קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 20:02
  2. [קונה] NHL 2006 בהרבה נקודות תלוי בפאב מתחיל מ50
    על ידי RaUl בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 00:48
  3. מתחיל להיות פעיל פה
    על ידי Y0har בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 17:56
  4. הגלריה שלי|orm14.. נחשב מתחיל..
    על ידי orm14 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 07:05
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

מתחיל להתייאש... - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עזרא
    לייקים
    0
    נקודות
    670
    משפט מחץ
    "עולם וורד אפשר לראות רק דרך עיניים אדומות"

הראת לה שאתה מעוניין בא
    במקום שהיית מדבר על משהו שיגרום לה להימשך אליה
    תן לה להרגיש שאתה לא כמו הזבל ההם
    תן לה להרגיש שאתה מיוחד
    שהיא תגיד לעצמה
    רגע
    כולם מתחנפים אלי
    אבל הוא לא
    למה לא
    אוף
    זה מעצבן
    היא תתמלא בשאלות שכאלו ובסוף תגיד אני הולכת על זה!
    בהצלחה גבר

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Dark Eliminator צפיה בהודעה
    רק בגלל הגישה שלך קהילת הפיתוי בארץ בתת רמה.
    אתה לא מבין שברגע שתתחיל עם רוטינות אתה בחיים לא תצא מיזה?
    כל החיים שלך אתה תשתמש ברוטינות שחוזרות על עצמם וטוחנות את המוח.
    במקום להתחיל באופן טבעי לפתח סגנון יחודי ולהיות מספיק יצירתי כדי להתחיל עם בחורה בלי שום דבר מוכן מראש.
    אני לא אומר שלא כדאי להחזיק איזה רוטינה אחת בשלוף כדי שאם השיחה נתקעת לגמרי אז להוציא את הרוטינה כנשק יום הדין. אבל בעקרון אני ממליץ לכל אחד לפתח את המוח שלו מבחינה אסוציאטבית, למה? כי יש לזה הרבה יתרונות ובינייהם:
    א. אף אחד לא יבוא בשאלות כמו "אין לי משפט פתיחה" כי המוח ישלוף משפטי פתיחה באופן אסוציאטיבי תמיד.
    ב. אף אחד לא ירגיש שהוא דורך במקום כשהוא משתמש תמיד באותן רוטינות מפגרות, כל סט שלו יהיה יחודי והוא יוכל להביא את עצמו לסט ואת מי שהוא, ולא סתם איזה אלגוריתם מסריח שהוא הכין מראש במקרה הטוב או שלף מהאינטרנט במקרה הרע.

לא כל אחד חייב לקבל את הגישה שלי אבל זאת הגישה להיות אומן פיתוי מהשורה הראשונה, ולא סתם רובוט שמדקלם את אותו טקסט במשך חודשים.
    אתה מודע לעובדה שכל אמן פיתוי מוצלח, כל גורו, ממיסטרי לדיויד וויגנט ואדם ליונס, כולם התחילו עם רוטינות ורק בגלל זה הם לא ויתרו תוך חודשיים?

כי אני מבטיח לך שאם תצא לשטח במשך חצי שנה ולא תסגור, אתה לא תרצה להמשיך.
    בגלל זה חברות המציאו את המשפט מפתח "לא כולם מתאימים לפיקאפ" - לא, זה לא נכון, השיטה שלהם פשוט לא מתאימה לכולם. ההתחלה לא חייבת להיות קשה, היא לא חייבת להיות עם תקופת "מלווה" של שבוע (כמו בקורסים), היא לא חייבת
    לכלול 500 פתיחות בערב עד שתפתח יצירתיות. ורוטינות עוזרות לך להיות ממוקד. יש לך חומר, וכשזרקת את החומר שלך אתה תמשיך הלאה, זה דוחף אותך בשלבים.

ברור שבנקודה מסויימת אפשר להסתכל על עצמך מהצד ולהגיד - את זה לא צריך. ואת זה אפשר לזרוק.
    אבל כשאתה נותן עצות לאנשים אחרים - אין לך את האפשרות להגיד לו "אתה רק צריך להמשיך לצאת ולפתח כישורי שיחה".
    פה מיסטרי פגע בול עם הרוטינות שלו. כי אם יש לו בעיה הוא יכול להצביע ולהגיד "פה הבעיה שלי" (A1-S3).

ואם כבר - יותר מציק לי מהעובדה שאתה כל כך מתנגד לרוטינות, העובדה שהעצה שלך לא טובה. זו לא באמת הבעיה שלו, הבעיה שלו היא לא בכישורי שיחה היא בסגירה. הוא חושב יותר מידי - ואז הוא לא סוגר. אז הוא יכול לפתוח 300 סטים בשבוע - זה רק אומר שהוא נידנד ל300 בנות ב7 ימים בלי להוביל לשום דבר.

יש פתרונות לזה, אבל הפתרון הכי פשוט יהיה ללמוד מת'ודה אחת כמו שצריך ולא כמה מאמרים באינטרנט. יחסוך הרבה שאלות בדרך.

בהצלחה

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

לא כל אחד מתחבר לשיטה של מיסטרי. אני אישית לא מעריך את מיסטרי בשום צורה שהיא, ויש לי את כל הסיבות להגיד את זה.
    כשתפסיקו לסגוד למיסטרי ולרובוטיות שלו אולי תתחילו להתקדם.
    שטויות במיץ.
    רוטינה לא חייבת להיות משחק הקוביה, משחק 5 השאלות או לנחש מספר שהיא בוחרת.
    רוטינה יכולה גם להיות סתם סיפור שאתה אוהב לספר אותו להרבה אנשים.
    רוטינה היא כל מעשה שאתה חוזר עליו יותר מפעם אחת או פעמיים בסטים שונים. ואני בטוח שגם אתה עושה את זה
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי PickUp צפיה בהודעה
    ויקום הגזר ויכה בגנן?
    זה מה שהיה פה עכשיו?
    חביבי, זה שעברת את ה"קורס" לא עושה אותך אומן פיתוי מהשורה הראשונה.
    זה נכון, קורס כשלעצמו לא הופך אף אחד לאומן פיתוי מהשורה הראשונה.
    מה שכן הוא נותן לך את הכלים להיות כזה בתנאי שתשקיע, מה שעשיתי.
    עכשיו בקשר למשפט השטותי "ויקום הגזר ויכה בגנן" - יש כאן מחלוקת בין 2 דרכים, הדרך האחת זאת הדרך של מיסטרי והדרך השנייה זאת הדרך בה אני למדתי והיא שונה:
    הדרך הראשונה זה להיות "ליצן החצר" של הבחורות ועל ידי כך ליצור משיכה ולקדם עניינים.
    הדרך השנייה זה להיות אתה עצמך ולהפגין תכונות גבריות שיש באישיות שלך ועל ידי כך ליצור משיכה ולקדם עיניינים.

אם אתם בוחרים ללכת בדרך של מיסטרי ולהיות ליצן כדי להשיג בחורות זאת הבחירה שלכם, בהצלחה!
    נקודה למחשבה: מה קורה אחרי שאתם נכנסים לקשר עם הבחורה? אם מה שהדליק אותה בכם היה שהייתם ליצנים תצטרכו להמשיך להתנהג ככה כל החיים, מתיש לא?!

שטויות במיץ.
    רוטינה לא חייבת להיות משחק הקוביה, משחק 5 השאלות או לנחש מספר שהיא בוחרת.
    רוטינה יכולה גם להיות סתם סיפור שאתה אוהב לספר אותו להרבה אנשים.
    רוטינה היא כל מעשה שאתה חוזר עליו יותר מפעם אחת או פעמיים בסטים שונים. ואני בטוח שגם אתה עושה את זה
    אני מציע שתלמד מהי ההגדרה של רוטינה קודם כל.
    ויש אמת בדבריך, קורה לי לפעמים שיש דימיון בין סט אחד לאחר אבל זה בלי תכנון מראש. זה קורה בשל הנסיבות.
    אני לא מכין דברים מוכנים מראש אלא זורם.
    נערך לאחרונה על ידי Dark Eliminator; 12-07-2010 בשעה 14:31.
    בוגר קורס "אומנות הפיתוי".
    מסנג'ר darke1@windowslive.com

תקשיב רוטינות זה אחלה למצב שלו חוץ מי זה שאם הוא רואה שהשיחה זורמת אז הוא לא ישתמש ברוטינות רוטינות זה בשביל להזרים את השיחה כשהיא נתקעת

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ז
    הדרך הראשונה זה להיות "ליצן החצר" של הבחורות ועל ידי כך ליצור משיכה ולקדם עניינים.
    הדרך השנייה זה להיות אתה עצמך ולהפגין תכונות גבריות שיש באישיות שלך ועל ידי כך ליצור משיכה ולקדם עיניינים.

אם אתם בוחרים ללכת בדרך של מיסטרי ולהיות ליצן כדי להשיג בחורות זאת הבחירה שלכם, בהצלחה!
    נקודה למחשבה: מה קורה אחרי שאתם נכנסים לקשר עם הבחורה? אם מה שהדליק אותה בכם היה שהייתם ליצנים תצטרכו להמשיך להתנהג ככה כל החיים, מתיש לא?!
    יש לך טעות בהבנה של המיסטרי מת'וד.
    כמו גם להרבה אנשים שלמדו את המיסטרי מת'וד שלא באופן יסודי.
    אתה יוצא מנקודת הנחה שאתה בא להיות ליצן חצר ולעשות טריקים - זה לא נכון, אתה מנהל את הדינמיקה החברתית מתוך הבנה מסוימת של איך קבוצות עובדות.

זה קצת יותר מידי לכתוב בשביל הדיון הזה, אבל ה"ליצן חצר" זה חלק מאוד קטן מהשיחה שלך, והוא נועד לתת לך לפתוח את הסט, ואז לפרק את הדינמיקה כדי שתוכל לבודד ולהמשיך הלאה. בכל מקרה שהוא, גם אם החומר מוכן מראש וגם אם הוא לא, אתה צריך להיות ליצן, לפחות לכמה דקות הראשונות, אחרת אתה לא שולט בדינמיקה של הקבוצה - מי ידבר עם מי.

התגובה שלך מראה על חוסר הבנה.

ו"להיות עצמך" זה קישקוש. "עצמך".. שונא שאומרים את זה. משהו בצורה שאתה מתנהג בה כרגע לא עובד - ואתה צריך לשנות אותה. אתה לא נשאר "עצמך" - אתה משנה את הדרך שאתה מתנהג ליד אנשים, אתה משנה את הדרך שאתה חושב על אנשים, אתה משנה את הדרך שאתה מבין מצבים. אתה לא נשאר עצמך, אתה משתדרג. אתה עדיין אותו בן אדם, רק שלמדת משהו חדש.

גם עם מיסטרי אתה נשאר "עצמך". פשוט עצמך עם פיקוק וכמה סיפורים מוכנים מראש.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

נו באמת ,שוב הוויכוח המיותר הזה על רוטיניות ?

ולמה אתם לא מתווכחים על קינו אסקיליישן ? הרי גם זה מתוכנן מראש ,אני מתכנן לגעת לה ביד ואז בכתף ומשם להתקדם לשיער ולקרקפת ולאגן ואז לנשיקה ומשם גם ליריכיים ולשדיים וככה הלאה ... גם זה מתוכנן מראש.

גם הרבה מאוד מהנגים שלי מתוכננים מראש ,אני יודע שברגע שהיא תגיד משהו מסויים תיהיה לי את הנג המתאים.
    בנוסף ,יש לי הרבה מאוד תשובות שנונות וגאוותניות (C & F ) לכל מיני שאלות שאני יודע שהיא יכולה לשאול.

אני אפילו יודע בדיוק מה לומר ואיך להתנהג ברגע שהיא תבקש ממני לקנות לה שתיה או להחזיק לה את התיק.

מה שאני מנסה לומר פה הוא שאתם מתווכחים על ריק ...השאלה האמיתי היא האם זה עובד או לא והעובדה בשטח שרוטיניות עובדות מעולה ,אז מספיק להתווכח או שאני נועל את הדיון כי זו באמת לא המטרה שלו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    יש לך טעות בהבנה של המיסטרי מת'וד.
    כמו גם להרבה אנשים שלמדו את המיסטרי מת'וד שלא באופן יסודי.
    אתה יוצא מנקודת הנחה שאתה בא להיות ליצן חצר ולעשות טריקים - זה לא נכון, אתה מנהל את הדינמיקה החברתית מתוך הבנה מסוימת של איך קבוצות עובדות.

זה קצת יותר מידי לכתוב בשביל הדיון הזה, אבל ה"ליצן חצר" זה חלק מאוד קטן מהשיחה שלך, והוא נועד לתת לך לפתוח את הסט, ואז לפרק את הדינמיקה כדי שתוכל לבודד ולהמשיך הלאה. בכל מקרה שהוא, גם אם החומר מוכן מראש וגם אם הוא לא, אתה צריך להיות ליצן, לפחות לכמה דקות הראשונות, אחרת אתה לא שולט בדינמיקה של הקבוצה - מי ידבר עם מי.

התגובה שלך מראה על חוסר הבנה.

ו"להיות עצמך" זה קישקוש. "עצמך".. שונא שאומרים את זה. משהו בצורה שאתה מתנהג בה כרגע לא עובד - ואתה צריך לשנות אותה. אתה לא נשאר "עצמך" - אתה משנה את הדרך שאתה מתנהג ליד אנשים, אתה משנה את הדרך שאתה חושב על אנשים, אתה משנה את הדרך שאתה מבין מצבים. אתה לא נשאר עצמך, אתה משתדרג. אתה עדיין אותו בן אדם, רק שלמדת משהו חדש.

גם עם מיסטרי אתה נשאר "עצמך". פשוט עצמך עם פיקוק וכמה סיפורים מוכנים מראש.
    אתה מוזמן לספר על חוסר ההבנה שלי, לכל הבנות שסגרתי בלי להיות ליצן אפילו לחצי שנייה ובלי הכין שום דבר מראש.

בקשר לפסקה השנייה שלך, אם להשתדרג בשבילך זה לספר בדיחות ולעשות משחקים מפגרים אשרייך.
    בוגר קורס "אומנות הפיתוי".
    מסנג'ר darke1@windowslive.com

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

לפני שמשתמשים ברוטינות או בכלל יוצאים לשטח, הבנאדם צריך לפתח אישיות מושכת ולהיות בנאדם מעניין.

בנאדם משעמם ולא מושך עם רוטינה הוא אותו אחד שלבש מסיכת אלפא. זה לא באמת יעזור לו בחיים.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

הודעה אחרונה ואני נועל כי באמת שפיזרנו פה הרבה מידע לא שימושי ואתה מוזמן להגיב לזה יש לי תיבת הודעות פרטית עם דיי הרבה מקום -

אתה מתגונן במקום להגיב באמת למה שכתבתי.

א'- אני מעדיף להגיד לך על החוסר הבנה שלך, כי משום מה אתה מתעקש שהמיסטרי מת'וד זה משחקים וקסמים, כשלמעשה זה אולי החלק הכי פחות משמעותי במיסטרי מת'וד. סתם דוגמאות לנושאים שאפשר לשלב בשיחה שלך כדי שלא תצטרך לחשוב יותר מידי בהתחלה על אם יש לך את הדבר הנכון להגיד ותוכל להמשיך ולהיות עקבי.

ב'- אולי אני בעצם אעדיף להגיד את זה לכל הבנות שלא סגרת, כי יצאת מוקדם מידי מהסט, כי נגמרו לך המילים, כי אתה "לא ליצן" אז חברה שלה השתעממה ולקחה אותה איתה לשירותים. אולי הן יבינו שהן פספסו אחלה בחור בגלל שמישהו אמר לו שלהכין חומר מראש זה להיות ליצן.

ג'- למען הגילוי הנאות, עצם העובדה שמיסטרי מת'וד מצליח להוביל לסגירות, לא אומר שזו הדרך הכי טובה להוביל לסגירות. במסגרת הפורום אני נותן יותר חשיבות ללעזור למישהו - ואני מעדיף לתת חומר מסודר מאשר לזיין לו במוח 4 שעות על פרי סלקשן והתקדמות מינית שזה מה שחסר לו בשביל לסגור. כי הוא ייתקע גם ככה בנקודה אחרת.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

הודעה אחרונה ואני נועל כי באמת שפיזרנו פה הרבה מידע לא שימושי ואתה מוזמן להגיב לזה יש לי תיבת הודעות פרטית עם דיי הרבה מקום -

אתה מתגונן במקום להגיב באמת למה שכתבתי.

א'- אני מעדיף להגיד לך על החוסר הבנה שלך, כי משום מה אתה מתעקש שהמיסטרי מת'וד זה משחקים וקסמים, כשלמעשה זה אולי החלק הכי פחות משמעותי במיסטרי מת'וד. סתם דוגמאות לנושאים שאפשר לשלב בשיחה שלך כדי שלא תצטרך לחשוב יותר מידי בהתחלה על אם יש לך את הדבר הנכון להגיד ותוכל להמשיך ולהיות עקבי.

ב'- אולי אני בעצם אעדיף להגיד את זה לכל הבנות שלא סגרת, כי יצאת מוקדם מידי מהסט, כי נגמרו לך המילים, כי אתה "לא ליצן" אז חברה שלה השתעממה ולקחה אותה איתה לשירותים. אולי הן יבינו שהן פספסו אחלה בחור בגלל שמישהו אמר לו שלהכין חומר מראש זה להיות ליצן.

ג'- למען הגילוי הנאות, עצם העובדה שמיסטרי מת'וד מצליח להוביל לסגירות, לא אומר שזו הדרך הכי טובה להוביל לסגירות. במסגרת הפורום אני נותן יותר חשיבות ללעזור למישהו - ואני מעדיף לתת חומר מסודר מאשר לזיין לו במוח 4 שעות על פרי סלקשן והתקדמות מינית שזה מה שחסר לו בשביל לסגור. כי הוא ייתקע גם ככה בנקודה אחרת.

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect