|
|
טוב אתה כבר כל כך מושפל שאין לך כבר מה להגיד אז אתה מתחיל לחרטט כל מיני דברים 7/24 זה שבע שעות ביום זה שאתה לא יודע להסביר את עצמך בעיה שלך ובקיצור הסברתי את עצמי טוב טוב ואת המצב שלי עכשיו אתה סתם מנסה לעקוץ ולדבר שטויות אז עדיף שתשתוק וזהו בשביל לא להוכיח שמה שאני אומר עלייך באמת נכון ואתה עכשיו סתם עובד על עצמך הסברתי לך שאני במעצר בית ותמצב ואתה לא ענית על זה עד עכשיו ורק מחפש שטויות להגיד ומזיין תשכל אז תעשה טובה לשתינו ותשתוק וגם אני ישתוק אין לי כוח לנהל תשיחה המטופשת הזאת
7/24 זה בדיוק כמו שזה כתוב 7 שעות מתוך 24 שעות ועם אני טעיתי אז סליחה והתכוונתי לשבע שמונה שעות ביום מבינים לכל בנאדם אפשר לטעות תאכלו אותי חי וזהו
נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 02-07-2010 בשעה 18:03.
לא בא לי טוב הדיבור שלכם.
כדי שתתחילו להירגע ומהר - כולכם.
כי ככה אי אפשר להנות.
חכו, לאן אתה ממהרים ? כבר רוצים לעשות כסף ? לאט לאט..
חחחחח תגיד הם שיפסיקו לנסות לעקוץ כל פעם ולהציק ולחפור לי בכל אשכול שאני מגיב ואני גם ירגע תאמין לי אני לא מחפש פה ריבים בפורום עם משתמשים אבל נראה שהם מחפשים את זה כי אין להם מה לעשות
בטח שכסף למה שאני ילמד אותך בחינם מי אתה בשבילי? חבר משפחה משהו? לא אז למה שאני יתן לך בחינם דברים שעבדתי עליהם קשה
אתם שוב מתחילים ?
סוחט כסף גם כן עלק עבדתי על הדברים האלו כמה חודשים כדי ללמוד את כל זה ואתה מצפה שאני פשוט יגיד לך קח תהנה ומה שאתה שולח לאנשים זה דברים שלא עובדים בכל מקרה יוסקה תנעל אני מרגיש שעם לא תעשה את זה זה לא יגמר חח כי קשה לי לשתוק אחרי כל הדברים שהוא אומר לי
נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 02-07-2010 בשעה 20:02.
אם אתה רוצה שייצא ממך , הדבר הכי פשוט זה למצואת FAILWORD.
אם אתה לא יודע את זה, תפרוש מהעסק.
ועוד פעם אחת שאחד משניכם מדבר מלוכלך, הוא מקבל הרחקה לצמיתות.