נכתב במקור על ידי
Tyler Durden
קודם כל תפסיקו לייחס חשיבות כזאת גדולה לסקס, אף אחת לא תשכב איתכם אם תמשיכו בקצב הזה. מי ישמע מזה...
עלק חודש זה לא הרבה זמן חחח זה הרבה מאוד זמן..הקשר ההכי ארוך בחיים שלי היה חודש. אם הוא יתן לה תזמן שלה זה במקרה הטוב יבוא אחרי חצי שנה ובמקרה גרוע לא יבוא בכלל חחח
וסקס אמור לבוא לפני קשר בכלל, לא להכנס לקשר עד לסקס, פשוט לא..זאת טעות. יש לה מחזור או גידול בכוס או חרא אחר? זה לא מעניין אף אחד, תעשו אנאלי.
אוקיי אז ככה..
למה בכלל לקחת אותה למלונות?! לשפוך עליה כסף ולתת לה יחס טוב זה לא מה שיגרום לך לקבל זיון בחיים. כולה סקס, תזיין אותה בבית שלך, בבית שלה..או שתנסה תמקומות האלה,
*מקלט
*שירותים
*מקומות מבודדים, זה יכול להיות בכל פארק או חוף..
תפסיק להיות מתחשב. זה לא מה שגורם להן לרצות להזדיין איתך.
קיצר הבנת תפואנטה...עכשיו כמה טיפים.
*שאתה מוריד לה תמכנסיים, תוריד אותם יחד עם התחתונים.
*משחק מקדים ארוך וטוב..תגרום לה להתחנן לסקס, תאתגר אותה..תשאל אותה מה הפנטזיות שלה, תממש אותן.
*בחיים שלך אל תשאל "למה לא" ובחיים שלך אל תתן לה כוח להחליט. אסור לתת לה טיפת כוח וצריך להחליט הכל לבד והיא רק תזרום עם הדעה שלך ולא ההפך. תהיה גבר, זה מה שהן מחפשות...לא ילד שמפחד ממנה.
*אם היא אומרת לא, אז אתה אומר "סבבה" ומתחיל לעשות..דברים משעממים! אתה פשוט תהיה משעמם. למשל, תוציא פלאפון ותתחיל לשחק בסנייק. תיכנס לפייסבוק. לך למקרר לקחת משקה. תגרום לה להשתעמם ולהחזיר אותך למיטה, אחרי משחק מקדים טוב תנסה שוב. תחזור על התהליך עד שלא תקבל סטירה או שתקבל סקס. והכי חשוב, אל תראה לה שזה משפיע עליך. שים זין על המילים חסרות המשמעות שלה, אם היא תראה שהיא יכולה להשפיע עליך ואתה מתבאס, אתה לא תזיין לעולם.
ואל תדבר איתה בהגיון בקשר לנושא הזה. זה פשוט לא ילך, אתה סתם תוריד את עצמך למטה. לא משנה כמה פעמים תסביר לה זה לא ילך לך ולא לאף אחד אחר.
ואל תשאל אם היא רוצה לעשות לך ביד או למצוץ לך, פשוט תוריד לה את הראש והיא תבין או שתשים לה את היד על הזין שלך. חלאס לחפש אישורים למעשים שלכם מה אתם נקבות? היא רוצה להזדיין, אתה רוצה להזדיין יופי עכשיו צאו לדרך! ותפסיקו להתחשב כל הזמן.
ובנוגע לזה שאמרת שאתה לא מסופק, אז תזרוק אותה. מי שלא תספק אותי (או שתספק לי סקס גרוע ותהיה גרועה) מקומה לא איתי. תזרוק כל אחת שלא מספקת אותך ולך תחפש כאלו שכן.