מהם ההבדלים?
לא קראתי את של סטייל בנתיים ואני רוצה לדעת עם כדאי לי לקרוא, אני לא רוצה להסתבך עם יותר מידי שיטות...
מהם ההבדלים?
לא קראתי את של סטייל בנתיים ואני רוצה לדעת עם כדאי לי לקרוא, אני לא רוצה להסתבך עם יותר מידי שיטות...
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
|
|
אין הבדל, סטייל למד אצל מיסטרי ומשתמש בשיטה שלו, ההבדל הוא שלסטייל יש הרבה רוטינות שהוא המציא, הוא היה פעם הכי טוב בעולם בפיקאפ, לא יודע אם עכשיו.. אבל הוא היה אז גם יותר טוב ממיסטרי... הם היו ביחד בפרוג'קט הוליווד וכו'...
בקיצור ממליץ בחום סאונה לקרוא את הספר THE GAME.
אני כל כך מעריך את הבנאדם על הכתיבה שלו ועל המשחק שלו, אפילו יש לו את הכבוד להופיע בחתימה שלי.
נערך לאחרונה על ידי Jmpua; 08-07-2010 בשעה 23:43.
סתם יסבך אותך
למה אתה מדבר שטויות ?!
אין לך משהו תורם לומר ואתה לא מבין מספיק בעיניין אז אל תגיב בכלל עדיף לכולם תאמין לי.
לנושא,לדעתי זה בולשיט שאתה תתבלבל ,אני פועל כרגע לפי 3 שיטות במקביל ואין לי שום בעיה .
אם אתה תלמד שיטה מסויימת ,תבין אותה לעומק ורק אז תתקדם לשיטה הבאה לא תיהיה לך שום בעיה ...ואני רק רוצה לומר לך שהשיטה של מיסטרי והשיטה של ניל הן 2 שיטות נורא דומות עם אותם מרכיבים,הקטע הוא שלדעתי ,ניל מסביר הרבה יותר טוב ,מיסטרי פשוט בעל כל כך הרבה נסיון שכשהוא מסביר משהו בדרך כלל הוא יקפוץ מתחום לתחום ויקשה על ההסבר,אבל בסופו של דבר מבינים הכול אל תדאג.
אחלה אז אני אקרא שוב את הספר של מיסטרי ואז אני יעבור לשל סטייל (אני מעדיף תכינויים חח)
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
אני כל הזמן רואה שאנשים בפורום כותבים מי הכיטוב ומי היה הכי טוב. אני לחלוטין לא מבין את זה.הוא היה פעם הכי טוב בעולם בפיקאפ, לא יודע אם עכשיו.. אבל הוא היה אז גם יותר טוב ממיסטרי...
א. איך אתם מחליטים מי הכי טוב? מאיפה אתם יודעים את זה? מישהו פגש את האנשים האלה אישי?
ב. לפי מה אתם קובעים אם מישהו יותר טוב או פחות טוב? מה המדד?
תשובה לכל השאלות שלך:
קודם כל, אף אחד לא פגש אותם אישי, הם די סלבריטי בארה"ב והם לא מישראל.. איך נפגוש אותם אישית בדיוק?
מאיפה אני יודע את זה? קראתי בספר שלו, אז הייתה קהילת פיקאפ הכי גדולה בעולם, כולם הכירו אותה וכשעשו הצבעה לאמן פיקאפ הכי טוב בעולם, הרוב היה של סטייל.
לפי מה קובעים אם מישהו יותר טוב או פחות טוב? ניסיון, זרימה, מקצועיות וכו'.