*מאמר 100% מבית Snopkin *
תקדים :
בזמן האחרון הרבה אנשים בפורום (וגם מחוץ לפורום) שואלים אותי איך עושים את המעבר הזה מהפייסבוק\מסנג'ר ואפילו מהטלפון אל הפגישה עצמה.
האמת היא שאחרי שתקראו את המאמר הזה פעם או פעמיים והוא ייקלט לכם טוב בראש,אתם תבינו שזה ממש לא בעיה.
החלק הקצת יותר בעייתי הוא דווקא הפגישה עצמה.
חלק ראשון - היכירות ראשונית :
אוקיי ,מצאתם באינטרנט בחורה חמודה שאתם רוצים להכיר,השאלה היא איך להתחיל את השיחה ,מה הדבר הראשון שתגידו לה.
את האמת ? זו לא ממש צריכה להיות שאלה,תעברו קצת על התמונות תראו מה מעניין אתכם ,תכונות משופתות שאולי יש לכם,חברים משותפים ,מקומות ששניכם הייתם בהם.
כמובן שאתם יכולים להתחיל שיחה ב "היי שמתי לב שאת מכירה את מיכאל גם כן ,הוא חבר מאוד טוב שלי ,מאיפה אתם מכירים ? " ולהתחיל שיחה ,לשנות נושא נורא מהר ,ומשם לעבור הלאה.
אבל נגיד זו בחורה שאין לכם איתה שום דבר במשותף,אתם יכולים לקחת משהו מיוחד בתמונה שלה שמושך תשומת לב,ולתת עליו ביקורת (טובה או רעה ,איך שבא לכם ).
למשל אם היא מנגנת בגיטרה , "ואו ראיתי את התמונות שלך והתלהבתי,ועכשיו ראיתי שאת גם מנגנת בגיטרה ! חבל שהרסת ,היה יכול להיות בנינו משהו מיוחד"
אתם מכניסים התעניינות ,אבל אז,רגע לפני שאתם הופכים להיות עוד אחד שמתחיל איתה דרך האינטרנט במחמאות ,אתם משנים כיוון ויוצרים אתגר ,ואז מראים לה שוב מה היה יכול להיות אם היא לא הייתה הורסת את ההזדמנות להיות איתכם (בצחוק,כמובן).
חלק שני - פיתוח שיחה:
בחלק הזה של המאמר אני יודה ל THE NUTS מכל ליבי על קבוצת המאמרים שלו לגבי פיתוח נכון של שיחה.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=613538
תקראו כמה פעמים,שיכנס לכם טוב טוב לראש ! תנסו ליישם את זה מייד אחרי הקריאה ,אפילו על בני משפחה ,שיתפס לכם טוב.
דבר חשוב מאוד ,אתם יכולים כבר פה לבקש ממנסה מספר (ואז אתם פשוט עוברים לחלק הרביעי במאמר) או שאתם לוקחים את השיחה למסנג'ר ,תירוץ פשוט של "לא נוח לדבר פה" יעבוד ,כמובן מפני שעד עכשיו אתם מסקרנים אותה ביותר,אתם שונים מהשאר.
חלק שלישי - שיחה במסנג'ר:
לקחתם ממנה מסנג'ר או אפילו היא מכם ,אחלה,אתם יכולים ליישם פה הרבה מאוד מכלי המשיכה שלמדתם עליהם בפורום.
נגים,קרוב רחוק,קוקי & פאני ועוד ..
חשוב מאוד ,לנסות לשמור על שיחות קצרות יחסית ,20 דקות זה המקסימום של המקסימום,לא לעשות שיחות ליליות ולא לדבר איתה כמו ידידה,כי בסופו של דבר,היא תהפוך לידידה.
כמעט כל חוקי הפיקאפ חלים גם על שיחות דרך המחשב ,בעיקר HOOKS AND HOOPS .
אפשר אפילו ליצור קצת נוחות אם שמתם לב שהיא נמשכת אליכם (בדרך כלל לבחורות הרבה יותר קל לשלוח IOI דרך המחשב,כי אין סיכון) משפט כמו "את יודעת,אני נורא שמח שהכרתי אותך,את לא כמו שאר הבחורות שאני מכיר" הוא פשוט זהב ברגע הנכון.
חלק רביעי - סגירת פגישה:
בשביל לסגור פגישה,הבחורה צריכה לסמוך עליכם,קודם כל לסמוך על העובדה שאתם לא פדופילים (לכן כדאי שיהיה לכם עמוד פייסבוק פעיל ) ודבר שני,להימשך אליכם בצורה מסויימת,בעיקר מתוך סקרנות.
אם במהלך השיחה התגרתם בה מספיק,וגרמתם לה להרגיש שאתכם יכולים להיות שלה אם היא רק תוכיח את עצמה,היא ממש תרצה להיפגש.
אבל בואו נגיד שזה לא פועל לכם כל כך טוב,כל השיחה לא זורמת אבל יש התעניינות ומשיכה מסויימים.
אתם יכולים להשתמש באירוע מסויים שקורה בשביל להיפגש,או אפילו ליצור אירוע (כדאי בלי חברים שלכם ,זה מלחיץ בחורה להיכנס לתוך חבורה חדשה כשאפילו אתכם היא לא מכירה).
למשל ,היה לא מזמן לילה לבן בתל אביב,זה ממש אוצר בשבילכם (למרות שאני אישית הייתי מעדיף להכיר שם בחורות חדשות...) ,יש הופעות בים בראשון לציון מידי פעם.
אם היא אוהבת כדורגל,אפשר לראות הקרנה של המונדיאל איפשהו , אם הים פתוח ויש גלים טובים אפשר לנצל את זה...
בקיצור כמעט כל דבר יעבוד ,אבל חשוב מאוד לא לכוון יותר מידי לכיוון הפגישה הזו ,זה אמור לבוא כבדרך אגב,כי יהיה נחמד אם תיפגשו סוף סוף וכי זה מתאים לשניכם.
חלק חמישי - הפגישה:
הרבה אנשים טועים טעות מרה בחלק הזה,הם חוזרים להתנהג כמו AFC ,הם שמים את הבחורה כפרס נשגב מזהב טהור שצריך לתת לאלים כמתנה ,בחייאת כולה בחורה !
רוב הבחורים בשלב הזה מתחילים להתעניין יותר מידי בבחורה ,מרגישים יותר מידי בנוח איתה (או להפך ,יותר מידי לא מדברים ומתביישים).
הרעיון הוא להמשיך בקו ישר מאיפה שהפסקתם בשיחה האחרונה,אם מקודם כמעט כל השיחה היא ניסתה להרשים אתכם ,אתם הייתם הפרס,אז למה שזה לא ימשיך להיות ככה ?
המטרה היא להמשיך להיות מי שהייתם מקודם בשיחה במחשב,ולא להשתנות פתאום (לא לנסות להיות זייני אלפא ,כי היא תבין שאתם רק מנסים להרשים אותה ,וגם לא לחזור להיות AFC עלוב כי היא תשתעמם נורא מהר).
מפה נשאר לכם רק לסגור ,ותאמינו לי,סגירה אחרי שיחה במסנג'ר\פייסבוק היא כל כך קלה,שאתם לא תאמינו,הבחורה פשוט תזרוק את עצמה עליכם !
*יש לציין שנתתי פה הרבה יותר מידי פרטים,באמת שזה לא כזה מסובך אבל פשוט רציתי לעבור על כל הנושאים וכל מה שיכול לקרות,אם אתם תדעו רק חצי ממה שיש פה בצורה מספיק טובה,אתם עדיין תצליחו לסגור פגישות מתוך שיחה במסנג'ר.

"
ציטוט ההודעה