אוקיי קודם היי
אני לא בטוחה שזה אבל אם זה לא מתאים תעבירו
אווווקי מה אני צריכה ככה אני צריכה איזה משהו ואני בטוחה שזרת שמאיתה הכל נגיד יש לי וידיאו ואני רוצה לעשות אותו איטיי איטי טמבין כדאי שיראו כל שניייה ושניייה תודה לעוזרים
,
אוקיי קודם היי
אני לא בטוחה שזה אבל אם זה לא מתאים תעבירו
אווווקי מה אני צריכה ככה אני צריכה איזה משהו ואני בטוחה שזרת שמאיתה הכל נגיד יש לי וידיאו ואני רוצה לעשות אותו איטיי איטי טמבין כדאי שיראו כל שניייה ושניייה תודה לעוזרים
,
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 13-07-2010 בשעה 13:57.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא הבנתי כמעט כלום ממה שאת צריכה,
את צריכה נגן שיציג פריים פריים?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
את צריכה לערוך את הוידאו.. תעבדי עם moviemaker (התחל>הפעלה>moviemk)
נערך לאחרונה על ידי therider1; 03-07-2010 בשעה 19:49.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
כעע תודה אבל איך אני יכולה לעשות את הסירטון איטי מאווד
תיקון : את
וכןן אי אפשר למצוא איזה משוו
אני צריכה איזה תכנה או משהו שנגיד יש לי וידיאו רגיל כן ואני יכולה לעשות אותו איטי יותר מהיר יותר משהו כמו לערוך את הוידיאו![]()
מ א ו ש ר
אז את יכולה לעשות את מה ש therider1 אמר לך.
אבל איך אני עושה את זה איטי יותר או מהיר יותר אפילו עם מובי מיקר
מ א ו ש ר
עריכת סרט>הצג אפקטי וידיאו
ואז תיבחר באפקט "האטה,חצי מהירות"
תודה לדור
מ א ו ש ר
sony vegas מתי שתורידי תבקשי מדריך אני יביא לך
Asus p6t-se
Intel Core i7 920 [3.4Ghz@1.1v]
Patriot 6GB CL-8 Viper Series
Sapphire HD 4890 Vapor x oc
640gb WD BLACK
PCP&C Silencer 750
Noctua NH-U12P SE Push/Pull
LanCool Dragon Lord PC-K62
---
Dell UltraSharp 2209wa
Scythe kaze master pro
Jvc Ha-RX500
Razer Barracuda
Razer sphex
Logitech MX-518
JBL invader 4.1
מ א ו ש ר
שמחנו לעזור
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!