יש לי ידידה,שנינו בקטע אחד של השני..ואנחנו יכולים להפוך להיות חברים.
אך אני לא רוצה שנדבר על זה ונהפוך,אלא נתנשק ונהפוך.
לסגור KC בפאבים/מסיבות וכדומה..זה לא בעיה.
אך משהו עוצר אותי עם KC איתה.
יש הצעות איך?
יש לי ידידה,שנינו בקטע אחד של השני..ואנחנו יכולים להפוך להיות חברים.
אך אני לא רוצה שנדבר על זה ונהפוך,אלא נתנשק ונהפוך.
לסגור KC בפאבים/מסיבות וכדומה..זה לא בעיה.
אך משהו עוצר אותי עם KC איתה.
יש הצעות איך?
|
|
עם ידידות דווקא זאת דרך טובה לדבר איתה, פשוט תגיד לה את זה ואז זה יזרום.
לא שמעת על המשפט
"עדייף לזיין אותה ואחרי זה להיות חבר שלה,מאשר קודם להיות חבר שלה ואז לזיין אותה?!"
אם הידידה שלך בעיניין אז לך על זה
יש מלא דרכים לדעת אם הידידה שלך בעיניין
1)תגיד להה "מה זה אזה בושם זה תיתקרב לצוואר שלה אם היא לא מתנגדת תנשוף לה אוויר חם על הצוואר אם היא לא מתנגדת תיתקרב לאט לאט לשפתיים שלה ומשם שחק עם הלשון...
2)תגיד כל מיני משפטים כמו "יש לי קונדום" או "אני הולך להיתקלח את באה" אם היא זורמת ויש צחוקים וזה לדעתי אתה יכול לנשק אותה ברגע רומנטי בנכם
טוב אני לא כזה טוב בנושא הזה אבל בהצלחה!
אחי או היתכוון לנשק אותה ואז להיות חבר שלה שלדעתי זה מאוד הגיוני
מה פיתאום הוא יבוא אלייה רוצה להיות חברה שלי
עדיף שזה יהיה נשיקה מאשר סתם לבוא אלייה...
נערך לאחרונה על ידי Deus456; 05-07-2010 בשעה 16:35.
אתה חולה או משו?
אסור לדבר בהגיון! אסור להיות הגיוני ליד בחורה פשוט אסור זה הורס לך כל סיכוי איתה...ואם אתה בFZ אז בכלל הלך עליך.
לא ראיתי עדיין אחד שדיבר עם ידידה שלו בהגיון ולא קיבל את הLJBF הנפוץ בפרצוף...כנראה זה אומר משו!
אני יודע..זה מה שזה אומר!
צריך לסתום תג'ורה ולקדם את זה לכיוון הסקס. דיבורי הגיון זה לAFC.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 05-07-2010 בשעה 16:44.
אל תביא משפטים לא סתמיים
שמע
קרה לי בדיוק אותו דבר
במשך כל השנה אני מקבל ממנה IOI טורפים והאמת שבא לי עליה
אבל אצלנו הבעיה היא שהיא לא מהעיר ואנחנו נפגשים רק בבצפר ומדי פעם ביציאות
עכשיו, בבצפר אני לא עושה צעדים דרסטיים וביציאות היא תמיד עם חברות.
הפתרון הוא להפריד אותה, להיות איתה לבד , לדבר ואז לסגור נשיקה כרגיל.
אצלי על הדרך הבאתי לידיעצתה שאני בקטע
הלכנו אני חבר והיא ואז הוא אומר "אתה יודע? היא בקטע שלך" אז עניתי "ברור שהיא בקטע שלי, למה שלא תהיה".
בהזדמנות אחרת חבר אמר לה בנוכחותי "את יודעת, הוא דלוק עליך" אז אמרתי כשהיא שומעת "כן אבל זה סוד, מה אתה מגלה לה" בנינוחות מלאה.
תנסה גם לגרום לה להבין שאתה בקטע שלה, רק בשיטות ישירות. זה סוג של פתיח ישיר אבל ממושך.. לאדע איך להסביר.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
מה זאת אומרת משהו עוצר אותך?
ת'רוצה לסגור איתה נשיקה ושתיהיו חברים? אוקיי, שב איתה בייחד לבד, תיצור מתח מיני, תתחיל בקינו (גב, צוואר, נעים בידיים והכל בצורה איטית) ותדבר איתה בטון דיבור איטי ו'סקסי' (אתה תראה שזה משתנה אצלך, כשתיהיה קרוב לפנים שלה) ועל הדרך, תדבר איתה על נשיקות ועל נושאים אינטימיים.
תשאל אותה שאלות (רעיונות: מתי לאחרונה היא התנשקה, איך היא הרגישה עם זה), כל זה יפתח לה את התשוקה הזו לנשיקה, קצת מבטים על השפתיים, וכל שאר הדברים שקשורים למתח המיני.
נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 05-07-2010 בשעה 17:27.
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
אתה במצב של לחץ כי אתה שם את הבחורה הזאת כמטרה יחידה שלך.
אם אתה תלך ותסגור 10 KS (או יותר מזה,לא בכמות,אלא ברמת הסגירה,באיכות) עם בחורות שונות ואז תחזור אל הבחורה הזו שאתה רוצה,סגירת KS תיהיה ממש פשוטה.
לא הבנתם ממש..
יש את המגע והכל,והיא רוצה נשיקה
אך היא לא תיזום,ואני לא רוצה שהיא תיזום נשיקה.
בקיצור,אני אנסה פעם הבאה שנפגש לנשק אותה.
וואו, אתה לא מגזים.
קודם כל, הוא רוצה מערכת יחסים איתה, שנית, שניהם בקטע אחד של השני, הוא יכול או שקודם לסגור KC או שקודם לדבר, אם היא בקטע שלו, שניהם יזרמו, מה רע להיות הגיוני עם בחורה.
"ואם אתה בFZ אז בכלל הלך עליך." הוא לא בFZ, הוא אמר, שניהם בקטע אחד של השני.
לא ראית אחד שדיבר עם ידידה שלו בהיגיון ולא קיבל את הLJBF? עובדה שכמעט כל האנשים שלא למדו פיקאפ והם טבעיים, עושים את זה והם מצליחים להשיג ידידות בלי בעיה.
טוב שאתה גם לא מתייחס לנשים כאילו זה איזה שולחן או מנורה(חפץ חעחע).
זה פשוט פחד שאתה חייב להתגבר עליו, אנשים חייבים להבין שזה פחד מטומטם שיש כמעט לכולם אבל אלה שמתגברים עליו בסוף משיגים חברות ומזיינים אז פשוט תבין את זה ותתגבר על זה