קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מאמר על תוספי מזון
    על ידי KoChiNi בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 28-12-2012, 19:12
  2. [מאמר] 7 דרכים לשיפור חילוף החומרים
    תגובות: 72
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 02:56
  3. פרויקט - מאמר
    על ידי avpx בפורום יהדות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 00:47
  4. מאמר על צו ראשון[אני כתבתי]
    על ידי kill_boy בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 03:28
  5. [מאמר] איך מתאמנים נכון - חובה קריאה!
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 15:20
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

[מאמר] מעבר מהעולם הדיגיטלי אל פגישה במציאות.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ברירת מחדל [מאמר] מעבר מהעולם הדיגיטלי אל פגישה במציאות.

*מאמר 100% מבית Snopkin *

תקדים :
    בזמן האחרון הרבה אנשים בפורום (וגם מחוץ לפורום) שואלים אותי איך עושים את המעבר הזה מהפייסבוק\מסנג'ר ואפילו מהטלפון אל הפגישה עצמה.
    האמת היא שאחרי שתקראו את המאמר הזה פעם או פעמיים והוא ייקלט לכם טוב בראש,אתם תבינו שזה ממש לא בעיה.
    החלק הקצת יותר בעייתי הוא דווקא הפגישה עצמה.

חלק ראשון - היכירות ראשונית :
    אוקיי ,מצאתם באינטרנט בחורה חמודה שאתם רוצים להכיר,השאלה היא איך להתחיל את השיחה ,מה הדבר הראשון שתגידו לה.
    את האמת ? זו לא ממש צריכה להיות שאלה,תעברו קצת על התמונות תראו מה מעניין אתכם ,תכונות משופתות שאולי יש לכם,חברים משותפים ,מקומות ששניכם הייתם בהם.
    כמובן שאתם יכולים להתחיל שיחה ב "היי שמתי לב שאת מכירה את מיכאל גם כן ,הוא חבר מאוד טוב שלי ,מאיפה אתם מכירים ? " ולהתחיל שיחה ,לשנות נושא נורא מהר ,ומשם לעבור הלאה.
    אבל נגיד זו בחורה שאין לכם איתה שום דבר במשותף,אתם יכולים לקחת משהו מיוחד בתמונה שלה שמושך תשומת לב,ולתת עליו ביקורת (טובה או רעה ,איך שבא לכם ).
    למשל אם היא מנגנת בגיטרה , "ואו ראיתי את התמונות שלך והתלהבתי,ועכשיו ראיתי שאת גם מנגנת בגיטרה ! חבל שהרסת ,היה יכול להיות בנינו משהו מיוחד "
    אתם מכניסים התעניינות ,אבל אז,רגע לפני שאתם הופכים להיות עוד אחד שמתחיל איתה דרך האינטרנט במחמאות ,אתם משנים כיוון ויוצרים אתגר ,ואז מראים לה שוב מה היה יכול להיות אם היא לא הייתה הורסת את ההזדמנות להיות איתכם (בצחוק,כמובן).

חלק שני - פיתוח שיחה:
    בחלק הזה של המאמר אני יודה ל THE NUTS מכל ליבי על קבוצת המאמרים שלו לגבי פיתוח נכון של שיחה.
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=613538

תקראו כמה פעמים,שיכנס לכם טוב טוב לראש ! תנסו ליישם את זה מייד אחרי הקריאה ,אפילו על בני משפחה ,שיתפס לכם טוב.

דבר חשוב מאוד ,אתם יכולים כבר פה לבקש ממנסה מספר (ואז אתם פשוט עוברים לחלק הרביעי במאמר) או שאתם לוקחים את השיחה למסנג'ר ,תירוץ פשוט של "לא נוח לדבר פה" יעבוד ,כמובן מפני שעד עכשיו אתם מסקרנים אותה ביותר,אתם שונים מהשאר.

חלק שלישי - שיחה במסנג'ר:

לקחתם ממנה מסנג'ר או אפילו היא מכם ,אחלה,אתם יכולים ליישם פה הרבה מאוד מכלי המשיכה שלמדתם עליהם בפורום.
    נגים,קרוב רחוק,קוקי & פאני ועוד ..
    חשוב מאוד ,לנסות לשמור על שיחות קצרות יחסית ,20 דקות זה המקסימום של המקסימום,לא לעשות שיחות ליליות ולא לדבר איתה כמו ידידה,כי בסופו של דבר,היא תהפוך לידידה.
    כמעט כל חוקי הפיקאפ חלים גם על שיחות דרך המחשב ,בעיקר HOOKS AND HOOPS .
    אפשר אפילו ליצור קצת נוחות אם שמתם לב שהיא נמשכת אליכם (בדרך כלל לבחורות הרבה יותר קל לשלוח IOI דרך המחשב,כי אין סיכון) משפט כמו "את יודעת,אני נורא שמח שהכרתי אותך,את לא כמו שאר הבחורות שאני מכיר" הוא פשוט זהב ברגע הנכון.

חלק רביעי - סגירת פגישה:
    בשביל לסגור פגישה,הבחורה צריכה לסמוך עליכם,קודם כל לסמוך על העובדה שאתם לא פדופילים (לכן כדאי שיהיה לכם עמוד פייסבוק פעיל ) ודבר שני,להימשך אליכם בצורה מסויימת,בעיקר מתוך סקרנות.
    אם במהלך השיחה התגרתם בה מספיק,וגרמתם לה להרגיש שאתכם יכולים להיות שלה אם היא רק תוכיח את עצמה,היא ממש תרצה להיפגש.
    אבל בואו נגיד שזה לא פועל לכם כל כך טוב,כל השיחה לא זורמת אבל יש התעניינות ומשיכה מסויימים.
    אתם יכולים להשתמש באירוע מסויים שקורה בשביל להיפגש,או אפילו ליצור אירוע (כדאי בלי חברים שלכם ,זה מלחיץ בחורה להיכנס לתוך חבורה חדשה כשאפילו אתכם היא לא מכירה).
    למשל ,היה לא מזמן לילה לבן בתל אביב,זה ממש אוצר בשבילכם (למרות שאני אישית הייתי מעדיף להכיר שם בחורות חדשות...) ,יש הופעות בים בראשון לציון מידי פעם.
    אם היא אוהבת כדורגל,אפשר לראות הקרנה של המונדיאל איפשהו , אם הים פתוח ויש גלים טובים אפשר לנצל את זה...
    בקיצור כמעט כל דבר יעבוד ,אבל חשוב מאוד לא לכוון יותר מידי לכיוון הפגישה הזו ,זה אמור לבוא כבדרך אגב,כי יהיה נחמד אם תיפגשו סוף סוף וכי זה מתאים לשניכם.

חלק חמישי - הפגישה:

הרבה אנשים טועים טעות מרה בחלק הזה,הם חוזרים להתנהג כמו AFC ,הם שמים את הבחורה כפרס נשגב מזהב טהור שצריך לתת לאלים כמתנה ,בחייאת כולה בחורה !
    רוב הבחורים בשלב הזה מתחילים להתעניין יותר מידי בבחורה ,מרגישים יותר מידי בנוח איתה (או להפך ,יותר מידי לא מדברים ומתביישים).
    הרעיון הוא להמשיך בקו ישר מאיפה שהפסקתם בשיחה האחרונה,אם מקודם כמעט כל השיחה היא ניסתה להרשים אתכם ,אתם הייתם הפרס,אז למה שזה לא ימשיך להיות ככה ?
    המטרה היא להמשיך להיות מי שהייתם מקודם בשיחה במחשב,ולא להשתנות פתאום (לא לנסות להיות זייני אלפא ,כי היא תבין שאתם רק מנסים להרשים אותה ,וגם לא לחזור להיות AFC עלוב כי היא תשתעמם נורא מהר).

מפה נשאר לכם רק לסגור ,ותאמינו לי,סגירה אחרי שיחה במסנג'ר\פייסבוק היא כל כך קלה,שאתם לא תאמינו,הבחורה פשוט תזרוק את עצמה עליכם !

*יש לציין שנתתי פה הרבה יותר מידי פרטים,באמת שזה לא כזה מסובך אבל פשוט רציתי לעבור על כל הנושאים וכל מה שיכול לקרות,אם אתם תדעו רק חצי ממה שיש פה בצורה מספיק טובה,אתם עדיין תצליחו לסגור פגישות מתוך שיחה במסנג'ר.
    נערך לאחרונה על ידי theidan; 04-07-2010 בשעה 23:12.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

מזל שהגיע הסיכום הזה, אני לא חושב שהייתי מצליח לעמוד בעצבים של עוד כמה שאלות מסנג'ר\פייסבוק כאלה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה אחי
    אבל ראיתי איזה סרטון לא זוכר של מי
    והוא אמר לא להוסיף בת שלא מכירים לפייסבוק
    אז איך מתחילים? להוסיף ולדבבר איתה בצ'אט או לא?

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

שתי מילים וזהו : כל הכבוד !

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי prokill צפיה בהודעה
    תודה אחי
    אבל ראיתי איזה סרטון לא זוכר של מי
    והוא אמר לא להוסיף בת שלא מכירים לפייסבוק
    אז איך מתחילים? להוסיף ולדבבר איתה בצ'אט או לא?
    אתה מדבר איתה בהודעה פרטית ,אחרי שמכירים אפשר להוסיף.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

תודה רבה!
    עזרת מאד ואני ישתמש בזה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מאמר מצוין, ולהגיע לפגישה או להשיג מספר פלאפון של בחורה כאשר מדברים במסנג'ר או בפייסבוק
    זה באמת דבר פשוט מאוד במיוחד כשזה באמצעות המחשב.
    אני מציע לכל החבר'ה שלא מצליחים לפתח שיחה טובה במסנג'ר, ללכת לצ'אטים באינטרנט ולהתחיל לפלרטט עם בחורות, כמובן בשיטת הפיקאפ, נכון זה קצת DLV אבל זה יאמן אתכם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

תודה רבה מאמר מצוין!
    השיחה בפייסבוק זה A1-A2, ובשיחה במסנג'ר עושים מA2 עד C1 ובפגישה ממשיכים מC1 הלאה?
    נערך לאחרונה על ידי Bombad; 06-07-2010 בשעה 01:12.

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי Bombad צפיה בהודעה
    תודה רבה מאמר מצוין!
    השיחה בפייסבוק זה A1-A2, ובשיחה במסנג'ר עושים מA2 עד C1 ובפגישה ממשיכים מC1 הלאה?
    כן,זה משהו כזה בדרך כלל.
    אתה ממשיך מאיפה שהתחלת בעזרת יצירת TIME BRIDGE

טיים ברידג' זה בעצם הפגישה שלכם ביום למחרת ,המטרה היא להמשיך את תהליך הפיתוי כאילו שלא עבר שום זמן מאז השיחה האחרונה.
    אתה יכול ליצור את זה בעזרת סקרנות או איזה משהו מיוחד.
    דוגמא:
    1.לומר לה שיש לה כינוי חדש ...ותמציא כינוי על המקום,תשתמש בו כמה פעמים ,בפעם הבאה שתראה אותה אתה יכול להשתמש באותו כינוי שוב. כינויים הם גם טובים ליצירת קרבה ונוחות ככה שזה מעולה ליצירת TIME BRIDGE.
    2.אתה יכול לסקרן את הבחורה,לא לומר לה משהו ולהבטיח שתספר אותו כשתיפגשו .
    אפשר גם לומר לה שמחכה לה הפתעה שתיפגשו ,המילה הראשונה שתיהיה כשתיפגשו (במקום השלום המביך וה "ואו אני לא מאמינה שאני נפגשת עם מישהו מהמחשב ! ) יכולה להיות "אז,את רוצה לדעת מה ההפתעה ,נכון ? "

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect