קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 52
    הודעה אחרונה: 14-09-2008, 13:39
  2. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 30-01-2007, 19:17
  3. פתאום כולם שולחים לי את אותה ההודעה באיסי.. :O
    על ידי CrazyPopo בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-10-2006, 18:19
  4. [אשכול חוקים] להיכנס כולם כולם!
    על ידי ShadowZ בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 15:21
  5. דחוףףףףףףףף כנסו כולם
    על ידי GigaMan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 02:31
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 10 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 146

מה כולם נהיים דוסים פתאום? - עמוד 2

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv.E צפיה בהודעה
    לא הבנתי את המשפט המודגש ..
    ומי אמר לך שסבא רבה שלך לא מרגיש יותר טוב עכשיו ?!-הוא מת!
    תאמין לי שאם שעתו הגיעה אז הוא במקום טוב יותר .
    אתה לא קולט שיש חיים אחרי המוות ..
    יש לך נשמה והיא ממשיכה את דרכה בעולם הרוחני [ העולם הבא ]
    אתה אומר את זה בכזה ביטחון כאילו היית שם כבר פעמיים.
    אין לך הוכחה לזה, אז איך אתה יכול לדבר על זה במונחים של עובדה?

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי israel l צפיה בהודעה
    מה אתה בדיוק רוצה שיקרה?
    במדינתנו יש פיגועים כל יום שומעים בחדשות על מקרי רצח ואונס, בערך 2000 אנשים מידי שנה מתים בתאונות דרכים ויותר מזה מתים גם מסרטן. שלא לדבר על זה שרוב העולם הוא אנטישמי וכולם שונאים את היהודים ודוגרי מוזר שאנחנו עדיין חייים. ואני אפילו לא יתחיל לדבר על השואה.
    אז לשאלה שלך:

התשובה היא כנראה שכן!! אתה לא מעודכן, אנחנו לא חיים באיזה דור שקט של שלום עולמי, אנו חיים בדור של משיח ואף אחד לא יודע מה יהיה מחר.
    אז אתה בעצם בא ואומר שאם אני עכשיו פתאום אהפוך לחרדי,אשים שטריימל,אלך בגרביונים,אראה כמו פינגווין ואסתובב עם ריח של זיעה זה לא יקרה לי?
    תגיד לי,מה אתה חי בסרט "הפטיש העברי"?מה עובר עלייך?
    למה אתה חושב שכל מה שרשמת בא מלמעלה?
    אז בוא אני אחדש לך חבר,הכל בא מידיו של האדם.
    לפיגועים יש הסבר מצוין-כמה אנשים מאמינים הדוקים[בדיוק כמו החרדים בארץ] החליטו ללכת עם איזשהו זיון מוח שהם יקבלו מלא בתולות אם הם יתאבדו למען העם שלהם.
    אונס-אנשים עם יצר מיני גבוה שלא מסוגלים לשלוט על עצמם ולא מסוגלים להשיג לעצמם זיון,אז הם כופים אותו.
    תאונות דרכים-טעות אנוש קטנה שיכולה להוביל לאסון.
    השואה?מעשה של אדם אחד,שהשתמש באינטליגנציה[כן מי שלא הבין את זה עד עכשיו הוא היה גאון] לדברים הלא נכונים.
    אין פה פאקינג קשר לאלוהים,תרדו מהעץ שטיפסתם עליו.

פותח האשכול,זה סתם פוזות.מה אכפת לך?תחייה ת'חיים שלך ואל תסתכל על אחרים.למה להכניס אדם בריא למיטה של חולה?

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    אז אתה בעצם בא ואומר שאם אני עכשיו פתאום אהפוך לחרדי,אשים שטריימל,אלך בגרביונים,אראה כמו פינגווין ואסתובב עם ריח של זיעה זה לא יקרה לי?
    תגיד לי,מה אתה חי בסרט "הפטיש העברי"?מה עובר עלייך?
    למה אתה חושב שכל מה שרשמת בא מלמעלה?
    אז בוא אני אחדש לך חבר,הכל בא מידיו של האדם.
    לפיגועים יש הסבר מצוין-כמה אנשים מאמינים הדוקים[בדיוק כמו החרדים בארץ] החליטו ללכת עם איזשהו זיון מוח שהם יקבלו מלא בתולות אם הם יתאבדו למען העם שלהם.
    אונס-אנשים עם יצר מיני גבוה שלא מסוגלים לשלוט על עצמם ולא מסוגלים להשיג לעצמם זיון,אז הם כופים אותו.
    השואה?מעשה של אדם אחד,שהשתמש באינטליגנציה[כן מי שלא הבין את זה עד עכשיו הוא היה גאון] לדברים הלא נכונים.
    אין פה פאקינג קשר לאלוהים,תרדו מהעץ שטיפסתם עליו.

פותח האשכול,זה סתם פוזות.מה אכפת לך?תחייה ת'חיים שלך ואל תסתכל על אחרים.למה להכניס אדם בריא למיטה של חולה?

אני רק רוצה להוסיף משהו שרק עכשיו הבנתי.

אתם מכירים את הסיפור הזה שקבוצת אנשים נגיד קבוצה א' רואים את האנשים שמולם נגיד קבוצה ב' כחייזרים רעים והצד השני צד א' רואה אותו דבר על צד ב'.
    אותו דבר עם הפנאטים מ2 הצדדים.

משתמש מכור האוואטר של israel l
    לייקים
    0
    נקודות
    1,011
    משפט מחץ
    If it seems too good to be true, it is probably so

אז מה שאתה אומר כאן, זה שאלוהים תן לשואה להתחרש בגלל שהוא אל קנאי, והוא עשה סוג של ברוגז עם עם ישראל כי הוא פנה לאלוהים אחרים?

זה נראה לך הסבר הגיוני לפשע הגדול ביותר בתולדות האנושות המתועדת?!!!
    בעניין השואה יש הסברים רבים וזה נושא שאנו כנראה לא יודעים עליו הכל, אך כמו שהראתי היו אזהרות. ואין מה לעשות, אתה לא זה שקובע אם זה הגיוני או לא, יש רק אחד שמחליט.
    עכשיו תגיד לי.. מי שמך חתיכת פישר לקבוע מי ראוי ומי לא!!?
    ממש לא הבנתי, זה לא הוא קבע את זה!
    יש לך מושג כמה יהודים חרדים, דתים, רבנים וכו' נספו בשואה?! וגם אלו שלא!

סבא רבה שלי היה יהודי אדוק מאוד. ונספה, ואתה אומר שהוא לא היה ראוי להתקיים?!
    אף לא אמר את זה. יש אנשים שמקבלים את העונשים שלהם בעולם הזה.
    דוגמא לכך הוא משה רבינו שלא נכנס לארץ רק בגלל חטא קטן ב"מי מריבה". תגיד שהוא לא היה ראוי להכנס לארץ בעוד שרשעים שכמותנו ראויים? לא הגיוני נכון?
    לא בהכרח, אבל אם תאמין ותכבד את התורה זה בטח יכול לעזור!
    צודק(חוץ מהקטע של ה"בדיוק כמו החרדים בארץ")!
    כמו שאמרתי לאדם יש זכות בחירה להחליט בין טוב ורע והוא יעמוד לדין על כל מעשיו! וכן אם כל האנשים היו הולכים בדרך התורה אז לא היה אונס ולא היה רצח! ודברים היו משתנים גם בעולם הזה ולא רק בעולם הבא(שלשם אנו שואפים כרגע).וכדי להסביר לך איך אמונה יכולה להוות את ההבדל אני ממליץ לך לצפות בזה.
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=592489
    ואל תגיד לי שגם הוא מחרטט וגם הוא חי בסרט.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שירה
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יש אנשים שמביאים אושר לאן שהם הולכים ויש כאלה שמביאים אותו כשהם הולכים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Cry_AngeL צפיה בהודעה
    ממה שאתה אומר משתמע שמי שלא.. לא היה ראוי!

עכשיו תגיד לי.. מי שמך חתיכת פישר לקבוע מי ראוי ומי לא!!?! יש לך מושג כמה יהודים חרדים, דתים, רבנים וכו' נספו בשואה?! וגם אלו שלא!

סבא רבה שלי היה יהודי אדוק מאוד. ונספה, ואתה אומר שהוא לא היה ראוי להתקיים?!
    אתה לא יכול לעשות את החשבונות של הקב"ה. היו הרבה אנשים צדיקים שנספו בשואה ורק הקב"ה יודע למה.
    וגם יש הרבה אנשים חילונים שהם הרבה יותר צדיקים מאנשים דתיים שאני מכירה.
    מהיום... לא שותים קפה טורקי, לא טורקים את הדלת, לא שומעים ורוקדים טרקים, לא עונים באינטרקום, לא אוכלים סלט טורקי, לא עושים מרס טורקי ולא לובשים חולצה בצבע טורקיז !

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

זה מה שאתם תמיד עושים, דוחקים אותכם לפינה שאין לכם תשובות לגביה ואז באה התשובה האולטימטיבית של כל הדתיים.. שלוש ארבע ו...! נסתרות דרכי השם!!!!! וואו ריגשתם אותי, אתם מבינים מה הולך כאן? אתם מאמינים אמונה עיוורת במהשהו שאין לו כל תימוכין הגיוניים, אומרים שהכל מנוהל על ידו ואי אפשר להבין אותו, מאמינים שאם תמלאו תרי"ג מצוות תגיעו לגן עדן ששם תהנו כל שארית הימים עד בוא המשיח...

ולבחור שאמר שאלוהים לא מתערב בדברים בין בני אדם.. אז איך אתה מסביר את הניסים עם מורדכי ואסתר.. והחשמונאים.. ודוד וגולית ושמשון הגיבור, ואהוד בן גרא וכל שאר המעשיות המופלאות האלה על רוח השם שהייתה עימם והפכה אותם לגיבורי על?

אתם סותרים את עצמכם יותר מפעם אחת.

עריכה:

אחרי מספר פפניות שקיבלתי, אני מתנצל בפני כל מי שמוצא עצמו נפגע מן הדברים הנ"ל, אני בסך הכל מביע את דעתי גם אם זה באופן תקיף. ראיתי תגובות חריפות לא פחות לכיוון השני, כך שנוסח ההודעה לא הולך להשתנות.
    אך בכל זאת..

כל מי שמוצא עצמו נפגע מתוכן ההודעה הנ"ל: עמכם הסליחה
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 21-06-2010 בשעה 22:35.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שירה
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Cry_AngeL צפיה בהודעה
    זה מה שאתם תמיד עושים, דוחקים אותכם לפינה שאין לכם תשובות לגביה ואז באה התשובה האולטימטיבית של כל הדתיים.. שלוש ארבע ו...! נסתרות דרכי השם!!!!! וואו ריגשתם אותי, אתם מבינים מה הולך כאן? אתם מאמינים אמונה עיוורת במהשהו שאין לו כל תימוכין הגיוניים, אומרים שהכל מנוהל על ידו ואי אפשר להבין אותו, מאמינים שאם תמלאו תרי"ג מצוות תגיעו לגן עדן ששם תהנו כל שארית הימים עד בוא המשיח...

ולבחור שאמר שאלוהים לא מתערב בדברים בין בני אדם.. אז איך אתה מסביר את הניסים עם מורדכי ואסתר.. והחשמונאים.. ודוד וגולית ושמשון הגיבור, ואהוד בן גרא וכל שאר המעשיות המופלאות האלה על רוח השם שהייתה עימם והפכה אותם לגיבורי על?

אתם סותרים את עצמכם יותר מפעם אחת.

עריכה:

אחרי מספר פפניות שקיבלתי, אני מתנצל בפני כל מי שמוצא עצמו נפגע מן הדברים הנ"ל, אני בסך הכל מביע את דעתי גם אם זה באופן תקיף. ראיתי תגובות חריפות לא פחות לכיוון השני, כך שנוסח ההודעה לא הולך להשתנות.
    אך בכל זאת..

כל מי שמוצא עצמו נפגע מתוכן ההודעה הנ"ל: עמכם הסליחה
    אתה כותב את זה סתם או כדי לקבל תשובות? כי אם אתה רוצה תשובות אז אני יכולה למצוא לך תשובות.
    מהיום... לא שותים קפה טורקי, לא טורקים את הדלת, לא שומעים ורוקדים טרקים, לא עונים באינטרקום, לא אוכלים סלט טורקי, לא עושים מרס טורקי ולא לובשים חולצה בצבע טורקיז !

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

תשובות, אני לא עושה דבר סתם.

משתמש באטרף האוואטר של Aviv.E
    שם פרטי
    Aviv
    לייקים
    82
    נקודות
    1,012
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ברוך ה' צורי המלמד ידיי לקרב , אצבעותיי למלחמה"

יש לך שאלות .. ?
    תכתוב לי אותן מפורטות בפרטי ואני בלי נדר אנסה להשיג לך תשובות מהרב שלי או ממישהו אחר .
    [אל תשאל ארוכות מדי אין לי כוח לכתוב הרבה ]

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שירה
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

שמעת על הכוזרים? אני לא בדיוק מכירה את הסיפור אבל הבנתי את העיקרון שלו...
    נערך לאחרונה על ידי shira1210; 22-06-2010 בשעה 15:32.

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

צודק(חוץ מהקטע של ה"בדיוק כמו החרדים בארץ")!
    כמו שאמרתי לאדם יש זכות בחירה להחליט בין טוב ורע והוא יעמוד לדין על כל מעשיו! וכן אם כל האנשים היו הולכים בדרך התורה אז לא היה אונס ולא היה רצח! ודברים היו משתנים גם בעולם הזה ולא רק בעולם הבא(שלשם אנו שואפים כרגע).וכדי להסביר לך איך אמונה יכולה להוות את ההבדל אני ממליץ לך לצפות בזה.
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=592489
    ואל תגיד לי שגם הוא מחרטט וגם הוא חי בסרט.
    הם חושבים שמה שהם עושים זה טוב.ניקח לדוגמא את ברית המילה,הם יכולים לחשוב שזה דבר רע לחתוך לילד שלך עור מהזין.
    למה נראה לך?כמו שכתוב בתורה שליבו של האדם רע מההתחלה ככה הוא גם בוחר מה לעשות.
    ואם ניקח לדוגמא,סתם דוגמא שאדם צריך לרצוח מישהו אחר כדי להשאר בחיים.מה התורה הייתה אומרת על זה?הרי כמו שאתה יודע,יש לנו אינסטינקט השרדות טבעי ואני בטוח שכל אחד היה הורג את האדם האחר כדי להשאר בחיים.

כן הוא חי בסרט.הוא קיבל דיאגנוזה מהרופאים ושרד אותה איכשהו.אין קשר לאלוהים.אני אתן לך תשובה שגם אתה לא תאהב,נסתרות דרכי גוף האדם
    לא אתה ובטח שלא אני יכולים להסביר את מה שקרה לו,אבל מה שבטוח,זה לא קשור לאלוהים מפני שהוא לא קיים

הם חושבים שמה שהם עושים זה טוב.ניקח לדוגמא את ברית המילה,הם יכולים לחשוב שזה דבר רע לחתוך לילד שלך עור מהזין.
    ואם ניקח לדוגמא,סתם דוגמא שאדם צריך לרצוח מישהו אחר כדי להשאר בחיים.מה התורה הייתה אומרת על זה?הרי כמו שאתה יודע,יש לנו אינסטינקט השרדות טבעי ואני בטוח שכל אחד היה הורג את האדם האחר כדי להשאר בחיים.

כן הוא חי בסרט.הוא קיבל דיאגנוזה מהרופאים ושרד אותה איכשהו.אין קשר לאלוהים.אני אתן לך תשובה שגם אתה לא תאהב,נסתרות דרכי גוף האדם
    לא אתה ובטח שלא אני יכולים להסביר את מה שקרה לו,אבל מה שבטוח,זה לא קשור לאלוהים מפני שהוא לא קיים
    את האמת שהוכח שברית המילה והסרת העורלה היא טובה לגוף בגלל זה גם יש גויים שעושים את זה וחוץ מזה מבחינה קוסמטית זה פשוט יותר נקי ונראה יותר טוב, ובתורה נאמר: הקם להורגך השכם להורגו, אם מישהו מנסה לרצוח אותך תרצח אותו קודם (בניגוד לנצרות שנאמר שצריך להפנות את הלחי השנייה) וכן לאדם יש טבע הישרדותי והוא ירמוס אחרים כדי להשיג את מטרתו. האדם נולד עם היכולת לבחור בין טוב ורע הוא נולד עם בינה ודעת מה שייבחר לעשות יהיה על אחריותו ועל אחריותו בלבד.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

את האמת שהוכח שברית המילה והסרת העורלה היא טובה לגוף בגלל זה גם יש גויים שעושים את זה וחוץ מזה מבחינה קוסמטית זה פשוט יותר נקי ונראה יותר טוב, ובתורה נאמר: הקם להורגך השכם להורגו, אם מישהו מנסה לרצוח אותך תרצח אותו קודם (בניגוד לנצרות שנאמר שצריך להפנות את הלחי השנייה) וכן לאדם יש טבע הישרדותי והוא ירמוס אחרים כדי להשיג את מטרתו. האדם נולד עם היכולת לבחור בין טוב ורע הוא נולד עם בינה ודעת מה שייבחר לעשות יהיה על אחריותו ועל אחריותו בלבד.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מכור האוואטר של israel l
    לייקים
    0
    נקודות
    1,011
    משפט מחץ
    If it seems too good to be true, it is probably so

זה מה שאתם תמיד עושים, דוחקים אותכם לפינה שאין לכם תשובות לגביה ואז באה התשובה האולטימטיבית של כל הדתיים.. שלוש ארבע ו...! נסתרות דרכי השם!!!!!
    כבר נתתי לך תשובה על זה.
    ולבחור שאמר שאלוהים לא מתערב בדברים בין בני אדם.
    אם אתה מתכוון אליי אז שים לב שאמרתי בדרך כלל כמו שמסופר שיהושע פרק ח שה' נתן ליהושע לכבוש את העי דרך השתמשות בטריקים של מלחמה ולא בדרך ניסית, אך זה לא תמיד כך. יש מקרים כמו חלק מהמקרים שתיארת שלא יתכן ניצחון בדרך הטבע אז יש גם דרכים ניסיות.
    הם חושבים שמה שהם עושים זה טוב.ניקח לדוגמא את ברית המילה,הם יכולים לחשוב שזה דבר רע לחתוך לילד שלך עור מהזין
    לא הבנתי מי זה "הם"? חרדים?
    מצטער, לא הבנתי מה אתה מנסה לטעון או להוכיח פה.
    לא אתה ובטח שלא אני יכולים להסביר את מה שקרה לו
    אתה מודה שמה שקרה הוא בלתי מוסבר אז...
    ,אבל מה שבטוח,זה לא קשור לאלוהים מפני שהוא לא קיים
    אני לא מבין איך אתה אומר את זה בכזה בטחון?

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

כבר נתתי לך תשובה על זה.

אם אתה מתכוון אליי אז שים לב שאמרתי בדרך כלל כמו שמסופר שיהושע פרק ח שה' נתן ליהושע לכבוש את העי דרך השתמשות בטריקים של מלחמה ולא בדרך ניסית, אך זה לא תמיד כך. יש מקרים כמו חלק מהמקרים שתיארת שלא יתכן ניצחון בדרך הטבע אז יש גם דרכים ניסיות.

לא הבנתי מי זה "הם"? חרדים?

מצטער, לא הבנתי מה אתה מנסה לטעון או להוכיח פה.

אתה מודה שמה שקרה הוא בלתי מוסבר אז...

אני לא מבין איך אתה אומר את זה בכזה בטחון?

הוא טוען את זה על פי שילוב של הסתברות והגיון.

הוא אתאיסט מושבע, אני לעומת זאת אתאיסט דה-פקטו, אני חושב שיש הסתברות מאוד מאוד נמוכה לקיומו של אלוהים אבל לא אפסית. אני לא יכול לדעת בוודאות, אבל אני חושב שמאוד לא סביר שיש אלוהים ואני חיי את חיי בהנחה שהוא לא קיים.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,233 | הודעות: 8,200,826 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect