|
|
מה קשור אלוהים חרמן והומופוב?!
לעזאזל אתה בעצמך אמרת הרגע
במשכב זכר(איכס) יש השחתה של זרע....לנשים אין זרע אז אין כאן שום השחטה ושום מעשה רע
אני יודע שאמרתי את זה הרגע אבל זה עדיין אבסורד שכילו מותר לסביות אבל אסור הומוים.. למה לא אומורים אסור משכב חד-מיני או משהו כזה וזהו? כי פשוט אין פלה למה יש יותר לסביות דתיות מאשר הומוים דתיים..
ובקשר למה שאמרתי על הומופוב וחרמן אז התקוונתי שיענו עם כמו כל החרמנים האלה שאוהבים לסביות אבל לא סובלים הומוים חיחי ^^
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחשהלוקים (וכנירה גם גדולי התורה) חרמן והומופוב?!
יווואאאווו הרגת אותי XDDDDDDDD
חחח...
ולי אישית אין בעיה עם הומואים/לסביות הם בני אדם בדיוק כמונו..
אתה סותר את עצמך בצורה מדהימה, אתה גם מסביר וגם שואל למה אחרי שהסברת?
שניהם סטיות משונות במיוחד, עדיף לסבית מאשר הומו, ללא ספק..
תחשוב על המין שהומואים עושים, תחשוב על המין שלסביות עושות - אני לא מדבר על מה יותר סקסי.
אין חדירות, פחות מגעיל לכל מוח אנושי.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
אתה מודע לזה שגם המואים יכולים לקיים יחסי מין בלי חדירות?הם יורדים אחד לשני,בדיוק כמו שנקבות עושות.
אגב,נשים יכולות להשתמש בצעצועי מין שישמשו להן בתור תחליף לאיבר מין זכרי,ככה שיכולות חדירות אצל נשים.
בכל מקרה קריי אנג'ל[מרום לא?] הסביר את זה בצורה הטובה ביותר,ואני רק יכול להוסיף לך אייל שאתה יכול לעשות מה שבא לך ולא להשען על חוקים שכתובים באיזה ספר מפוקפק![]()
אני יודע, וכמו בסרטון שאבתי שבוא אמרו שזה לא כתוב בשולחן ערוך אז אני פשוט יכול לא לערוך את השולחן וזהוא מקסימום נוכל בלי מפה ובצורה מסודרת.... חחח סתם
ועכשו ברצינות קיצר אני יודע שאני בסופו של דבר עושה מה שטוב לי כלומר אני מקיים את 10 הדיברות כל שאר התרי"ג מצוות אני עושה לפי ראות עייני כמו שאומרים..
אני מקיים את עשרת הדיברות חלקית
זה הנוסח שלי:
אָנֹכִי יְהוָה אֱלֹהֶיךָ אֲשֶׁר הוֹצֵאתִיךָ מֵאֶרֶץ מִצְרַיִם מִבֵּית עֲבָדִים.(-ככה כתוב באגדה)
לֹא יִהְיֶה לְךָ אֱלֹהִים.
לֹא תִשָּׂא אֶת שֵׁם יְהוָה .
זָכוֹר אֶת יוֹם הַשַּׁבָּת לְקַדְּשׁוֹ.(-זוכר זה גם כתוב בלוח שנה)
כַּבֵּד אֶת אָבִיךָ וְאֶת אִמֶּךָ
לֹא תִרְצַח.
לֹא תִנְאָף.
לֹא תִגְנֹב.
לֹא תַעֲנֶה בְרֵעֲךָ עֵד שָׁקֶר.(אופס..)
לֹא תַחְמֹד בֵּית רֵעֶךָ. לֹא תַחְמֹד אֵשֶׁת רֵעֶךָ, וְעַבְדּוֹ וַאֲמָתוֹ וְשׁוֹרוֹ וַחֲמֹרוֹ וְכֹל אֲשֶׁר לְרֵעֶךָ.(צתצתצת.. גם זה לא הלך משהו..)
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
הי ,
השאלה הדתית לגבי משכב זכר, והשחתת זרע, היא שאלה מסובכת, ולגבי לסביות יש התייחסויות אחרות...
אני חושב שאם השאלות האלה מעסיקות אותך, כדאי לך להיכנס לאחד מאתרי האינטרנט הרבים של הומואים דתיים (למשל חברותא) ושם תמצא גם הרבה מאוד מידע, מאמרים בנושא, וגם פורומים של חברה שמתמודדים עם אותם השאלות.
מעבר לכך:
שמי גיל ואני מתנדב ב"יש עם מי לדבר". זהו קו התמיכה והקשב של אגודת ההומואים, לסביות , בי וטרנס. אם תתקשר אלינו תוכל למצוא מילה חמה, להתייעץ על כל הדברים שמבלבלים, אפשר גם לבכות אם רוצים, והעיקר - לספר את סיפורך ולחשוב ביחד עם המתנדב או המתנדבת מה כדאי ונכון בעבורך באופן אישי.
הקו הוא קו מקצועי הנמצא תחת פיקוח של עובדים סוציאלים ופסיכולוגים, וכמובן אנונימי, כך שאינך צריך להזדהות.
הקו פועל בימים א-ה בשעות 1930-2230 והטלפון הוא 03-6205591
הנה פרטים של כמה מהאתרים המובילים להומואים דתיים:
חברותא
ארגון חברותא, מיסודו של הבית הפתוח בירושלים הוקם על ידי בוגרי ישיבות הסדר ומכינות קדם צבאיות. הארגון כולל אתר אינטרנט המתעדכן על בסיס שבועי, וכן פעילויות ומפגשים חודשיים. חברותא עורכת מפגש אחת לחודש. המפגשים אינם מפגשי תמיכה אלא מפגשים חברתיים. רוב המשתתפים בפגישות הם דתיים, מיעוטם דתל"שים (דתיים לשעבר), מקצת מסורתיים. רוב המשתתפים בארון. למפגשים באים אנשים מכל הגילים (18 והלאה). תוכן המפגשים משתנה ומגוון: דיון, סרט, הרצאה, פעילות, טיול.
האני מאמין של הארגון כולל מחויבות להלכה היהודית האורתודקסית, וזאת תוך מאמץ שהומואים דתיים ימצאו בית חם ואוהב באתר.
תמצא את האתר בגוגל לפי "חברותא" או "havruta"
להצטרפות לפגישות ולפעולות יש להצטרף לרשימת התפוצה האלקטרונית באתר הארגון.
קבוצות חברתיות דתיות לצעירים וצעירות במסגרת איגי (אירגון הנוער הגאה)
נפתחו שלוש קבוצות חדשות לצעירים וצעירות דתיים : בנות צעירה (15-19); בנים צעירה (15-19) ; בנים בוגרת (18-23) . המפגשים של כל קבוצה יערכו פעם בחודש, ביום חמישי בערב
בשביל לדעת בדיוק איפה ומתי המפגשים יערכו, צריך ליצור קשר עם אחד המדריכים שלהקבוצה הרלוונטית. הפרטים על המקום המדוייק לא יפורסמו באינטרנט, גם לא בהמשך, בדומה לכלהקבוצות של איגי.
קבוצת בנים צעירה
קובי: 050-7274749
איתי: 054-7661710
קבוצת בניםבוגרת
גידי: 054-6100036
אסף: 054-9999514
מומלץ לבדוק ולהתעדכן באתר איגי (igy)
שלך – גיל, מתנדב ביש עם מי לדבר