|
|
גלעד עדיין חי
אסור לתת להם את ההרגשה שאנחנו פגיעים ושבירים, צריך להרע את הבית מלון שמקבלים כאן. יש לי הצעה:
להציב להם אולטימטום על כל שעה שהדרישות שלהן לא נהיות הגיונית, תן 1 קבל 1 ישראל מוציאה להורג 5 מחבלים רוצחים מהרשימה של חמאס, הרי אם הם לא אנושיים אז למה שאנחנו נהיה? בטרור נלחמים עם טרור. ויתרה על כך על כל שעה שהם מעכבים הסגר על עזה גדל, ואם הם יאיימו ברצח גלעד שליט, גל של חיסולים של כל בחירי חמאס + להפסיק לספק ציוד לעזה.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
קבל קטע מוזר.. זה מה שהנאצים עשו אחרי הבריחה מסוביבור, על כל 1 שברח רצחו 20 בתוך המחנה(לא כולל ההשמדה השוטפת). תסלח לי אבל אני מעדיף להישאר הומני ושפוי ולא להרגיש שהמדינה שלי הקימה מחנה השמדה שיטתי.
חוץ מזה כמו שאמרתי הם לא מפחדים מהמוות, מבחינתם הם שהידים, אז אין בעייה אללה מחכה להם למעלה עם מסיבה שאפילו יו-הפנר לא היה מוזמן אליה.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
תגידו לי אתם שפויים? הנאצים רצחו בלי סיבה כי הבני זונות קמו על רגל שמאל, כאן אנחנו חווים טרור בתוך ומחוץ למדינה שלנו ולא עושים כלום, ורק שתדע: שהיהודים בשואה היו אנשים משכילים, שתרמו רבות לתרבות ולכלכלה וקדמה בתקופה ההיא, הפשע היחיד שלהם היה שמטורף עלה לשלטון. מתי תבין אנחנו במצב של DO OR DIE תהרוג או תמות, כי תאמין לי שאין להם ערך לחיים והם לא שונים מהנאצים. ואם אנחנו לא רוצים שואה שנייה חס וחלילה חס ושלום אנחנו צריכים הנהגה עם ביצים. שאלה: אתה חושב שהחמאס היה עושה את זה למדינה כמו רוסיה? אתה חושב שהערבים היו בכלל פותחים את הפה שלהם? הביצים שלהם היו רועדות והיו חושבים 100 פעמים. רק יד קשה תעזור כאן.
סטפן רוברטס
Come Out
כהנא חי אתה מתכוון?
תגיד לי יש לך שכל בין האוזניים בכלל? אתה שומע על איזה ממדים של טווח אתה מדבר? אתה לא מבין שיש גם ערבים חפים מפשע?!
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 06-07-2010 בשעה 18:29.
איפה בדיוק יש ערבים חפים מפשע? זה לפי הדת שלהם להרוג אותנו אלא אם כן נתאסלם, תקשיב אין שם עם מי לדבר פשוט אין, ומה רע בכהנא חי? השמאל ההזוי והחולני של הארץ עשה את זה לסוג של ביטוי גנאי, אבל לציין טקס זיכרון לרבין זה כבר יותר הגיוני.
סטפן רוברטס
Come Out
בידיוק!- "אין להם ערך לחיים", ככה שזה לא יפחיד אותם.
ב- זה שהמניעים שלנו שונים משל הנאצים זה לא יהפוך את ההרג שאתה מדבר עליו לדבר טוב יותר.
ולא זה לא KILL OR DIE ! לא במקרה הזה. כי במקרה הזה זה יהיה KILL AND DIE.... נראה לךך שנישאר פה אם נעשה כזה דבר?!
כל העולם יאכל אותנו! אני מזכירה לך שסביב ישראל יש מדינות ערביות!
ויש עוד א מעט מדינות שמחכות לשגיאה שלנו כדי שתיהיה להן סיבה לתקוף...
זה נכון שצריך יד קשה, אבל לא אכזריות! זה צריך להיות משהו בגבול החוק! שנוכל להחזיק אותם קצר ובמקביל אפחד לא יוכל להגיד על זה כלום.
בצורה כזו שנצא חזקים איתם ובמקביל הם יצאו קטנים גם מול העולם... ולא שהו שיפוך את העולם נגדנו!
מאמי אם עושים משהו חכם--> זה לחשוב עד הסוף! ולא מעבר לסנטימטר הקרוב.................
בגלל זה זה כ"כ קשה![]()
העולם, האום המושתן האנטישמי והפחדן בהם אתה תולים תקוות? יש סיבה אחת שאנחנו כאן אחרי כל העמים שהיו כאן לא הפסקנו לרגע להילחם גם אם זה לא נראה למראית עין, ואם להם אין ערך לחיים שלהם למה שלנו יהיה? ותביני העולם ישנא אותנו בכל מקרה כי אנחנו יהודים אנחנו נחותים בעיניהם ומעניין להם את התחת מה יהיה כאן, אנחנו לבד. אמריקה שהייתה הידידה היחידה שלנו נשלטת על ידי מוסלמי עבד כי ימלוך, ואם תגידו שהוא נוצרי הוא גודל על ידי אנטישמים. אז כרגע אנחנו במלחמה שזה רק אלוהים וצה"ל יוכלו לעזור לנו. אז כרגע כן הרג זה הפיתרון הכי טוב, המטרה מקדשת את האמצעים. המטרה: להישאר בארץ ישראל כעם יהודי וחופשי. האמצעים: BY ALL COST
סטפן רוברטס
Come Out
מה אתה מבלבל תמוח?! אין שום דרישה בדת האיסלמית להרוג יהודים. זה עיוות שנעשה ע"י נביאי זעם! הקוראן הוא ספר תמים הרבה יותר מהתנ"ך שלנו שבו מתואר טווח בעמים על ימין ועל שמאל.
כן לציין את הרצח הנתעב ביידי מתנקש כהאניסט חולה נפש זה מצויין. רבין היה אדם שתרם כל כך הרבה לתקומת ישראל ברמות שפישר כמוך כנראה לעולם לא יבין. רבין היה מפקד חטיבת הראל של הפלמ"ח!
ומה רע בכהנא חי? שהוא מעודד רצח של ציבור שלo רק בגלל שוני אתני.. מזכיר לי מישהו..
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 06-07-2010 בשעה 22:17.