|
|
וואלה לא אחי, לפעמים אתה שומע הרצאה ונדבק לזה (הרבים לא יכולים עליי בכל מקרה)
הרבה רבנים ניסו גם להחזיר אותי בתשובה - היה ויהיה להם קשה מאוד.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
בלי קשר למה שהוכח,סתם נתתי דוגמא.
לא.זאת הייתה סתם דוגמא.לא הבנתי מי זה "הם"? חרדים?
שברגע שאיזה חרדי או כל מאמין יתקל במצב שהוא יצטרך להתנגד לחוקי התורה כדי לשרוד,הוא יעשה את זה.מצטער, לא הבנתי מה אתה מנסה לטעון או להוכיח פה.
כן,אבל אין לזה קשר לאלוהים.אתה מודה שמה שקרה הוא בלתי מוסבר אז...
אני לא מבין איך אתה אומר את זה בכזה בטחון?
זה הכל גוף האדם.
למה להרפא מסרטן פעם לא היה נס?
אנשים הרי הצליחו לעשות את זה ולא,לא בעזרת תפילות אלא בעזרת כח רצון והתמדה
הסתברות היא הדרך של המדע לספק השערה בדבר נושא שאין אפשרות לקבוע באופן מוחלט אם הוא אמת או בדייה (כמו אלוהים).
איך בדיוק זה מראה על נכות שכלית? אם אין הוכחה חד משמעית לגבי אם משהו קיים או לא, זה לא מעמיד את הקיום או אי הקיום שלו על אותו מישור. זה לא 50%-50% ככה שהסתברות היא דרך ההתבוננות המדעית היחידה שאפשר לנקוט כאן באופן מושכל ולא יומרני.
אז אנא ממך תפעיל את המוח הניאנדרטלי הלא מפותח שלך לפני שאתה כותב שטויות מהסוג הזה.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
שכולנו נחזור בתשובה .אמן.
צריך לאסור עליך להשתמש במילה הזו, אתה תמיד אומר אותה בלי קשר לעולם. איך אתה יכול להבין בעזרת הגיון שאין אלוקים? אם היה לך טיפת הגיון לא היית חושב ככה.הוא טוען את זה על פי שילוב של הסתברות והגיון.
זהו שלא! רבים מתו על קידוש ה'. למשל בשואה יש את הסיפור על הבחור שהנאצים ביקשו ממנו לשרוף ספר תורה או שהם ישרפו אותו מה הוא בחר? כן הוא נשרף על קידוש ה'. יש גם עוד סיפור על אחד שבקשו ממנו לקשור תפילין לסוס ושוב אותו עיקרון.שברגע שאיזה חרדי או כל מאמין יתקל במצב שהוא יצטרך להתנגד לחוקי התורה כדי לשרוד,הוא יעשה את זה.
ויש עוד הרבה סיפורים כאלה כמו עם חנה ושבעת בניה. אז הטענה שלך פה היא לא נכונה אלא אם כן אתה מתכוון לחילול שבת או יום כיפור שאז ידוע שפיקוח נפש דוחה זאת.
אנשים הצליחו לעשות הרבה גם בעזרת תפילות, אני הבאתי לך רק דוגמא אחת.אנשים הרי הצליחו לעשות את זה ולא,לא בעזרת תפילות אלא בעזרת כח רצון והתמדה
סוף סוף אתה אומר משהוא נכון. המדע רק מספק השערות כאשר הוא אינו יכול לקבוע. אם כבר על הדרך:הסתברות היא הדרך של המדע לספק השערה בדבר נושא שאין אפשרות לקבוע באופן מוחלט אם הוא אמת או בדייה (כמו אלוהים)
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...06#post5905306
איך זה בדיוק מושכל? לפי מה שאתה אומר(ועכשיו אני מדבר בכללי בלי קשר לנושא עם אלוקים) אי אפשר להחליט בנושא שאין אפשרות לקבוע באופן מוחלט אם הוא אמת או בדייה, אז איך אתה יכול לומר שזו דרך תבונתית? לפי מה שאתה אומר זה פשוט ניחוש!!זה לא 50%-50% ככה שהסתברות היא דרך ההתבוננות המדעית היחידה שאפשר לנקוט כאן באופן מושכל ולא יומרני.
כן יהי רצוןשכולנו נחזור בתשובה .אמן.![]()
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 05-07-2010 בשעה 22:47.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
מטרת בריאת העולם היא כדי להטיב לנבראים, שזה בעצם אתה, אני וכולם..אלוהים, קוסם בדמות אדם יושב על כיסא ויום אחד הוא מחליט שמשעמם לו להיות לבד ומקים לו משחק סימס שמורכב מבי אדם, חיות יצוריים כוכבים גלקסיות... הגיוני..
NOT.
שוב פעם, אתם לא עונים תשובה לשאלה, אתם פשוט עוקפים את זה בדך מסוימת.יש גם סיפור על ילדה שהלכה לטיול ביער ופגשה זאב שרצה לאכול את סבתא שלה, זה לא עושה את זה נכון.
אז זהו, ה' סיבב את זה שהוא לא יפגוש כומר.פסיכו-סומטי, הבנאדם היה שבור ורק חיפש שבב של תקווה לא משנה כמה הזוי ומופרח זה והוא אמר את זה בעצמוף גם אם הוא היה הולך ברחוב ופוגש כומר והיה מתנצר היה אותו אפקט.
את שאר השאלות לא ממש הבנתי.
דרך אגב, אתה מאמין לפי המדע, שהעולם נברא ע"י פיצוץ?
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 05-07-2010 בשעה 23:28.
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
אני לא מאמין, אני משער. זה בדיוק ההבדל המהותי.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
אתה משער יופי, ואתה יודע שהמדע שאתה " משער שהוא נכון " ,
נניח לרגע שאתה שהמדע צודק, העולם נברא ע"י פיצוץ, עכשיו, המדע עצמו , מצליח להסביר דרך הפיזיקה איך היה הפיצוץ, אבל מה שהיה לפני הפיצוץ, המדע לא מצליח להסביר, יוצא, שהמדע עצמו מאמין באלוקים!!!