קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [החלפה] סטים Sid meirs civilation 5 | משתמש פייסבוק עם מלא אנשים
    על ידי AlteroN בפורום החלפות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-05-2011, 18:28
  2. איך היה בכפר המוזיקה אנשים???
    על ידי CrazyTiger בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-09-2006, 01:21
  3. אני רואה מלא אנשים מביאים
    על ידי UraNiuM בפורום Maple Story
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-05-2006, 21:08
  4. מדריך איך לראות בתים של אנשים דרך המחשב חח נחמד ביותר
    על ידי CrAzY_BoY בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-02-2006, 18:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

איך לצאת לרחוב מלא אנשים ולפתוח סטים

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

ברירת מחדל איך לצאת לרחוב מלא אנשים ולפתוח סטים ? חבר'ה כנסו , צריך עזרה

אני קורא מאמרים ומדריכים שקשורים לפיקאפ כבר די הרבה זמן , וגם קראתי כמה ספרים - של מיסטרי , דון ג'ואן , מאפי , דיויד אנג'לו ועוד כמה , אבל עדיין - אני מרגיש שאני צריך את העזרה שלכם כאן.

אתה יושב בבית קורא ולומד , ומגיע השלב בו אתה אומר לעצמך – "נו , הגיע הזמן לנסות את זה , לבדוק אם זה עובד לא?"
    אבל אז אתה מקבל פיק-ברכיים. אתה אומר לעצמך – "לא , אני עוד לא מוכן" , "לא , כדאי לשבת ללמוד עוד כמה רוטינות קודם" , "לא , אני מעדיף ללמוד ולצאת רק כשאני אהיה מוכן"

בשלב מסויים אתה מבין שלא תוכל להצליח עם בנות רק מלשבת מול המחשב אז אתה יוצא החוצה לנסות - לראות אם זה עובד.
    בשביל להצליח עם בנות אתה חייב לנסות , להתאמן , לתרגל...
    (במשימות הראשונות שלי בתוכנית DC פשוט הכרחתי את עצמי לצאת. הרגשתי שזה משהו שאני חייב לעשות , ובאמת יצאתי לעשות אותם אבל באתי בהרגשה לא טובה , ב-VIBE גרוע...)

יצאתי החוצה לשטח , מצוייד בדף עם רוטינות בכיס – למקרה שיהיה לי בלק-אאוט פתאום ויאללה למשימה.

יצאתי לרחוב , הרחוב מוצף בבחורות , חלק מבוגרות מדי , חלק צעירות מדי.
    אלו שבגיל שלך גם כן מתחלקות לאלו שבאו עם החבר ואלו שבאו עם החברות שלהן.
    אתה היחיד שבא לבד.
    מה עושים עכשיו , איך נכנסים ל-VIBE הנכון בשביל להתחיל עם בחורות ? איך אני יוצא מהתחושה הזאתי שאני המוזר שבא לרחוב מלא באנשים שמסתובבים יחד ורק אני באתי לבד?
    אל תאמרו לי "תצא עם חבר" כי אין לי חברים שמבינים בפיקאפ , ואני גם רוצה לדעת איך לפתוח סטים לבד - לא להסתמך על אף אחד ולדעת לפתוח סטים בלי שאני צריך להיות עם עוד מישהו.

אני יודע שחלק מזה זה פחד גישה , ואמונות מגבילות , אבל אולי לכם יהיו רעיונות איך להתגבר עליהם? מה אתם עושים במצב שבו אתם לבד ברחוב מלא בקבוצות-אנשים ?
    נערך לאחרונה על ידי TOM91; 08-07-2010 בשעה 12:44.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

תתקדם לאט לאט חימום וזה... איפה אתה נתקע?
    אתה יכול לשאול מה השעה?
    אתה יכול לבקש סיגריה?
    אתה יכול לתת מחמאה?
    מה כבר נהיה קשה?

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

טיפ ממני:
    אל תפתח לבד סט של 2, אתה יכול לפתוח סט של אחת או 3 או יותר, כי אם אתה פותח סט של 2, המטרה שלך לא תעזוב את מי שאיתה וככה לא תוכל לבודד אותה, אלא אם כן אתה מחפש שלישייה.
    איך נכנסים לVIBE נכון? מקבלים דחיות, פותחים סתם סטים או ששואלים מה השעה או מה שבא לך, יוצרים קשרי עין עם בחורות וכו'.
    ולמה יש לך תחושה של "אני המוזר שהולך לבד ברחוב מלא אנשים שהולכים ביחד", תחשוב שאף אחד לא מסתכל עלייך ולא יודע עם מי אתה נמצא. ואם אתה ניגש למישהי לבד זה רק מראה על בטחון עצמי שהוא בעצם DHV.

אנשים רבים חולקים עליי, יגידו שזה ינמיך לך את הבטחון, אבל לדעתי אתה פשוט צריך להגיד לעצמך שאם אתה לא ניגש למישהי, אתה יוצא אפס... אחרים לא יסכימו איתי, אבל תעשה מה שבראש שלך. זאת הייתה השיטה שלי והיא הצליחה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

קודם כל אם היית קורה מספיק לא הייתה לך את הגישה הזאת בכלל כי לפי מה שאני רואה יש לך את הגישה של התירוצים
    "
    חלק מבוגרות מדי , חלק צעירות מדי.
    אלו שבגיל שלך גם כן מתחלקות לאלו שבאו עם החבר ואלו שבאו עם החברות שלהן."
    זה לא משנה אם הן קצת יותר גדולות או קטנות ממך ואם הן בקבוצה עדיין תנסה ואל תביא לך תירוצים תצא בראש טוב ותבוא חיובי כי רק ככה תצליח ותשתמש בחוק ה 3 שניות

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Jmpua צפיה בהודעה
    טיפ ממני:
    אל תפתח לבד סט של 2, אתה יכול לפתוח סט של אחת או 3 או יותר, כי אם אתה פותח סט של 2, המטרה שלך לא תעזוב את מי שאיתה וככה לא תוכל לבודד אותה, אלא אם כן אתה מחפש שלישייה.
    איך נכנסים לVIBE נכון? מקבלים דחיות, פותחים סתם סטים או ששואלים מה השעה או מה שבא לך, יוצרים קשרי עין עם בחורות וכו'.
    ולמה יש לך תחושה של "אני המוזר שהולך לבד ברחוב מלא אנשים שהולכים ביחד", תחשוב שאף אחד לא מסתכל עלייך ולא יודע עם מי אתה נמצא. ואם אתה ניגש למישהי לבד זה רק מראה על בטחון עצמי שהוא בעצם DHV.

אנשים רבים חולקים עליי, יגידו שזה ינמיך לך את הבטחון, אבל לדעתי אתה פשוט צריך להגיד לעצמך שאם אתה לא ניגש למישהי, אתה יוצא אפס... אחרים לא יסכימו איתי, אבל תעשה מה שבראש שלך. זאת הייתה השיטה שלי והיא הצליחה.
    מסכים עם השיטה שלך ב-100 אחוז , גם אני עושה את זה וזה עוזר לי הרבה פעמים.
    תודה רבה , אני אשים לב למה שאמרת

ציטוט נכתב במקור על ידי Benb צפיה בהודעה
    קודם כל אם היית קורה מספיק לא הייתה לך את הגישה הזאת בכלל כי לפי מה שאני רואה יש לך את הגישה של התירוצים
    "
    חלק מבוגרות מדי , חלק צעירות מדי.
    אלו שבגיל שלך גם כן מתחלקות לאלו שבאו עם החבר ואלו שבאו עם החברות שלהן."
    זה לא משנה אם הן קצת יותר גדולות או קטנות ממך ואם הן בקבוצה עדיין תנסה ואל תביא לך תירוצים תצא בראש טוב ותבוא חיובי כי רק ככה תצליח ותשתמש בחוק ה 3 שניות
    תראה מה כתבתי בסוף - אני יודע שזה פחד גישה ואמונות מגבילות , אבל תסכים איתי שלבוא למישהי בת 80 ולהגיד לה "אהבתי את השמלה שלך" יהיה קצת מוזר
    או שזה רק אני?

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

אין ברירה. אתה חייב להכריח את עצמך לפנות לבחורות.
    זה יהיה קשה, כולם יגידו לך שההתחלה קשה, אבל אתה צריך להפוך את זה להרגל.

עזוב אותך מרוטינות מתוחכמות כרגע. תתחיל מפשוט להגיע למצב של שיחה.
    כאן זה לא משנה אם זה סתם ברחוב, באוטובוס, במכולת...

ותנהל יומן על כל מה שניסית והצלחת או לא הצלחת בכל יציאה לשטח.
    עצה שלי, תקנה מכשיר MP3 ותקליט את היציאות שלך. יש הרבה דברים שאתה לא מסוגל לקלוט בשטח ורק בהקלטה אתה יכול לשים לב ולדעת על מה אתה צריך לעבוד.

אתה לא יכול לדעת אם אתה מוכן או לא, צא לשטח ותבדוק.
    אתה צריך להכריח את עצמך, על תסתכל על זה בהיגיון, את לא תירצה לצאת בהתחלה גם אם אתה באמת מוכן, כי יש לך פחד גישה שאותו מתקנים רק בשטח.
    צא ותתחיל לגשת, תיראה איך אחרי כמה סטים זה נהיה הרבה יותר פשוט והרבה יותר קל. אתה באמת תהנה מזה.

בהצלחה

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

תצא החוצה ותתחיל מקטן ,לך לתחנת אוטובוס ליד הבית ותשאל אנשים מה השעה ואיזה קו עבר (אם התחנה ריקה יש עוד הרבה תחנות אחרות ).
    תנסה לשים לב לטון הדיבור שלך,דבר חזק,שישמעו אותך ולא יתעלמו.
    שים לב גם לשפת גוף,אל תשים ידיים בכיסים ,תנסה לדבר עם הידיים (למשל ,כשאתה שואל מה השעה,תצביע על המיקום של השעון ביד ,גם אם יש לך שעון,זה אפילו יותר טוב ).

לאט לאט אתה תרגיש ואללה אני פותח שיחות עם אנשים ולא קורה כלום הם לא חושבים שאני מוזר או משהו ואתה תוכל להתקדם ללשאול אנשים דברים קצת יותר מורכבים כמו איפה זה מקום מסויים (ולנסות להאריך את השיחה כמה שאפשר ) או איפה הכי כדאי לקנות מתנה לחברה שלך.

תמשיך להתקדם עם זה עוד ,הכול באותו יום ...עד שתרגיש שאתה יכול כבר לפתוח שיחה עם מישהי במטרה להתחיל איתה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תמצא לך רוטינה מתאימה (רק אחת! שלא תסתבך עם הרבה רוטינות), ופשוט תתחיל בקטן (למשל לשאול "מה השעה" ורק זה!), וכל סט שאתה פותח תוסיף אלמנט אחר של פיק אפ. למשל שאלת סט "מה השעה" ועזבת אותה\אותן? את הסט הבא תשאל "מה השעה" ואז תעקוץ את המטרה שלך, בסט הבא אתה עושה את זה פלוס מספר סיפור שיראה על ערך גבוה.
    בהצלחה.
    אם ראית את המכשולים שבדרך, סימן שהורדת את העיניים מהמטרה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חמי
    לייקים
    4
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Train Hard Go PRO!!

אחי קודם כל זה טיבעי שאתה מתרגש גם מיסטרי ושטראוס מתרגשים מהסט הראשון שלהם בכל יום בנוסף יש איזה נגן כינור מפורסם שאמר שהוא יפרוש רק כאשר הוא כבר לא יתרגש להופיע גם לפי ניוטון החוק הראשון שלו אומר שגוף בתנועה שואף להמשיך לנוע, או אפילו יותר טוב, גוף במנוחה שואף להמשיך לנוח! בעצם מעבר מצבים קשה עבורנו ... נוח לנו עם מה שאנו עושים, ושינוי פאזה דורש מאיתנו מאמץ... אז ראשית כמו שכולם אמרו תעשה חימום ליפני
    תשאל כמה בחורות הייי תבהיל 2-3 בחורות זה יצחיק אותך ויכניס אותך למצב רוח טוב

עכשיו לגבי הבחורות מה אכפת לך אם היא מבוגרת ממך זה וואד DHV (אתה יודע שאתה קטן ממני ובכל זאת אתה מתחיל איתי) אני בעבודה שלי התחלתי עם הבחורה שהחתימה אותי חוזה והיא הייתה נשואה אז WTF ולגבי החבר תפתח בפתיח עקיף אני צריך דעה של אנשים... תריץ שיחה ואז תשאל את הבחור מאיפה אתם מכירים? אם הוא יגיד ידיד סבבה אם הוא יגיד אנחנו חברים תשאל כמה זמן אתם נשואים? הוא יעשה כזה WTF ואז תגיד אההה אתה בקטע של להשחיל NICE גברגבר ותראה מה קורה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect