אני קורא מאמרים ומדריכים שקשורים לפיקאפ כבר די הרבה זמן , וגם קראתי כמה ספרים - של מיסטרי , דון ג'ואן , מאפי , דיויד אנג'לו ועוד כמה , אבל עדיין - אני מרגיש שאני צריך את העזרה שלכם כאן.
אתה יושב בבית קורא ולומד , ומגיע השלב בו אתה אומר לעצמך – "נו , הגיע הזמן לנסות את זה , לבדוק אם זה עובד לא?"
אבל אז אתה מקבל פיק-ברכיים. אתה אומר לעצמך – "לא , אני עוד לא מוכן" , "לא , כדאי לשבת ללמוד עוד כמה רוטינות קודם" , "לא , אני מעדיף ללמוד ולצאת רק כשאני אהיה מוכן"
בשלב מסויים אתה מבין שלא תוכל להצליח עם בנות רק מלשבת מול המחשב אז אתה יוצא החוצה לנסות - לראות אם זה עובד.
בשביל להצליח עם בנות אתה חייב לנסות , להתאמן , לתרגל...
(במשימות הראשונות שלי בתוכנית DC פשוט הכרחתי את עצמי לצאת. הרגשתי שזה משהו שאני חייב לעשות , ובאמת יצאתי לעשות אותם אבל באתי בהרגשה לא טובה , ב-VIBE גרוע...)
יצאתי החוצה לשטח , מצוייד בדף עם רוטינות בכיס – למקרה שיהיה לי בלק-אאוט פתאום ויאללה למשימה.
יצאתי לרחוב , הרחוב מוצף בבחורות , חלק מבוגרות מדי , חלק צעירות מדי.
אלו שבגיל שלך גם כן מתחלקות לאלו שבאו עם החבר ואלו שבאו עם החברות שלהן.
אתה היחיד שבא לבד.
מה עושים עכשיו , איך נכנסים ל-VIBE הנכון בשביל להתחיל עם בחורות ? איך אני יוצא מהתחושה הזאתי שאני המוזר שבא לרחוב מלא באנשים שמסתובבים יחד ורק אני באתי לבד?
אל תאמרו לי "תצא עם חבר" כי אין לי חברים שמבינים בפיקאפ , ואני גם רוצה לדעת איך לפתוח סטים לבד - לא להסתמך על אף אחד ולדעת לפתוח סטים בלי שאני צריך להיות עם עוד מישהו.
אני יודע שחלק מזה זה פחד גישה , ואמונות מגבילות , אבל אולי לכם יהיו רעיונות איך להתגבר עליהם? מה אתם עושים במצב שבו אתם לבד ברחוב מלא בקבוצות-אנשים ?

ציטוט ההודעה