אל תראה לה שזה משפיע עליך. שים זין על המילים חסרות המשמעות שלה, אם היא תראה שהיא יכולה להשפיע עליך ואתה מתבאס, אתה לא תזיין לעולם.

ואל תדבר איתה בהגיון בקשר לנושא הזה. זה פשוט לא ילך, אתה סתם תוריד את עצמך למטה. לא משנה כמה פעמים תסביר לה זה לא ילך לך ולא לאף אחד אחר.

ואל תשאל אם היא רוצה לעשות לך ביד או למצוץ לך, פשוט תוריד לה את הראש והיא תבין או שתשים לה את היד על הזין שלך. חלאס לחפש אישורים למעשים שלכם מה אתם נקבות? היא רוצה להזדיין, אתה רוצה להזדיין יופי עכשיו צאו לדרך! ותפסיקו להתחשב כל הזמן.

ובנוגע לזה שאמרת שאתה לא מסופק, אז תזרוק אותה. מי שלא תספק אותי (או שתספק לי סקס גרוע ותהיה גרועה) מקומה לא איתי. תזרוק כל אחת שלא מספקת אותך ולך תחפש כאלו שכן.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-06-2010 בשעה 13:15.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    קודם כל תפסיקו לייחס חשיבות כזאת גדולה לסקס, אף אחת לא תשכב איתכם אם תמשיכו בקצב הזה. מי ישמע מזה...

עלק חודש זה לא הרבה זמן חחח זה הרבה מאוד זמן..הקשר ההכי ארוך בחיים שלי היה חודש. אם הוא יתן לה תזמן שלה זה במקרה הטוב יבוא אחרי חצי שנה ובמקרה גרוע לא יבוא בכלל חחח

וסקס אמור לבוא לפני קשר בכלל, לא להכנס לקשר עד לסקס, פשוט לא..זאת טעות. יש לה מחזור או גידול בכוס או חרא אחר? זה לא מעניין אף אחד, תעשו אנאלי.

אוקיי אז ככה..

למה בכלל לקחת אותה למלונות?! לשפוך עליה כסף ולתת לה יחס טוב זה לא מה שיגרום לך לקבל זיון בחיים. כולה סקס, תזיין אותה בבית שלך, בבית שלה..או שתנסה תמקומות האלה,

*מקלט
    *שירותים

*משחק מקדים ארוך וטוב..תגרום לה להתחנן לסקס, תאתגר אותה..תשאל אותה מה הפנטזיות שלה, תממש אותן.
    *בחיים שלך אל תשאל "למה לא" ובחיים שלך אל תתן לה כוח להחליט. אסור לתת לה טיפת כוח וצריך להחליט הכל לבד והיא רק תזרום עם הדעה שלך ולא ההפך. תהיה גבר, זה מה שהן מחפשות...לא ילד שמפחד ממנה.
    *אם היא אומרת לא, אז אתה אומר "סבבה" ומתחיל לעשות..דברים משעממים! אתה פשוט תהיה משעמם. למשל, תוציא פלאפון ותתחיל לשחק בסנייק. תיכנס לפייסבוק. לך למקרר לקחת משקה. תגרום לה להשתעמם ולהחזיר אותך למיטה, אחרי משחק מקדים טוב תנסה שוב. תחזור על התהליך עד שלא תקבל סטירה או שתקבל סקס. והכי חשוב, אל תראה לה שזה משפיע עליך. שים זין על המילים חסרות המשמעות שלה, אם היא תראה שהיא יכולה להשפיע עליך ואתה מתבאס, אתה לא תזיין לעולם.

ואל תדבר איתה בהגיון בקשר לנושא הזה. זה פשוט לא ילך, אתה סתם תוריד את עצמך למטה. לא משנה כמה פעמים תסביר לה זה לא ילך לך ולא לאף אחד אחר.

ואל תשאל אם היא רוצה לעשות לך ביד או למצוץ לך, פשוט תוריד לה את הראש והיא תבין או שתשים לה את היד על הזין שלך. חלאס לחפש אישורים למעשים שלכם מה אתם נקבות? היא רוצה להזדיין, אתה רוצה להזדיין יופי עכשיו צאו לדרך! ותפסיקו להתחשב כל הזמן.

ובנוגע לזה שאמרת שאתה לא מסופק, אז תזרוק אותה. מי שלא תספק אותי (או שתספק לי סקס גרוע ותהיה גרועה) מקומה לא איתי. תזרוק כל אחת שלא מספקת אותך ולך תחפש כאלו שכן.
    יאמץ כמה טיפים.
    בקשר לזה שלקחתי אותה לאילת, לא לקחתי אותה בשביל הסקס.

משתמש מכור
    לייקים
    16
    נקודות
    59

אוקיי אז ככה..

*מקלט
    *שירותים

אם הקשר הארוך ביותר שלך היה חודש כנראה שאתה לא הבנאדם הנכון לתת עצות כאלה.

אני לא יודע בן כמה אתה אבל שיטות כאלה או שהן עובדות (כי לבנות שאתה נמצא איתן פשוט אין כבוד) או שהשיטות האלה מתרסקות עוד לפני שהן מתחילות.

אם אתה נמצא בקשר שאתה רוצה שימשך אתה לא יכול להתנהג אליה כאילו היא חייבת לך משהו ואם אתה בן 19 אתה חייב להבדיל בין העצות הטובות שניתנות לך פה לבין העצות של הילדים שלא בדיוק מבינים איך העניינים האלה הולכים.

תחשוב לבד, כשבנאדם אומר לך שסקס בא לפני קשר, או שתעשה את זה איתה בפעם הראשונה שלכם בשירותים או במקלט (שאם היא לא נתנה לך עד עכשיו בטוח היא תיתן לך שם) ואתה לוקח ממנו טיפים כנראה שהמצב שלך לא משהו בכלל. תפסיק לחשוב מהזין ותתחיל לחשוב מהראש. היא רוצה להרגיש איתך בטוחה ולא להרגיש שאתה רוצה רק סקס בגלל זה שיכנועים לא יעזרו ובטח לא שתיקח לה את הראש ותדחוף אותו לכיוון הזין.

בקיצור קח מה שאתה חושב לנכון מכל זה ושיהיה בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי morenoy; 27-06-2010 בשעה 14:18.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אוקיי אז ככה..

*מקלט
    *שירותים

על מה אתה מדבר? תגיד לי אתה רציני? הוא לא הביא פה מישהי לסטוץ, ולפי ההצעות שלך צריך להתייחס לחברה כמו לזונה, הוא מחפש פה קשר רציני, הוא אוהב את הבחורה, למה שהוא יתייחס אליה ככה? איפה הראש שלך? הבחור לקח אותה לאילת כדי להנות.

אני חושב שזה טוב ויפה שאתה ממש בתוך עולם הפיקאפ אבל יש לך חסך רציני בזה שלא היה לך קשר רציני ובאמת אהבת מישהי והבנת מה זה חברה אמיתית וקשר זוגי חזק, הרגשה של בטחון שמקנים אחד לשני, אני קורא הרבה תגובות שלך ולרוב אתה מגיב לאנשים "תזיין אותה פה ושם" "קודם סקס אחרי זה קשר" "אם יש לה פטרייה זה לא מעניין אותי", אם אנשים יקחו את העצות הללו הם לא יתקדמו לשום מקום בחיים, עד מתי תיהיה רווק שמחפש זיונים? נראה לך שזה ימשיך ככה כל החיים? תנסה להתבגר קצת ולצאת מהקופסא.

היו חלקים בתגובה שלך שהם נכונים, אבל אתה הורס עם הרבה שטויות שאתה כותב.

לפותח האשכול, נשמע שהיא נמנעת מסקס כי היא -
    1. נלחצת ממך.
    2. מפחדת שהסקס ישפיע על המשך היחסים ביניכם ולכן רוצה לשמור את זה מתוך מחשבה שזה יגרום לקשר להיות "ארוך יותר \ אמיתי יותר".
    מה שאתה צריך לעשות זה לא לבקש סקס, אלא להניע אותה למצב שהיא באמת מבקשת את זה ממך.

תחרמן אותה בצורה מטורפת, ואל תתן לה לגמור, כמו שטיילר אמר, תן לה להתחנן לגמור, בנקודה הזאת היא תזרום עם זה, תביא אותה למצב של אבדון חושים.

ברגע שאתה עוסק מיחסי מין עניין גדול, זה ניהיה עניין גדול, אתה צריך לשדר לה שזה טבעי לחלוטין ושיש לשניכם צרכים שצריך למלא, ברגע שהיא תיהיה חרמנית ותרגיש בטוחה היא תזרום עם זה, אל תדבר יותר על לעשות סקס, אל תנסה להסביר לה, ואם אתם מגיעים למצב והיא דוחה אותך תבין שזה טבעי, ותגרום לה להרגיש בנוח לידך, אם הייתם ביחד באילת (ולדעתי זה מעט מוקדם מדי אבל איך שזה מרגיש לך, אין פה חוקיות) יכולת לקחת אותה איתך לג'קוזי או להכניס אותה איתך למקלחת ולחמם את העניינים לאט לאט.

תגרום לה לרצות את זה, כרגע אתה רק נותן לה סיבה לסגת בזה שאתה לוחץ על זה.

כמובן שאסור לשלול שיכול להיות שהיא עברה איזה טראומה בעבר שמונעת ממנה לקיים יחסי מין וזה כבר עניין אחר לחלוטין.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

קשרים זה לא הצד החזק שלי ומעולם לא היה וכנראה שגם לא יהיה בשנים הקרובות. היו לי 4 חברות בחיים והקשר ההכי ארוך שלי היה רק לחודש.

הוא שאל איך להגיע לסקס בקלות (אפילו ביקש עזרה בפרטי), אמרתי לו תדברים שאני עושה על אחרות והם עובדים לי בצורה מעולה ולעולם לא איכזבו אותי. זהו. חח
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-06-2010 בשעה 19:04.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עזרא
    לייקים
    0
    נקודות
    670
    משפט מחץ
    "עולם וורד אפשר לראות רק דרך עיניים אדומות"

אחי
    בחורה שרוצה לשכב עם בחור זה ביגלל שהיא מרגישה אליו משהו
    בקטע הזה החברה שלך לא מרגישה אליך כלום
    וזה קורה ביגלל שאין מספיק משיכה
    היא לא מספיק נמשכת אליך
    אם היא הייתה נמשכת אליך הייתי מזמן מזיין אותה
    עכשיו תראה מה תעשה
    תנסה להיות איתה יותר חרא
    תראה חוסר עניין
    אם היא תיזום פגישה תסכים ואז ברגע האחרון תדחה
    ודברים מהסוג הזה
    ואז היא תתחיל להעריך את מה שיש לה ביידים והיא תימשך אליך
    מה שאתה עושה זה אתה נמשך אליה יותר מידי
    כנראה עשיתי טעות בהכירות שלכם ישר הקרנת סוג של עניין וזה הטעות שלך
    קיצר תעשה את מה שאמרתי לך ואם אתה מספיק חכם ויש לך סבלנות כנס לפורום פיקאפ וילמדו אותך כיצד לפתות נשים
    בהצלחה חבר

ציטוט נכתב במקור על ידי D4Esor צפיה בהודעה
    אחי
    היא לא מספיק נמשכת אליך
    עכשיו תראה מה תעשה
    תנסה להיות איתה יותר חרא
    תראה חוסר עניין
    ודברים מהסוג הזה
    קיצר תעשה את מה שאמרתי לך ואם אתה מספיק חכם ויש לך סבלנות כנס לפורום פיקאפ וילמדו אותך כיצד לפתות נשים
    בהצלחה חבר
    טובאחי :|

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

עצה לי אליך תן לה קצת וודקה והיא שלך תפרק אותה בכיף שלך חחחחחחחחחחחחחחח

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי SAMI12345 צפיה בהודעה
    עצה לי אליך תן לה קצת וודקה והיא שלך תפרק אותה בכיף שלך חחחחחחחחחחחחחחח
    התגובות האחרונות שלך ממש לא רציניות. כדאי לך להתאפס.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה קורא לי פו אפס??????????? איך אני אפס? תירא איזה מתכון הבאתי לנבלה מתה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי D4Esor צפיה בהודעה
    אחי
    היא לא מספיק נמשכת אליך
    עכשיו תראה מה תעשה
    תנסה להיות איתה יותר חרא
    תראה חוסר עניין
    ודברים מהסוג הזה
    בהצלחה חבר
    מה הקשר בין התנהגדות של הרגע האחרון ללהיות חרא? מתמודדים עם זה בצורה שונה לגמרי.

באמת שאנלא מבין את קהילת הפיקאפ הזאת...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה לא בן 14 ?!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,446 | הודעות: 8,202,039 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect