נכתב במקור על ידי
dins8
להגיד את האמת אחי , בהתחלה כשהתחלתי ללמוד פיקאפ , זה באמת נראה לי מאוד תבניתי
אמרתי לעצמי , מה ככה זה עובד? צריך ללכת לפי שלבים ורוטינות וכל הזמן אותו דבר , דברים קבועים?
אני יכול להגיד לך שאני ניסיתי את הגישה הישירה , אפילו כמה פעמים - ובאמת כמו שאמרו פה , כשאתה בא בגישה הישירה הבחורה מסתמכת על מה שהיא רואה - על המראה החיצוני שלך , על שפת הגוף שלך , ועל מה שאתה משדר לפי ההתנהגות שלך.
הרושם הראשוני לוקח פה תפקיד גדול , ולכן אתה צריך לבוא עם שפת גוף ממש טובה ולשדר ערך גבוה.
גם הגישה הישירה וגם הגישה העקיפה , שתיהן טובות ולשתיהן יתרונות וחסרונות
אם אתה בא בגישה ישירה , אתה לוקח סיכון כי אתה מראה עניין בשלב מוקדם מאוד של ההיכרות , כבר בפתיחה ולכן אתה צריך לשדר ערך גבוה בעזרת שפת הגוף שלך , הטונים , להשתמש בידיים בשיחה בכדי לשדר נוחות והכל בשלב מאוד מוקדם.
למה שבחורה תרצה לצאת איתך , או להכיר אותך כשהרגע היא פגשה אותך בפעם הראשונה?
לא אומר שאי אפשר להצליח בזה , אבל הסיכון שאתה לוקח הוא יותר גדול.
אני אישית ניסיתי את זה על כמה בחורות , קיבלתי חיוך דבילי ומיד הבחורה חתכה. אין משהו יותר כואב מזה , ובגלל זה אתה צריך לבוא כשאתה יודע מראש שאתה לוקח סיכון גדול יותר.
זה גם תלוי באופי של הבחורה , כמו שאמרו.(יכול להיות שסתם נפלתי על כמה כונפות)
בגישה העקיפה היתרון שלך הוא שיש לך טקטיקות מוכנות , אתה יודע כבר פחות או יותר מה להגיד בכל סיטואציה , איך להגיב לכל דבר שהיא אומרת , מה שחוסך ממך את כל השאלות שעולות לך בראש ברגע שאתה פונה אליה (אולי יש לה חבר? , אולי היא עסוקה ואני סתם אפריע לה? , מה אני אגיד לה אם היא תגיד לי X , איך אני ממשיך אחרי שפתחתי איתה את השיחה? וכו' וכו')
החסרון הוא שיכול להיות שהבחורה שמעה את המשפט שאמרת 5 דקות קודם והיא תנפנף אותך.
לדעתי הכי טוב לשלב בין 2 הגישות , לראות מה מתאים מתי ואיפה.
לדעת לאלתר , ובו בזמן שתהיה לך רוטינה קבועה מוכנה לכל מצב , למקרה שתיתקע בלי מה לומר או למקרה שלא תהיה במצב הרוח המתאים להתחיל לחשוב על דרך יצירתית איך להתחיל עם בחורה.
תקרא את הספר של דיוויד דיאנג'לו "דבר אחד לעשות בכל סיטואציה" - ממליץ בחום !
בשביל שזה לא יהיה כל כך תבניתי ומרובע , תוכל להמציא רוטינות משלך - ואז זה כבר לא יהיה "שיטות של אחרים" כמו שאמרו פה , זה יהיה משהו מקורי שלך.
בהצלחה !