קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קונה עוד שבוע Xbox 360
    על ידי iLegend בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-01-2010, 18:00
  2. איך לקבל ps3 psp xbox 360 חינם
    על ידי itzik1991 בפורום סרטונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-09-2007, 09:22
  3. [חדשות] ה-XBOX 360 קרס באמצע משחק !
    על ידי Born2Kill בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 27-11-2005, 21:43
  4. [טריילר חדש] NBA 2K6 ל XBOX 360
    על ידי Born2Kill בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-11-2005, 18:19
  5. PS3 Vs. Xbox 360
    על ידי Frisky בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 01:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

Psp ו Xbox 360 יחזיקו עוד 5 שנים, זה לפחות מה שסוני ומיקרוסופט חושבים

משתמש כבוד
    כי אופיזהלכונפות
    האוואטר של Freaky
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    226
    משפט מחץ
    בפבואר מומלץ לקנות פילים.

ברירת מחדל Psp ו Xbox 360 יחזיקו עוד 5 שנים, זה לפחות מה שסוני ומיקרוסופט חושבים

גם בסוני וגם במיקרוסופט מצפים כי קונסולות הדור הנוכחי יגיעו לאורך חיים מופלג

לנוכח חשיפתו של דגם חדש ומעודכן לקונסולת האקס-בוקס 360, אין זה מפתיע לשמוע את בכירי מיקרוסופט טוענים כי לקונסולה נותרו עוד שנים רבות בטרם תהפוך לא רלוונטית. כריס לואיס, מנהל השיווק של האקס-בוקס 360 באירופה, אמר בראיון לאתר GamesIndustry.biz כי הקונסולה תוסיף להיות תחרותית במשך חמשת השנים הקרובות לפחות, בזכות עדכון הדגמים ומצלמת הקינקט החדשנית.

גם בסוני צופים אורך חיים מופלג לקונסולות הדור הנוכחי - אפילו ל-PSP הניידת. זאת, לאור ריבוי השמועות לפיהן ממשיכת דרכה של ה-PSP כבר נמצאת בשלבי פיתוח מתקדמים. ג'ון קולר מהחטיבה האמריקנית של סוני התחייב בפני כתבי Joystiq כי אורך החיים הצפוי ל-PSP עומד על עשר שנים, "ואולי אפילו יותר". היות שהקונסולה הושקה ב-2005, זה אומר שעד כה הגיע רק למחצית חייה.

משתי החברות נשמעות הצהרות דומות: הקונסולות נמצאות בשיא הצלחתן, מבוססות בשוק ורווחיות - ואיש איננו רואה סיבה טובה להחליפן במהירות. עם זאת, בכל הנוגע ל-PSP, יש לנו הרגשה שהתחרות הגדלה מצד פלטפורמת האייפון וה-3DS החדשה עשויה לשכנע בסופו של דבר את בכירי סוני שדווקא כן הגיע הזמן לשדרוג מהותי.
    מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    50

צודק כדאי שיסימו לו תמיכה במשחקים של PS3 וPS2
    זה יצא הכי סוס
    משחקים זולים לאקס בוקס 360
    עד 50 שקל למשחק
    *משחקים חדשים*
    כנסו לפה או לפה

גם אני אוהב חצילים! האוואטר של -TiMoNi-
    שם פרטי
    מתי
    לייקים
    239
    נקודות
    4
    משפט מחץ
    דובה עזבי ת'ילד, דובה עזבי ת'עגל.

כן,היה כבר כתבה כזאתי.
    תודה עומר.

משתמש כבוד האוואטר של FlyingSoul
    שם פרטי
    ארנב
    לייקים
    8
    נקודות
    625

עזוב אותך עוד כמה שנים הם בטח יוצאו קונסולות חדשות..
    סתם הם אומרים עכשיו שהם יחזיקו עוד 5 שנים כדי שאנשים יקנו, הכל שיווק בעולם P:

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איציק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

עלק 5 שנים הרגת אותי..
    לא יחזיק עוד 3 שנים אני אומר האקס בוקס..
    כל שנה יוצאים משחקים חדשים שדורשים הרבה יותר כוח ועוצמה סוני יכולה לספק את זה יש לסוני 8 ליבות שבניהם 7 פעולות ו1 כבוייה לעומת זאת לאקס בוקס יש מעבד של 3 ליבות במילים פשוטות יותר לסוני יש אפשרות להכיל משחקים חדשיניים שיצאו בעתיד הרחוק גם ..
    לעומת זאת הXBOX לא יחזיקו יותר מדי עד שיצאו משחקים שהם לא יוכלו להריץ אותם בגלל שהוא חלש ואז מיקרוסופט יהיו צריכים להוציא קונסולה חדשה ..

גם אני אוהב חצילים! האוואטר של -TiMoNi-
    שם פרטי
    מתי
    לייקים
    239
    נקודות
    4
    משפט מחץ
    דובה עזבי ת'ילד, דובה עזבי ת'עגל.

ציטוט נכתב במקור על ידי ItzikMann צפיה בהודעה
    עלק 5 שנים הרגת אותי..
    לא יחזיק עוד 3 שנים אני אומר האקס בוקס..
    כל שנה יוצאים משחקים חדשים שדורשים הרבה יותר כוח ועוצמה סוני יכולה לספק את זה יש לסוני 8 ליבות שבניהם 7 פעולות ו1 כבוייה לעומת זאת לאקס בוקס יש מעבד של 3 ליבות במילים פשוטות יותר לסוני יש אפשרות להכיל משחקים חדשיניים שיצאו בעתיד הרחוק גם ..
    לעומת זאת הXBOX לא יחזיקו יותר מדי עד שיצאו משחקים שהם לא יוכלו להריץ אותם בגלל שהוא חלש ואז מיקרוסופט יהיו צריכים להוציא קונסולה חדשה ..
    ווואי כל מילה שלך עושה אותי עוד עוד עוד יותר עצבני,בקשר לליבות שאמרת תשכח מזה,יכול להיות לך גם ליבה שמספקת את כל הכוח של ה-PS3,תגיד אתה חושב כשמשחקים יידרשו יותר כוח רק PS3 ישאר? אז אתה טועה,עם המנוע גרפי של PS3 ושל XBOX 360 דומה אז גם כנראה ש-PS3 יצטרכו להחליף קונסולה,אני לא מבין למה אתה התייחסת לכמות המעבדים ולא לפי הכוח שכל מעבד מספק,זה מראה רק שאתה מדבר שטויות במיץ עגבניות.
    נערך לאחרונה על ידי -TiMoNi-; 28-06-2010 בשעה 15:32.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איציק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

האמת כואבת אחי אבל חייבת להאמר פה..
    רואים שאתה לא מבין על מה אתה מדבר בכלל, אתה יודע מה התפקיד של המעבד ?
    התפקיד שלו זה כמות המידע שהוא יכול להריץ מהקונסולה לזיכרון כלומר בעתיד הקרוב שיהיו משחקים חזקים יותר (בשבילך כלומר גראפיקה גבוה מאוד וביצועים חזקים) אז צריך מעבד חזק יותר על מנת להפעיל אותם כמו שצריך..
    לסוני יש 8 ליבות ולא יהיה חסר להם כוח בשביל זה ולXBOX יש 3 זאת אומרת שהוא לא יהיה יכול להריץ את המשחקים שיצאו בעתיד בגלל שחסרים לו ליבות ...
    אפילו שהליבות לא מתחלקות בידיוק כמו שאמרת עדיין הוא לא יחזיק את המשחקים וכנראה יוציאו קונסולה חדשה..
    אני מבין בדברים האלה אחי למדתי את זה בחיי אתה לא יכול להגיד לי פה שאני טועה אין מה להשוות בכלל..

משתמש מכור
    לייקים
    16
    נקודות
    59

זה נכון שיש לPS יותר ליבות והכל טוב ויפה והעבודה מתחלקת יופי בין המעבדים אבל עדיין זה לא עקרוני, ולא בגלל כמות המעבדים אלא בגלל המהירויות האדירות של המעבדים, אם זה של הPS או של האקסבוקס.

אתה יודע מה קורה שהעבודה מתחלקת בין יותר מעבדים נכון? המכשיר נשאר קר יותר ורק בגלל זה המכשיר עובד מהר יותר. אתה יודע שחום במערכת אפשר למנוע בעזרת מרכות קירור.
    יש פתרונות להכל, זה שיש לך יותר מעבדים לא עושה אותך למהיר יותר, ותאמין לי למדתי את זה, אבל אני למדתי את זה באוניברסיטה...

עם השנים באים החידושים וככה גם פתרונות לקשיים שיבואו בעתיד, ועם דגש ענק על העתיד! כי כרגע שתי הקונסולות ממש דומות ואין הבדל משמעותי, לא לפה ולא לפה...
    אתה יודע גם שיותר חומרה אומרת יותר בעיות נכון? אבל זה כבר שטויות ואפשר להתווכח על זה.

ותפסיק לדבר על מה שיקרה בעתיד בעוד אין לך שמץ של מושג מה הולך לקרות בעתיד.
    אתה מדבר על 8 ליבות שיכול להיות מאד שעוד שנתיים סוני תוציא PS4 וכל ה8 ליבות של ה3 יהיו שוות לתחת (מצטער על הגסות). וזה בדיוק כמו ה3 ליבות של הבוקס שעוד שנה שנתיים יכולות ללכת לפח אם יצא אקסבוקס 720.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איציק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה לא יכול לדעת אם יהיה פיתרון לבעייה הזאת בעתיד, לסוני 8 ליבות ואכן הם מתחלקות יופי ככה שלא תהיה בעייה וזה לא יתחמם ..
    תאמין לי הוספה של קירור זה לא דבר פשוט הXBOX לא בנוי להוספות כאלה הכל יפול על ה3 ליבות ואז הוא יתחמם..
    אתה אומר להוסיף קרור כאילו אתה שם קרח מעל הXBOX ופותר את הבעייה, כדי לשים קרור צריך מקום וצריך להוסיף כסף וזה כבר לא ישתלם לבעלי הXBOX..
    ככה שמיקרוסופט בסופו של דבר יוציאו קונסולה חדשה..
    זה לא פתרון שאתה זורק באוויר פה קירורים וכאלה שטויות זה ממש לא פשוט יהיה, זה יעלה הרבה כסף וזה לא ישתלם כבר..
    נערך לאחרונה על ידי ItzikMann; 28-06-2010 בשעה 16:11.

משתמש מכור
    לייקים
    16
    נקודות
    59

חחחח אני מבין שבתור עובד חברה בכיר של מייקרוסופט אתה מבין שאי אפשר לשים קירור... אההה רגע אתה לא אחד כזה... אז כנראה שאתה לא יכול לדעת.
    אני אמרתי שיש אפשרות שזה מה שיקרה, אחשלו, הבנת הנקרא מה נסגר איתך? ומאיפה אתה יודע למי זה ישתלם ולמי זה לא.
    הספקולציות שאתה עושה הם פשוט מגוחכות.

בתור מנהל אתה אמור להביא עובדות, לא להתעסק בחרטות שיכולות או לא יכולות להיות.
    נערך לאחרונה על ידי morenoy; 28-06-2010 בשעה 16:13.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איציק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בתור אחד שמשחק אותה מבין בנושא אתה צריך להבין שלא יכול להיות מצב כזה..
    גם נגיד ואתה צודק נגיד שישימו קירור זה יעלה הרבה כסף וזה יבוא על דברים אחרים...
    לא ימצא פיתרון כל כך מהר לבעייה הזאת אתה עושה את זה ניתן לביצוע כאילו זאת לא בעייה בכלל..
    תאמין לי מיקרוסופט הכי פוחדים מהרגע הזה שיהיה מצב שמשחקים לא יעבדו ויהיה בעייה עם זה..
    הזמן יעשה את שלו ובסוף תראה שאני צודק
    נמאס לי להתווכח איתך על שטויות שאתה לא מבין בכלל ומשחק אותה כאילו אין פה בעייה והכל בסדר..

משתמש מכור
    לייקים
    16
    נקודות
    59

אתה יודע על כל דבר עובדים הרבה זמן, חברה מצליחה כמו מייקרוסופט לא תיתן לכל מה שאמרת לקרות.
    אבל בתור אחד שמבין יותר טוב מכולם בעניין אתה בטח יודע את זה.

ואתה צודק חבל על המאמץ של להתווכח עם מישהו שתקוע עמוק בדעה שלו.
    שיהיה אחלה יום.

psp חרא קונסולה ומשעממת את התחת

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    פעם אישה הייתה מחכה לאביר על הסוס הלבן עכשיו נשים מחכות לערס עם המרצדס

תודה על הכתבה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,870 | הודעות: 8,174,457 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect